tetartos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 3λεπτη χρεωση? "Tα λεπτά ομιλίας καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Σημερα τα ξημερωματα, μεταξυ 01.00 και 03.00 μου βαλανε το προγραμμα supreme αφαιρωντας απο το υπολοιπο μου 8Ε, ΧΩΡΙΣ να το ζητησω. Μπορει να μπει το προγραμμα αυτο, αν δεν καλεσεις το 12200, που δεν το καλεσα !!!!!! Δεν εχω app. Εχει τυχει σε κανενα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Έχεις ξαναενεργοποιησει το πρόγραμμα αυτο στο παρελθόν? Εχει 2 εκδοχες. Η μια ειναι η εφαπαξ ενεργοποιηση,για 1 μηνα μονο δηλαδή. Η 2η εκδοχη ειναι η αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος κάθε μήνα. Μηπως εχεις επιλέξει κατα λάθος το 2ο? Εκτος απο το app και το 12200 γίνεται και απο την ιστοσελιδα και μαλλον και απο το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ποτε δεν το εχω ενεργοποιησει,ουτε το supreme, ουτε το auto supreme. Επισης ΔΕΝ καλεσα καν το 12200 για να βαλω αλλο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Σημερα τα ξημερωματα, μεταξυ 01.00 και 03.00 μου βαλανε το προγραμμα supreme αφαιρωντας απο το υπολοιπο μου 8Ε, ΧΩΡΙΣ να το ζητησω. Μπορει να μπει το προγραμμα αυτο, αν δεν καλεσεις το 12200, που δεν το καλεσα !!!!!! Δεν εχω app. Εχει τυχει σε κανενα ??? Ποτε δεν το εχω ενεργοποιησει,ουτε το supreme, ουτε το auto supreme. Επισης ΔΕΝ καλεσα καν το 12200 για να βαλω αλλο προγραμμα. Οι τύποι το έχουν παει σε άλλο επιπεδο, ετσι; :rolleyes: Προχώρα άμεσα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και δημοσίευση σε αυτούς. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εβαλα χθες στην κορη μου 10€ χθές το βράδυ είχε 0,56€!!! Χρόνο ομιλίας έχει, ΜΒ έχει Πως θα μπορούσε να ξοδέψει τα χρήματα; Παλαιότερα της έτρωγαν €€ κάποια μηνύματα που ερχόταν, αλλά έστειλα SMS και αποδεσμεύτηκε. Εχετε κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Καλεστε στο 1225. Το πιθανοτερο ειναι οτι εβαλαν καποιο προγραμμα των 8Ε. Ετσι εγινε σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Σας έβαλαν πακέτο αυτόματα χωρίς να το ζητήσετε? Παράξενα πράγματα Πάντως έχει αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση ...μήπως κατά λάθος ...? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Δεν μπήκε κάποιο πακέτο, δεν αυξήθηκαν τα λεπτά ομιλίας ή τα ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ρε παιδιά γιατί ψάχνετε πάντα το λάθος από την πλευρά του συνδρομητή; Είναι καθαρή απάτη της q. Το ίδιο έκαναν και σε μένα και προχώρησα αμεσα σε καταγγελία με την επιφύλαξη να τους τραβηξω κσι μια μηνυση για υπεξαιρεση χρημάτων από το λογαριασμό μου. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας έβαλαν πακέτο αυτόματα χωρίς να το ζητήσετε? Παράξενα πράγματα Πάντως έχει αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση ...μήπως κατά λάθος ...? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Γιατί απορείς Είναι πάγια τακτική της q αυτο εδω και πολυ καιρό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εμενα που μου ετυχε, σπαω το κεφαλι μου μηπως εκανα κατι και το ενεργοποθησα απο λαθος. Ομως ΔΕΝ καλεσα το 12200. Δεν ειχα βαλει ποτε το προγρσμμα supreme, για να γινει αυτοματη ενεργοποιηση. ΥΓ. Εχω και μια απορια: Οταν μπηκε ενα προγραμμα, το οποιο προγραμμα, ΔΕΝ στελνει η Q ενημερωτικο SMS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κανονικα ναι. Καλεστε 8005001380 δωρεαν για παραπονο ή γραψτε στο fb (qkiniti) Αν παντως εχουν κανει απο μονοι τους ενεργοποίηση πακέτου (διολου απιθανο εχει γινει και παλιοτερα) μετα τα παραπονα θα σας επιστρεψουν τα λεφτα και θα σας αφησουν και το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Φιλε μου μην ψαχνεσαι καθολου απο μεριας σου... δεν έκανες κάτι εσύ εμένα μου είπαν ότι ενεργοποίησα το πρόγραμμα τηλεφωνικά και οταν τους ζήτησα αναλυτική κατάσταση εξερχόμενων κλήσεων δεν υπήρχε πουθενά η κλήση προς τον αριθμό 12200 και τώρα έχω κάνει καταγγελία στην ε ε τ τ για υπεξαίρεση χρημάτων στο λογαριασμό μου και θα τους τραβήξω και μήνυση Κάνε και εσύ οπωσδήποτε καταγγελία στην ε ε τ τ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανονικα ναι. Καλεστε 8005001380 δωρεαν για παραπονο ή γραψτε στο fb (qkiniti) Αν παντως εχουν κανει απο μονοι τους ενεργοποίηση πακέτου (διολου απιθανο εχει γινει και παλιοτερα) μετα τα παραπονα θα σας επιστρεψουν τα λεφτα και θα σας αφησουν και το πακέτο. Όχι σε εμένα δεν έγινε έτσι μου αφαίρεσαν το πακέτο και μου επέστρεψαν τα λεφτά.... το θέμα δεν είναι απλως να σου επιστρέψει ο κλέφτης τα κλεμμένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Προσεξτε το εξης οταν καλειτε το 1225. Δεν παταμε ποτε το 1 για να ακουσουμε το υπολοιπο αν δεν το πει το σύστημα. Οποιοδηποτε πατημα-εντολη νωρίτερα "μενει" στη μνήμη και προωθειται στο επομενο κενο. Μετα την αναγγελία υπολοίπου,εφοσον υπαρχει αναλογο υπολοιπο,υπαρχει προταση για ενεργοποιηση πακετου με πατημα του 1. Δηλαδη αν πατησετε αρχικά το 1 δυο φορες,θα ακουσετε το υπολοιπο και μετα ενεργοποιειται το προτεινομενο πακετο πριν καν ακουστει.Την ειχα πατησει παλιοτερα και μετα απο αιτημα μου επεστρεψαν τα λεφτα αφηνοντας (τότε) το πακετο ενεργο. Edited July 1, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Προσεξτε το εξης οταν καλειτε το 1225. Δεν παταμε ποτε το 1 για να ακουσουμε το υπολοιπο αν δεν το πει το σύστημα. Οποιοδηποτε πατημα-εντολη νωρίτερα "μενει" στη μνήμη και προωθειται στο επομενο κενο. Μετα την αναγγελία υπολοίπου,εφοσον υπαρχει αναλογο υπολοιπο,υπαρχει προταση για ενεργοποιηση πακετου με πατημα του 1. Δηλαδη αν πατησετε το 1 δυο φορες,θα ακουσετε το υπολοιπο και μετα ενεργοποιειται το προτεινομενο πακετο πριν καν ακουστει.Την ειχα πατησει παλιοτερα και μετα απο αιτημα μου επεστρεψαν τα λεφτα αφηνοντας (τότε) το πακετο ενεργο. Εγω γι αυτο μιλαω για Α Π Α Τ Η.Αυτο που λες αν το πουν ως εναν από τους τρόπους ενεργοποίησης της υπηρεσίας τότε αυτό σημαίνει ότι παραδέχονται ότι είναι απατεώνες γιατί το 1225 και κατόπιν η επιλογή 1 είναι καθαρά για ενημέρωση υπολοίπου και τίποτα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγω γι αυτο μιλαω για Α Π Α Τ Η.Αυτο που λες αν το πουν ως εναν από τους τρόπους ενεργοποίησης της υπηρεσίας τότε αυτό σημαίνει ότι παραδέχονται ότι είναι απατεώνες γιατί το 1225 και κατόπιν η επιλογή 1 είναι καθαρά για ενημέρωση υπολοίπου και τίποτα παραπάνω... Δεν ξερω αν θα στο πουν γιατι δεν ξερω αν το γνωριζουν οι υπαλληλοι στο cc...εμενα τοτε μου ελεγαν οτι δεν γινεται...θα δεις ομως αν εχεις ανω των 8 ευρω στο υπολοιπο οτι υπαρχει και αλλη επιλογη για ενεργοποιηση πακετου (στην περιπτωση μου τοτε ηταν το 7 ευρω/200' προς Ελλάδα/εξωτερικο,τωρα ισως ειναι το supreme) μετα την αναγγελια υπολοιπου,δηλαδη με 2ο πατημα του 1. Προφανως δεν μπορεις να τους πεις τιποτα αν θελουν να βαλουν ενα προτεινομενο πακετο στο 1225 για ενεργοποιηση. Το πονηρο ομως στην εν λογω περιπτωση ειναι οτι το dtmf ειναι ρυθμισμενο ετσι ωστε να κραταει τα πατηματα στην ουρα και να τα προωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Kmpatra, το 1225 αφορα ΜΟΝΟ ενημερωση υπολοιπου και εχει επιλογη 1 και αστερισκο. Αυτο που λες αφορα μαλλον το 12200 και ειναι προφανες οτι αν βιαστεις και δωσεις 2 φορες το 1, θα το δεχθει σαν δευτερη εντολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) οπως εγραψα και πριν πρεπει να εχεις αναλογο υπολοιπο για να ακουσεις το προτεινομενο πακετο,οταν εχεις ηδη πατησει μια φορα το 1 και εχεις ακουσει ηδη το υπολοιπο σου. Επειδη παει καιρος που ειχε γινει το θεμα αυτο,και επειδη το ειχα ξαναγραψει αμεσα τοτε,δωστε μου λιγο χρονο να το βρω μηπως κανω και λαθος. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον το βρηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7142683#post7142683 και η διορθωση ειναι οτι οντως το ξερουν στο cc οτι ενεργοποιειται πακετο απο εκει. ειχα και εγω προβλημα και δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα,και πηρα στο 1225. Το dtmf για να πατησω το 1 και να ακουσω τα υπολοιπα απο πακετα δεν λειτουργουσε. Ξαναπαιρνω και παταω 2 φορες το 1 μηπως παει κατευθειαν στα υπολοιπα πακετων. Αφου ακουγεται πρωτα το υπολοιπο σε ευρω,μαλλον "παιρνει" το 1 που ειχα πατησει και λεει τα υπολοιπα απο πακετα.Οταν τελειωνει προς εκπληξη μου ακουγεται: "Συγχαρητηρια,ενεργοποιησατε το πακετο με 200' προς Ελλάδα και εξωτερικό με 7 ευρω".Και φυσικα τρωει 7 απο τα 7,69 που ειχα. Προσπαθησα να μπω στο myq για να μιλησω με το τσατ,δεν ανοιγε,και ουτε ανοιγει...Αναγκαστηκα να παρω το 1222. Η κοπελα ειπε οτι θα ακυρωθει το πακετο και θα επιστραφουν τα 7 ευρω εντος 2 ημερων. Επεμενε οτι υπαρχει επιλογη στο 1225 που ενεργοποιει το συγκεκριμενο πακετο.Καλώντας το απο αλλο νουμερο με χαμηλο υπολοιπο,δεν ακουω καμμια επιλογη. Υποτιθεται οτι μετα απο τα υπολοιπα των πακετων η γραμμη κλεινει. Υποψιαζομαι οτι το 2ο "1" που ειχα πατησει σταλθηκε καθυστερημενα,αλλα και παλι δεν υπαρχει φανερο μενου για να ενεργοποιησεις κατι στο 1225. Υπαρχει ενα κενο πριν κλεισει η γραμμη,μετα τα υπολοιπα των πακετων (αν το ακουσει προσεκτικα καποιος ισως καταλαβει τι εννοω). Ακομα και να επιστρεψουν τα λεφτα,θα στειλω e-mail για το συγκεκριμενο θεμα,για να δω τι θα απαντησουν. Εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο κολπο/bug εχει ξανα αναφερθει εδω παντως... και η συνεχεια λοιπον αυτο το...μυστηριο λυθηκε. Σήμερα μου γυρισαν τα 7 ευρω αλλα δεν ακυρωσαν το πακετο με τα 200'. Παιρνοντας τηλεφωνο το 1225 παλι βλεπω το εξης. Πατωντας το 1 μου λεει τα υπολοιπα απο πακετα. Αμεσως μετα προτεινει το εν λογω πακετο. Πιθανον λογω του οτι υπαρχει επαρκες υπολοιπο σε ευρω. Η ενεργοποιηση γινεται παλι πατωντας το 1. Αρα απο το ξεκινημα της κλησης πατωντας δυο φορες το 1 ενεργοποιειται το προτεινομενο πακετο. Πολυ ευκολα βρισκεσαι λοιπον με πακετο που δεν θες,απο μια κληση για να μαθεις υπολοιπα...Και στην συγκεκριμενη περιπτωση το συστημα "κραταει" οτι εχεις πατησει και τα στελνει οταν βρει διαθεσιμη θεση για εντολες.Δεν ειναι π.χ. σαν το 1314 της κοσμοτε που αν πατησεις το 1 ακους απευθειας το υπολοιπο κοβοντας τις εισαγωγες. Edited July 1, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ακυρον Kmpatra. Σε παρακολουθω και ξερω οτι εισαι ενημερωμενος. Το 1225 ΤΩΡΑ που το καλω , πατοντας 1 λεει το υπολοιπο και μετα ΚΛΕΙΝΕΙ. ΑΛΛΕΣ ομως φορες σου ζητα αν θες να ενεργοποιησεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα, κατι που μπορει να κανεις κατα λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 εχει να κανει με το τρεχον υπολοιπο σου το αν θα ακουστει το πακετο ή οχι. Εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα παραθεση με επομενο μηνυμα,οπου εχοντας πλεον πισω τα 7 ευρω τοτε,δοκιμασα και παλι και ακουστηκε οπως λες το προτεινομενο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ειχα χθες υπολοιπο 11,75. Δεν θυμαμαι αν το 1225 προτεινε καποιο πακετο πατοντας καποιο αριθμο αλλα βεβαια δεν μπορω να το αποκλεισω. Το θεμα ειναι σε καθε περιπτωση οτι ΔΕΝ εσταλει SMS που να ενημερωνει οτι μπηκε το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Ρε παιδιά γιατί ψάχνετε πάντα το λάθος από την πλευρά του συνδρομητή; Είναι καθαρή απάτη της q. Το ίδιο έκαναν και σε μένα και προχώρησα αμεσα σε καταγγελία με την επιφύλαξη να τους τραβηξω κσι μια μηνυση για υπεξαιρεση χρημάτων από το λογαριασμό μου. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί απορείς Είναι πάγια τακτική της q αυτο εδω και πολυ καιρό!! Μα δεν λέω κάτι άλλο,από την wind όλα τα περιμένω,φαντάζομαι σε πόσους για να έχει φτάσει εδώ το θέμα είναι χοντρό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) εχει να κανει με το τρεχον υπολοιπο σου το αν θα ακουστει το πακετο ή οχι. Εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα παραθεση με επομενο μηνυμα,οπου εχοντας πλεον πισω τα 7 ευρω τοτε,δοκιμασα και παλι και ακουστηκε οπως λες το προτεινομενο πακετο. Kmpatra δε διαφωνώ μαζί σου για το 1225 γιατί θυμάμαι το είχα δει και εγω παλιά......απλώς λέω οτι ένα νούμερο που ειναι για ενημέρωση υπολοίπου δεν μπορεί να ενεργοποιεί πακέτα με την πληκτρολόγηση κάποιου ψηφίου και Μαλιστα με του ΙΔΙΟΥ ΨΗΦΙΟΥ(1) που ειναι και για την ενημέρωση του υπολοίπου(γιατί δεν βάζουν ας πούμε την επιλογή 8 για την ενεργοποίηση του πακέτου;).....Δεν είναι αυτό που λες οτι ειναι δικαίωμα τους να βάλουν σε όποιον αριθμό θέλουν την ενεγοποιηση πακέτων!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΕΤΑΙ!!!!Και επειδή νόμους έχουμε και για να τηρούνται πρέπει να γίνονται γνωστές αυτές οι πρακτικές της εν λόγω εταιρίας ακόμα και να σας επιστρέψουν τα χρήματα(το αδίκημα δεν παραγράφεται) ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ!!!(η διαδικασία ειναι πολύ απλή...γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site της ΕΕΤΤ ενώ η εταιρία ειναι υποχρεωμένη να απαντήσει στην ΕΕΤΤ με κοινοποιηση προς τον συνδρομητή με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!)Όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα συμμορφωθουν αυτές οι εταιρίες τύπου q που ΠΕΡΝΑΝΕ του συνδρομητές για ηλίθιους....Εμενα μου επέστρεψαν τα χρήματα την επόμενη ημέρα και έχω ξεκινήσει την όλη διαδικασία με την ΕΕΤΤ από τότε. Edited July 2, 2018 by XP130TD Εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) http://windandwin.gr/ Νεος διαγωνισμός που αν γραφτεις ερχονται μηνυματα απο 5ψηφια (54333) Τα εισερχόμενα απο 19199 και 19550 ειναι δωρεαν. Δεν εχω δει προς το παρον αν υπάρχει δυνατοτητα να μην ερχονται τα δωρεαν διαφημιστικα του 19199. Τα εξερχομενα προς 19199 και 54333 χρεωνονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαγραφη απο τα ενημερωτικά/προωθητικά μηνύματα στο 8005001800 επιλογη 5 (δωρεαν κλήση) Edit ουσιαστικα εκει σου λένε να στειλεις STOP στο 19550 δωρεαν για διαγραφή. Edited July 3, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Εβαλα χθες στην κορη μου 10€ χθές το βράδυ είχε 0,56€!!! Χρόνο ομιλίας έχει, ΜΒ έχει Πως θα μπορούσε να ξοδέψει τα χρήματα; Παλαιότερα της έτρωγαν €€ κάποια μηνύματα που ερχόταν, αλλά έστειλα SMS και αποδεσμεύτηκε. Εχετε κάποια ιδέα; Tελικά ήταν πάλι 5 ψήφιο :mad: Ήταν "καμουφλαρισμένο" και δεν το είδα στα εισερχόμενα SMS που κοίταξα. Εβαλε η μικρή τον αριθμό σε ενα σάιτ για να της στείλουν ενα αντιβάιρους. Μάλιστα της έστειλαν pin με sms για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, οπότε είχε διαδικασία. Της τόνισα πολλές φορές να μη βάζει πουθενα το νούμερό της αλλά μάλλον δεν με άκουσε :cry: Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε το Μάιο, μου κάνει εντύπωση που δεν πήρε χρήματα πιο νωρις,. Η απάντηση της Q γρήγορη (μέσω f/b) και μάλιστα διέγραψαν την υπηρεσία Λογικά θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους να μπλοκάρουν ολα τα 5ψήφια, ελπίζω να εχω αυτή τη δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts