junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση μόλις δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την τράπεζά μου και με ενημέρωσαν ότι η προπληρωμένη μου θα ακυρωθεί γιατί είμαι πιθανό θύμα υποκλοπής προσωπικών στοιχείων από κάποιο site! Και μαντέψτε τι απάντηση πήρα στην ερώτηση ποιό site είναι... MERIMOBILES.COM!!! Λοιπόν προτείνω σε όλους μακρυά από αυτούς τους απατεώνες...Και για να δευκρινίσω, η οδύσσειά μου ξεκίνησε όταν παρείγγειλα μια συσκευή όπου μετά από 2 μέρες (!) μου έσετειλαν μνμ για να μου πούν ότι το κινητό είναι out of stock και να διαλέξω κάποιο άλλο. Ευτυχώς τουλάχιστον μου επεστράφησαν τα χρήματα!! Μακρυά λοιπόν από εδώ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!! Το εχω πάθει και εγώ στο παρελθόν με την Citibank. Μην βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα και να θαψεις έτσι ένα κατάστημα που δουλεύει χρόνια. Και στην δικιά μου περίπτωση είχαν πει κάτι αντίστοιχο και τελικά αποδείχτηκε ότι τα συστήματα τους ήταν ευαίσθητα και κακώς έβγαλαν συμπέρασμα ότι είχαν διαρρεύσει τα στοιχεία μου. Απλά κάποια μαγαζιά δεν τους κάθονται καλά σε κάποιους ελέγχους συναλλαγών που τσεκάρουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Που τα βρήκαν τα στοιχεία της κάρτας σου το Merimobiles, δεν πλήρωσες με Paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν υπαρχει πλεον η σελιδα του 1949deal εδω μεσα ??? Ξερει κανενας moderator κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και εγω παρέλαβα πριν λίγες μέρες απο το merimobiles και μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό!! Κάποιος το έστειλε πίσω και μου το έστειλαν εμένα στεγνά. Ειναι φως φανάρι οτι είναι μεταχειρισμένο γιατί έχει λίγα σημάδια στο μεταλλικό frame και πάρα πολλές μικρές γραντζουνιες στην κάμερα. Σίγουρα ο προηγούμενος του φόραγε προστασία οθόνης και κάτι σε θήκη. κοιτάξτε θράσος λένε ότι δεν στέλνουν μεταχειρισμένα κινητά ενώ το έχω και το βλέπω μπροστά μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5659261#post5659261 Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο των σημαδιων για να δουμε γιατι επροκειτο; επισης θα ειναι πολυ θετικο για το dispute αν εχεις τραβηξει βιντεο κατα το ανοιγμα οπου να φαινονται οι ατελειες. ΑΝ ισχυει αυτο που λες, και αυτο που ειπε ο φιλος που του ετυχε το ιδιο παλι απο το merimobiles, τοτε θα πρεπει να το μαθει ολο το φορουμ(sticky?) και να παρουνε ποδι. Εχω παρει και εγω απο αυτους αλλα πηγε καλα η παραγγελια. Υπαρχει παντα το ενδεχομενο ο υπαλληλος προετοιμασιας-πακεταρισματος να ηταν πολυ τσαπατσουλης (χλωμο) ή να ηρθε ετσι απο το εργοστασιο(περισσοτερο χλωμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν υπαρχει πλεον η σελιδα του 1949deal εδω μεσα ??? Αποφασίζουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι να εγκαταλείψουν τα θέματα για αγνώστους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Δεν υπάρχει και η σελίδα του touch-us. Επειδή ενδιαφέρομαι για το jiayu g2f το οποίο το έχει 103,5 $ με θήκη και screen protector, υπάρχουν γνώμες σχετικά με την αξιοπιστία του; Καθώς επίσης και για το B2CBuying. Edited October 4, 2014 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο των σημαδιων για να δουμε γιατι επροκειτο; επισης θα ειναι πολυ θετικο για το dispute αν εχεις τραβηξει βιντεο κατα το ανοιγμα οπου να φαινονται οι ατελειες. ΑΝ ισχυει αυτο που λες, και αυτο που ειπε ο φιλος που του ετυχε το ιδιο παλι απο το merimobiles, τοτε θα πρεπει να το μαθει ολο το φορουμ(sticky?) και να παρουνε ποδι. Εχω παρει και εγω απο αυτους αλλα πηγε καλα η παραγγελια. Υπαρχει παντα το ενδεχομενο ο υπαλληλος προετοιμασιας-πακεταρισματος να ηταν πολυ τσαπατσουλης (χλωμο) ή να ηρθε ετσι απο το εργοστασιο(περισσοτερο χλωμο). Εχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τον φακό και φαίνονται οι γρατζουνιές κανονικότατα. Παιδιά το ξαναλέω δεν γίνετε να γίνει έτσι ο φακός απο το πακεταρισμα όσο και απρόσεκτος να είσαι. Έστειλαν και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ. Edited October 4, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τον φακό και φαίνονται οι γρατζουνιές κανονικότατα. Παιδιά το ξαναλέω δεν γίνετε να γίνει έτσι ο φακός απο το πακεταρισμα όσο και απρόσεκτος να είσαι. Έστειλαν και και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ. Iσως οι διαχειριστες θα επρεπε να ανεβασουν ενα ξεχωριστο τοπικ με ποια απ οτα καταστηματα να μην αγοραζουμε,τοιδιο μετο pandawill,ειναι πρακτικααδυνατον για εναν νεο χρηστη η ακομακαι παλιο να βρει μεσα απο τοσες δεκαδες σελιδες τις πληροφοριες αυτες,οποτε συνεχιζονται τα κρουσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 η γνωμη σας για το b2cbuying? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 η γνωμη σας για το b2cbuying? Βαλε βρε συ και το link απευθειας απο το καταστημα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Βαλε βρε συ και το link απευθειας απο το καταστημα.:) ελα να το http://www.b2cbuying.com/ εχει και εκπροσωπο στο forum Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τον φακό και φαίνονται οι γρατζουνιές κανονικότατα. Παιδιά το ξαναλέω δεν γίνετε να γίνει έτσι ο φακός απο το πακεταρισμα όσο και απρόσεκτος να είσαι. Έστειλαν και ήξεραν τι έστελναν από το merimobiles, αυτο το κινητό ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ. Οκ τωρα τις ειδα, ηταν πιο πισω...τι να πει κανεις, εχεις δικιο στο οτι ειναι μεταχειρισμενο-κακοποιημενο...δεν ξερω αν τους ειπες να το ανοιξουν και να το τσεκαρουν πριν το στειλουν γιατι αν το ζητησες τοτε θα επρεπε να το ειχαν δει και να εστελναν αλλο. Αν δεν το ανοιξανε τοτε μπορει και να μη φταινε αυτοι αλλα ετσι να ηρθε απο τον προμηθευτη τους(που μπορει να μην ειναι η ιδια η huawei) . Σε εμενα ειχανε βαλει στη συσκευασια ενα χαρτι που ελεγε τι ελεγχους κανανε (το ειχα ζητησει). Θα το σκεφτω πολυ για να ξαναπαρω απο εκει, θα επρεπε θεωρω να εχει γινει αμεσως refund εφοσον υπαρχει unboxing βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisam Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Οκ τωρα τις ειδα, ηταν πιο πισω...τι να πει κανεις, εχεις δικιο στο οτι ειναι μεταχειρισμενο-κακοποιημενο...δεν ξερω αν τους ειπες να το ανοιξουν και να το τσεκαρουν πριν το στειλουν γιατι αν το ζητησες τοτε θα επρεπε να το ειχαν δει και να εστελναν αλλο. Αν δεν το ανοιξανε τοτε μπορει και να μη φταινε αυτοι αλλα ετσι να ηρθε απο τον προμηθευτη τους(που μπορει να μην ειναι η ιδια η huawei) . Σε εμενα ειχανε βαλει στη συσκευασια ενα χαρτι που ελεγε τι ελεγχους κανανε (το ειχα ζητησει). Θα το σκεφτω πολυ για να ξαναπαρω απο εκει, θα επρεπε θεωρω να εχει γινει αμεσως refund εφοσον υπαρχει unboxing βιντεο. Παρήγγειλα από vickmall στην 01/10 αλλά ακόμα δεν έγινε κάποια κίνηση, γιατί απ' ότι διάβασα στο φόρουμ έχουν κάποια γιορτή εκεί. Για να καταλάβω βρε παιδιά, για να μου στείλουν σωστή συσκευή, πρέπει να τους ζητήσω να τσεκάρουν το τηλέφωνο πριν το στείλουν; είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τους ζητήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παρήγγειλα από vickmall στην 01/10 αλλά ακόμα δεν έγινε κάποια κίνηση, γιατί απ' ότι διάβασα στο φόρουμ έχουν κάποια γιορτή εκεί. Για να καταλάβω βρε παιδιά, για να μου στείλουν σωστή συσκευή, πρέπει να τους ζητήσω να τσεκάρουν το τηλέφωνο πριν το στείλουν; είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τους ζητήσω; Εγω παντα απαιτω ελεγχο της συσκευης τοσο οπτικο για σημαδακια ή ατελειες οσο και λειτουργικο πχ για τυχον προβληματα στην οθονη αφης. Σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουν να σου πουν... α δεν φταιμε εμεις αλλα ετσι ηρθε απο τον προμηθευτη. Φυσικα οταν ερθει unboxing video με πολυ κοντινα πλανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό, αλλά επειδή έχω "χαθεί" ψάνωντας για ένα καλό και σχετικά φθηνό κινητό από Κίνα, θα ήθελα την βοήθεια όλων των φίλων εδώ του myphone.gr! :lost: Σίγουρα από την εμπειρία σας από ήδη αγορασμένα κινητά ή από τρελό ψάξιμο στο ίντερνετ έχετε καταλάβει ποιες είναι οι καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες κινέζικων κινητών. Ψάχνωντας, ξέρω πως οι Xiaomi, Meizu έιναι ίσως από τις καλύτερες. Κυκλοφορούν όμως και άλλες εταιρίες μικρότερες (με φθηνότερα κινητά) που ίσως είναι εξίσου καλές για κάποιον ερασιτέχνη (όπως εγώ) που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά! Θα ήθελα την βοήθειά σας σε αυτόν τον τομέα αν γίνεται! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εχουμε νήματα σχετικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 θα μπορούσατε να μου πείτε μερικές μικρότερες εταιρίες που αξίζουν τον κόπο? Π.χ. ακούω πως η cubot είναι καλή εταιρία με απροβλημάτιστα κινητά! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα μπορούσατε να μου πείτε μερικές μικρότερες εταιρίες που αξίζουν τον κόπο? Π.χ. ακούω πως η cubot είναι καλή εταιρία με απροβλημάτιστα κινητά! Φερέγγυα μαγαζιά για αγορά κινητού βρήκα....μάρκες καλών κινητών θα ήθελα να μάθω! Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παρήγγειλα από vickmall στην 01/10 αλλά ακόμα δεν έγινε κάποια κίνηση, γιατί απ' ότι διάβασα στο φόρουμ έχουν κάποια γιορτή εκεί. Για να καταλάβω βρε παιδιά, για να μου στείλουν σωστή συσκευή, πρέπει να τους ζητήσω να τσεκάρουν το τηλέφωνο πριν το στείλουν; είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τους ζητήσω; Και χωρις να ζητησεις κατι φιλε μου,πριν το στειλουν το τσεκαρουν,και εσυ.Και οπως λεει και ο φιλος απο επανω.....κατα το unboxing του κουτιου οταν θα ερθει,να τραβηξεις και ενα video τις ολης διαδικασιας,και να δειξεις καλα την συσκευη περιμετρικα,και φυσικα να την βαλεις σε λειτουργια. Τυπικα ολα αυτα ,αλλα ποτε δεν ξερεις..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μα γι'αυτό το λόγο υπάρχει το thread. Όταν κυκλοφορεί κάτι, να λέμε απόψεις. Δεν υπάρχει στανταρντ. Κοιτάς κάτι που σε ενδιαφέρει, ψάχνεις να δεις αν έχει τόπικ εδώ αλλιώς ανοίγεις εσυ ένα στα πρότυπα των π ερισσοτέρων εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) παιδια ποια η γνωμη σας γι αυτο το καταστημα; http://www.2lenovo.com/ Edited October 5, 2014 by kalvar Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Και εγω παρέλαβα πριν λίγες μέρες απο το merimobiles και μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό!! Κάποιος το έστειλε πίσω και μου το έστειλαν εμένα στεγνά. Ειναι φως φανάρι οτι είναι μεταχειρισμένο γιατί έχει λίγα σημάδια στο μεταλλικό frame και πάρα πολλές μικρές γραντζουνιες στην κάμερα. Σίγουρα ο προηγούμενος του φόραγε προστασία οθόνης και κάτι σε θήκη. κοιτάξτε θράσος λένε ότι δεν στέλνουν μεταχειρισμένα κινητά ενώ το έχω και το βλέπω μπροστά μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5659261#post5659261 Δεν υπαρχοuν ... Μου προτείνουν να τους εμπιστευτώ εγώ ξανά και να ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟ κινητο. Μετά λέει θα στείλω το παλιό πίσω για να μου κάνουν refund... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν υπαρχοuν ... Μου προτείνουν να τους εμπιστευτώ εγώ ξανά και να ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟ κινητο. Μετά λέει θα στείλω το παλιό πίσω για να μου κάνουν refund... claim και στειλε το μεηλ τους στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά ξέρετε πότε ξαναξεκινουν παραγγελίες οι Κινέζοι, γιατί είχαν αργία αυτές τις μέρες;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παιδια ποια η γνωμη σας γι αυτο το καταστημα; http://www.2lenovo.com/ κανεις βρε παιδια δεν ξερει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά ξέρετε πότε ξαναξεκινουν παραγγελίες οι Κινέζοι, γιατί είχαν αργία αυτές τις μέρες;; Το coolicool ξέρω σίγουρα από αύριο, τα άλλα από τις 7 του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts