Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις να μου πεις το ονομα του module?

:) National roaming λέγεται

Αν δεν μπορείς να το βρεις (νομίζω στην λίστα του xposed δεν το βγάζει...

παρτο από εδώ

Edited by alfa

Σε οσους δεν βγαζει την ενδειξη roaming ας μας πουν σε ποιες περιοχες ειναι, Θεσσαλονικη παντως την βγαζει κανονικα.

Θεσσαλονίκη και εγώ και roaming σήμα έχω να δω πολύ καιρό.. Το εμφανίζει μόνο για πολύ λίγο στην εκκίνηση του τηλεφώνου. Red mi 2:confused:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

η q σε συμφερει από την άποψη οτι εχει χρεωση ανα δευτερόλεπτο. Με την προυπόθεση οτι και η wind δεν θα ακολουθησει στις αυξησεις και στην καταργηση του 1 γιγα μπονους εχουμε τα εξης:

Για σενα μια ανανεωση 10+ τον μηνα δινει το 1 γιγα και 1000' προς q. Για ομιλια σε συμφερουν ή 2 πακετα προς ολους (200' με 6 ευρω) ή το πακέτο από την εφαρμογή με 150' προς όλους και 150' προς wind με 3 ευρώ

Για τη συζυγο αρκει 1 πακετο με 3 ευρώ για 100' προς όλους, και ενα πακετο ιντερνετ των 2 ευρω(250 mb) με ενεργοποίηση στο 12200 ή το πακέτο 600 mb με 3 ευρω (online).Καλύπτεται βέβαια και με τα μπόνους ανανέωσης.

Για τον φοιτητη,αν δεν σας πειραζει το να ειναι σε αλλο δικτυο,θα προτεινα να μεινει στο φοιτητικο πακετο της vodafone το οποιο ακομα δεν το πειραξαν. Αλλιως με νεο νουμερο (δεν ξερω αν γινεται στο υπάρχον) παει φοιτητικο f2g με 8,57 για 25 μερες και 1500' προς όλους και 1,5 γιγα.

Για το αλλο παιδι,τα πακετο των 3 ευρω για 600 mb και εφοσον μεινουν ολοι στο ιδιο δικτυο, πακετο με 2 ευρω 600' προς wind/q (ενεργοποίηση στο 12200)

Το τελευταιο πακετο προς wind/q ή και το πακέτο με 800' προς wind με 3 ευρω συμφερει ολους για μεταξυ σας επικοινωνια Οποτε και εσυ μπορει να μην χρειαστεις και 2ο πακετο προς ολους μεσα στο μηνα,αλλωστε μαλλον λιγοτερη χρηση θα κανεις με q που ειναι ανα δευτερολεπτο σε σχεση με πριν που ειχε ελαχιστη χρήση 3'. Εκτος αν παντα περνας το τριλεπτο.

Σε όσα σου ανέφεραν σε προηγούμενα posts, προσθέτω και το πρόσφατο πακέτο της Q με 150' προς όλους + 150΄προς Wind/Q με 3€ που το δίνει με την εφαρμογή της.

Το χρησιμοποιώ σε δύο sim κάθε μήνα και είναι super για απλές καταστάσεις.

Παιδια μια ερωτηση γτ δεν βρηκα σαφη απαντηση, αν ενεργοποιησω μεσω του 12200 το 2ευρω πακετο internet 250gb, το δωρο +150gb που υπηρχε online το παιρνουμε ή οχι. Αν οχι καλυτερα να βαλω 3ευρω online με 600gb.

Επειτα ειδα το παρακατω post αλλα επειδη μπαινω απο το κινητο για καποιο αγνωστο λογο οταν ανοιξεις τις σελιδες δεν κανουν scroll. Με οποιο browser κι αν δοκιμασω. :eek:

Θα δοκιμασω απο σταθερο οταν μπορεσω, αλλα οποιος ξερει ας μας πει.

Και κατι ασχετο που δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει, ειναι κατι που παρατηρω απο τοτε που υπαρχει το 4G στην Q, οταν ειναι ενεργοποιημενο τα data καταναλωνονται τουλαχιστον 1,5x γρηγοροτερα σε σχεση με 3G. Ναι μεν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αλλα την διαφορά που περιεγραψα δεν μπορω να την καταλαβω.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Η κατανάλωση δεδομένων ειναι ιδια ειτε σε 2g, ειτε σε 3g, ειτε σε 4g.

Αυτο που διαφερει ειναι ο χρόνος κατανάλωσης :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

2 είναι οι πιθανές αιτίες για αυτό. Είτε κάνεις speedtests όπου με μεγαλύτερη ταχύτητα σου καταναλώνουν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, είτε ανοίγεις βίντεο τα οποία δεν έχεις σκοπό να παρακολουθήσεις ολόκληρα και όσο βλέπεις έχει προλάβει να φορτώσει μεγαλύτερο κομμάτι του βίντεο. Για όλα τα άλλα δεν υπάρχει διαφορά(στην κατανάλωση), πέρα του ότι ενδεχομένως να ανοίγουν κάποια πράγματα αρκετά γρηγορότερα.

Παιδιά, μην κοροϊδευόμαστε.

ΟΚ. Τη "θεωρία" την ξέρουμε: Ότι μόνο το Mb/sec αλλάζει και αν είναι να χρησιμοποιήσεις πχ 20ΜΒ απλά θα γίνει αυτό σε λιγότερο ή περισσότερο χρόνο. ΟΚ.

Η πραγματικότητα είναι {Και δοκιμάστε το}:

Σε 5 λεπτά ανοίγω 10 συγκεκριμένες σελίδες (τις ίδιες) με διαφορετικής εταιρείας data.

Εεεε στη μια εταιρία θα χρησιμοποιήσει πχ 20ΜΒ , στην άλλη 25ΜΒ και στην άλλη 30ΜΒ.

Δοκιμάστε το πριν απαντήσετε, έτσι;

Πως "εξηγείται", ΔΕΝ ξέρω.

Speedtests δεν κανω αλλα αυτο με τα βιντεο το κανω καμμια φορα εν γνωση μου βεβαια. Αν καποιος θελει να κανει μια δοκιμη ας δουλεψει 10 μερες μονο 3G και αλλες 10 με 4G. Επειδη το εχω κανει ( με σχεδον ιδια χρηση πανω κατω) οι διαφορες σε καταναλωση ειναι πολυ μεγαλες.

Τεσπα, για την ερωτηση με το 2ε πακετο 250GB που αναφερα ξερει κανενας να μας πει αν παιρνουμε και το δωρο των 150?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

ΙΔΙΑ ειναι η καταναλωση. Δεν αλλάζει κατι.

Μαλλον δε το παιρνεις το μπονους

Τεσπα, για την ερωτηση με το 2ε πακετο 250GB που αναφερα ξερει κανενας να μας πει αν παιρνουμε και το δωρο των 150?

Όχι, δεν το παίρνεις, πριν λίγο ενεργοποίησα το πακέτο.

μπορω να παρακολουθω δυο νουμερα με την εφαρμογη;

μπορω να παρακολουθω δυο νουμερα με την εφαρμογη;

ναι, εγώ παρακολουθώ 4 :)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Παράθεση από bebes

το προηγουμενο ΣΚ πηγε ο αδερφος μου για μια δουλεια στη Γερμανια.

Στη Γερμανια δεν ειχε δεδομενα, στην Αυστρια και Ουγγαρια ειχε κανονικα με τις ιδιες ρυθμισεις.

Σε 15 μερες θα δοκιμασω εγω σε Κροαρια, Ιταλια και Γαλλια.

Σερβια και Σκοπια δε συνφερει καν να δοκιμασουμε, οι χρεωσεις ειναι μεγαλες

Εγω πριν μια εβδομάδα πήγα Ιταλία. Συνδέθηκα στην εκεί Wind και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το μόνο θέμα είναι οτι έχει επιπλέον χρέωση, έχεις δεν έχεις κάποιο πακέτο.

ποσο σε χρεωναν δηλαδή;

Συμφωνα με την Q οι χρεωσεις ειναι πολυ χαμηλες

https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/upiresies/periagogi/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/

Τελικά με εσάς που κάνατε Online φορητότητα σε Q και για πολλές μέρες δεν είχατε ειδοποίηση, τι έγινε; Προχώρησε η διαδικασία; Ρωτάω, γιατί ίσως κάνω 1-2 φορητότητες αυτό το μήνα προς Q, από What's up. :O

Δωρεάν είναι η φορητότητα μεσω νετ?

Δε θελω να πληρώσω κατι, ουτε καν για να βαλω καρτα

Θα πληρώσεις ένα ποσό το οποίο μεταφράζεται σε χρόνο που θα είναι στην κάρτα σου πλέον... θα σου στείλουν την sim κάρτα και μαζί μια κάρτα τύπου ξυστό που θα δώσεις π.χ. 10€ και θα είναι τα χρήματα της κάρτας σου για να ξεκινήσεις την αγορά των πακέτων

Αυτο θέλω να αποφυγω.

ΜΟΝΟ καρτα σιμ δε μπορω να παρω ε?

Στην Ομόνοια στα παιδιά που κάνουν προμοσιον

Έχω έναν αριθμό Q που έχω χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό και έκανα χρήση ίντερνετ σε περιαγωγή σε Γερμανία και Ιταλία.

Εδώ και μέρες που είμαι πάλι εκτός, δε γίνεται τίποτα. Δε βλέπει καν τα δίκτυα. Τι μπορεί να συνέβη;

Έχω επαρκές υπόλοιπο και MB

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο θέλω να αποφυγω.

ΜΟΝΟ καρτα σιμ δε μπορω να παρω ε?

Δυσκολο...μονο σε κανενα public που δινουν πακετα συνδεσης αλλα δεν ξερω αμα θελει να πληρωσεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• This topic was unpinned, featured and pinned