andrikosBO Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και στο iPad υπεράψογα η μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Από τον χρήστη aldon του iphonehellas: Δοκιμασμένο προσωπικά και δουλεύει. Δουλεψε αψογα, ευχαριστω! (για τα carrier logos εχουμε τιποτα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Σούπερ! Ευχαριστούμε...μάλλον δεν ψάχνουμε αρκετά...:O:rolleyes: Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 υπαρχει καποιος οδηγος γιατο τι κανουμε μετα το νεο jail? βασικα θελω να το κανω στο i pod μου αλλα δεν το εχω ξανα κανει στο παρελθόν κ δεν ξερω πως να περασω μετα τις εφαρμογες , που να τις βρω κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Βασικά είναι εύκολο να μου πεί κανείς ακριβώς τι error βγάζει κατά την εγκατάσταση?? Το size missmatch μου φαίνεται σαν πρόβλημα ότι δεν έχετε βάλει το minapps sourcegui πακετάκι καθώς στην ουσία το sorting κάνει το ίδο ακριβώς με την χειροκίνητη διαδικασία.. Για τα carriers το έχω πει και ξαναπεί μην τα κάνετε update.Τα νέα πακέτα τελευταία φορά που το πάλεψα ήταν signed για να μην ενεργοποιείς το tethering και δεν μπορούσα να τα "πειράξω" και να το πείσω να τα δεχτεί... Τα 3.1.3 δεν τα έχω κοιτάξει όμως λόγω έλλειψης χρόνου και jailbreak αλλά δεν νομίζω έτσι στο άσχετο να τα ξεκλείδωσε η Apple...(Allα κυρίως γιατί από ότι θυμάται ο φίλτατος pperiklis βαριέμαι απιστευτα να κάνω minor iPhoneOS updates!!!) Σαν καλύτερη λύση θα πρότεινα απεγκατάσταση πακέτου,χειροκίνητο SSH στον φάκελο με τα carriers αφαίρεση του symbolic link του carrier μας και μετα εγκατάσταση του πακέτου ξανά και reboot....Και next time πιππππερι.... :P Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Θα πρέπει να βγάζει το παρακάτω σφάλμα, όπως ακριβώς είπες και εσύ minos197. Αυτό που βγάζει και όταν πάω να εγκαταστήσω τα carrier logos (για wind) αλλά και στο sorting layout. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Το πακετάκι MinApps Repo Grafix το βλέπετε στο repo??Γιατί υπάρχει δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται list...Και αν υπάρχει μπαίνει από μόνο του? Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Το πακετάκι MinApps Repo Grafix το βλέπετε στο repo??Γιατί υπάρχει δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται list...Και αν υπάρχει μπαίνει από μόνο του? Ούτε εμφανίζεται, ούτε υπάρχουν τα γραφικά στις εφαρμογές του source, αν αυτό βοηθάει κάπου.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Το πακετάκι MinApps Repo Grafix το βλέπετε στο repo??Γιατί υπάρχει δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται list...Και αν υπάρχει μπαίνει από μόνο του? Καλημέρα minos197. Όπως είπε και ο barcode, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τα μόνα που υπάρχουν είναι το iKeyX, τα 2 sorting layout, το θέμα της ΑΕΚ και το carrier Greek logos. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Εχει καποιος να μου στειλει το default "ABContactSections.plist" γιατι ξεχασα να το κανω back up?? Απο τον "English.lproj" αμα παιζει ρολο.. Ακυρο παιδια ευτυχως!! Δοκιμασα απο αλλες γλωσσες κ τελικα ειναι το ιδιο με το ιταλικο (βλεπε "Italian.lproj").. ουφ. (αμα δν εχει τι να κανει ο ανθρωπος νυχτιατικα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Για κάντε ένα refresh το source και πείτε μου αν εμφανίστικε το SourceGui Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Λοιπον,τωρα που το ειδα,υπαρχει το MinApps Repo Grafix οπως και τα υπολοιπα αλλα,με το που πηγα να βαλω το Carrier:Grrek Logos και πατησα(βγαζει το Corfirm)ενω πριν δεν το εβγαζε,μου εγραψε:HTTP/1.1 404 Not Found...! Εdit:Τελικα το εβαλα το Carrier:Grrek Logos(Wind)!Ειχα το Ftp4u.gr/iphone/apt3 και το διεγραψα και μετα περασα το Ftp4u.gr/iphone/apt(χωρις το 3:lol:)και δουλεψε!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Για κάντε ένα refresh το source και πείτε μου αν εμφανίστικε το SourceGui Καλημέρα. Έκανα remove και ξανά add το source και εμφανίζει το SourceGui. Όταν όμως πάω να κάνω install το Greek Carriers, μου βγάζει confirm αλλά στο τέλος βγάζει το μήνυμα που είπε και ο @petran66, HTTP/1.1 404 Not Found...! Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να περάσω τα Greek Carriers από το άλλο source που είπε ο petran66. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 To άλλο source είναι απομεινάρι της εποχής του 2.Δεν θα συνιστούσα να βάλετε πακέτα από εκεί.. Έβαλα το νέο ubuntu και με έχει σκίσει με τις αλλαγές του.. Νομίζω πως το έφτιαξα..Για κάντε remove και add to source ξανά... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 To άλλο source είναι απομεινάρι της εποχής του 2.Δεν θα συνιστούσα να βάλετε πακέτα από εκεί.. Έβαλα το νέο ubuntu και με έχει σκίσει με τις αλλαγές του.. Νομίζω πως το έφτιαξα..Για κάντε remove και add to source ξανά... Καλημέρα. Δούλεψε μια χαρά minos197. Ευχαριστώ για την βοήθεια και την υπομονή σου :rolleyes: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Όλα οκ! Ευχαριστούμε! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Minos,ολα οκ τωρα!Να σαι καλα. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 δηλαδή ποιο να χρησιμοποιούμε; το apt3 ή το apt ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 δηλαδή ποιο να χρησιμοποιούμε; το apt3 ή το apt ? Το apt3 θα περάσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Θα χουμε κανένα Update?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasha Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προσπάθησα χθες στο JB 3Gs με iOS 4.01 να προσθέσω τα carrier logos της CytaVoda (Κύπρος) αλλά δυστηχώς δεν... Έγινε κάποια αλλαγή; Πριν με 3.1.2 δούλευαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προσπάθησα χθες στο JB 3Gs με iOS 4.01 να προσθέσω τα carrier logos της CytaVoda (Κύπρος) αλλά δυστηχώς δεν... Έγινε κάποια αλλαγή; Πριν με 3.1.2 δούλευαν ρολόι. Μαλλον χρειαζεται καποιο update , οπως λεει κι ο φιλος ακριβως πιο πανω!Που εισαι Μινωα...?:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Σε καμιά παραλία χωρίς GPRS προσβάση τον κόβω τον Μίνωα! :lol: Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Κανένα νέο για Carrier Logos στην 4.0.1 έχουμε ? Χωρίς MakeItMine/FakeCarrier εννοώ ... Αλήθεια, γιατί ο παλιός χειροκίνητος τρόπος ΔΕ λειτουργεί ? Κάτι πρέπει να μας ξεφεύγει ... αλλά ΤΙ ???? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Σε καμιά παραλία χωρίς GPRS προσβάση τον κόβω τον Μίνωα! :lol: Μου φαινεται,πρεπει να τον επιταξουμε:lol: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts