talos_2002 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια) τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales? Θα γράψω μόλις παραλάβω, γιατί έχω βγάλει από την λίστα μου πολλά καταστήματα πια. Ουσιαστικά ναι. Ή αλλιώς αν το πω, το VickMall είναι το πιο σωστό. Μετά εμπιστεύομαι το GeekBuying. Είναι μάλλον το καλύτερο των υπολοίπων αλλά όχι άψογο. Έχω εκτός φόρουμ επαφή με έναν εκεί μέσα, οπότε περιμένω την αφορμή να του την πω για την εγγύηση 1 μήνα σε ανταλλακτικά όσων συσκευών πουλάνε. Μετά, αν δεν βρω στα άλλα δύο, το CooliCool επειδή δεν είναι το χάλι των άλλων Κινέζων. Ελπίζω το B2Cbuying να βγει καλό για να έχω κι άλλη σοβαρή επιλογή. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος εγώ φίλε μου έχω κάνει πάνω από δέκα παραγγελίες όλα πήγαν καλά . Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί παρέλαβα το νέο κινητό σε 19 ημέρα το DOOGEE Voyager 2 DG310 Απλώς να βλέπεις την Positive feedback του πωλητή και κανένα σχόλιο .Στην προηγούμενη παραγγελιά μου είχα αγοράσει στο γιο μου ένα κινητό , πιστεύαμε ότι είχε πρόβλημα με mail του πωλητή με βοήθησε και λύθηκε το πρόβλημα ήταν θέμα ρυθμίσεων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το συστημα προστασιας του aliexpress εχει ενα τεραστιο κενο σε οτι αφορα τα ΟΕΜ προιοντα ,σε dispute που ειχα με εναν καραγκιοζη ενω δεχτηκαν οτι ο μακακας μου εστειλε ΟΕΜ μου εδωσε μονο 20% refund ή να το στειλω πισω με δικα μου εξοδα δηλαδη λυση που βολευει τους απατεωνες και οχι τους εντιμους πωλητες. Αν καποιος δεν εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρια καλυτερα να μην μπλεξει με το αλι ,δεν ειναι τυχαιο που εχει γεμισει η πλατφορμα με καθε καρυδιας καρυδι και τα πιθηκια εχουν γινει περισσοτερα απο τα κανονικα προιοντα. Γιατί τι θα μου δικαιώσει εμένα το paypal ? Μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό και τώρα μου λένε απλά να το στείλω πίσω για rma η να προτείνω κάποιο refund Και απαντώ στους ψεύτες του merimobiles οτι το rma αφορά ελαττωματικά κινητά και όχι μεταχειρισμένα που αγοράστηκαν και στάλθηκαν με δόλο σαν καινούργια. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Merimobiles (θα το γράφω για μια ζωή να δω τι κέρδος θα έχουν) Αν το είχα αγοράσει για μεταχειρισμένο τότε θα δεχόμουν το rma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γενικώς το meri έχει μία τάση να κοροϊδεύει. Και σε μένα το είχε κάνει ζητώντας παραπάνω λεφτά για αποστολή ως ems και μου ήρθε σαν απλό σαν χρόνος. Το είχα γράψει και στο θέμα τους, είχε κλειδώσει το θέμα τότε για κάποιες μέρες και όταν παρέλαβα ξεκλείδωσε και μου απάντησαν ειρωνικά θεώρω, το παρέλαβες, ορίστε χωρίς μία τυπική συγνώμη. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, ΠΟΤΕ πια από meri εγώ! Χίλιες φορές από το coolicool που μου έχουν φερθεί πολύ εντάξει, η τελευταία μου παραγγελία ήρθε σε 8 ημέρες!!! και εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Θέλω σήμερα να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Τα μαγαζιά που σκέφτομαι to2c και vickmall, το πρώτο κυρίως λόγω των δώρων που δίνει μαζί με το κινητό. Διαβάζω όμως διάφορα εδώ και ανησυχώ. Τελικά το vickmall είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο αξιόπιστο; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Νίκο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές σελίδες πιο πίσω για να το διαπιστώσεις αυτό ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Θέλω σήμερα να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Τα μαγαζιά που σκέφτομαι to2c και vickmall, το πρώτο κυρίως λόγω των δώρων που δίνει μαζί με το κινητό. Διαβάζω όμως διάφορα εδώ και ανησυχώ. Τελικά το vickmall είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο αξιόπιστο; αν μιλησεις με τη selina απο το vickmall και της ζητησεις δωρακια, ολο και κατι θα σου στειλει εκτος απο αυτα που περιεχονται στη συσκευασια του κινητου. οσον αφορα το vickmall σαν καταστημα, εγω το πρωτο μου κινητο που πηρα απο κινα το πηρα απο εκει και συμπτωματικα σημερα παω ΕΛΤΑ να παραλαβω. ηταν αψογοι στην επικοινωνια και οτι ερωτησεις ειχα μου τις απαντησαν. οσον αφορα το after sales ελπιζω να μην το χρειαστω αλλα απο αυτα που διαβαζω μεσα στο site, ειναι εξισου καλο με την πωληση. γενικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι αν οχι το καλυτερο μαγαζι μεσα στο τοπ 3 απο κινα. ειναι κριμα που ειναι κλειδωμενο το αντιστοιχο του νημα στο forum γιατι ετσι θα ηταν ακομα καλυτερη η επικοινωνια και οι προσφορες θα ηταν περισσοτερες (λογικα). ελπιζω να σε βοηθησα καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Θέλω σήμερα να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Τα μαγαζιά που σκέφτομαι to2c και vickmall, το πρώτο κυρίως λόγω των δώρων που δίνει μαζί με το κινητό. Διαβάζω όμως διάφορα εδώ και ανησυχώ. Τελικά το vickmall είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο αξιόπιστο; Νίκο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές σελίδες πιο πίσω για να το διαπιστώσεις αυτό ;) Και το coolicool είναι επίσης αξιόπιστο. Σήμερα παρέλαβα τις τελευταιες 2 παραγγελίες σε μολις 8 ημερες. Μεσα στην ημερα ελπίζω ν' ανεβασω πλήρη παρουσιαση του xiaomi router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Νίκο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές σελίδες πιο πίσω για να το διαπιστώσεις αυτό ;) Ε ναι, τελικά περισσότερο ρητορική ήταν η ερώτηση! :lol: Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια σας παιδια. Τωρα που διαβαζα προσεξα πως οι περισσοτεροι επιλεγετε το vickmall σαν πιο αξιοπιστο σιτε και με τις γνωμες αυτες θα παρεγγειλω απο εκει. Βλεπω πως μιλατε με καποια Selina μεσω skype. Μπορω να μιλησω με αυτην για να ρωτησω διαφορα πραγματα για την παραγγελια μεσω εμαιλ? Γιατι στο σιτε απ' οτι καταλαβα μπορω να μιλησω με 3 γυναικες μεσω βιντεοκληση και δεν ξερω πως να επικοινωνησω μεσω εμαιλ με αυτες και με μπερδευει περισσοτερο αυτο --> please feel free to contact us at selina.vickmall@gmail.com <-- δηλαδη αμα γραψω σε εκεινο το εμαιλ ποιος θα μου απαντησει?Και αν μου απαντησει θα μπορεψω να συζητησω για την παραγγελια και αλλα σχετικα ή τηλεφωνο κτλ και να βγαλω ακρη? Οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια σας παιδια. Τωρα που διαβαζα προσεξα πως οι περισσοτεροι επιλεγετε το vickmall σαν πιο αξιοπιστο σιτε και με τις γνωμες αυτες θα παρεγγειλω απο εκει. Βλεπω πως μιλατε με καποια Selina μεσω skype. Μπορω να μιλησω με αυτην για να ρωτησω διαφορα πραγματα για την παραγγελια μεσω εμαιλ? Γιατι στο σιτε απ' οτι καταλαβα μπορω να μιλησω με 3 γυναικες μεσω βιντεοκληση και δεν ξερω πως να επικοινωνησω μεσω εμαιλ με αυτες και με μπερδευει περισσοτερο αυτο --> please feel free to contact us at selina.vickmall@gmail.com <-- δηλαδη αμα γραψω σε εκεινο το εμαιλ ποιος θα μου απαντησει?Και αν μου απαντησει θα μπορεψω να συζητησω για την παραγγελια και αλλα σχετικα ή τηλεφωνο κτλ και να βγαλω ακρη? Οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω Μεσω τσατ μπορεις να μιλησεις με την Σελινα, ή οποιοα τελος παντων ειναι. Με το που θα μπεις, αν αναβοσβηνει το εικονιδιο της σημαινει εινιαι μεσα. Θα ανοιξει ενα παραθυρο και θα την ρωτησεις οτι θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakissim Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τι έγινε με το minideal παιδιά? This Site Has Been Disabled :X και περιμένω παραγγελία απο εκεί :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τι έγινε με το minideal παιδιά? This Site Has Been Disabled :X και περιμένω παραγγελία απο εκεί :dash: Ελα ντε!!! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakissim Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κάποια γιορτή εχουν αλλα να κλείσουν το site .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κάποια γιορτή εχουν αλλα να κλείσουν το site .. εχουν γιορτη?Γιατι και στο vickmall δυομερες τωρα δεν ειναι κανεις στο λαιβ τσατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Από Δευτέρα θα δούμε ...... Εν τω μεταξύ μου έχει κολλήσει να παραγγείλω ένα 5.5 ίντσες . Υπάρχει κάποιο όντως δοκιμασμένο που πήρε κάποιος φίλος και να μου το συστήσει ? Και τον προμηθευτή βέβαια . Θα ήθελα να είναι κοντά στα παρακάτω χαρακτηριστικά Single Sim 2G/16G Ram/Rom οπωσδήποτε . 13 Mpx Back Camera min. Τετρα ή Οκτα πύρηνη δεν με απασχολεί . MTK 6592 , αλλά και 6582 δεν με χαλάει 1280x1080 ανάλυση κατά προτίμηση . Να παίρνει εξωτερική επέκταση μνήμης Να έχει αξιοπρεπή μπαταρία Ζητάω πολλά ..... σόρρυ και ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιατί δεν αναφέρει κανείς το Banggood; Δεν είναι κακό στην εξυπηρέτηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όσον αφορά το Minideal. Όπως έγραψαν και στο thread τους έχουν μια γιορτή εκεί πέρα μέχρι της 5 Οκτωμβρίου και όλη η αγορά θα παραμείνει κλειστή. Μέσα σ αυτό το διάστημα έχει κάτι προσφορές γι αυτούς που θα παραγγείλουν και θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα για να προχωρήσει η παραγγελία. Προφανώς μπήκαν πάρα πολλοί στο site και έπεσε ο σέρβερ τους και δεν είναι κανένας κινέζος στο μαγαζί για να το φτιάξει.. Άρα υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιατί δεν αναφέρει κανείς το Banggood; Δεν είναι κακό στην εξυπηρέτηση. Προσωπικά από κάποιες αγορές που έχω κάνει από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω μείνει ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όσον αφορά το Minideal. Όπως έγραψαν και στο thread τους έχουν μια γιορτή εκεί πέρα μέχρι της 5 Οκτωμβρίου και όλη η αγορά θα παραμείνει κλειστή. Μέσα σ αυτό το διάστημα έχει κάτι προσφορές γι αυτούς που θα παραγγείλουν και θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα για να προχωρήσει η παραγγελία. Προφανώς μπήκαν πάρα πολλοί στο site και έπεσε ο σέρβερ τους και δεν είναι κανένας κινέζος στο μαγαζί για να το φτιάξει.. Άρα υπομονή... Το μήνυμα που βγάζει δεν είναι γιά όταν πέφτει ο σέρβερ. Το μήνυμα εμφανίζεται όταν ο ιδιοκτήτης του σέρβερ "κλείνει" το site γιά κάποιον λόγο, συνήθως γιατί δεν πλήρωσε ο πελάτης .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 και εγω θα παω με τους πολλους :D +++++ στο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayhem19 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 http://www.minideal.net/ ρε παιδια καναμε την παραγγελια πριν λιγες μερες, κ τωρα βλεπω οτι This Site Has Been Disabled τι σκατα;; και δεν εχει ερθει και καν email οτι σταλθηκε το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Επειδη το μινιντιλ το ειχαν χακεψει πριν απο μια δυο βδομαδες (θυμαστε που ειχαν ολα τα κινητα τιμη 1 δολλαριο :lol: )μαλλον το εκλεισαν για την εορταστικη περιοδο για να μην εχουν τα ιδια ξανα. Ειναι παλιο μαγαζι δεν κινδυνευεται να σας παρουν τα λεφτα και να αρχισουν να τρεχουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Μεσω τσατ μπορεις να μιλησεις με την Σελινα, ή οποιοα τελος παντων ειναι. Με το που θα μπεις, αν αναβοσβηνει το εικονιδιο της σημαινει εινιαι μεσα. Θα ανοιξει ενα παραθυρο και θα την ρωτησεις οτι θελεις. Ευχαριστω, της εστειλα και μου απαντησε σχετικα γρηγορα. Απο το merimobiles περιμενω 2 μερες να μου απαντησουν καθε φορα που στελνω μηνυμα αν ειναι δυνατον. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας και παλι παιδια, θελω να σας κανω μια ερωτηση που με απασχολει πολυ και δεν ειμαι σιγουρος αν την κανω στο σωστο μερος. Πριν 11 μερες παρελαβα ενα κινητο απο το ταχυδρομειο, κινητο το οποιο αγορασα απο το merimobiles και απο την πρωτη κιολας μερα εμφανισε προβληματα. Μιλησα με το σερβις του merimobiles τους εστειλα βιντεο και φοτογραφιες απο το προβλημα (ελλαχιστα ξεκολλημενη οθονη απο το δεξιο ακρο αλλα ειναι εμφανες,εφτανε τους 42 βαθμους μετα απο 10 λεπτα χρησης του κινητου, παρα πολυ χαμηλο ηχειο και επισης στο πισω μερος κατω απο την καμερα αμα χτηπουσα ελαφρα την πλατη του κινητου ακουγοταν κατι λες και ειχε βγει απο την θεση του). Μιλησα με το σερβις και μου ειπαν να στειλω πισω την συσκευη και μολις την παραλαβουν θα μου στειλουν τα λεφτα πισω στην paypal η credit card και εγω δεχτηκα. Βεβαια τους ειπα πως δεν θα πληρωσω εκεινο το 20%(restock fees) απο το συνολικο ποσο που πληρωσα για να αγορασω το κινητο (σε περιπτωση που το απαιτουσαν) γιατι δεν δημιουργησα εγω τα προβληματα και μου ειπαν πως δεν θα το πληρωσω γιατι δεν δημιουργησα το προβλημα εγω. Το κινητο το χρησιμοποιω αυτες τις 11 μερες χωρις να του εχω προκαλεσει καμια ζημια η κατι αλλο και αυριο θα το στειλω πισω μεσω ταχυδρομειου, ομως ανησυχω μηπως με κοροϊδεψουν απο το merimobiles και στο τελος που παρουν την συσκευη θα μου πουν πως π.χ εσπασε κατα τη διαρκεια πτησης ή ηταν γρατζουνισμενο στην οθονη και αλλες χιλλιες δυο τετοιες δικαιολογιες και τελος θα παρουν και το κατιτις απο τα λεφτα μου και δεν θα μου τα επιστρεψουν ολα. Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι παρομοιο; Και πως προχωρησαν τα πραγματα μετεπειτα θετικα ή αρνητικα με το merimobiles? Μηπως να χρησιμοποιησω το refound απο το paypal ή δεν χρειαζεται μιας και οι ιδιοι μου προτειναν πως αμα τους στειλω την συσκευη πισω θα κανουν οι ιδιοι refound μολις την παραλαβουν; Edited October 2, 2014 by vaskas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και γω περιμένω παραγγελία και η τράπεζα μου είπε αν δεν έχει γίνει κάτι μέχρι την Δευτέρα θα πάρει τα χρήματα πίσω. Μπορεί να το κάνει αυτό γιατί τα χρήματα δέν τα έχουν πάρει. είναι δεσμευμένα μέχρι την Δευτέρα. Εχώ πάρει πολλά κινητά απο minideal και έχω εμπιστοσύνη. Δεν ξέρω τι θα κάνω την Δευτέρα, αν ανοίξει το site και δω οτι όλα είναι οκ δεν θα πάρω τα χρήματα πίσω. Και ο Θεός βοηθός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts