Jump to content

haHa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    273
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

haHa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα! Θέλω μια rom που να ειναι πιο γρηγορη απο την μαμα rom, να μην εχει προβληματα, να μην υστερει σε καμερα και αν γινεται να εχει android 6 . Ποια rom προτεινετε? Αν δεν γινεται με android 6 και ικανοποιουνται τα υπολοιπα κριτηρια, τοτε δεν πειραζει, αρκουμαστε και σε android 5/5.1. Να παω σε cm που γενικοτερα τις προτιμω λογω οτι φερνουν σε vanilla android ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
  2. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Εν συντομία, ποιες είναι οι βασικες διαφορες μεταξύ google edition, cloudy και srk?
  3. Καλημερα! Έχει ένας φιλος το LG G2 εδώ και 3 χρόνια με το μαμα software και επειδη έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του σκεφτομαι να του βάλω αλλη rom. Θα του βκανω root και θα βαλω TWRP. Ποια rom προτεινετε? Θέλω μια που να ειναι πιο γρηγορη απο την μαμα rom, να μην εχει προβληματα, να μην υστερει σε καμερα και αν γινεται να εχει android 6 . Αν δεν γινεται με android 6 και ικανοποιουνται τα υπολοιπα κριτηρια, τοτε δεν πειραζει, αρκουμαστε και σε android 5/5.1. Να παω σε cm που γενικοτερα τις προτιμω λογω οτι φερνουν σε vanilla android ή εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
  4. Ωραιος, ευχαριστω για τη διευκρινηση. Οποτε εμενα μου κανει η επισημη global, μιας και: α) παιρνει OTA updates β) ειναι απαλλαγμενη απο Κινεζικα γ) εχει playstore Την προτιμω απο την ελληνικη , γιατι ειναι ουσιαστικα επισημη, παιρνει αυτοματα OTA και δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα κλπ. Η απουσια ελληνικου μενου δεν με απασχολει. Τελευταια ερωτηση: πως θα καταλαβω οτι εχει επισημη global κ οχι πειραγμενη με spyware οπως μου ειχε τυχει στο παρελθον; Φανταζομαι οταν θα μου ερθει θα πρεπει ηδη να εχει βγει καποιο OTA, οποτε αν εμφανιστει OTA θεωρω οτι ειναι η επισημη global ετσι; H αγορα εγινε απο το GeekBuying . Γραφει οτι εχει Global MIUI και OTA updates. Ας ελπισουμε οτι ειναι η επισημη.
  5. Η πολυγλωσση είναι επίσημη; Παιρνει αυτοματα αναβαθμισεις ; Δεν θα εχει κ αυτη κινεζικες εφαρμογές; Ρωταω γιατι φοβαμαι μην είναι απο τις πειραγμενες rom που βαζουν τα μαγαζια. Ειχα παρει ενα xiaomi mi4c κ ηταν ουσιαστικά φουλ στο spam, spyware κ αχρηστες εφαρμογές μεχρι να βαλω την αγγλοκινεζικη.
  6. Η αλήθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφέρουν τοσο να εχει ελληνικά. Απλα θελω να παιρνει αυτοματα αναβαθμισεις και δεν θελω να εχει πολλες κινεζικες εφαρμογές, μιας κ θα το δωσω σε ασχετο με αυτα. Σκεφτομαι μπας κ απλα βαλω την επίσημη απο xiaomi για να παορνει αναβαθμισεις και να προσθεσω google play store.
  7. Ωραιος, ευχαριστώ! Επιγραμματικα: 1) ελεγχω αν είναι ξεκλειδωτις ο bootloader και πραττω αναλογα 2) κανω αιτηση για ξεκλείδωμα bootloader 3) παιρναω την επισημη developer chinese rom και κανω unlock τον bootloader. 4)υστερα βαζω την ελληνική rom , που εχει google play και παίρνει αυτοματα και αναβαθμισεις. Σωστά; Γιατι το κινητό θα το δωσω σε γνωστο που δεν εχει ιδεα απο rom κλπ και δεν θα ξαναασχοληθει.
  8. Καλημέρα παιδιά! Περιμένω ενα xiaomi mi max 3/32. Θα ερθει δυστυχώς με την Multilanguage ROM. Μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ελληνική rom? Η διαδικασία είναι η κλασσική οπου κανω λογαριασμό στο miui, κανω αίτηση και περιμένω; Ή χρειάζεται κτι διαφορετικό επειδή είναι με την Multilanguage?
  9. Παραδεχθηκαν οτι την ζημια την προκαλεσαν αυτοι; Τι ειδους ζημια ειναι;
  10. Ευχαριστώ παιδια, βαριομουν να καμω την διαδικασία του extract. Την rom την εχω κ εγω.
  11. Έχει κανενας φυλάξει τον original extracted kernel της BOC1 εκδοσης (official 4.4 Samsung) για να μπορέσω να τον περάσω αφότου κάνω root με τον παλιο kernel που ειναι rootable μεσω towelroot? Γιατι τα 2 λινκ πιο πάνω έχουν ληξει.
  12. To s6 εχει πιο φωτεινη οθονη. Την μεγιστη φωτεινοτητα στο s6 δεν την πετυχαινεις βαζοντας το manual σε full φωτεινοτητα, αλλα αφηνοντας το σε auto και με το brightness slider ψηλα. Πρεπει λοιπον να ειναι επιλεγμενο το auto οσον αφορα την αυτοματη φωτεινοτητα για να μπορεσεις να δεις την μεγιστη. http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm#Brightness_Contrast
  13. Την ξεσυνεδεσα και πηρε μπρος το tablet, ολα καλα. Δεν το βλεπω να το κραταω ομως.
  14. Βλεπω οτι πολλοι αναφερουν οτι το Android Webview φταιει για την αυξημενη καταναλωση μπαταριας που εχει το κινητο τελευταια. Δεν εχει καμμια λογικη να φταιει αυτο, ουτε βλεπω κανεναν να εξηγει πως κατεληξε οτι φταιει αυτο.
  15. 1.5 χρονο το ειχα, κομπλε ηταν απο μπαταρια. Μια φορα χρειαστηκε να την ξεσυνδεσω γιατι δεν φορτιζε μεχρι 100%. Θα δοκιμασω να την ξεσυνδεσω και να την ξανασυνδεσω να δω τι θα γινει.
×
×
  • Create New...