Jump to content

haHa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    273
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by haHa

  1. Καλημερα! Θέλω μια rom που να ειναι πιο γρηγορη απο την μαμα rom, να μην εχει προβληματα, να μην υστερει σε καμερα και αν γινεται να εχει android 6 . Ποια rom προτεινετε? Αν δεν γινεται με android 6 και ικανοποιουνται τα υπολοιπα κριτηρια, τοτε δεν πειραζει, αρκουμαστε και σε android 5/5.1. Να παω σε cm που γενικοτερα τις προτιμω λογω οτι φερνουν σε vanilla android ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
  2. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Εν συντομία, ποιες είναι οι βασικες διαφορες μεταξύ google edition, cloudy και srk?
  3. Καλημερα! Έχει ένας φιλος το LG G2 εδώ και 3 χρόνια με το μαμα software και επειδη έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του σκεφτομαι να του βάλω αλλη rom. Θα του βκανω root και θα βαλω TWRP. Ποια rom προτεινετε? Θέλω μια που να ειναι πιο γρηγορη απο την μαμα rom, να μην εχει προβληματα, να μην υστερει σε καμερα και αν γινεται να εχει android 6 . Αν δεν γινεται με android 6 και ικανοποιουνται τα υπολοιπα κριτηρια, τοτε δεν πειραζει, αρκουμαστε και σε android 5/5.1. Να παω σε cm που γενικοτερα τις προτιμω λογω οτι φερνουν σε vanilla android ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
  4. Ωραιος, ευχαριστω για τη διευκρινηση. Οποτε εμενα μου κανει η επισημη global, μιας και: α) παιρνει OTA updates β) ειναι απαλλαγμενη απο Κινεζικα γ) εχει playstore Την προτιμω απο την ελληνικη , γιατι ειναι ουσιαστικα επισημη, παιρνει αυτοματα OTA και δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα κλπ. Η απουσια ελληνικου μενου δεν με απασχολει. Τελευταια ερωτηση: πως θα καταλαβω οτι εχει επισημη global κ οχι πειραγμενη με spyware οπως μου ειχε τυχει στο παρελθον; Φανταζομαι οταν θα μου ερθει θα πρεπει ηδη να εχει βγει καποιο OTA, οποτε αν εμφανιστει OTA θεωρω οτι ειναι η επισημη global ετσι; H αγορα εγινε απο το GeekBuying . Γραφει οτι εχει Global MIUI και OTA updates. Ας ελπισουμε οτι ειναι η επισημη.
  5. Η πολυγλωσση είναι επίσημη; Παιρνει αυτοματα αναβαθμισεις ; Δεν θα εχει κ αυτη κινεζικες εφαρμογές; Ρωταω γιατι φοβαμαι μην είναι απο τις πειραγμενες rom που βαζουν τα μαγαζια. Ειχα παρει ενα xiaomi mi4c κ ηταν ουσιαστικά φουλ στο spam, spyware κ αχρηστες εφαρμογές μεχρι να βαλω την αγγλοκινεζικη.
  6. Η αλήθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφέρουν τοσο να εχει ελληνικά. Απλα θελω να παιρνει αυτοματα αναβαθμισεις και δεν θελω να εχει πολλες κινεζικες εφαρμογές, μιας κ θα το δωσω σε ασχετο με αυτα. Σκεφτομαι μπας κ απλα βαλω την επίσημη απο xiaomi για να παορνει αναβαθμισεις και να προσθεσω google play store.
  7. Ωραιος, ευχαριστώ! Επιγραμματικα: 1) ελεγχω αν είναι ξεκλειδωτις ο bootloader και πραττω αναλογα 2) κανω αιτηση για ξεκλείδωμα bootloader 3) παιρναω την επισημη developer chinese rom και κανω unlock τον bootloader. 4)υστερα βαζω την ελληνική rom , που εχει google play και παίρνει αυτοματα και αναβαθμισεις. Σωστά; Γιατι το κινητό θα το δωσω σε γνωστο που δεν εχει ιδεα απο rom κλπ και δεν θα ξαναασχοληθει.
  8. Καλημέρα παιδιά! Περιμένω ενα xiaomi mi max 3/32. Θα ερθει δυστυχώς με την Multilanguage ROM. Μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ελληνική rom? Η διαδικασία είναι η κλασσική οπου κανω λογαριασμό στο miui, κανω αίτηση και περιμένω; Ή χρειάζεται κτι διαφορετικό επειδή είναι με την Multilanguage?
  9. Παραδεχθηκαν οτι την ζημια την προκαλεσαν αυτοι; Τι ειδους ζημια ειναι;
  10. Ευχαριστώ παιδια, βαριομουν να καμω την διαδικασία του extract. Την rom την εχω κ εγω.
  11. Έχει κανενας φυλάξει τον original extracted kernel της BOC1 εκδοσης (official 4.4 Samsung) για να μπορέσω να τον περάσω αφότου κάνω root με τον παλιο kernel που ειναι rootable μεσω towelroot? Γιατι τα 2 λινκ πιο πάνω έχουν ληξει.
  12. To s6 εχει πιο φωτεινη οθονη. Την μεγιστη φωτεινοτητα στο s6 δεν την πετυχαινεις βαζοντας το manual σε full φωτεινοτητα, αλλα αφηνοντας το σε auto και με το brightness slider ψηλα. Πρεπει λοιπον να ειναι επιλεγμενο το auto οσον αφορα την αυτοματη φωτεινοτητα για να μπορεσεις να δεις την μεγιστη. http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm#Brightness_Contrast
  13. Την ξεσυνεδεσα και πηρε μπρος το tablet, ολα καλα. Δεν το βλεπω να το κραταω ομως.
  14. Βλεπω οτι πολλοι αναφερουν οτι το Android Webview φταιει για την αυξημενη καταναλωση μπαταριας που εχει το κινητο τελευταια. Δεν εχει καμμια λογικη να φταιει αυτο, ουτε βλεπω κανεναν να εξηγει πως κατεληξε οτι φταιει αυτο.
  15. 1.5 χρονο το ειχα, κομπλε ηταν απο μπαταρια. Μια φορα χρειαστηκε να την ξεσυνδεσω γιατι δεν φορτιζε μεχρι 100%. Θα δοκιμασω να την ξεσυνδεσω και να την ξανασυνδεσω να δω τι θα γινει.
  16. Καλησπερα ! Πιο πανω εχω παραθεσει και τα προηγουμενα μηνυματα μου. Ο λογος που ηθελα να παω σε CM13 ηταν γιατι ξαφνικα το tablet ειχει αρχισει να καθυστερει με τη μαμα ROM. Περασα CM13, μου φανηκε πιο γρηγορη, αλλα μετα απο 2 μερες αρχισε παλι να καθυστερει. Καθυστερουσε σε σημειο που αργουσε να κανει register αυτα που παταγα στο πληκτρολογιο. (αργουσε ενα δευτερολεπτο για να πατηθει) Αρχισα να υποπτευομαι οτι ειναι hardware προβλημα, μιας κ δεν φαινοταν λογικο να καθυστερει ετσι. Μην τα πολυλογω, το tablet σημερα με φουλ μπαταρια εκλεισε και δεν ξαναανοιγει! Ουτε σε recovery mode μπαινει, ουτε σε download mode! Ειναι νεκρο, παρολο που το εχω στην φορτιση. Ειναι ακομα εντος εγγυησης χρονικα. Αν δεν ξαναανοιξει, μπορουν να δουν οτι ειχε πειραχτει ο knox και να το βγαλουν εκτος εγγυησης; Τι αλλο μπορω να δοκιμασω για να σιγουρευτω οτι δεν ανοιγει και να το στειλω για επισκευη; Ευχαριστω
  17. Mιλησα για την βελτιστοποιηση, που ειναι ουσιαστικα το Doze του Marshmallow 6.0. Με εξοικονομηση και αλλα feature που περιοριζουν το κινητο δεν ασχολουμαι, δεν θελω να το νταντευω και να το ρυθμιζω. Το καλο λοιπον με τη βελτιστοποιηση ειναι οτι δεν θελει καμμια ρυθμιση, καμμια εξαιρεση, κανενα νταντεμα, δουλευει οπως ειναι default και βοηθαει στην αυτονομια.
  18. Στην βελτιστοποιηση δεν χρειαζεται να βαλεις καμμια εξαιρεση(εκτος απο το google play services που ειναι εκει απο default) και θα ερχονται κανονικα τα notifications. Ειναι το λεγομενο Doze που εχει το Marshmallow 6.0 και ειναι εξαιρετικο , γιατι βελτιωνει την αυτονομια χωρις να επηρεαζει στο ελαχιστο την λειτουργια του κινητου(δεν κλεινει το background sync, δεν μπλοκαρονται notifications ωστε να πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη για να ερθουν κλπ).
  19. Ευχαριστω για τη βοηθεια! Εβαλα TWRP μεσω του TWRP manager, πανευκολο ηταν. Προχωρησα κ σε εγκατασταση της CM13, το tablet φαινεται να πεταει! Ας ελπισουμε οτι δε θα εχει σημαντικα bugs.
  20. Καλησπερα! Εχω κ εγω το Tab pro 8.4 και το εχω με stock 4.4, αλλα rooted. Δεν εχω βάλει custom recovery και δεν εχει γραψει ο knox. Μιας κ ληγει σε λιγο καιρο η εγγυηση κ εχει αρχισει να καθυστερει, θέλω να του βαλω cyanogenmod. Απο οτι διαβαζω η 12.1 ειναι απροβληματιστη , ενω η cm13 εχει μερικα θεματακια , πχ καμμια φορα με το bluetooth. Μαλλον θα δοκιμασω την cm13 κ αν δεν με ικανοποιησει θα παω σε cm12.1. Το θεμα ειναι πως πάω σε CM; Εχω κατεβάσει το zip της CM και των gapps, αλλα θα χρειαστώ να βάλω custom recovery. Μπορω να βάλω ευκολα απο το tablet(χωρις να μπλεξω με υπολογιστη) custom recovery (πχ TWRP) μεσω flashify ή TWRP manager μιας κ ειμαι rooted? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Μιας κ ειδα να αναφερονται καποια θεματακια με TWRP. Επισης, δεν χρειαζεται φανταζομαι να βαλω supersu, η CM ειναι ηδη rooted, σωστα;
  21. Κανε υπομονη να μαζεψεις λιγα ακομα χρηματα να πάρεις το sony z3 compact.
  22. Το θεμα ειναι να γλυτωσουμε το factory reset και restore. Αν γυρισω ξανα σε WIN CSC, λογικα το προβλημα λυνεται χωρις factory reset και restore, σωστα;
  23. Oπως ειπα, ειμαι ετσι: Αυτο θα κανω, αλλα ο προβληματισμος μου δεν ειναι οτι δεν εχω την τελευταια εκδοση(αυτο οπως ειπαμε λυνεται με περασμα απο odin), αλλα οτι δεν ερχονται OTA και πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα. Τελος, ειχα ακουσει οτι αν παμε το κινητο για επισκευη μεσα στην εγγυηση και εχει διαφορετικο CSC, το βγαζουν εκτος εγγυησης(ασχετα αν δεν εχει πειραγμενο knox). Ισχυει;
  24. Εγω εχω: Product code που τελειώνει σε WIN Original CSC : Κενό Firmware CSC : XEF Active CSC : XEF Available CSC : Διάφορα μεταξύ των οποίων και το XEF Εβαλα μεσω odin την 6.01 και δεν ειχα κανει factory reset, οποτε μαλλον για αυτό δεν αλλαξε το product code. Φαντάζομαι αυτος είναι κ ο λογος που δεν δέχομαι OTA?
  25. Καλησπερα παιδια. Εχω βαλει χειροκινητα μεσω odin την XEF γαλλικη 6.01 , γιατι ειχα αλλο CSC. Απο οτι εχω καταλαβει εχει βγει αναβαθμιση(που πρεπει απλα να περιλαμβανει τα security updates του Μαρτιου), αλλα δεν μου εμφανιζει το update οταν κανω ελεγχο. Νομιζω οτι σχετιζεται με το γεγονος οτι δεν παιρνω OTA λογω διαφορετικου CSC. Γνωριζετε κατι; Τι πρεπει να κανω;
×
×
  • Create New...