Ειδες τι κανει ο γραπτος λογος δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.:D Αν εχεις κρατημενα τα blobs της συγκεκριμενης εκδοσης στην οποια θες να "αναβαθμισεις" (προσοχη δεν μιλαω για downgrade), τοτε σου υπογραφουν οι σερβερ του saurik η το tinyumbrella την συγκεκριμενη εκδοση και παρακαμπτεις την Apple, τουλαχιστον αυτο δουλευε σιγουρα μεχρι την 5. Και εξηγω, ενω η Apple ειχε ηδη κυκλοφορησει την 5, "ανεβασα" το τηλεφωνο ενος φιλου απο 4.(κατι) σε 4.3.3..... Η απορια μου ειναι αν θα εξακολουθει να γινεται αυτο και με την 5 η "μπαλωσανε" τις τρυπες και στο upgrade εκτος απο το downgrade? Tωρα θα μου πεις για ποιο λογο να το κανεις αυτο? Σκεφτομαι ολους αυτους που εχουν μεινει στην 4.3.3 περιμενοντας το untethered, αν βγει και ειναι μονο για την 5 και οχι για την 5.0.1, αλλους τοσους μηνες αναμονης!!!!:(
Τελικα μια δοκιμη θα μας πεισει οταν βγει με το καλο!