Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδα το προϊόν αυτο σε τετοια τιμη καο ξαφνιαστηκα...μπορει καποιος να μου εξηγησει τι συμβαινει;; http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=7073

οταν ολα τα καταστηματα το εχουν 50€ αυτο το εχει 11€ με Φ.Π.Α και ειναι το ιδιο ακριβως(ειναι καλωδιο του iphone για συνδεση με τηλεοραση)

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για την διαφορά στην τιμή είναι πως το συγκεκριμένο δεν είναι αυθεντικό της Apple αλλά ενός τρίτου κατασκευαστή. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Χρειάζομαι ένα προγραματάκι για υπενθυμίσεις με αλαρμ και εμφάνιση πάνω στην οθόνη, αλλά επίσης να έχει την δυνατότητα για αρκετές φορές την ημέρα το κάθε γεγονός. πχ 3 φορές την ημέρα να κάνω ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Υπάρχει κάτι τέτοιο παιδιά?

Χρειάζομαι ένα προγραματάκι για υπενθυμίσεις με αλαρμ και εμφάνιση πάνω στην οθόνη, αλλά επίσης να έχει την δυνατότητα για αρκετές φορές την ημέρα το κάθε γεγονός. πχ 3 φορές την ημέρα να κάνω ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Υπάρχει κάτι τέτοιο παιδιά?

Το 2Do καλύπτει αυτό που ζητάς και πολλά άλλα. Είναι κατα τη γνώμη μου η πληρέστερη εφαρμογή της κατηγορίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το 2Do καλύπτει αυτό που ζητάς και πολλά άλλα. Είναι κατα τη γνώμη μου η πληρέστερη εφαρμογή της κατηγορίας.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. είναι όντως πολύ καλό πρόγραμμα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. είναι όντως πολύ καλό πρόγραμμα.

Να σημειώσω πως εάν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις, μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή calendar του iPHone. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλησπέρα! Δεν είμαι σίγουρη πως είμαι στο σωστό θέμα αλλά μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν γίνεται να βλέπω videos εκτός από youtube ? Δεν με αφήνει να δω και αναρωτιέμαι μηπως δεν κάνω κάτι καλά!

Καλησπέρα! Δεν είμαι σίγουρη πως είμαι στο σωστό θέμα αλλά μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν γίνεται να βλέπω videos εκτός από youtube ? Δεν με αφήνει να δω και αναρωτιέμαι μηπως δεν κάνω κάτι καλά!

Βάσω καλησπέρα!!

Αν και δεν είσαι στο σωστό θέμα..

Αυτό οφείλεται γιατί η συσκευή δεν έχει flash player και ούτε πρόκειται.

Τώρα youtube μπορείς να δεις και εκτός της εφαρμογής, γιατί ενσωμάτωσε την καινούργια τεχνολογία ΗΤΜL5 που υποστηρίζει το iPhone..

Για ανάλογες γενικού περιεχομένου ερωτήσεις μπορείς να τις κάνεις στο ανάλογο θέμα.

iPhone FAQ - απορίες "αρχάριων" χρηστών:)

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

ΚΑμμια εφαρμογη που να διαβαζει Barcode και να καταγραφει το αποτελεσμα? Ενα barcode reader και εναα redlaser εχω βρει, αλλα αυτα συγκρινουν τα barcode με αποτελεσματα σε βαση δεδομενων και σου λενε οτι αυτο ειναι κοκα κολα, κτλ, κατι ακυρο δλδ για την χρηση που θελω.

Υπαρχει καποια εφαρμογη πυο απλα να λεει το barcode μεταφραζεται στον αριθμο 65443 πχ?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Καλημέρα,

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το κοιτάξω και θα σας πω αν δουλεύει ή όχι.

Μαρία

Μήπως γνωρίζει κανείς πως αλλάζω την γλώσσα στο 2Do?

Θέλω να το βάλω στα γερμανικά αλλά δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις του.

Νομίζω πρέπει να είναι στα Γερμανικά και η γλώσσα στη συσκευή για να αλλάξει στην εφαρμογή. Κάποιες εφαρμογές λειτουργούν έτσι και μπαίνουν από μόνες τους στη γλώσσα της συσκευής.

Νομίζω πρέπει να είναι στα Γερμανικά και η γλώσσα στη συσκευή για να αλλάξει στην εφαρμογή. Κάποιες εφαρμογές λειτουργούν έτσι και μπαίνουν από μόνες τους στη γλώσσα της συσκευής.

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω.....!

Παιδια μια βοηθεια για το 3G, μπορω τελικα να βαλω πυξιδα που να δουλευει στο κινητο μου και με ποιο τροπο? Σημειωνω οτι το κινητο μου ειναι jailbreak αλαλ φοραει την εκδοση 3.0.1. και ορισμενες εφαρμογες υποστηριζουν μονο την 3.1. ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Παιδια μια βοηθεια για το 3G, μπορω τελικα να βαλω πυξιδα που να δουλευει στο κινητο μου και με ποιο τροπο? Σημειωνω οτι το κινητο μου ειναι jailbreak αλαλ φοραει την εκδοση 3.0.1. και ορισμενες εφαρμογες υποστηριζουν μονο την 3.1. ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

γιατι γιαννη εισαι σε τοσο παλιο λειτουργικο?αν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα(ξεκλειδωτο εργοστασιακα για τους ελληνικους παροχους) κανε update σε 3.1.3, set up as new μολις ολοκληρωθει η διαδικασια και μετα jailbreak με spirit...ετσι θα χαρεις ολα τα καλα που ζητας-πυξιδες-κτλ...

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

γιατι γιαννη εισαι σε τοσο παλιο λειτουργικο?αν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα(ξεκλειδωτο εργοστασιακα για τους ελληνικους παροχους) κανε update σε 3.1.3, set up as new μολις ολοκληρωθει η διαδικασια και μετα jailbreak με spirit...ετσι θα χαρεις ολα τα καλα που ζητας-πυξιδες-κτλ...

Έχει το 3G πυξίδα;:confused:

Edited by isidorosr20595

Έχει το 3G πυξίδα;:confused:

Οχι βεβαια, εκανε λαθος ο Νικος :lol:. Εκ παραδρομης που λεγαμε και στο στρατο :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Φιλε drmdtsap αλλα την διαδικασια ειχε κανει ενας φιλος μου και επειδη δεν εχω χρονο για να ασχοληθω το ρωτησα στο φορουμ. Το θέμα ειναι ότι εμφανιζονται στοιχεια απο το gps τς συσκευης, αλλα τελικα μπορει να δουλεψει στην 3.0.1 πυξίδα οπως βλεπουμε περιπου στο 3GS?

Σήμερα γράφτηκα κι εγώ στο app store μέσω itunes αφού απέκτησα το iphone 3GS.

Χρεώνεσαι και για την εγγραφή; Απ'ότι είδα στην κάρτα μου χρεώθηκα 1,98ευρώ. Δεν έγραφε πουθενά για χρεώση εγγραφής. Έλεος ρε παιδιά! Είναι όντως η πρώτη χρέωση έτσι; :confused:

Χρησιμοποιεί κάποιος το DoubleSMS παιδιά;

Θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω από κάποιον χρήστη και αν αξίζει το προγραματάκι για Ελλάδα. :)

Χρεώνεσαι και για την εγγραφή; Απ'ότι είδα στην κάρτα μου χρεώθηκα 1,98ευρώ. Δεν έγραφε πουθενά για χρεώση εγγραφής. Έλεος ρε παιδιά! Είναι όντως η πρώτη χρέωση έτσι; :confused:

Μήπως αγορασες κάτι και δεν το κατάλαβες;

مفاجأة

Αν θυμαμαι καλα, μπορει να κανω και λαθος, χρεωνεσαι για επιβεβαιωση της καρτας και μετα σου επιστρεφονται τα χρηματα!

Ερώτηση: Αν κάνω φορματ τον υπολογιστή, όταν συνδέσω μετά το iphone και κατεβάσω πάλι το itunes, σε τι κατάσταση θα είναι; Δηλαδή θα υπάρχουν ακόμα οι εφαρμογές κτλ;

Guest lagoudakis
Αν θυμαμαι καλα, μπορει να κανω και λαθος, χρεωνεσαι για επιβεβαιωση της καρτας και μετα σου επιστρεφονται τα χρηματα!
ετσι ακριβως;)

Ερώτηση: Αν κάνω φορματ τον υπολογιστή, όταν συνδέσω μετά το iphone και κατεβάσω πάλι το itunes, σε τι κατάσταση θα είναι; Δηλαδή θα υπάρχουν ακόμα οι εφαρμογές κτλ;

Φυσικά το iTunes θα είναι άδειο. Θα πρέπει να φτάξεις πάλι τον ίδιο χρήστη με το ίδιο email και να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου από το iphone στο itunes (transfer purchases from iphone).

Φυσικά το iTunes θα είναι άδειο. Θα πρέπει να φτάξεις πάλι τον ίδιο χρήστη με το ίδιο email και να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου από το iphone στο itunes (transfer purchases from iphone).

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Αυτό που λες μπορώ να το κάνω και σε δεύτερο υπολογιστή; Έχω ένα νετμπουκ στο οποίο το itunes είναι άδειο. Μπορώ να χρησιμοποιώ και τα 2 για το iphone;

• The topic was unpinned