Jump to content

zografos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.016
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    87.1%

Everything posted by zografos

  1. Εγώ με adapter πάντως, τα δουλεύω κατά καιρούς ... Όχι ότι τα χρησιμοποιώ κανονικά, αλλά βάζω SIM, πιάνουν πάροχο, κάνω καμία κλήση ... θεωρώ ότι είναι ΟΚ.
  2. Πρέπει να βρεις τον κωδικό της μπαταρίας. Δεν υπάρχει περίπτωση η Samsung να έφτιαξε μια μπαταρία ΜΟΝΟ γι' αυτό το μοντέλο ... σίγουρα ήταν και σε άλλα μοντέλα ... Οπότε αν ψάχνεις με το μοντέλο δε θα τη βρεις, αλλά αν ψάξεις με τη μπαταρία, κάπου θα βρεθεί κάποια αντίστοιχη ... Αλλιώς η λύση σου είναι να την ανοίξεις προσεκτικά και να φτιάξεις μια ίδια ...
  3. Στο ebay θα ψάξεις, με τον τύπο της μπαταρίας όμως (που λογικά φορούσαν και άλλα samsung) και όχι με το μοντέλο ... Συγχαρητήρια πάντως που το έχεις. Έψαχνα πολλά-πολλά χρόνια για να το βρω ...
  4. Σ' ευχαριστω. Πάω να το δοκιμάσω ...
  5. Για πες τον τροπο ... Αυτό ενδιαφέρει τους παντες αν και εκτός θέματος ...
  6. Καλησπέρα. Υπάρχει κανένα άριστο, διαθέσιμο προς πώληση σε λογική τιμή ??? Στείλτε μου PM.
  7. To Zaurus ???? Ναι ! Κυκλοφόρησαν ΚΑΠΟΙΑ από αυτά τα μοντέλα ... Υπήρχε Zaurus 1,2,3,4 και 5 νομίζω και πρέπει να κυκλοφόρησαν Ελλάδα τα 3 πρώτα ... Μετά "κέρδισαν" τα αντίστοιχα μοντέλα της Ericsson ...
  8. Μπείτε στο http://www.mods.dk και θα λυθούν όλες οι απορίες σας :rolleyes:
  9. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το είχα κάποτε, όταν ασχολούμουν με CBs. Είναι εξαιρετικό, σπάει πανεύκολα και μάλιστα αν θυμάμαι καλά το έδιναν μαζί με μπαταριοθήκη που έπαιρνε 4ΑΑΑ για να μη μένεις ποτέ !
  10. Όλες οι συσκευές λειτουργούν κανονικά στη Cyta. Είναι μεν Voice-Over-IP (VoIP) αλλά πίσω από το Router κανονικά PSTN βγάζει !
  11. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοια περίεργα η Wind (Telestet, Stet κλπ κλπ) τα έφερνε πάντα ...
  12. Εξαιρετικά και άκρως συλλεκτικά. Έχω το πρώτο και το τρίτο από την πρώτη σειρά καθώς και το τρίτο από τη δεύτερη σειρά. Νομίζω ότι αυτά είχαν κυκλοφορήσει ΚΑΙ στην Ελλάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ πάντως τα απέκτησα από το ebay. Κατάσταση άριστη. Εμφανισιακή και λειτουργική. Μπαταρία άγνωστης διάρκειας, αλλά λειτουργική. Πραγματικά είναι όμορφα, αλλά κυρίως είναι "διαφορετικά" !
  13. Ούπς ! Sorry. Έχεις δίκιο. Υπάρχει από κάτω στη photo ... φαίνεται μισό ... Αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να το ήξερε κανείς ... είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα έλεγαν το 7600 θα έλεγαν ... που ούτως ή άλλως ήταν το 2ο από τη Nokia .... μετά βγήκε το 6630 ! Πάντως, η πρώτη εταιρία που έστησε δίκτυο 3G ήταν η 3. Και η πρώτη συσκευή που λάνσαρε ήταν το NEC e808s. Μακράν το ποιο αγαπημένο μου παλιό ! Το αγόρασα από το ebay, πάμφθηνα, σε άριστη κατάσταση, αλλά παιδεύτηκα μήνες μέχρι να το ξεκλειδώσω ... Και σας είπα ότι ... το θεωρώ το ομορφότερο όλων !!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  14. Βγήκε το 4ο τρίμηνο του 2003, αλλά είχε μπροστινή camera ! Το πρώτο ήταν από τη Nokia, βγήκε στις αρχές του 2003, δεν είχε μπροστινή camera και ήταν το 6650 ! Εμπορικά πήγε χάλια, μιας και το 3G αρχικά διαφημίστηκε κυρίως για τη δυνατότητα του για Video κλήσεις.
  15. Το Quiz 1 το πετύχαμε. Ήταν το Z1010. Το Quiz 2 όμως όχι ! Ήταν πολύ-πολύ παλαιότερο από το 6630 ... Ποιό ήταν ? (Google is you friend ...)
  16. Ούτε αυτό είναι δύσκολο, αλλά ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεσαι. Απλά, αυτό είναι ένα από τα πρώτα. Προηγήθηκε clamshell της SonyEricsson - ποιό (quiz 1) ? Αλλά ακόμα και από αυτό προηγήθηκε τηλέφωνο της NOKIA, το οποίο μάλιστα ενώ ήταν 3G δεν είχε μπροστινή camera. Ποιό ήταν (quiz 2) ?
  17. Είσαι σίγουρος για το iMap. Η Cyta λέει δεν υποστηρίζει iMap … βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν ΤΙ είναι iMap ...
  18. Γνωστά όλα αυτά. Εννοείτε πως έχω account εκεί. Το θέμα μου είναι ΠΩΣ μπαίνω στο account μου στη Cyta …
  19. Ξέρει κανείς ΤΙ γίνεται με POP3 και iMap στη Cyta ? Μόλις μπήκα στο δίκτυο της και θέλω να διαβάζω/στέλνω email από διάφορες συσκευές μου. Προτιμώ το iMap. Υποστηρίζεται ? Αν ναι ΠΟΙΟΙ είναι οι servers και οι ports του ? Αν όχι, για POP3 ? Οι mail.cyta.gr και mail-out.cyta.gr φαίνεται να μην απαντάνε ...
  20. Ότι γράφει ο καθένας στο net δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνο. Καταρχήν. Επίσης, το RoaringApps είναι ένα site που βασίζεται στους χρήστες του. Ότι δηλώσει ο καθένας, μπαίνει στη λίστα του. Αυτό κι αν είναι αξιοπιστία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν δεις είτε το συγκεκριμένο site είτε και οποιοδήποτε άλλο, θα δεις ότι τα σοβαρά προγράμματα, οι σοβαροί developers κλπ κλπ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ανανεώνουν ΑΜΕΣΑ τα software τους, ΕΦΟΣΟΝ χρειάζεται. Οπότε, επιμένω, ότι ουσιαστικά τα πάντα, ή για την ακρίβεια τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ στο νέο OS. Όποιο χρειάζεται αναβάθμιση, θα την πάρει ΑΜΕΣΑ. Τέλος ! Ήταν ιδιαίτερα ακραία και υπερβολική η αρχική σου τοποθέτηση "Θα περιμένεις 6 μήνες να βγουν τα updates"
×
×
  • Create New...