Jump to content

apz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apz

  1. Καλησπέρα! Μόλις μου έστειλαν προσφορά για το Wind one 10GB 100 Mbps στα 50 ευρώ τελική για δύο χρόνια. Έχει πάρει κανείς από δω το συγκεκριμένο πακέτο φτηνότερα;
  2. Και ενώ το κινητό ήταν κολλημένο σε Android 8 και ενημέρωση ασφαλείας 5 Οκτωβρίου 2018, βάζω προχθές μια ακόμα κάρτα (νέο νούμερο) από voda ως προσφορά φοιτητικού πακέτου. Αργότερα το ίδιο απόγευμα, έρχεται ΟΤΑ ενημέρωση για Android 9 την οποία και εγκατέστησα, ενώ σήμερα ήρθε ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου. Τυχαίο;Τι να πω...:lol:
  3. Από μνήμη έχω micron. Θα ξανακάνω τα βήματα με VPN άλλη μια φορά μπας και... Ευχαριστώ πάντως ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ
  4. Ναι,φίλε μου, το 4/64 έχω.Τα βήματα του Ιπποκράτη ακολούθησα, και μάλιστα απόρησα που δεν έπιασε, γιατί τα έχει γράψει ξεκάθαρα ο άνθρωπος.Το κατάστημα ήταν το drele. Και κάτι ακόμα:μετά από επανεκκίνηση και αφού βάλω το pin, μου παρουσιάζονται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης δύο πανομοιότυπες μπάρες με τα σύμβολα (σήμα μπαταρία κλπ) η μία πιο πάνω και η άλλη λίγο πιο κάτω.
  5. Ούτε VPN πιάνει σε μένα ούτε τίποτα.Συνεχιζει να είναι κολλημένο στην 8 και ενημέρωση Οκτωβρίου. Έστειλα στο κατάστημα να δω τι θα μου πουν κι από εκεί,αλλά έχω ξενερώσει.
  6. Το έχω στην κατοχή μου ενάμισι μήνα.Προερχόμενος από nexus 5X θα έλεγα ότι το Μι Α2 δεν με ικανοποίησε τόσο σε θέμα φωτογραφίας (το nexus ήταν άπαιχτο) αλλά ούτε και σε εμπειρία χρήσης.Ίσως να φταίει και το ότι μέχρι τη στιγμή που γράφω είμαι με 8.1.0 και ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου (!). Από μπαταρία δεν έχω κανένα παράπονο, αφού με την μέτρια χρήση που του κάνω κρατάει δύο μέρες και sot γύρω στις πέντε με πεντέμισι ώρες.
  7. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
  8. Αγορασμένο πριν από δύο βδομάδες από σκρουτζ και είναι με την 8.1 και ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου, ενώ στον έλεγχο ενημερώσεων μου λέει "οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά" (είμαι στοκ). Δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση που να έχει έρθει ΟΤΑ;
  9. apz

    Sony Xperia XZ2

    Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει τώρα στο skrοutz στα 542 ευρώ Καλή χρονιά!
  10. Έχεις δίκιο, το προσπάθησα και έπιασε. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  11. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το αναβόσβημα της οθόνης όμως, όταν προσπαθώ να κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων;
  12. Καλησπέρα! Εδώ και λίγον καιρό όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση εμφανίζεται το σημαδάκι "μην ενοχλείτε" στην status bar του τηλεφώνου.Αν προσπαθήσω την ώρα εκείνη να κατεβάσω τη μπάρα δεν υπακούει και αναβοσβήνει η οθόνη, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την πορεία της κλήσης.Μόλις κλείσω το τηλέφωνο το "μην ενοχλείτε" εξαφανίζεται μόνο του.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;
  13. Εάν είναι η πρώτη ανανέωση του μήνα (με 10 ευρώ), σου δίνει 1000' προς Q και 1 GB για έναν μήνα.Αν κάνεις την ανανέωση σε κατάστημα μπορείς να ζητήσεις να σου κρατήσουν 0,30 ευρώ απ' το δεκάρικο και να σου δώσουν 120' προς όλα τα σταθερά.Από 'κει και πέρα με τα χρήματα που μένουν στην κάρτα αγοράζεις πακέτα μέσα από την εφαρμογή myQ.
  14. Μπορείς να τους γράψεις και στη φόρμα επικοινωνίας της wind.Σε αντίστοιχη περίπτωση μου πιστώσανε τα χρήματα.
  15. Μάλλον είναι δικό μου το λάθος, θα ενημερώσω πάντως, όταν ξαναεπικοινωνήσουν μαζί μου
  16. Μου τηλεφώνησε πριν από λίγο εξωτερικός συνεργάτης της WIND από το 21300ΧΧΧΧΧ και ενώ είμαι ήδη συνδρομητής double play μου προσφέρει ό,τι έχω τώρα (απεριόριστα σταθερά-24άρι-5 ώρες προς κινητά) και μου δίνει επιπλέον 650' το μήνα προς όλους στο κινητό +2 gb το μήνα (που τρεις φορές το χρόνο γίνεται δωρεάν 4 GB) έναν άλλο αριθμό freet2go με δύο ώρες (επειδή θα χάσω τα 120' στο Q) με συνολική τιμή πακέτο 39,50 το δίμηνο, αντί για 44 που πληρώνω τώρα.Έχει κανείς άλλος πάρει παρόμοια προσφορά ή επειδή ήμουν από τον ύπνο τα κατάλαβα λάθος;:lol: Λάθος, τώρα είδα ότι είναι το triple play με 34,90 το μήνα.Μάλλον δεν είχα ξυπνήσει εντελώς. Παρακαλώ να σβηστεί για να μην μπερδευόμαστε και μεταξύ μας...
  17. Τι θα πει " πρόσεξε καλά τι θα γράψω"; (εννοώ ως προς το ύφος)
  18. Νέο νούμερο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω...και σε μένα μόλις έφυγα δεν μου έδιναν τίποτα αλλά στη γυναίκα μου μετά από φορητότητα η κοσμοκαρτα της έδωσε 200 λεπτά προς όλους τον μήνα χωρίς κανένα κόστος για ένα χρόνο. Μόνο ανανέωσε την κάρτα για να μη χαθεί το νούμερο.
  19. Ήρθε τελικά και σε μένα με κούριερ το πακετακι με την προσφορά 1500' προς όλους και 1,5 GB με τα 8,50 ευρώ.Ρωτησα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν να πάω με την ταυτότητα να το ενεργοποιήσω χωρίς κόστος.Υπενθυμιζω ότι μου είχαν τηλεφωνήσει από 13888 ως προωθητική ενέργεια αφού είμαι εδώ και ένα χρόνο Q.
  20. Μάλλον αφορούσε ανταγωνιστικές εταιρείες, γιατί με ρώτησαν από την αρχή, αν όντως έχω καρτοκινητό της wind.Επίσης η προσφορά που μου έκαναν είναι "αντιγραφή" πακέτου ειδικής προσφοράς της εταιρείας στην οποία είμαι τώρα.
  21. Εμένα μου τηλεφώνησαν από το 210 8007000 αλλά δεν τους άκουγα και μου τηλεφώνησαν αμέσως μετά από το 13888.Πριν κανένα δίμηνο με είχαν ξαναπάρει αλλά μόλις τους είπα ότι είμαι στην Q απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τόσο ανταγωνιστική προσφορά. Τι να πω... οι καιροί αλλάζουν :)
  22. Μόλις χθες έγινε η ίδια προσφορά με τα 8,5 ευρώ και σε μένα, τηλεφωνικά.Βέβαια, από την αρχή της συνομιλίας η κοπέλα με ενημέρωσε ότι το περιεχόμενο της κλήσης καταγράφεται.Κατά τα άλλα, 1500΄προς όλους και 1,5 gb κάθε μήνα για πάντα με 8,5 ευρώ. Λεπτομέρεια:είμαι στην Q και υπάρχει και εκεί ένα ανάλογο πακέτο (ειδική προσφορά), μόνο που αφορά υφιστάμενα νούμερα και δεν δίνεται σε όλους.
  23. Ναι, και θεώρησα κοροϊδία το "απεριόριστο" που μου είπαν...
  24. Μου μίλησαν για ...αναβάθμιση, δεν ρώτησα περισσότερα, γιατί όταν άκουσα το ...απεριόριστο wifi κατάλαβα ότι με περνάνε για ...:X Όσο για ρούτερ μου είπαν να τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση και να πω ότι...κάηκε για να μου στείλουν άλλο.Το κερασάκι στην τούρτα:αφού απέρριψα την προσφορά και άλλαξα πάροχο με ξαναπήραν και ζήτησαν το ρούτερ μου πίσω εντός δέκα ημερών. Έλα όμως που κάηκε...
×
×
  • Create New...