eksixaraktires Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλως μας; ηρθε, ελαχιστη αξια ανανεωσης 10Ε https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/1526313223894/ Και πολύ καλά έκανε! Να την κόψω να ησυχάσω! Είχε πλεονέκτημα την 5ευρη ανανέωση. Τωρα που δεν την έχει, αντίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλως μας; ηρθε, ελαχιστη αξια ανανεωσης 10Ε https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/1526313223894/ Ουσιαστικά θέτουν ως ελάχιστο ποσό για να κρατήσει κάποιος τον αριθμό του τα 5€/μήνα. Πρίν κανα χρονο ήταν αντίστοιχα 5€/6μηνο, ενω 2+ χρόνια πριν με 5€ συντηρούσες τον αριθμό για ενα χρόνο... Αλματώδης η αύξηση :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Λογικό ήταν. Αφού και οι άλλοι δύο είχαν ανακοινώσει ελάχιστη ανανέωση 10€ η Wind/Q θα έμενε πίσω; Βέβαια τώρα που μου έδωσε τα 1500' και τα 1500 MB ούτως ή άλλως δεκάρα ανανέωση θα κάνω κάθε μήνα για να ενεργοποιώ την προσφορά αλλά τα δεύτερα νούμερα θα τα κόψουμε όλοι πλέον. Δεν συμφέρει πια... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Συντηρούσα το f2g το προνομιακό άλλα πλέον με αυτήν την ξεφτίλα που βλέπω 10 ευρώ τον χρόνο θα παίρνουν γιατί θα βάζω μια κάρτα για να κρατάω το νούμερο. Τώρα αν χάσω το προνομιακό το έχασα. Δεν τους δίνω 60 ευρώ τον χρόνο για ένα νούμερο. Καλύτερα να τα κάνω δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού η κάποιο άλλο οργανισμό που κάνει έργο. Έτσι και αλλιώς δουλεύω το προνομιακό της άλλης εταιρίας. Αν μας την φέρουν όλοι μαζί τι να πω. Το μόνο που κρατάω είναι το simplefi on the go με κάρτα (25€ 30gb 90 ημέρες) και αν το πειράξουν και αυτό ή τα άλλα προνομιακά νούμερα της wind που έχουν δικοί μου θα πάει και αυτό υπερ πίστεως. Εδώ στην Ευρώπη που τα συζητάμε όλοι μαζί και στα άλλα θέματα έχουν φτάσει χώμα τα συμβόλαια με 50 και 100 gb ή και απεριόριστα και εδώ κάνουμε αυξήσεις στις αυξήσεις στην καρτοκινητή που ο κοσμάκης ψοφάει στην πείνα και δεν μπορεί να απολαύσει τα αυτονόητα. Τα καρτοκινητά επίσης στην ΕΕ είναι τούμπανα με τεράστιες παροχές με λιγότερα χρήματα. Άντε να το χαίρονται όλες το καρτέλ………….. Κοίτα που μαγγεψε και η wind τώρα …….:lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Από 11 Φεβρουαρίου 2019, μεταβάλλεται η ελάχιστη αξία ανανέωσης για τους συνδρομητές F2G & Q. Πιο συγκεκριμένα, η ελάχιστη αξία ανανέωσης αλλάζει από 5€ σε 10€ και οι συνδρομητές F2G μπορούν να ανανεώσουν από 10€ και άνω μέσα από το myF2G app και το myF2G.gr και αντίστοιχα οι συνδρομητές Q μπορούν να ανανεώσουν από 10€ και άνω μέσα από το myQ app και το myq.gr. να πούμε βέβαια πως η wind έδινε/δίνει 120' σε έναν αριθμό wind/q εφόσον έχεις σταθερό wind τηλέφωνο double play. Αυτό όταν ξεκίνησε να το κάνει χρειαζόταν μία κάρτα 5€ το χρόνο για να το απολαμβάνεις. Τέτοιους αριθμούς πολλοί δώσαμε σε γονείς ή παππούδες που δεν το χρησιμοποιούν πολύ το τηλέφωνο. Τα 120' τους ήταν αρκετά και με 5€ το χρόνο αυτό έβγαινε "πάγιο" 0,42€ το μήνα και μιλούσες μια χαρά (μικρή χρήση). Και ήταν για πολλούς λόγος να προτιμήσουν την wind αντί ας πούμε την forthnet. Τώρα αυτό πάει. Πριν όχι πολύ καιρό έγινε 5€/6μηνο, μετά 5€/δίμηνο και τώρα 10€/δίμηνο (5€ το μήνα) που με 5€ αγόραζες και πακέτο στην q άρα πιο το όφελος (θα αυξηθεί και αυτό). Τώρα τον αριθμό αυτό σχεδόν δεν υπάρχει όφελος να το έχεις σε q και κατά τη γνώμη μου πρέπει όλα να γίνουν frog που με 10€ (καλύτερα 12€) και σωστή διαχείριση το κρατάς και να λειτουργεί το κινητό για 3 μήνες αγοράζοντας πακέτα των 3€ (με 60' ή 120'). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Η Κιού δε συμφέρει σε τίποτα πιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Υπάρχουν ακόμα οι (επιλεκτικές βέβαια) προσφορές του 12410,το 8 μήνες/8gb, και τα countdown που κάπως σώζουν την κατάσταση. Όταν μαζευτεί κόσμος και στο άλλο μαγαζί θα αυξηθούν κι εκεί οι τιμές...Αλλωστε ήδη πληρώνεις παντού 10 εως 12€ ελάχιστη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Η Κιού δε συμφέρει σε τίποτα πιά. Δεν την αλλάζω. Μια χάρα την βγάζω με 100΄ομιλία που κάνω το μήνα και 1 γιγα ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν την αλλάζω. Μια χάρα την βγάζω με 100΄ομιλία που κάνω το μήνα και 1 γιγα ιντερνετ Και πολύ καλά κάνεις! Εμένα το 1 γιγα δε μου φτάνει ούτε μια εβδομάδα, άσε που χρειάζομαι σοβαρό 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και πολύ καλά κάνεις! Εμένα το 1 γιγα δε μου φτάνει ούτε μια εβδομάδα, άσε που χρειάζομαι σοβαρό 4G. Φίλε μου άμα δεν σε βολεύει,τι κάθεσαι Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Φίλε μου άμα δεν σε βολεύει,τι κάθεσαι Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Οσο είχε το 5€ ονλαιν το συντηρουσα διοτι καθε 2 μερες μου στελνει σμσ να βαλω πακετο 8,5€ 1500'+1500μβ σε περίπτωση που το χρειαζομουν (για τα λεπτά ομιλιας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Βρήκα σε αγγελία 1500 λεπτά προς όλους 1000 προς Q και 2.5GB Ισχύει; έχει κάποιος; είναι για πάντα; με μια απλή ανανέωση 10€ τα έχεις όλα αυτά; θα μου το κάνει μεταβίβαση κλπ όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ειναι το ειδικο πακετο (αφαιρούνται 8,57 από το υπόλοιπο) + τα μπονους online ανανεωσης (10 ευρω θελει).Δεν εχει κατι επιπλεον δηλαδη σε σχεση με αυτο που παιρνει καποιος που εχει ηδη ειδικο πακετο.Το "για πάντα" δεν το ξέρει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η Κιού δε συμφέρει σε τίποτα πιά. Αν κοψει τα countdown και τα μυνηματα με τις προσφορες τοτε ναι δεν συνφερει,μεχρι τοτε κατα την γνωμη μου ειναι η πιο οικονομικη και με περισσοτερα πακετακια απο την φρογκ,βεβαια μας τα χαλασε με την ελαχιστη ανανεωση με 10€ αλλα πλεον οπου και να πας 10 θα βαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αν κοψει τα countdown και τα μυνηματα με τις προσφορες τοτε ναι δεν συνφερει,μεχρι τοτε κατα την γνωμη μου ειναι η πιο οικονομικη και με περισσοτερα πακετακια απο την φρογκ,βεβαια μας τα χαλασε με την ελαχιστη ανανεωση με 10€ αλλα πλεον οπου και να πας 10 θα βαζεις Συμφωνω σε όλα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Εσένα και τον φιλο που εγραψε πριν σας βολευει. Εγω το συντηρουσα για συγκεκριμένη προσφορά ομιλίας. Τώρα ομως, που μου 2πλασιαζει το κόστος συντήρησης, με χάνει. Ανάλογα με τις ανάγκες και το συμφέρον του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Συμφωνω σε όλα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Εσένα και τον φιλο που εγραψε πριν σας βολευει. Εγω το συντηρουσα για συγκεκριμένη προσφορά ομιλίας. Τώρα ομως, που μου 2πλασιαζει το κόστος συντήρησης, με χάνει. Ανάλογα με τις ανάγκες και το συμφέρον του καθενός. Όπως εσένα βόλευε μέχρι χθες,μπορεί και μας να μη βολεύει αύριο,το να κάθομαι εδώ και να παραπονιέμαι μόνο χωρίς να αλλάζω εταιρία μόνο κακό στην τσέπη μου κάνω Απλά.... Αυτά που μας κρατάνε είναι οι προσφορές Και τα countdown υποθέτω Αν τα κόψει θα φύγουμε πολλοί αλλά και που να πας?το καρτέλ βασιλεύει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited January 13, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχοντας πάρει την προσφορά με τα 3 gb με 1€ που μου έστειλαν, δοκίμασα να στείλω και άλλο ίδιο μήνυμα και έδωσε άλλα 3. Αν δε δώσει κανένα καλό countdown με λεπτά ομιλίας αύριο, θα το δοκιμάσω ξανά μέχρι τις 17 που λήγει η προσφορά να δω πόσα gb μπορώ να πάρω. :D Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η πεντάευρη ανανέωση από το site ξέρουμε αν θα κοπεί; Αν γίνει και αυτό να τους στείλω στον αγύριστο και να κρατήσω αναγκαστικά ένα και μοναδικό νούμερο στο δίκτυο που με εξυπηρετεί και έχει το καλύτερο σήμα. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η πεντάευρη ανανέωση από το site ξέρουμε αν θα κοπεί; Αν γίνει και αυτό να τους στείλω στον αγύριστο και να κρατήσω αναγκαστικά ένα και μοναδικό νούμερο στο δίκτυο που με εξυπηρετεί και έχει το καλύτερο σήμα. :down: "Από 11 Φεβρουαρίου 2019, μεταβάλλεται η ελάχιστη αξία ανανέωσης για τους συνδρομητές F2G & Q. Πιο συγκεκριμένα, η ελάχιστη αξία ανανέωσης αλλάζει από 5€ σε 10€ και οι συνδρομητές F2G μπορούν να ανανεώσουν από 10€ και άνω μέσα από το myF2G app και το myF2G.gr και αντίστοιχα οι συνδρομητές Q μπορούν να ανανεώσουν από 10€ και άνω μέσα από το myQ app και το myq.gr. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ευχαριστώ γιατί διαμαρτυρήθηκα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει μεταβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ευχαριστώ γιατί διαμαρτυρήθηκα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει μεταβολή. Όλα για το δίμηνο γίνονται Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Και για να δουλεύεις τον αριθμό με τουλάχιστον 10€ τον μήνα. Προτιμούν να χάσουν μερικά "ανενεργά" νούμερα και να τα καλύψουν από αυτούς που θα χρησιμοποιούν κανονικά το νούμερο τους και γι'αυτό το έκαναν τώρα που έχουν αναβαθμίσει το δίκτυο τους σε ικανοποιητικό βαθμό. Όποιους πιάσει με λίγα λόγια και οι άλλοι ας τα κόψουν. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Όσοι χρησιμοποιούσαν κανονικά τον αριθμό τους, θα συνεχίζουν να βάζουν τα 10αρικα, όπως πριν, αρα δεν κερδιζει κατι η Q. Αντιθέτως εκείνοι που συντηρούσαν τα νούμερα τους με 5ευρα, θα σταματησουν. Τώρα εαν συμφέρει ή όχι την εταιρία που θα τους χάσει, αυτή μόνο ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Απλά κάνει την αύξηση σιγά σιγά Αυτήν την στιγμή είναι 5 στο Internet και 10 στα καταστήματα. Σε 28 ημέρες θα είναι 10 στο internet και 12 στα καταστήματα. Και από τις δύο κατηγορίες κερδίζει. Εξάλου σε κανα δύο χρόνια μπορει να γίνει 12 -15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Μία ερώτηση γιατί δε ξέρω τι παίζει με την Q στο θέμα του πότε απενεργοποιείται/χάνουμε το νούμερο αν δεν κάνουμε καμία ανανέωση. Σε 3, ή σε 6 μήνες είναι; Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts