Jump to content

ferongr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ferongr

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ferongr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με τίποτα. Μην λαμβάνοντας υπόψη τα πολύ σπάνια καλά countdown, στη χειρότερη με δυο 10άρες κάρτες το μήνα είχα γύρω 3GB το μήνα και επίσης είχα χάσει 2-3 φορές 10 ευρώ κάρτα λόγω λήξης πακέτου. Άλλο 28,9, άλλο 45.
  2. 28.90€/μήνα, 600 λεπτά προς όλους, 600 sms (τι να τα κάνω) και 7.5GB data. Μου φάνηκε καλή η τιμή που μου έκανε η κοπελιά στο κατάστημα (και οι προσφορές στα φυσικά καταστήματα των υπόλοιπων ήταν για γέλια, πιο ακριβές από online συμβόλαια) οπότε υπέγραψα. Σαν bonus, η ενεργοποίηση της "φορητότητας" απο Q-Telecom έγινε μέσα σε 5 λεπτά.
  3. Υποστηρίζει το Mi 9T inter-band carrier aggregation στις ευρωπαϊκές μπάντες (π.χ. Β3+Β20 κλπ)
  4. Εμένα μου ήρθε χθες και την ενεργοποίησα χωρίς πρόβλημα
  5. Η μάνα μου θα πάει Λέσβο σύντομα, τι ρύθμιση να της κάνω στο κινητό για να μην γυρίσει σε Τούρκικο δίκτυο και της φάει κάρτα λόγω Roaming δεδομένων; Χειροκίνητη επιλογή δικτύου παίζει;
  6. ferongr

    Nova 4G

    Πάντως ότι το δίκτυο σαν να έχει κακό config και κολλάει τις συσκευές σε EDGE δίκτυο για μερικά λεπτά χωρίς πραγματική σύνδεση με το internet, ενώ καλύπτονται από 4G κεραία δεν φταίνε τα Xiaomi, το κάνει και σε Samsung ελληνικό (ούτε καν EU, από Πλαίσιο αγοράστηκε) και σε LG. Είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς π.χ. βγαίνοντας από το μετρό και θέλοντας να φωνάξεις Beat πρέπει να περιμένεις να γυρίσει σε 4G μερικά λεπτά. Αυτά μετά από 5 μήνες χρήσης στην Αθήνα.
  7. Επανήλθε στο site της Q η δυνατότητα αίτησης φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο χωρίς έξτρα κόστος. https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/
  8. Το έλυσα το πρόβλημα. Είχα στείλει μήνυμα και με πήρε η εξυπηρέτηση πελατών τηλέφωνο, και μου είπαν ότι πιθανώς να είχα αφαιρέσει το δικαίωμα (permission) για αποστολή SMS προς πενταψήφια. Στο Android 6 Samsung μου βρήκα την εφαρμογή "Messaging Service" στη λίστα όλων των εφαρμογών, πήγα στα permissions και το ενεργοποίησα. Την πρώτη φορά που ξαναπροσπάθησα να στείλω το στο 14210 το κινητό με ρώτησε αν θέλω να επιτρέψω την αποστολή SMS σε αριθμούς αυτού του είδους και επέλεξα ναι.
  9. Μου ήρθε προσφορά 100 λεπτά προς όλους με 3,02€ αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο 12410, μου βγάζει "failed". Φυσικά τα SMS δουλεύουν κανονικά γενικά. Καμιά ιδέα κανείς
  10. Είτε αν πας να συνδεθείς σε εφαρμογή ebanking, είτε αν κάνεις αγορά από το κινητό με κάρτα, η αν ο Chrome κάνει sync τους κωδικούς από το desktop. Προεγκατεστημένο malware με root δικαιώματα μπορεί να κάνει τα πάντα. Τώρα, μπορείς να έχεις το smartphone ως dumbphone και να μην χρησιμοποιείς αυτές τις δυνατότητες αλλά meh.
  11. Ανάλογα με τον τύπο malware, έχε υπόψη σου ότι μέχρι και υποκλοπή αριθμών καρτών και κωδικών τραπεζών η Paypal μπορεί να γίνει. Χρειάζεται τεράστια προσοχή.
  12. Πάντως την περασμένη Πέμπτη που έκανα το Ομόνοια - Αγιος Δημήτριος και αργότερα το Δάφνη - Ακρόπολη, η κάλυψη της Wind (Q) με απογοήτευσε. Αφενός το Spotify δεν κατάφερε να φορτώσει το επόμενο τραγούδι όσο περίμενα στην αποβάθρα της γραμμής 2 και δεν έπαιξε καθόλου έως που βγήκα στο επίπεδο εισιτηρίων Άγιο Δημήτριο, αφετέρου οι περισσότεροι σταθμοί στη διαδρομή δεν είχαν καν δίκτυο φωνής Σε μερικούς έδειχνε δεδομένα ΕDGE η Η+ (Νέο Κόσμο και Ακρόπολη) αλλά για κάποιο λόγο καθυστερούσε πολύ να στείλει δεδομένα η σύνδεση (ενώ είχε εμφανιστεί το εικονίδιο) οπότε δεν προλάβαινε να φορτώσει σελίδα και τραγούδι όσο ο συρμός ήταν στο σταθμό. Στην επιστροφή στο Δάφνη - Ακρόπολη τα ίδια πάνω κάτω. .......
  13. Λέω για Ελληνικό TTS, όχι φωνητικές οδηγίες κονσέρβα.
  14. Υπάρχει δυνατότητα για Ελληνικό TTS σε Google Maps η Here We GO;
×
×
  • Create New...