Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι προσφορές απο το 12410 πανε και στα f2g. Το αν θα σου στείλουν ή όχι είναι θέμα που το ξέρουν οι ίδιοι. Συνήθως στέλνουν τέτοιες προσφορές για να σε αναγκασουν να βαλεις χρηματα ή να ενεργοποιήσεις πακέτα.

Ευχαριστώ πολυ...πάντα με βοηθάς εσύ

Σημερα μου ήρθε με mail αυτό απο wind@windnewsletter.gr :

F2G

FULL GIGA

"ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ 3ΠΛΑΣΙΑ DATA;

Πάτα το GIGA Button και 3πλασίασε αυτόματα τα data του πακέτου σου. Για να είσαι FULL GIGA και να σερφάρεις FULL, μόνο με 3€ "

Κι απο κάτω ενα κουμπί "πατα το" που οδηγεί στο λινκ:

https://wind.us2.list-manage.com/track/click?u=0ebe568803f445abdcf850e1a&id=e46bd77bca&e=b18eb43abd

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: δεν εχω F2G , εχω Q (ΜΟΝΟ)

Μάλλον έκαναν λάθος, δεν με ενδιαφέρουν τα GIGA και δεν θα το ψάξω περισσότερο, το αναφέρω μήπως έχει συμβεί και σε άλλον.

δεν υπαρχει λαθος,email σου ηρθε,οχι sms. Μαλλον εχεις γραφτει στο newsletter του f2g απλα. Ή μπορει σε οσους εχουν γραφτει στο newsletter της q να στελνουν newsletter που αφορουν και το f2g.To giga button,ειναι υπηρεσια του f2g,και το λινκ πρεπει να οδηγει (αν το εχουν ρυθμισει σωστα) στο f2g.gr ,ωστε να κανεις log in και να προχωρήσεις. Edited by kmpatra

Μαλλον εχεις γραφτει στο newsletter του f2g απλα. Ή μπορει σε οσους εχουν γραφτει στο newsletter της q να στελνουν newsletter που αφορουν και το f2g.

Δεν εχω γραφτεί ποτέ στο newsletter του f2g, εχω γραφτει στο newsletter της q αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά μου ηρθε mail για f2g . Το λινκ πράγματι οδηγει στο f2g... Τεσπα, δεν εχει και μεγάλη σημασία, μάλλον μπέρδεψαν τις διευθύνσεις στα newsletter ή κάνουν προώθηση του f2g στους πελάτες της q :)

Δεν εχω γραφτεί ποτέ στο newsletter του f2g, εχω γραφτει στο newsletter της q αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά μου ηρθε mail για f2g . Το λινκ πράγματι οδηγει στο f2g... Τεσπα, δεν εχει και μεγάλη σημασία, μάλλον μπέρδεψαν τις διευθύνσεις στα newsletter ή κάνουν προώθηση του f2g στους πελάτες της q :)

Είναι η ιδια εταιρία, στέλνει τα ίδια newsletter σε όλους

Υπάρχει κάποιο πακέτο στην Q το οποίο να μεταφέρονται τα mb αν δεν τα καταναλώσεις; Εννοείται να ενεργοποιήσεις το πακέτο πριν λήξη

Ποια mb καταναλώνονται πρώτα τα 500mb του πακέτου ή το 1GB από το bonus ανανέωσης

αυτά που λήγουν πρώτα.. (πάντα νομίζω ισχύει αυτό σε όμοια πακέτα)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

αυτά που λήγουν πρώτα.. (πάντα νομίζω ισχύει αυτό σε όμοια πακέτα)

Μιλάμε για ίδια ημερομηνία

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το δώρο πρώτα. οχι αυτά που ειναι προς αναννέωση

Ευχαριστώ, ελπίζω πραγματικά να είναι έτσι

Μιλάμε για ίδια ημερομηνία

Εφόσον μιλάμε για ίδια ημερομηνία είναι "το αυτό".. (το ίδιο). Τι σε ενδιαφέρει ποιο τελειώνει πρώτο αφού λήγουν μαζί;

:confused:

Ενα γιγα για τρεις μέρες τι κουβαρνταλικια είναι αυτά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πρόσεξα ότι είναι για 3 μέρες, και το πέρασα για μηνιαίο πακέτο.Το έβαλα και πήρα και δώρο, άλλα 2 γίγα ίντερνετ. Σύνολο 3 γίγα για 3 μέρες. Για 1 ευρώ, δεν με νοιάζει τόσο.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Δεν ειδοποιουν πλεον με μηνυμα οτι τελιωνει το πακετο economi pack .Χρεωθηκα καπια € xωρις να ειδοποιηθω οτι τελειωνει το πακετο.Εχουν καταντησει χειρωτεροι κι απο τους τυχοδιωκτες στην αγρια δυση .

Εχουμε τουλαχιστων live chat ν τα ακουσουν ? Δεν εχω facebook.

Δεν ειδοποιουν πλεον με μηνυμα οτι τελιωνει το πακετο economi pack .Χρεωθηκα καπια € xωρις να ειδοποιηθω οτι τελειωνει το πακετο.Εχουν καταντησει χειρωτεροι κι απο τους τυχοδιωκτες στην αγρια δυση .

Εχουμε τουλαχιστων live chat ν τα ακουσουν ? Δεν εχω facebook.

περίεργο εμένα με ειδοποίησαν μια χαρά πριν μια εβδομάδα.. (περί το απογευματάκι όπως κάθε φορά έσκασαν 2-3 μνμ για το θέμα).

οι ειδοποίησες είναι 2 είδη. α) ενώ μιλάς και τελειώσουν τα λεπτά το οποίο έρχεται με μιρκή καθυστέριση οπότε αν είσαι σε κλήση και τελειώσει ο χρόνος κάτι θα χρεωθείς β) την ημέρα λήξης που ειδοποιούν το απόγευμα ότι είναι η τελευταία μέρα του πακέτου.. Το β λες ότι δεν σου ήρθε ή το α?

Edited by keysmith

περίεργο εμένα με ειδοποίησαν μια χαρά πριν μια εβδομάδα.. (περί το απογευματάκι όπως κάθε φορά έσκασαν 2-3 μνμ για το θέμα).

οι ειδοποίησες είναι 2 είδη. α) ενώ μιλάς και τελειώσουν τα λεπτά το οποίο έρχεται με μιρκή καθυστέριση οπότε αν είσαι σε κλήση και τελειώσει ο χρόνος κάτι θα χρεωθείς β) την ημέρα λήξης που ειδοποιούν το απόγευμα ότι είναι η τελευταία μέρα του πακέτου.. Το β λες ότι δεν σου ήρθε ή το α?

Το β) δεν ηρθε το α) ηρθε κανονικα οταν επεσε το υπολοιπο κατω απο το 1 ευρω .

και σε μενα μου κανε εντυπωση γιατι ειχα αρκετο υπολοιπο ομιλιας και επερνα τηλ για να το χρησιμοποιησω ενω αυτο ειχε ειδη τελειωση.

Παντος μηνυμα ληξεις πακετου δεν εχω, εχω μονο μηνυμα υπολοιπου κατω του 1 €.

Edited by pow

6 νούμερα σε κάθε εταιρεία. Με την τελευταία τροποποίηση μπορείς να έχεις 20 στην ίδια ετιαρεία απλά με μια υπεύθηνη δήλωση ότι δεν έχεις καρτοκινητό στις υπόλοιπες.

εχει αλλάξει κανείς όνομα κάτοχου στο τηλέφωνο;

τα ειχα μεταφέρει ολα στην Q απο οικογενειακό και λεω να τα ξαναγράψω στο όνομα του καθενός

γίνεται;

Θα πάτε σε ένα κατάστημα WIND όλοι μαζί με τις ταυτότητες σας και γίνεται.

• This topic was unpinned, featured and pinned