Jump to content

aloutosCY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About aloutosCY

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

aloutosCY's Achievements

  1. Ποια Gcam χρησιμοποιείς;
  2. Redmi Note 10 Pro Vs Poco F3 Vs Realme 8 Pro ; Για τη γυναίκα μου, προερχόμενη από Mi A1. Κυρίως να είναι καλή η κάμερα, να βγάζει normal φωτογραφίες, δεν ψάχνουμε τη λεπτομέρεια.
  3. aloutosCY

    Poco F1

    Νομίζω πλέον αφού η Xiaomi φαίνεται να μας έχει διαγράψει από μελλοντικά updates, έστω και το 12.5, πρέπει να στραφούμε σε άλλες custom roms όσοι δεν θέλουμε να πετάξουμε ακόμα το αγαπημένο κινητό μας. Απόψεις για καλές roms;
  4. aloutosCY

    Poco F3

    παιδιά πόσο έμπιστη είναι η σελίδα goboo που βλέπω να αναφέρετε; είναι σαν το honorbuy ένα πράμα;
  5. aloutosCY

    Poco F1

    +1 και μένουμε με την απορία;
  6. aloutosCY

    Poco F1

    εμένα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου που έβαλα την 12.0.3 είναι αισθητά καλύτερη η μπαταρία, όχι σε επίπεδα που είχαμε κάποτε (πέρασαν και τόσα χρόνια/φορτίσεις στη μπαταρία), αλλά αρκετά ικανοποιητικά. υ.γ. δεν έκανα ποτέ factory reset σε όσα updates έκανα μέχρι τώρα.
  7. aloutosCY

    Poco F1

    Πώς τα καταφέρνεις ρε θηρίο; Άλλαξες μπαταρία; :lol: Εγώ έχω Active: 4hrs 43mins και Standby: 20hrs 12mins στα 9% μπαταρία. Σε 2G σχεδόν όλη μέρα μιας και είμαι σπίτι και στο wifi.
  8. aloutosCY

    Poco F1

    νομίζω αυτή είχα κι εγώ ή μπορεί και την San1ty's F1v9.4a: F1v9.4a_6.2.030.apk δε τη συγκράτησα πριν τη σβήσω. ήταν 20% η μπαταρία εμένα και γι αυτό δοκίμασα να την αλλάξω. θα δω με την καινούρια πως πάει τότε με το 12.0.3 και δοκιμάζω και την 9.5 ξανά
  9. aloutosCY

    Poco F1

    Σχετικά με τη μπαταρία επειδή είδα τρελή διαφορά. Είχα ένα παλιό version για gcam του sanity και έβαλα το τελευταίο v10.4. Το παλιό ήταν v9 κάτι. Για δείτε μήπως και αυτό επηρεάζει κάποιους, είτε σβήστε το τελείως και δοκιμάστε χωρίς gcam για λίγες μέρες είτε βάλτε το τελευταίο version.
  10. aloutosCY

    Poco F1

    κι εμένα από τότε που αναβάθμισα στη 12, πρώτη φορά κόλλησε το τηλέφωνο είτε στον launcher είτε στο home screen για κάποια δευτερόλεπτα χωρίς να κάνει κάτι. αν δεν διορθωθεί με 12.5 τότε η μόνο επιλογή είναι custom rom πλέον αφού λογικά θα είναι και η τελευταία για το τηλέφωνό μας.
  11. aloutosCY

    Poco F1

    πάντως η miui 12.0.2 είναι ότι χειρότερο μας έκαναν update μέχρι τώρα από θέμα μπαταρίας στο poco f1. από εκεί που έβγαζα 1,5-2 μέρες άνετα, τώρα κάθε μέρα σχεδόν θέλω φόρτιση. ελπίζω στο νέο update να διορθώσουν το drain.
  12. aloutosCY

    Poco F1

    Αλλάζουν με κάποιο τρόπο όσα έγιναν bold πχ στο μενού όλες οι επικεφαλίδες "About phone", "System apps updater" αλλά ακόμα και οι επόμενες επικεφαλίδες όσο προχωράς. Επίσης στις κλήσεις τα ονόματα έγιναν bold ή στα μηνύματα και πάλι οι επικεφαλίδες (ποιος/πού έστειλες) κτλ. Το μέγεθος το έχω στο small. Ακόμα και στο χs ή xxs να το βάλεις, πάλι bold είναι αυτά που αναφέρω. Επίσης το background όταν σε καλούν αλλάζει και πώς; Όλα σε Miui 12 Stable.
  13. aloutosCY

    Poco F1

    Η γραμματοσειρά που έγινε bold μετά το miui12 (πχ στο μενού, στις κλήσεις, στα μηνύματα) αλλάζει κάπως; Οπτικά είναι χάλια για μένα.
  14. aloutosCY

    Poco F1

    Χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τη gcam που προτείνετε ή έτσι όπως είναι;
  15. aloutosCY

    Poco F1

    Κι εμένα από κάποιο update και μετά, αποθηκεύονται στο Pictures --> Viber. Άλλαξαν κάτι; Υπάρχει τρόπος να επιλέξουμε εμείς που να αποθηκεύει το viber γιατί γίνεται λίγο χαμός με τόσους διαφορετικούς φακέλους στο gallery;
×
×
  • Create New...