Jump to content

daydream59

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    1.180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About daydream59

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

daydream59's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/LeTV
  2. Mιλησε οπως σου ειπα κατ αρχην να δεις αν το τηλεφωνο ειναι στοκαρισμενο,αν ειναι το παραγγελνει ςκαι τικαρεις να ελθει με sing post,to παυπαλ χρεωνει στην μετατροπη συναλλαγματος κατι παρα πανω,εχει μια επιλογη στις ρυθμισεις να σε χρεωνει στο νομισμα του πωλητη.Εγω παραγγειλα ενα προχθες και χθες το εστειλαν στο ταχυδρομειο.
  3. Μπορεις να μιλησεις με την Σελινα στο skype,δειχνει οτι δεν ειναι εκει μερικες φορες αλλα απανταει,οσες φορες εχω φερει κινητο το εφερα με singpost το εχει στις επιλογες,με αλλεςεταιρειες αργησε περισσοτερο,ολα τα υπολοιπα δεν τα συζηταμε εδω,μιλα με την Σελινα
  4. αντε παλι,δεν μιλαω για τα τεχνικα θεματα,αν δεν καταλαβαινεις τι αλλο να πω?Ρωτησα απλα,αν το κινητο παρει την ιταλικη ρομ που μπαινει και στο 16αρι η ΙΔΙΑ τι γινεται με τα updates>?
  5. 16αρι και προ εχουν την ιδια ρομ,δεν ρωτησα για τιποτα αλλο,για τα updates ρωτησα που αν και το ηξερα ηθελα μια 2η αποψη.
  6. οποτε τι γινεται με τα updates?Θα τα παιρνει?Και στο 16αρι την ιδισ βαζουν,το περιμενω
  7. Στο 32αρι βαζουν μια ιταλικη,διαβασα οτι ειναι καλη,αυτη νομιζω βαζουν,αυτη θα βαλουν στο δικο μου ειπε η Σελινα.
  8. δυο αγορες που εκανα την προηγουμενη βδομαδα και χθες περασαν κανονικα.Με paypal.
  9. 173 ευρω νομιζω,πρωτη φορα κρατησε προμηθεια το paypal
  10. παραγγειλα κι εγω το 16αρι απο το Vickmall,ελπιζω να αξιζει,για τοσα χρηματα δεν παιρνεις ουτε νοκια του 1980 εδω,εχω το zte z7 max οποτε θα τα συγκρινω οταν ελθει.Μειονεκτημα παντως οτι δεν παιρνει καρτα μνημης.
  11. Μιλαω για απατη εδω,μου εστειλαν ενα χαλασμενο τηλ,δεν το αλλαζαν,τους πηγα στο paypal,εκανα συγχρονως μια παραγγελια για αλλο ενος φιλου,μου ζητησαν να κλεισω το claim στο πρωτο για να το στειλουν,δεν το εκανα,αντι κινητου μου εστειλαν μια θηκη μονο για αντιπερισπασμο,ευτυχως ειχα βιντεοσκοπησει τις παραλαβες,απατεωνες,εκαναν τους ανηξερους στο paypal,ευτυχως τους εχουν παρει χαμπαρι κι εκει,μακρυα απο αυτους.
  12. Θεμα τυχης,εγω και 3 αλλοι ταλαιπωρηθηκαμε πολυ,απατεωνες σκετοι.
  13. Κλεφτες και απατεωνες ειναι,εφυγαν ξαναηρθαν,μου εχουν κανει μεγαλα χουνερια αλλα τους πηγα paypal και τα πληρωσαν,απατεωνες σκετοι.
  14. Χθες παραγγειλα απο το Vickmall me paypal με καρτα απο τραπεζικο λογαριασμο,την δεχθηκε κανονικα,καμια προσαυξηση η οτιδηποτε αλλο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6313329#post6313329 Κοιτα εδω,αλλα πριν αποφασισε ποσες ιντσες,τι προδιαγραφες κλπ θες ωστε να σε βοηθησουν αμεσα.
×
×
  • Create New...