soublaki-3 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Σε όλες τις συσκευές που έχω βάλει κάρτα Q μου εμφανίζει το σύμβολο για roaming. Λογικό, αφού παίρνει σήμα από τη Wind και παλιότερα από τη Vodafone. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Σε όλες τις συσκευές που έχω βάλει κάρτα Q μου εμφανίζει το σύμβολο για roaming. Offtopic: Σε android συσκευή πρέπει να ενεργοποιήσεις την "Περιαγωγή δεδομένων" (Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) για να λειτουργήσει η πρόσβαση στο internet. Λογικό, αφού παίρνει σήμα από τη Wind και παλιότερα από τη Vodafone. ;) Και εγώ τα ίδια.. τίποτα ανησυχητικό ;) Κάνουμε roaming αλλά έχουμε τις φτηνότερες χρεώσεις! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 φιλε μου κανε ακριβως οτι λεει πιο κατω και θα δουλεψει Ρυθμίσεις 3G/GPRS Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names. Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω: Name= Q-TELECOM APN=myq Proxy= <Not set> Port=<Not set> Username=<Not set> Password=<Not set> Server=<Not set> MMSC=<Not set> MMS Proxy=<Not set> MMS Port=<Not set> MCC=202 MNC=10 APN type=default Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 1ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save Εχω το ΖΤΕ Βlade me Android 2.1 και μου φέρνει default στις ρυθμισες του APN την τιμή MNC=09 βαζω MNC=10 αλλα μολις αλλαζω και πατησω save ΧΑΝΕΤΕ το APN...τι να φταιει αραγες??? :worry: Φυσικα αμα το αφησω με MNC=09 δεν παιζει ... Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω κανει και αυτο Offtopic: Σε android συσκευή πρέπει να ενεργοποιήσεις την "Περιαγωγή δεδομένων" (Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) για να λειτουργήσει η πρόσβαση στο internet. Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω κανει και αυτο Offtopic: Σε android συσκευή πρέπει να ενεργοποιήσεις την "Περιαγωγή δεδομένων" (Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) για να λειτουργήσει η πρόσβαση στο internet. Περιαγωγή δεδομένων ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ δεδομένων (που είναι ακριβώς από κάτω). Είσαι σίγουρος φίλε μου; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω το ΖΤΕ Βlade me Android 2.1 και μου φέρνει default στις ρυθμισες του APN την τιμή MNC=09 βαζω MNC=10 αλλα μολις αλλαζω και πατησω save ΧΑΝΕΤΕ το APN...τι να φταιει αραγες??? :worry: Φυσικα αμα το αφησω με MNC=09 δεν παιζει ... Μου έχει τύχει και εμένα. Σε διαφορετικές ρομ είχα διαφορετικό mnc αλλά πάντα έπαιζε αρκεί να άφηνα το default (είτε ήταν 09, 02, κτλ κτλ). Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το market enabler και σου πειράζει ρυθμίσεις; Δοκίμασε ξανά.. ενεργοποίησε data roaming.. κλείσε άνοιξε.. παίξε με αυτά. Με ρυθμίσεις τίποτα εκτός από apn:myq Μην αλλάζεις τα mnc, μην παίζεις με αυτά.. παίξε με περιαγωγές δεδομένων κτλ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Περιαγωγή δεδομένων ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ δεδομένων (που είναι ακριβώς από κάτω). Είσαι σίγουρος φίλε μου; Σιγουρος ναι, θα κανω ενα Rebout να δω. Μου έχει τύχει και εμένα. Σε διαφορετικές ρομ είχα διαφορετικό mnc αλλά πάντα έπαιζε αρκεί να άφηνα το default (είτε ήταν 09, 02, κτλ κτλ). Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το market enabler και σου πειράζει ρυθμίσεις; Δοκίμασε ξανά.. ενεργοποίησε data roaming.. κλείσε άνοιξε.. παίξε με αυτά. Με ρυθμίσεις τίποτα εκτός από apn:myq Μην αλλάζεις τα mnc, μην παίζεις με αυτά.. παίξε με περιαγωγές δεδομένων κτλ Τελικα με ενα restart παιζει μια χαρα :shifty: δεν μου αρεσουν ομως τα σημαδια Microsoft που παρουσιαζει :O χαχαχα Ευχαριστώ jastonas! Edited January 5, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Περιαγωγή δεδομένων ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ δεδομένων (που είναι ακριβώς από κάτω). Είσαι σίγουρος φίλε μου; The radio network of Q-Telecom (MNC: 202 09) was disbanded in May 2007. Q-Telecom's bands are currently used by Wind Hellas on its radio network (MNC: 202 10). Q-Telecom employees became WIND Hellas employees. The only part of Q-Telecom that remains in operation is its former marketing division, which is dedicated to the promotion of the Q-card brand name. http://en.wikipedia.org/wiki/Q-Telecom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τα 100ΜΒ internet της Q εξακολουθούν να μην κόβονται/χρεώνονται οταν ξεπεραστεί το όριο? Νομίζω ότι δεν χρεωνεσαι εάν τα ξεπεράσεις.Στην πραγματικότητα είναι παραπάνω από 100 mb η προσφορά μπορεί να είναι και απεριριστο το ίντερνετ.Προσωπικα, τα εχω ξεπεράσει σίγουρα και δεν εχω χρεωθεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 στα κοντα πρεπει να περιμενουμε κ καποιο δελτιο τυπου?να δουμε τι θα γινει.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Video κλήση δεν υποστηρίζει η q-card έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 με MNC=10 τοτε το χανει, αφηστε το 09 μια χαρα δουλεψε σε μενα. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 στο νουμεράκι που καλείς για να ενεργοποιήσεις την προσφορά με το 1 ευρό (1500 λεπτά, 1500 sms και 100 mb) δεν αναφέρει τίποτε περί internet. Έτσι ήταν πάντα ή άλλαξε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 στο νουμεράκι που καλείς για να ενεργοποιήσεις την προσφορά με το 1 ευρό (1500 λεπτά, 1500 sms και 100 mb) δεν αναφέρει τίποτε περί internet. Έτσι ήταν πάντα ή άλλαξε κάτι; Έτσι ήταν πάντα, τίποτα δεν άλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Έτσι ήταν πάντα, τίποτα δεν άλλαξε Παιδια γιατι μπερδευτηκα ποιο νουμερακι ειναι αυτο? και πρεπει μεχρι 31/1 να το κανω σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Πεδία έκανα μια βλακεία και έστειλα 400 στο 12200 και μου έδωσε 400 λεπτα με 4€ αλλα δεν τα χρειάζομαι μπω ρο να ακυρώσω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια γιατι μπερδευτηκα ποιο νουμερακι ειναι αυτο? και πρεπει μεχρι 31/1 να το κανω σωστα? 12200. 4 ενεργοποιήσης τον μήνα μέχρι 31/01 Πεδία έκανα μια βλακεία και έστειλα 400 στο 12200 και μου έδωσε 400 λεπτα με 4€ αλλα δεν τα χρειάζομαι μπω ρο να ακυρώσω όχι βέβεα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 τα 400 ειναι μονο προς q, ειναι αλλη η προσφορα των 1500 λεπτων και 100 ΜΒ ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 12200. 4 ενεργοποιήσης τον μήνα μέχρι 31/01 Τι θα γίνει μετά τις 31/01; Έχουμε κάποια ενημέρωση; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τι θα γίνει μετά τις 31/01; Έχουμε κάποια ενημέρωση; αν ειχαμε θα το ειχες μαθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Γιατι στο 12200 δε μου λεει τα υπολυπομενα mb , αλλα μονο το χρονο ομιλιας; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Γιατι στο 12200 δε μου λεει τα υπολυπομενα mb , αλλα μονο το χρονο ομιλιας; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk γιατι ποτε δεν το ελεγε. εχει ειπωθει στο φορουμ πανω απο 300 φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τώρα που η προσφορά του 1euro τελειώνει... τέλος ιανουαρίου άκουσε κανείς τίποτα για νέα προσφορά??? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τώρα που η προσφορά του 1euro τελειώνει... τέλος ιανουαρίου άκουσε κανείς τίποτα για νέα προσφορά??? Sent from my X10i using Tapatalk Αν ειχαμε ακουσει κατι θα ειχε γραφτει και στο φορουμ απο πολλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 12200. 4 ενεργοποιήσης τον μήνα μέχρι 31/01 όχι βέβεα, thanks φιλε μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts