Tasos30 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) "Πονηροί οι βλάχοι" πάντως. Έστειλαν ενα σωρό μηνύματα με το πακέτο τα 1500,και στο καπάκι έρχεται και το άλλο με τα 8 γίγα. Για ενα απο τα 2 τουλάχιστον μια καλή ανανέωση είναι αναγκαία. Πάντως για τα 8 γιγα άλλες φορές γράφονταν σελίδες μεσα σε λίγο χρόνο,μήπως δεν το έστειλαν σε πολλούς? Όντως σ' εμένα δεν εστάλη ενημερωτικό για τα 8gb ωστόσο είδα την ανάρτηση του φίλου που πρώτος το ανέφερε εδώ προηγουμένως και έστειλα την ενεργοποίηση. credit >> hotfixus ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Edited June 7, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ποσο υπολοιπο πρεπει να εχω στη καρτα για να παρω την προσφορα 1€ η 3€ η 8€. Περνει 1 € καθε μηνα απο το υπολοιπο της καρτας η εφαπαξ 8 € και σε βαζει καθε μηνα 1 gb? Εφάπαξ 8€ και σου δίνει 1gb κάθε μήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Δεν το στέλνουν σε όλους. Εμένα δεν μου το έχουν στείλει ποτέ. Το αγόρασα πάλι σήμερα και είμαι ΟΚ. Αλλά επειδή είχα ζητήσει φραγή δεδομένων γιατί όποτε τους έλειπε ένα ευρώ χρέωναν και με το τηλέφωνο ακόμα κλειστό για ημερήσια χρήση αναγκάστηκα και ζήτησα φραγή προχθές μέσα από το chat που έχουν στη σελίδα τους. πριν λίγο αφού αγόρασα την προσφορά τηλεφώνησα στο 1222 με χρέωση 0,24 λεπτά την κλήση αλλά με γείωσαν την πρώτη φορά και μου τα έφαγαν. Ξαναπαίρνω και ζητώ εκπρόσωπο εκεί στο μηχάνημα και με σύνδεσαν με τηλεφωνήτρια. Να δούμε τώρα πότε θα ενεργοποίησουν τα δεδομένα. Πλάκα πλάκα τα 50 λεπτά πο@στικα μου τα έφαγαν. Το chat δεν δουλεύει τέτοια ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το Wind Roamer ισχύει για την Q; Εννοώ αυτό που στέλνουμε το μήνυμα ROAMER NAI στο 1284 στο F2G; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Θέλω να πάρω την προσφορά 8G αλλά δεν έχω αρκετά λεφτά. Δεν έχω πρόβλημα να βάλω 10€ μέσα, αλλά επειδή το ξαναέκανα πριν 20 μέρες, θα μου δώσει το +1GB δώρο & 1000' προς Q ή αυτό το bonus δίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ; Αν είναι έτσι να βάλω μόνο τόσα λεφτά όσα χρειάζομαι για να συμπληρώσω τα 8euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αυτό και αν είναι από τα άγραφα..... Η βλακεία σε ολόκληρο το μεγαλείο της. Το κάνανε αλλά μάλλον μπουκωσε το δίκτυο στις περιοχές με το αρχαίο δίκτυο. Κάτσε να τελειώσει η αναβάθμιση και θα δεις που θα πάει και το συμβόλαιο των 30gb με το 20€. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Σε ερώτηση στο τσατ μου είπαν ότι δε θα επανελθει .... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Θέλω να πάρω την προσφορά 8G αλλά δεν έχω αρκετά λεφτά. Δεν έχω πρόβλημα να βάλω 10€ μέσα, αλλά επειδή το ξαναέκανα πριν 20 μέρες, θα μου δώσει το +1GB δώρο & 1000' προς Q ή αυτό το bonus δίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ; Αν είναι έτσι να βάλω μόνο τόσα λεφτά όσα χρειάζομαι για να συμπληρώσω τα 8euro https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ στην πρωτη το δινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Νομίζω και στα public δεν αφαιρούνται τα 0.30 και δεν δίνονται τα επιπλέον φυσικά. Επιβεβαιώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Οι εφαρμογές της Wind από χτες βράδυ δουλεύουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ναι κανονικα δουλευουν Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εμένα πάντως η εφαρμογή της Κιού ποτέ δεν έχει πέσει. Επίσης, ενώ έχω πολύ καιρό να ενεργοποιήσω πακέτο ίντερνετ, δεν έχω χρεωθεί ποτέ το 1 ευρω για ιντερνετ. Μάλλον είμαι πολύ τυχερός... Και επειδή κάποιοι σίγουρα θα μπερδευτούν, μπαίνω ιντερνετ με το Φρογκ μου. Το Κιού το έχω για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παντως καλη φαση η προσφορά των gb. Ενω δεν χρησιμοποιώ την κιου για νετ, θα ενεργοποιησω το πακετο! Την προηγούμενη δε την ενεργοποιησα και το μετανιωσα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Oποιος είναι σε περιοχη με αναβαθμισμενο δικτυο (4g ή dc-hspa) αξιζει όντως για 1€ το GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Όταν κάνω δοκιμές ταχύτητας με το speedtest τρώγονται τι GB πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μη κανεις τότε :lol: Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Την έκοψα την κακή αυτή συνήθεια. Με δεδομένα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα για την προσφορά των 8Gb. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω και αν ναι πώς; Ευχαριστώ. Edited June 8, 2017 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μπορείς να στείλεις 8G στο 12000 και να την πάρεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Προσωπικά δεν έχω λάβει μήνυμα κ κανονικά έστειλα το 8G στο 12000 κ παρέλαβα το bonus με χρέωση 8€. Αξίζει πάντως!!! Κ μπράβο στην κοινότητα για την γρήγορη ενημέρωση μιας κ ειναι αρκετά τα άτομα που το θέλουν αλλά δεν έλαβαν μήνυμα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το πηρα και γω, χωρις να έρθει καποιος σμσ πριν Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 1 γίγα με 1 ευρώ είναι πάντα καλοδεχούμενο. Προσέξτε μην πάει στο μηδέν το υπόλοιπο χρημάτων σας, γιατί θα απενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιζει τετοιο ενδεχόμενο??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καλησπερα, Q εχω κι εγω και σημερα εχω λαβει κληση απο Αλβανια και λιγο πριν απο Αγγλια, δεν εχω κανεναν γνωστο και φυσικα δεν απαντησα τις κλησεις, εχει τυχει σε καποιον σημερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 εμενα με ειχαν παρει απο αγγλικο νουμερο (εληγε σε 0940) και με μια αναζητηση βρηκα οτι ειναι προμοσιον προιόντων φυσικα,στα ελληνικα,χρησιμοποιωντας ξενα νουμερα ισως. Κάνε μια αναζητηση στο ιντερνετ μπορει να βρεις κατι. Δεν ειναι κατι ομως που μπορει να εχει σχεση με το οτι εχουμε q,πολλους παιρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιζει τετοιο ενδεχόμενο??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Εγω ξερω οτι οταν μηδενιζει το υπολοιπο, παυουν να ισχυουν τα ενεργα πακετα. Αλλαξέ κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts