dimispapas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλημερα Μολις μου εκανε αναβαθμηση στο νεο αππ και βγαζει πλεον και τα δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 πολύ καλο το νέο πακετάκι! απο ότι είδα είναι και το μοναδικό με roll over σε ελλάδα και εξωτερικό και αυτόματη ενεργοποίηση! εμένα προσωπικά με βολεύει αυτό γιατι θέλω να βάζω καρτούλα και να ξέρω οτι έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα! έχω χάσει αρκετές φορές λεπτα και data που μου έχουν περισέψει! πολυ δυνατό πακέτο! https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 πολύ καλο το νέο πακετάκι! απο ότι είδα είναι και το μοναδικό με roll over σε ελλάδα και εξωτερικό και αυτόματη ενεργοποίηση! εμένα προσωπικά με βολεύει αυτό γιατι θέλω να βάζω καρτούλα και να ξέρω οτι έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα! έχω χάσει αρκετές φορές λεπτα και data που μου έχουν περισέψει! πολυ δυνατό πακέτο! https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ Όντως πολύ καλό πακέτο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Για κάποιον που δε μιλάει προς εξωτερικό, δε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 εαν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει τι είναι το rollover και τι διαφορά έχει το ένα πακέτο απο το άλλο διότι προσφέρουν ακριβώς τα ίδια στην ίδια τιμή και η εφαρμογή δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-auto-supreme/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) εαν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει τι είναι το rollover και τι διαφορά έχει το ένα πακέτο απο το άλλο διότι προσφέρουν ακριβώς τα ίδια στην ίδια τιμή και η εφαρμογή δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-auto-supreme/ Το πακέτο είναι ένα (το πρώτο). Το δεύτερο προσφέρεται σαν υπηρεσία. Το "rollover" αναφέρεται στο χαρακτηριστικό της πρόσθεσης των μη καταναλωθέντων λεπτών/MB στο επόμενο (ίδιο) πακέτο, εφόσον το ενεργοποιήσεις (=πληρώσεις) ξανά πριν τη λήξη του. Το ενδιαφέρον με το Auto Supreme είναι ότι δείχνει αρκετά ξεκάθαρα να απαιτεί μηνιαία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Δεν τους αρκεί δηλαδή να ανανεώσεις με πχ. 20€ το δίμηνο, αλλά θέλουν τουλάχιστον 10€ (προ φόρων) κάθε ημερολογιακό μήνα, από το οποίο θα σβήσουν αυτόματα τα 8€, για να γίνει διαθέσιμο το πακέτο. Edit: Σε δεύτερη ανάγνωση φαίνεται να δοκιμάζουν την παγίωση του 10€/μήνα με ενδιαφέροντα τρόπο. Το 4ευρο του Q Economy talk δίνει 150' και μόνο 150MB και υποτίθεται θα πάει στα 4,6€ από Μάιο. Το Q Supreme θα αρχίσει να φαίνεται δελεαστική λύση, αφού και περισσότερα data θα δίνει και επιπρόσθετη αξία από τη μεταφορά των λεπτών/MB θα έχει και ο συνδυασμός με το bonus από την 10€ online ανανέωση (1GB ακόμα) θα δένει, τη στιγμή που τα περισσότερα bonus ανανέωσης θα έχουν πετσοκοπεί από τα υπόλοιπα προγράμματα WIND και υπολοίπων. Edited March 2, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αυτό ακριβώς, θέλει μηνιαίο πάγιο 10ε για να έχεις 1,5γιγα + 200'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Δηλαδή κάθε μήνας μεταφέρει τα εναπομείναντα μόνο στον επόμενο; Ή προστίθενται και ισχύουν για κάποιους μήνες; Επίσης το widjet μου ζητάει παραπάνω χώρο και δεν χωράει. Αντί για 2 γραμμές στο ύψος μου ζητάει 3, χωρίς να έχει αλλάξει το μέγεθος. Edited March 3, 2018 by nikotsal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Δηλαδή κάθε μήνας μεταφέρει τα εναπομείναντα μόνο στον επόμενο; Ή προστίθενται και ισχύουν για κάποιους μήνες; Όταν αγοράζεις ένα πακέτο χρήσης, αυτό συνήθως έχει 30 μέρες διάρκεια, πέρα από την οποία, ό,τι δεν έχεις χρησιμοποιήσει από τα προσφερθέντα, χάνεται οριστικά. Με το καινούργιο Q Supreme, ΑΝ ξαναγοράσεις το πακέτο ΠΡΙΝ τη λήξη του, θα προστεθούν στα 200' και 500MB τα λεπτά και MB που σου έχουν περισσέψει από το προηγούμενο Q Supreme. Το καινούργιο σύνολο όμως πάλι θα έχει συνολικά 30 μέρες διάρκεια από την ημ/νία ενεργοποίησης και για να μην χάσεις το όποιο νέο υπόλοιπο προς το τέλος των 30 εκείνων ημερών, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις για πολλοστή φορά το πακέτο (ή να εκμεταλλευτείς το Auto Supreme ΚΑΙ να θυμηθείς να κάνεις εγκαίρως 10ευρη ανανέωση). Σκέψου το σαν σκυταλοδρομία στην οποία χάνεις τα πάντα όταν ρίξεις τη σκυτάλη (=σταματήσεις ή ξεχάσεις να πληρώσεις το μήνα). :blink: Edited March 3, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 a ok ευχαριστώ. Όταν το είχα κοιτάξει εγώ δεν είχαν περάσει τις επεξηγήσεις δεξιά. Υπήρχε μονον το κουτί αριστερά της προσφοράς. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Αυτό είναι και το σωστό και επιτέλους και στην wind/q κάνουν το αυτονόητο Αν και πάλι με περιορισμούς (δηλαδή μόνο συγκεκριμένα πακέτα) σε σχέση με τους άλλους δύο καρτοκινητούς. Για κάποιον που έχει ένα μόνο νούμερο ενα δεκάρικο το μήνα έτσι κι αλλιώς θα το βάλει και είναι απολύτως δίκαιο και σωστό όσες παροχές από τα πακέτα που έχει αγοράσει δεν καταναλώνονται μέσα στο μήνα να έχει το δικαίωμα να τα μεταφέρει στον επόμενο με την αγορά του νέου ίδιου πακέτου. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Υπάρχουν και άνθρωποι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και ανεργοι, οι οποίοι με 5ε μήνα είχαν στην Κιού το μονοευρο πακέτο ομιλίας προς Κιού/Γουιντ και το 3ευρω πακέτο ομιλίας προς όλους. Τώρα η κυρία Κιού ζητάει 10ε/μηνα. Δεν πάνε καθόλου καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά δεν έχει σχέση με το ότι το σωστό θα ήταν και στο 3ευρω πακέτο να μεταφέρονται τα λεπτά που δεν χρησιμοποίησες στον επόμενο μήνα. Kαι βασικά δεν ζητάνε (ακόμη) 10€/μηνα αφού υπάρχει το πακέτο των 4€ στο app και όταν μείνει μόνο αυτό των 4.6€ θα χρειάζεται 6€ κάρτα. Edited March 3, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Το νέο πακέτο Q supreme άραγε έχει ελάχιστη διάρκεια χρέωσης; Γράφει απλά, ότι τα λεπτά καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ Σε αντίθεση με το πακέτο των 140' προς όλους και το Q economy όπου το αναφέρει ξεκάθαρα: " Η χρέωση των πακέτων πραγματοποιείται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. " Θέλω να πιστεύω ότι όπως και στο Q NO BORDERS, απλά δεν το αναφέρουν. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Το νέο πακέτο Q supreme άραγε έχει ελάχιστη διάρκεια χρέωσης; Γράφει απλά, ότι τα λεπτά καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ Σε αντίθεση με το πακέτο των 140' προς όλους και το Q economy όπου το αναφέρει ξεκάθαρα: " Η χρέωση των πακέτων πραγματοποιείται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. " Θέλω να πιστεύω ότι όπως και στο Q NO BORDERS, απλά δεν το αναφέρουν. Σίγουρα δεν έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Αν είχε, θα έπρεπε να την αναφέρει οπωσδήποτε. Εξ'άλλου, το συγκεκριμένο πακέτο, από πλευράς παροχών, δεν είναι τίποτα άλλο από το no borders, με την προσθήκη των 500 MB, τα οποία προστέθηκαν, προκειμένου να δικαιολογηθεί η αύξηση της τιμής του πακέτου κατά 1€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είναι η ιδέα μου, ότι μας κοροϊδεύουν ασύστολα εκεί στην Q? Βάζω κάρτα 20€ online και μετά από 10 λεπτά, μου έρχεται μήνυμα για 300'+50 SMS προς όλους για 15 μέρες δώρο, αν ανανεώσω μέσα στις επόμενες 2 μέρες. Ενεργοποιώ το Economy Talk και μετά από 15 λεπτά, μου έρχεται μήνυμα για 500'+50 SMS προς όλους με 4,44€. Αποκλείεται όλα αυτά να είναι τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είναι η ιδέα μου, ότι μας κοροϊδεύουν ασύστολα εκεί στην Q? Βάζω κάρτα 20€ online και μετά από 10 λεπτά, μου έρχεται μήνυμα για 300'+50 SMS προς όλους για 15 μέρες δώρο, αν ανανεώσω μέσα στις επόμενες 2 μέρες. Ενεργοποιώ το Economy Talk και μετά από 15 λεπτά, μου έρχεται μήνυμα για 500'+50 SMS προς όλους με 4,44€. Αποκλείεται όλα αυτά να είναι τυχαία.οχι φυσικα,δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια ειναι γτπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 οχι φυσικα,δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια ειναι γτπ. Τι είναι λέει? Γτπ? Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 http://ti-einai.gr/gtp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 οχι φυσικα,δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια ειναι γτπ. Είναι πάρα πολύ πονηρό το marketing της Wind. Σου δίνει πάντα κάτι πολύ καλό, αφού βεβαιωθεί ότι κατά 99%, δεν πρόκειται να το χρειαστείς στη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είναι πάρα πολύ πονηρό το marketing της Wind. Σου δίνει πάντα κάτι πολύ καλό, αφού βεβαιωθεί ότι κατά 99%, δεν πρόκειται να το χρειαστείς στη δεδομένη χρονική στιγμή. Ναι, και το κάνουν για να σε εκνευρίσουν περισσότερο... Ψυχραιμία. Οι ίδιες προσφορές έρχονται και σε μένα αυτές τις μέρες και έχω να ανανεώσω/αγοράσω πακέτο πάνω από μήνα. Θεώρησέ το σύμπτωση. Αυτό που θα ήταν καλύτερο, θα ήταν να ελέγχει τουλάχιστον ο υπολογιστής, αν αυτό που πάει να στείλει είναι εντελώς άστοχο. Πχ. σε μένα ήρθε τη μια μέρα "πάρε 140' μόνο με 4,60€" (δηλαδή το γενικό πακέτο) και σε λιγότερο από 24 ώρες (χωρίς να κάνω τίποτα) "προσφορά 500'+50 SMS μόνο με 4,44€", που έρχεται έτσι κι αλλιώς τακτικά ανά μερικές μέρες. :lol: Είναι αυτοματοποιημένα μηνύματα που δυστυχώς δεν ελέγχονται από κάποιο πιο έξυπνο αλγόριθμο πριν φύγουν για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 οχι φυσικα,δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια ειναι γτπ. Ειλικρινά, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν με το δίμηνο του χρηματικού υπολοίπου. Ωραία τους την έφεραν οι άλλοι δύο, με το να μην ακολουθήσουν άμεσα, με ανάλογες ανακοινώσεις. Έμειναν αυτές καθαρές και άφησαν τη χαζοWind να βγάλει το φίδι από την τρύπα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δυσφήμιση από αρκετούς δυσαρεστημένους πελάτες, φορητότητες του σκοτωμού προς πράσινη και κόκκινη). Θέλω να ελπίζω, ότι δεν είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να θέλουν να διώξουν τους λίγους (συγκριτικά με τους άλλους δύο) εναπομείναντες πελάτες τους, οπότε (προσωπική εκτίμηση) μάλλον θα αναστείλουν σιωπηρά το συγκεκριμένο μέτρο για κάνα χρόνο, όπως είχε γίνει (σχετικά πρόσφατα, οι περισσότεροι λογικά θα το θυμάστε) και με το τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Η φορητότητα κοστίζει 30 ευρώ και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ακολουθήσουν οι άλλοι 2. Εγώ αφήνω να λήξει το Κιού καθαρά λόγω του 2μηνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts