kmpatra Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 εμενα το μωβ δωρακι μου βγαζει παλι την ιδια προσφορα με τα sms προς ολους και προς wind με ημερομηνία ως 01/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolismp69 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σου Ελλαδα εχω βαλει το εχω ψαξει πολυ αλλα... δεν εχω βρει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σου Ελλαδα εχω βαλει το εχω ψαξει πολυ αλλα... δεν εχω βρει τιποτα... Εκανες αντικατάσταση τις κάρτες? Από την θέση 1 στη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolismp69 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τελικα το λυσαμε το προβλημα... Ειδα πιο προσεκτικα οτι το κανει μονο στα σταθερα, πηγα χθες στην wind και μου ειπε ο υπαλληλος οτι ειχε το ιδιο προβλημα και ο ιδιος,ετσι μπηκα στις επαφες ακυρωσα ολα τα σταθερα και τα ξαναεγραφα στην ιδια επαφη ενα προς ενα και επικυρωση... Λιγη ταλαιπωρια αλλα οκ. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Η εφαρμογή myQ μπορεί να είναι εγκατεστημένη σε άλλη συσκευή από αυτή που θα έχουμε την sim ? Θέλω να βγάλω μια καρτούλα και να την έχω μόνιμα σε ένα mifi αλλά να μπορώ να κάνω online ανανεώσεις και να βλέπω το υπόλοιπο από το κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλησπέρα.Εγώ εχω και στο tablet την εφαρμογή και βλέπω το υπόλοιπο και κάνω ανανέωση κανονικά.Οπότε και με mifi πιστεύω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 γεια σας παιδια ! Ψαχνω και δεν βρισκω πως μπορω να αλλαξω τα 4-5 rings οταν με καλουν που μετα παει σε αναπαντητη. Μεχρι να το ακουσω και να το σηκωσω, εχει παει σε αναπαντητη. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εμφανίστηκε ένα countdown με 500MB για 30 μέρες προς 1€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 γεια σας παιδια ! Ψαχνω και δεν βρισκω πως μπορω να αλλαξω τα 4-5 rings οταν με καλουν που μετα παει σε αναπαντητη. Μεχρι να το ακουσω και να το σηκωσω, εχει παει σε αναπαντητη. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω ##002# και πατας το πλήκτρο κλήσης. Έτσι ακυρώνονται όλες οι προωθήσεις και θα χτυπάει για πολλή ώρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Η εφαρμογή myQ μπορεί να είναι εγκατεστημένη σε άλλη συσκευή από αυτή που θα έχουμε την sim ? Θέλω να βγάλω μια καρτούλα και να την έχω μόνιμα σε ένα mifi αλλά να μπορώ να κάνω online ανανεώσεις και να βλέπω το υπόλοιπο από το κινητό μου... Εννοείται Username and password χρειάζεται Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 OK ευχαριστώ. Ναι προφανως θα έχω τα στοιχεία του λογαριασμού Aπλά τώρα σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το εσωτερικο roaming της Q . Υποθέτω πρέπει κάπως να είναι ενεργό στο mifi και δεν θα αρκεί απλά να περάσω τις APN ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 ##002# και πατας το πλήκτρο κλήσης. Έτσι ακυρώνονται όλες οι προωθήσεις και θα χτυπάει για πολλή ώρα. Ευχαριστω, αυτο το βρηκα. Αλλα δεν θελω να ακυρωσω τις προωθησεις. Απλα να χτυπαει λιγο περισσοτερο ωστε να το προλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Ευχαριστω, αυτο το βρηκα. Αλλα δεν θελω να ακυρωσω τις προωθησεις. Απλα να χτυπαει λιγο περισσοτερο ωστε να το προλαβαινω. Απλα δεν υπάρχει αυτό που ζητάς Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Η εφαρμογή myQ μπορεί να είναι εγκατεστημένη σε άλλη συσκευή από αυτή που θα έχουμε την sim ? Θέλω να βγάλω μια καρτούλα και να την έχω μόνιμα σε ένα mifi αλλά να μπορώ να κάνω online ανανεώσεις και να βλέπω το υπόλοιπο από το κινητό μου... ναι κανονικα μπορεις κατεβαζοντας την εφαρμογη της q στο κινητο σου και κανωντας εισοδο με τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχει αργήσει πολύ, σε βαθμό ανησυχητικό, το άνοιγμα της προσφοράς των 8GB για 8 μήνες με 8€, ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Από τις αναφορές εδώ και στο topic του f2g, φαίνεται πως είναι βδομάδα που ρίχνουν πολλές προσφορές στο παιχνίδι μέσω του app. Δοκιμάζουν την χρήση του app; Θέλουν να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των χρηστών; Πάντως οι προσφορές έρχονται δυο-δυο και νομίζω είναι διαφορετικές από αυτά που είχαμε συνηθίσει για SMS στο 12410. Για παράδειγμα, εκτός από το 3GB με 5€ τώρα βλέπω στο λογαριασμό μου και 120' με 2€. Όσοι δεν έχετε τσεκάρει το app για δωράκια, ρίξτε μια ματιά. Οι προσφορές που εμφανίζονται προηγούνται τυχόν SMS. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους! Έχει αργήσει πολύ, σε βαθμό ανησυχητικό, το άνοιγμα της προσφοράς των 8GB για 8 μήνες με 8€, ή είναι η ιδέα μου? Δεν είναι ιδέα σου. Βέβαια δόθηκε για λίγες μέρες την προ-προηγούμενη βδομάδα. Να δούμε αν θα ανοίξει ξανά την ερχόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Από τις αναφορές εδώ και στο topic του f2g, φαίνεται πως είναι βδομάδα που ρίχνουν πολλές προσφορές στο παιχνίδι μέσω του app. Δοκιμάζουν την χρήση του app; Θέλουν να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των χρηστών; Πάντως οι προσφορές έρχονται δυο-δυο και νομίζω είναι διαφορετικές από αυτά που είχαμε συνηθίσει για SMS στο 12410. Για παράδειγμα, εκτός από το 3GB με 5€ τώρα βλέπω στο λογαριασμό μου και 120' με 2€. Όσοι δεν έχετε τσεκάρει το app για δωράκια, ρίξτε μια ματιά. Οι προσφορές που εμφανίζονται προηγούνται τυχόν SMS. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι ιδέα σου. Βέβαια δόθηκε για λίγες μέρες την προ-προηγούμενη βδομάδα. Να δούμε αν θα ανοίξει ξανά την ερχόμενη. Εγώ μόνο αυτό με τα 120' με 2€ βλέπω στο app, διαθέσιμο για ενεργοποίηση έως την 1η Νοεμβρίου. Δε χρειάζομαι όμως κάτι τέτοιο, αφού τα 120', δε μου φτάνουν ούτε για μία εβδομάδα. Αντίθετα, η προσφορά των 8GB, με είχε βολέψει πολύ, καθώς είχα ξενοιάσει με το θέμα του internet. Πληρώνοντας μία φορά, είχα όλο το internet που χρειαζόμουν και κάτι παραπάνω, για αρκετό καιρό. Για να δούμε. Μακάρι να μας το ξαναδώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palmer Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλησπερα προβλημα με online φορητοτητα καρτοκινητου 3/10/2018 πρωτη αιτηση online στο site της wind για φορητοτητα απο καρτοκινητο vodafone cu σε καρτοκινητο windQ,καμια απαντηση ,τηλεφωνο 2φορες στο 13800 με χρεωση 0,25 με απαντηση το αιτημα θα προωθηθει σε αρμοδιο τμημα,καμια απαντηση,δευτερη αιτηση online 8/10/2018 ξανα το ιδιο και σε επικοινωνια μεσω messenger στο facebook ξανα η ιδια απαντηση .Σημερα 12/10/2018 και ακομη περιμενω,καλυτερα να το κλεισουν το site να ησυχασουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 γεια σας παιδια ! Ψαχνω και δεν βρισκω πως μπορω να αλλαξω τα 4-5 rings οταν με καλουν που μετα παει σε αναπαντητη. Μεχρι να το ακουσω και να το σηκωσω, εχει παει σε αναπαντητη. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω Ειναι και θεμα ποσο κραταει ο αλλος τη γραμμη Δηλαδη αν παιρνει,το αφησει 2-3 φορες και ακουσει τηλεφωνητη,δηλαδη η κληση σας προωθειται το κλεινει γιατι χρεωνεται.Και αυτο το κανουν το 99% οσων καλουν στο κινητο.Αν δεν ακουσουν τηλεφωνητη το αφηνουν να χτυπησει και παραπανω,οποτε το προλαβαινεις ειδικα αν ειναι κατι σοβαρο ειτε επιμενει ο αλλος στη κληση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μα δεν λεει οτι παει στον τηλεφωνητη η κληση,ψάχνει τροπο να διαρκει περισσότερο το κουδουνισμα πριν κλείσει η γραμμη ως αναπάντητη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Παιδια καλησπερα ..ειμαι κατοχος cosmote εδω και χρονια συνδεσης.Θελω να βαλω εαν αριθμο δευτερο q για mb χρηση κυριως εξτρα .Βρηκα κατι πακετα με καινουργιους αριθμους με 2500 μβ και 1500 σε ολα τα δικτυα.σημα για ιντερνετ πιανει η θα τα εχω τσαμπα και αχρηστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Αυτο δεν ειναι απολυτο,εξαρτάται απο την περιοχή που βρίσκεσαι. Ρώτα αν θες και στο θεμα "wind 4g" που εχουν καλύτερη εικόνα για το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Παιδια καλησπερα ..ειμαι κατοχος cosmote εδω και χρονια συνδεσης.Θελω να βαλω εαν αριθμο δευτερο q για mb χρηση κυριως εξτρα .Βρηκα κατι πακετα με καινουργιους αριθμους με 2500 μβ και 1500 σε ολα τα δικτυα.σημα για ιντερνετ πιανει η θα τα εχω τσαμπα και αχρηστα?? Γενικά πιάνει. Κανείς δεν ξέρει αν θα πιάνει εκεί που το θέλεις εσύ. Βρες κάποιον γνωστό σου με WIND και δοκίμασε ή πάρε πρώτα μια κλασική sim με λιγότερα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μου ήρθε μήνυμα προσφοράς, 3GB για 30 ημέρες με 1€. Ενεργοποίηση με αποστολή "3" στο 12410, έως 23 Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Mου ηρθε μηνυμα 1500' προς ολους +1.5gb με 8.57€ με μηνυμα στο12410. χωρις ημερομηνια ληξης προσφορας . Μπορω να το ενεργοποιω οποτε θελω ? Μετα για να ισχυει θα πρεπει να το ενεργοποιω καθε μηνα υποχρεωτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts