Jump to content

dimitris_30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris_30

  • Ημ. Γέννησης 24/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dimitris_30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπαα.. Το έχω εξαντλήσει το θέμα σε ότι αφορά τα τυχαία γεγονότα.... Είναι προβλημα κανονικό αλλά δεν ξερω απο που προέρχεται και δεν έχω αποφασίσει αν αξιζει να ξεrootαρω και να το τρέχω για φτιάξιμο.
  2. ναι έχω καμια 10 διαφορετικά ακουστικα. Με όλα γίνετε το ίδιο.Το παράξενο είναι οτι μπορώ να τερματίσω και να παίζει άψογα σε όλα τα άλλα(μουσική youtube). Οταν κάνω κλήση του μπαίνει ο διάολος. :X Τελος πάντον θα το ψαξω και στο internet. Ευχαριστώ πάντος. Υ.Γ η Lion rom είναι.....wow!! και η g4 camera νομιζα ότι θα είναι μούφα αλλα βελτιώνει την ήδη αρκετά καλη κάμερα του κινητού!!
  3. Tην stock είχα μέχρι προχτές.. αλα με το lagαρισμα και το θεματάκι με τον ήχο αποφάσισα να ροοταρω και να περάσω την Lion 5.5. αλλα και πάλι τίποτα δεν άλλαξε με τον ήχο οταν βάζω τα ακουστικά. και το κακό είναι οτι μιλάω απίστευτα πολλές ώρες στην δουλεία. Βέβαια ο ήχος είναι αρκετά δυνατός έστω και 2 κλικ πιο χαμηλα. Αλλα γιατι συμβαίνει αυτο οταν πάω να το τερματίσω?? μήπως είναι πρόβλημα hardware?
  4. Ε ντακς,, την μέρα με πολύ ήλιο αν το συγκρίνεις με το s5 είναι η μέρα με την νύχτα... το s5 εχει 5πλασια φωτεινότητα. :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο ήχος όταν βάζω τα ακουστικά και κάνω κλήση δεν μπορεί να τερματίσει χωρίς να κάνει παρεμβολές. Κάτι περίεργα "χρουτς χτρουτς" μου κάνει εμένα. Συμβαίνει σε όλους?...Βελτιώνετε με κάποιον τρόπο? 2 κλικ πριν να τερματίσει είναι μια χαρα ο ήχος...αν τον ανεβάσω στα τέρματα γίνετε χαμός απο τα "χρουτς χτράτς". Αυτό συμβαίνει και με τα μαμισια ακουστικά. WHY??
  5. Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την φωτεινότητα στο κινητό? στο 100% είναι πάλι πολύ χαμηλη η φωεινοτητα. Αλλάζει αυτο με καποιο κολπάκι?????
  6. Εγώ είμουν έτοιμος να το πουλήσω αηδιασμένος απο το lagαρισμα της συσκευής...Ξεφτίλα, ουτε κινητό τον 150 euro δεν lagαρει έτσι. Μπείτε στο παρακάτω Link και θα βρείτε την υγεία σας!! Ειναι υπερβολικά απλη διαδικασία! http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/mod-root-rid-lag-g3-t2819365 Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε ήδη, αν όχι...Ακολουθίστε αυτά τα 2 απλά βήματα και το σε 2 λεπτά θα κρατάτε στα χέρια σας ενα κινητό που δεν προλαβαίνεις να κλικάρεις στην οθόνη και όλα ανοίγουν μπροστά σου σε νανοκλάσματα του δευτερολέπτου!! Δεν βλεπω να επιβαρύνει το κινητό σε τίποτα. Μια χαρά πάνε όλα όσο καιρο το έχω κάνει. Enjoy!!
  7. Καλησπέρα. Πήρα και γω το g3 πρόσφατα μετα απο τρελό ψάξιμο για κινητό στα 350 ευρώ. Δεν πήρα το S5 γιατι με κέρδισε η ομορφια του g3.. Αλλα αρχίζω και μετανιώνω. Μαλλον έκανα πατάτα. Γιατι αυτο το κινητο, με αυτα τα χαρχτιριστικά έχει τoσο lag?? μονο στο internet δεν lagαρει. Σε όλα τα άλλα με έχει ξενερώσει.. Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί αυτο? Κάποια τροποποίηση? Στο μενου, στις κλήσεις, στο ρολαρισμα των φωτογραφιών...παντου lagαρει. Διορθώνετε κάπως αυτό?
  8. ε αντε πεεες κανα νεο! ολα καλα με το κινητό? lagαρει lagαρει?? :p
  9. Η συσκευη είναι μία!! το z7 mini!! ΤΕΛΟΣ!! Και 150mb ram να σου μείνουν το κινητό δεν ξέρει τι θα πει lag,δεν χαμπαριάζει.. Θα το άλλαζα μόνο με ένα vfm κινητό με super amoled οθονη.
  10. Έχω το z7 mini και δεν το αλλάζω. Νομίζω πως όποιος το έχει ήδη με καταλαβαίνει. Το κινητό είναι απλά απίστευτο και συγκρίνετε άνετα με όποιον κολοσσό βάλει ο νους. Γιατί να το αλλάξεις με το z9? Επειδή είναι ¨ένα κλικ¨ καλύτερο? Να πουλήσω το z7? Πόσο? 180-200 euro? και να δώσω επιπλέον 100 ευρώ για να πάρω το z9? Άμα ήταν έτσι θα έπαιρνα εξαρχής ένα με 300+ euro. Αν κάνω την αλλαγή το value for money πάει περίπατο!! Όποιος δεν έχει το z7 mini θα του έλεγα να πάει στο z9 που είναι και καινούριο μοντέλο αλλά να ψάξει καλά αν παίζει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
  11. Ε δεν χάνεις και τίποτα. Ολα χαζομάρες είναι, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κανένα.
  12. Ε κάτι ψιλοελληνικάκια τα έχει,, μια χαρά είναι. Πεs του, ακυρη η παραγγελία θα πάρω το nubia z7 mini :p
  13. Κάθε φορά που πιάνω στα χέρια το nubiaκι μου για τον οποιοδήποτε λόγο, νιώθω ερωτευμένος μαζί του! :O Είναι απίθανο ρε @ουστι μου :X Το γουστάρω τρελά!!
  14. Αφου είσαι ο Αι βασίλης των ROM!! :D Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την V4 είναι πολύ καλή!!
  15. Προβλέπω ότι θα έχουμε φτάσει στην V2015 πριν να αλλάξει ο χρόνος! :ρ
×
×
  • Create New...