Jump to content

hondakias21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hondakias21

  • Ημ. Γέννησης 07/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hondakias21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. με τις αναβαθμισεις θα εχω θεμα?
  2. Παιδια καλησπερα αμα περασουμε μονη μας την σταθερη ota CSA2 pie εχουμε καποιο προβλημα??? Μολις την κατεβασα στο pc απλα ρωταω κιολας να ξερω σιγουρα..
  3. Παιδια καλησπερα νεος κατοχος του θηριου..Μια ερωτηση ερχομενος απο s9 plus Μοθ αρεσε το θεμα στο s9 plus infinity που ηταν μπλε, μωβ κτλ .Που ηταν με κινηση..δεν μπορω να το βρω με τιποτα να το βαλω στο note εχει κανεις καμια ιδεα????
  4. Είμαι σε δίλλημα..λατρεύω τις οθόνες τις Samsung και πλούσιο ui τους. Το mate Καλή φωτο αλλά έλλειψη 4κ στα 60fps Ποια συσκευη θα διαλέγετε εσείς ;;;
  5. Καλησπερα παιδια και καλη χρονια..ετοιμος να αλλαξω το s9 plus το οποιο λατρεψα.. ερωτηση mate 20 pro η note 9??? ειμαι σε διλλημα helpp
  6. Παιδια καλησπερα. Κατοχος s9 plus. Εχω μπει στην πριζα να παρω το mate 20 pro αλλα με ολα αυτα με τις οθονες εχω βοβηθει. Υπαρχει καποιος τροπος η καποιο μαγαζι εαν δωσω το s9 να παω σε mate και να ην μου εμφανισει προβληα...Η ολα παιζονται.. ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
  7. p 20 pro: Καλύτερη κάμερα στις λεπτομερειες-εξτρα ρυθμισεις και ΠΟΛΥΥΥΥ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. s9 PLUS: Η οθόνη δεν ΥΠΑΡΧΕΙ, λογισμικό πολύ καλύτερο και για έμενα πιο όμορφο γενικά κινητό. Μικρες διαφορες. Το ενα υπερτερει σε καμερα ελφρως και μπαταρια αστοοο..Το αλλο εχει οθοναραα και πολυ πιο καλο λογισμικο, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
  8. Παιδια καλησπερα νεος κατοχος και εγω ερχομενος απο p 20 pro !!! Σημερα εβαλα spingen Glass 9h curved μαζι με θηκη rugged armor. Εντυπωσεις αφη πολυ καλη το edge δουλευει αψογα, δαχτυλιες μηδενικες. Δεν μπορω να συγκρινω με whitestone αλλα μονο με μια απλη κινεζικη που ειχε πριν το κινητο η οποια ηταν αθλια και δεν εχει καμια σχεση με τις spingen. Ευχομαι να εκανα καλη επιλογη σε βαθος χρονου..
  9. Παιδια καλησεπρα!!Ποιο απο τα δυο να διαλεξω εχω μπερδευτει..Παρεσει σε κινητα γενικα η οθονη και οι καλες φωτο..
  10. Παδια καλησπερα ποιο απο τα δυο προτεινετε και γτ???γενικα εμενα μαρεσει στο κινητο η ωραια οθονη συν φωτογραφειες..
  11. Παιδια καλησπερα ..ειμαι κατοχος cosmote εδω και χρονια συνδεσης.Θελω να βαλω εαν αριθμο δευτερο q για mb χρηση κυριως εξτρα .Βρηκα κατι πακετα με καινουργιους αριθμους με 2500 μβ και 1500 σε ολα τα δικτυα.σημα για ιντερνετ πιανει η θα τα εχω τσαμπα και αχρηστα??
  12. παιδια υπαρχει τροπος απο samsung account να επαναφερω καποια κρυφα αρχεια που ειχα?να τα βαλω στο P20 pro?
  13. Παιδιά καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ. Ερώτηση στο κλείδωμα οθόνης στην προφύλαξη πως αλλάζουμε ποιες φώτο θέλουμε εμείς;; και όχι αυτές που έχει ήδη με τα τοπία;
  14. Δεν δουλεύουν καλά δυστυχώς
×
×
  • Create New...