oxxy Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Κλωνοποίηση του προφήτη; :D Sent from my SM-G930FΟι μετά Χριστόν προφήτες! = Ψευδοπροφήτες Ωραία ιδέα, να τα λέμε τραγουδιστά . "Byte-byte το ένα γκίγκα, τα μετράω και πονώ, για τα ντάτα που έχω πείνα, πότε μπαντλ μου θα σε δωωωω"Με τραβάνε τα γαϊδούρια που είχε κάποτε η κιου για να πάρω τσάμπα ντατά και να γίνω αλεπού.... Τραλαλα Τραλαλα Edited March 2, 2019 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τις τελευταίες δύο φορές που ανανέωσα μου κράτησε πέρα από το 12% και άλλα 30 λεπτά. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό στα δύο χρόνια περίπου... Το κάνει και σε εσάς? Σε λιγο,μόνο που θα ανοίγεις την εφαρμογή θα χρεωνεσαι,άσε δε αν αγοράσεις πακέτο.... :mad: Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τις τελευταίες δύο φορές που ανανέωσα μου κράτησε πέρα από το 12% και άλλα 30 λεπτά. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό στα δύο χρόνια περίπου... Το κάνει και σε εσάς? https://www.digitallife.gr/wind-kartokiniti-efarmozei-telos-ananeosis-chronou-omilias-50648 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Κλωνοποίηση του προφήτη; :D Sent from my SM-G930F Κι εμένα μου θύμισε παλιούς καλούς καιρούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) αυτη η χρονιά θα ειναι δύσκολη για το καρτέλ αφενός γιατί θα εμφανιστούν MVNO με ανταγωνιστικές τιμές αφετέρου η ΕΕ πιέζει ασφυκτικά τις καρτελοεταιρίες να εφαρμόσουν ενιαία χρέωση κλήσεων ενδοκοινοτικά ετσι ώστε εγώ που εχω ελληνικό νούμερο κ βρίσκομαι Ελλάδα να χρεώνομαι, σχεδόν, το ίδιο για κλήσεις που κάνω σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά νούμερα ακόμα και για κλήσεις εκτός ΕΕ. Θα πέσει πολύ τρέξιμο και γέλιο! Edited March 2, 2019 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τις τελευταίες δύο φορές που ανανέωσα μου κράτησε πέρα από το 12% και άλλα 30 λεπτά. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό στα δύο χρόνια περίπου... Το κάνει και σε εσάς? Πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον μόνο η wind έχει χαράτσι κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 O.k Δηλαδή μετά από τόσο καιρό ξαφνικά θυμήθηκαν τα 0.30€? Τις τελευταίες δύο φορές τα αφαιρέσανε τα δύο χρόνια που είμαι στην q. Και σε εσάς τα αφαιρούν σε κάθε ανανέωση? Ή να τους πάρω τηλέφωνο να τα ζητήσω πίσω? Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τα αφαιρούν κανονικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Και σε εσάς τα αφαιρούν σε κάθε ανανέωση? Ή να τους πάρω τηλέφωνο να τα ζητήσω πίσω? Δεν μου τα έχουν κρατήσει ποτέ μέχρι τώρα σε online ανανέωση από το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Εγώ πάντα ανανεώνω μέσα από την εφαρμογή με paypal. Ποτέ ξανα δεν μου είχαν κρατήσει τα 0.30€. Μόνο τις τελευταίες δύο φορές. Μια σε μενα και μια στη γυναίκα μου. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μια καλοπροαιρετη διόρθωση: mvno είναι το σωστό, όχι mvo. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mobile_virtual_network_operator Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μια καλοπροαιρετη διόρθωση: mvno είναι το σωστό, όχι mvo. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mobile_virtual_network_operatorΕντάξει τώρα το ίδιο πάνω κάτω σημαίνει :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 5/3/2019 ήταν ημερομηνία λήξης υπολοίπου. Άντε λέω ας κάνω ανανέωση μη χάσω τα χρήματα. (Τον αριθμό τον χρησιμοποιώ κυρίως να με καλούν) Τι ήθελα και εκανα?το μετάνιωσα οικτρά. Τι πράμα είναι η @&€_@wind ρε παιδιά???? Φουλ φουλ φουλ 4g και με πετάει συνεχεια. Να τα βράσω τα Γκιγκα της. Και σκεφτόμουν να ενεργοποιησω ξανά τα 8gb/8μηνες. Υπομονή ένα δίμηνο και φεύγω μάλλον για cu. Πληρώνω φορητότητα? Γνωρίζει κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εντάξει τώρα το ίδιο πάνω κάτω σημαίνει :) Δε σημαίνει το ίδιο σε καμία περίπτωση Ο ένας Έχει αληθινό δίκτυο,ο άλλος επινοικιαζει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 μπράβο το 4G ΄τώρα τελευταία όλο κόλπα είναι και πρέπει να μπω σε flight mode και ξανά πίσω και μου το έχουν αναφέρει και άλλοι και νόμισα ότι φταίει το κινητό! 5/3/2019 ήταν ημερομηνία λήξης υπολοίπου. Άντε λέω ας κάνω ανανέωση μη χάσω τα χρήματα. (Τον αριθμό τον χρησιμοποιώ κυρίως να με καλούν) Τι ήθελα και εκανα?το μετάνιωσα οικτρά. Τι πράμα είναι η @&€_@wind ρε παιδιά???? Φουλ φουλ φουλ 4g και με πετάει συνεχεια. Να τα βράσω τα Γκιγκα της. Και σκεφτόμουν να ενεργοποιησω ξανά τα 8gb/8μηνες. Υπομονή ένα δίμηνο και φεύγω μάλλον για cu. Πληρώνω φορητότητα? Γνωρίζει κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 5/3/2019 ήταν ημερομηνία λήξης υπολοίπου. Άντε λέω ας κάνω ανανέωση μη χάσω τα χρήματα. (Τον αριθμό τον χρησιμοποιώ κυρίως να με καλούν) Τι ήθελα και εκανα?το μετάνιωσα οικτρά. Τι πράμα είναι η @&€_@wind ρε παιδιά???? Φουλ φουλ φουλ 4g και με πετάει συνεχεια. Να τα βράσω τα Γκιγκα της. Και σκεφτόμουν να ενεργοποιησω ξανά τα 8gb/8μηνες. Υπομονή ένα δίμηνο και φεύγω μάλλον για cu. Πληρώνω φορητότητα? Γνωρίζει κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πληρωνεις στον νεο παροχο για ενεργοποιηση της συνδεσης.Βεβαια αποφευγουν ειδικα οι αλλοι 2 τους νεους καρτοκινητους με επιχειρηματα του τυπου ελλειψη σιμ,συστημικο προβλημα κλπ. Οσον αφορα τα δεδομενα με φουλ σημα,εχω παρατηρησει την ιδια συμπεριφορα στην προηγουμενη συσκευη,στην τωρινη καμμια σχεση,ολα δουλευουν σωστα. Πριν,δευτερολεπτα μετα το τελος οποιασδηποτε κινησης,φαινοταν οτι το 4g επεφτε σε ληθαργο (κατι σαν εξοικονομηση) και μου εβγαινε το λαδι ωσπου να ξαναξεκινησει.Τα ιδια σε 3g σε μικροτερη κλιμακα. Θεωρω οτι υπαρχει πιθανοτητα να φταινε συσκευες ή ρυθμισεις,οποτε τσεκαρε το και σε αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δηλαδή με κοσμοτε να παίζει τζαμι και με κιου να σέρνεται? Δε στέκει...... Και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, στα ίδια σημεία. 100% φταίει η Γουίντ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δηλαδή με κοσμοτε να παίζει τζαμι και με κιου να σέρνεται? Δε στέκει...... Και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, στα ίδια σημεία. 100% φταίει η Γουίντ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε παιδιά μήπως παίζει κάτι με την προτεραιότητα του δικτύου και ότι η q ειναι σε roaming δεν έχω δει ποτέ αυτό που λέτε σε ένα νούμερο f2g που έχω. βέβαια στην περιοχή μου έχω πολύ καλό σήμα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 μου το κάνει και η wind sim το ίδιο πρόβλημα, μπορώ να πω ότι η Q πάει καλύτερα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ation Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Αν θέλεις 8GB για 8 μήνες να στήλης 8G στο 12000 μέχρι 5/3/2019 . Έτσι μου ήρθε μήνυμα από Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Αν θέλεις 8GB για 8 μήνες να στήλης 8G στο 12000 μέχρι 5/3/2019 . Έτσι μου ήρθε μήνυμα από Q. Αν και δεν μου είχε έρθει μήνυμα, έστειλα όπως το έγραψες και μου ήρθε η προσφορά. Να είσαι καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ation Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Αν και δεν μου είχε έρθει μήνυμα, έστειλα όπως το έγραψες και μου ήρθε η προσφορά. Να είσαι καλά!! Τίποτα, καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Εγώ πάντα ανανεώνω μέσα από την εφαρμογή με paypal. Ποτέ ξανα δεν μου είχαν κρατήσει τα 0.30€. Μόνο τις τελευταίες δύο φορές. Μια σε μενα και μια στη γυναίκα μου. Σε επικοινωνια σημερα μαζι τους σχετικα με το θεμα.... "Το τελος καρτοκινητης ειναι 12% και υπαρχει και το τελος συναλλαγης το οποιο ειναι 0,30€ για καθε ανανεωση. Εχει εφαρμοστει εδω και ενα χρονο. Μπορεις να βρεις τη σχετικη ανακοινωση στο site μας: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/. " Αν και δεν μπορεσα να βρω που ακριβως το γραφουν το θεμα ειναι οτι οντως υπαρχει πλεον και αυτη η χρεωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Αυτό το "τελος συναλλαγης" (0,30€) πώς και το έχει μόνο η Κιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Δεν το έχει μόνο η q. Αν θυμάμαι καλά μέχρι τώρα δεν εφαρμοζόταν στις online ανανεώσεις. Στο f2g υπήρχε από την ανακοίνωση και μετά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts