pavlitakis1 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Το λέει στις διευκρινίσεις. Οι συνδρομητές θα ενημερώνονται με σχετικό sms κατά την λήξη της 12μηνης διάρκειας της εκάστοτε προσφοράς Οι προσφορές αποδίδονται αυτόματα μετά την πρώτη ανανέωση (10€+) μία φορά ανά 30 ημέρες για περίοδο διάρκειας 365 ημερών και ανεξάρτητα από το κανάλι που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή (Καταστήματα WIND/Public, Οnline, IVR, SMS)" Ναι δεν το είχα δει, έχεις δίκιο. Πιάστηκα αδιάβαστος. Τότε δεν αξίζει. Άλλη μία παγίδα της κιού. Καλύτερα κανονικό φοιτητικό από αγγελία που είναι για πάντα. Edited January 16, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Δεν ξέρω αν στέλνουν voucher. Θα σε πάρουν από τη Wind να σου ορίσουν ημέρα και ώρα ( ανά 3ωρα συνήθως πάει) η ώρα παράδοσης. Την ημέρα εκείνη θα σε πάρει και ο κούριερ για ακριβή ώρα. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε. Σημερα μου ηρθε η καρτα απο την q αλλα ακομα δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου..ημουν κοσμοτε..και μαζι με τη σιμ που ηταν μια μαυρη που ελεγε prepaid sim μου ειχαν και μια καρτα σε στυλ ξυστο..ειναι λογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Σημερα μου ηρθε η καρτα απο την q αλλα ακομα δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου..ημουν κοσμοτε..και μαζι με τη σιμ που ηταν μια μαυρη που ελεγε prepaid sim μου ειχαν και μια καρτα σε στυλ ξυστο..ειναι λογικο??λογικό είναι κάρτα χρόνου ομιλίας,όπως από περίπτερο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 λογικό είναι κάρτα χρόνου ομιλίας,όπως από περίπτερο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ναι αλλα η καρτα δεν εγραφε q αλλα wind..αυτη που ειχε το στυλ ξυστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 ναι αλλα η καρτα δεν εγραφε q αλλα wind..αυτη που ειχε το στυλ ξυστοτι σε ενοχλεί τώρα αυτό? να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι έγραφε απ'εξω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 γιατι σε αλλο κινητο που ειναι q δεν δεχοταν χρονο ομιλας απο καρτα που ηταν για wind παρα μονο για q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 γιατι σε αλλο κινητο που ειναι q δεν δεχοταν χρονο ομιλας απο καρτα που ηταν για wind παρα μονο για qεσύ τώρα υποθέτεις ότι σου έστειλαν λάθος κάρτα ? επικοινώνησε με το chat αύριο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 το θεμα μου ειναι οτι εδω και 10 μερες εχω κανει αιτηση φορητοτητας αναγκαστηκα πηγα εγω στη κουριερ να παρω τη καρτα και δεν εχω καρτα ουτε για αναπαντητη στη κοσμοτε γιατι δεν ηξερα ποτε θα γινει η αλλαγη παροχου..και τη καρτα τη πηρα το μεσημερι και ακομα και τωρα δεν με εχουν γυρισει στη q.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Αν δεν πανε τα χαρτια που υπέγραψες πίσω στην Q δεν πρόκειται να ενεργοποιηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) το θεμα μου ειναι οτι εδω και 10 μερες εχω κανει αιτηση φορητοτητας αναγκαστηκα πηγα εγω στη κουριερ να παρω τη καρτα και δεν εχω καρτα ουτε για αναπαντητη στη κοσμοτε γιατι δεν ηξερα ποτε θα γινει η αλλαγη παροχου..και τη καρτα τη πηρα το μεσημερι και ακομα και τωρα δεν με εχουν γυρισει στη q..έχεις βάλει την σιμ μέσα? πρέπει να κάνεις μια κλήση σε σταθερό να ενεργοποιηθεί η γραμμή για παράδειγμα,ανάπαντητη εννοείται,σορυ ....α σήμερα ...περίμενε να πάνε τα χαρτια πίσω και θα γίνει η ενεργοποίηση σε 2 τρεις εργάσιμες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 15, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 δηλαδη μιλαμε για 10 μερες παλι?? ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις βάλει την σιμ μέσα? πρέπει να κάνεις μια κλήση σε σταθερό να ενεργοποιηθεί η γραμμή για παράδειγμα,ανάπαντητη εννοείται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ναι και δεν δινει καθολου σημα..μονο στη κοσμοτε δινει σημα κανονικα ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) δηλαδη μιλαμε για 10 μερες παλι?? ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι και δεν δινει καθολου σημα..μονο στη κοσμοτε δινει σημα κανονικα ακομα..μπα δεν νομίζω γρήγορα γίνονται αυτά ,εκτός και αργήσει η cosmote δεν είναι θέμα wind αυτό να ξέρεις ,υπάρχει μια διαδικασία που την έχουμε περάσει όλοι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Για 12 μήνες, μηδέν κόστος να την παραγγειλεις, με την παραγγελία αγοράζεις κάρτα 15€, το νέο νουμερο θα είναι στο ίδιο όνομα. Κάθε μήνα μόλις βάζεις αρκετά λεφτά, θα σου τραβάει αυτόματα 10.40€ για να ενεργοποιεί το πακετο. Όποιος θέλει να προσθεσει κάτι που ξέχασα, be my guest. Δηλαδή για να καταλάβω, η Q σου προτείνει να πάρεις μία κάρτα με τα δικά σου στοιχεία ταυτότητας και αν θέλεις να τη δώσεις να τη χρησιμοποιεί ένας φίλος σου;; Το έχει τερματίσει ή μου φαίνεται; anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 το q η ειδική προσφορά και καλα τι δίνει αυτη τη στιγμή ? Εχω χρόνια τώρα το f2g απο όταν ήμουν φοιτητής. Αλλα ειναι 25 μέρες. Η q ποσο το έχει και τι σου δίνει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 το q η ειδική προσφορά και καλα τι δίνει αυτη τη στιγμή ? Εχω χρόνια τώρα το f2g απο όταν ήμουν φοιτητής. Αλλα ειναι 25 μέρες. Η q ποσο το έχει και τι σου δίνει ? 1500 προς όλους και 2gb για 28 μέρες με 10,40€. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 το q η ειδική προσφορά και καλα τι δίνει αυτη τη στιγμή ? Εχω χρόνια τώρα το f2g απο όταν ήμουν φοιτητής. Αλλα ειναι 25 μέρες. Η q ποσο το έχει και τι σου δίνει ? νομίζω ότι είναι το ίδιο με το φοιτητικό f2g.. απλώς διαρκεί 28 και όχι 25 μέρες.. 1500 και 2 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Σημερα μου ηρθε η καρτα απο την q αλλα ακομα δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου..ημουν κοσμοτε..και μαζι με τη σιμ που ηταν μια μαυρη που ελεγε prepaid sim μου ειχαν και μια καρτα σε στυλ ξυστο..ειναι λογικο?? Η σιμ ειναι μαύρη? Μηπως σου έστειλαν f2g αντι για q? Γιατί της q ειναι πορτοκαλί με το λογότυπο της q. Η μαύρη με την ενδειξη prepaid είναι f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Η σιμ ειναι μαύρη? Μηπως σου έστειλαν f2g αντι για q? Γιατί της q ειναι πορτοκαλί με το λογότυπο της q. Η μαύρη με την ενδειξη prepaid είναι f2g. Αν σου στείλανε f2go, ενώ είχες ζητήσει Q, επειδή το ίδιο μου κάνανε και μένα, φαίνεται ότι είναι καινούργια πατέντα της Wind. Πλήρωσες και 12 ευρώ στο κούριερ; Γίνεται να τα αλλάξεις σε Q, αλλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Αν σου στείλανε f2go, ενώ είχες ζητήσει Q, επειδή το ίδιο μου κάνανε και μένα, φαίνεται ότι είναι καινούργια πατέντα της Wind. Πλήρωσες και 12 ευρώ στο κούριερ; Γίνεται να τα αλλάξεις σε Q, αλλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο. ναι μαυρη με την ενδειξη prepaid..πληρωσα τα 15 που ειχα πει να βαλουν καρτα..και ειχα ζητησει q..πως παιρνω q τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Μάλλον παράγγειλε f2g νομίζοντας ότι είναι το ίδιο. Πως γίνεται να δινεις στοιχεία ονλαιν για κιου και να σου στελνουν f2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) Μάλλον παράγγειλε f2g νομίζοντας ότι είναι το ίδιο. Πως γίνεται να δινεις στοιχεία ονλαιν για κιου και να σου στελνουν f2g; μεσα απο το site https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ παραγγειλα της q..τωρα πως τα καταφεραν και το εκαναν f2g δεν ξερω..εγω q ηθελα Edited January 16, 2021 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) ναι μαυρη με την ενδειξη prepaid..πληρωσα τα 15 που ειχα πει να βαλουν καρτα..και ειχα ζητησει q..πως παιρνω q τωρα? Σίγουρα δηλαδή σου στείλανε f2go.....μάλιστα! Τα ίδια και σε μένα! Άκου τι θα κάνεις... Στέλνεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας τα παράπονα σου, ότι ήθελες Q και ότι από λάθος σου έστειλαν f2go. Παίρνεις τηλέφωνο στο 13800 και λες τα ίδια. Πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις την Q στο νούμερο σου και μία προπληρωμένη κάρτα Q των 10 ευρώ. Όταν χάσεις την σύνδεση με τον τωρινό πάροχο, ενεργοποιείς την Q. Και μετά τους πιέζεις να σου επιστρέψουν τα 15 ευρώ στη κάρτα Q. Θα σε πάρει καμιά 15αριά μέρες για να σου επιστρέψουν τα 15 ευρώ, αλλά δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή. Α....και απειλή για καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή, αν καταλάβεις ότι σου τραινάρουν την επιστροφή. Θα τα πάρεις πίσω σίγουρα, αλλά θα πάρει καμιά 15αριά μέρες. Edited January 16, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Εγώ θα περίμενα να ενεργοποιηθεί πρώτα. Μπορεί αυτός ο τύπος κάρτας sim να είναι γενικός και να κάνει και για Q. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 το 13800 χρεωνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 0,25 ανα κληση απο κινητο ή σταθερο wind. Διευκρινησε πρωτον τι σου εχουν στειλει ακριβως,μηπως εχει αλλάξει κάτι στις σιμ. Υπαρχει και η τεχνικη υποστηριξη δωρεαν στο 13700 δωρεαν ρωτα κι εκει μηπως μπορουν να πουν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts