Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρεπει να χει δικιο ο μητσος.διαβασα αυτο...''αλλά στη συνέχεια παραθέτω την απάντηση της q για αυτό και προσέξτε πως καταλήγει: ''Καλησπέρα! Για να μπορεί να γίνει σύνδεση στο internet μέσω δεδομένων ,πρέπει να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο από 0,01€ και άνω...'' σε αλλο ποστ.:mad:

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Παιδια η προσφορα που ειχαμε παρει για το internet αν θυμαμαι καλα ηταν 8 ευρω για 8 μηνες? Καλα θυμαμαι? Οχι τιποτ'αλλο αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε την ενεργοποιησα κ ποτε τελειωνει

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

vamvakoulas said:
Παιδια η προσφορα που ειχαμε παρει για το internet αν θυμαμαι καλα ηταν 8 ευρω για 8 μηνες? Καλα θυμαμαι? Οχι τιποτ'αλλο αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε την ενεργοποιησα κ ποτε τελειωνει

Καλά θυμάσαι.Δε νομίζω να έχει σημασία ποτέ το ενεργοποίησες.Μέχρι και το Σεπτέμβριο λογικά θα το δώσουν σε όλους μας.

vamvakoulas said:

Ακριβώς μια σελίδα πίσω είναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6805805#post6805805

Edited by Mark_K

vamvakoulas said:

Αν θυμάμαι καλά, η προσφορά πρέπει να βγήκε προς τα τέλη του Γενάρη, οπότε το τελευταίο GB θα μπει μάλλον την 1η Σεπτεμβρίου. Ας ελπίσουμε η WIND να δώσει παράταση στο πακέτο (όπως έκανε και πέρσι), ως τα τέλη του Δεκέμβρη και παράλληλα να βγάλει νέα προσφορά με 1GB. :up:

Διαγράφτηκαν και τροποποιήθηκαν δημοσιεύσεις. Γενικά κάνουμε μια αναζήτηση πριν δημοσιεύσουμε κάτι. Από εκεί και έπειτα, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μας ξεφύγει κάτι. Δεν είναι ωραίο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ούτε όταν σκοπευούμε να βοηθήσουμε κάποιον, ούτε όταν μας έχει βοηθήσει κάποιος. Ηρεμία. :)

Mark_K said:
Διαγράφτηκαν και τροποποιήθηκαν δημοσιεύσεις. Γενικά κάνουμε μια αναζήτηση πριν δημοσιεύσουμε κάτι. Από εκεί και έπειτα, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μας ξεφύγει κάτι. Δεν είναι ωραίο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ούτε όταν σκοπευούμε να βοηθήσουμε κάποιον, ούτε όταν μας έχει βοηθήσει κάποιος. Ηρεμία. :)

Ενα μπραβο απο εμενα για την ομορφη τοποθετηση σου.:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

πάντως εμένα πριν λιγες ημερες που εληγε το 6μηνο, μου ηρθε μηνυμα που ελεγε 'σε λιγες ημερες θα ακυρωθεί η σύνδεση σας', Μήπως εχει αλλαξει κατι;

Η χαλαρότητα αυτή έχει και τα καλά της.

Ενεργοποίησα απο δικό μου λάθος ένα πακέτο (πάτησα το λάθος κουμπί) , τους πήρα αμέσως τηλέφωνο κ ζήτησα να γίνει ακύρωση και πίστωση του ποσού.

Το αίτημα καταχωρήθηκε και μετά απο μέρες έγινε δεκτό. Πιστώθηκα τα χρήματα αλλά εδω και μια βδομάδα παρατηρώ πως το ενεργοποιημένο (απο λάθος) πακέτο εξακολουθεί να υπάρχει. Στο myQ οι χρόνοι ομιλίας του πακέτου εμφανίζονται κανονικά.

Τι να πω...

[ f i l i p p o s ]

Όσοι έχουμε το 1GB ίντερνετ κάθε μήνα μέχρι τον Αύγουστο από την προσφορά των €8, έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο που θα υπάρχει μετέπειτα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές οι προσφορές που μετράνε αντίστροφα πάντως, εξυπηρετούν...αγόρασα σε 2 συγγενικά μου πρόσωπα χρόνο ομιλίας για wind/q με 1 euro. Μια χαρά τους ήρθε.

Γινεται στην Q να βαλω σε αλλον μοναδες μεσα απο την εφαρμογη?

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αν εχει προφιλ MyQ και εχεις τα στοιχεια του για να κανεις login μπορεις να προσθεσεις οσους λογ/μους θελεις και να τους χειριζεσαι απο εκει.

καλημερα και απο μενα,το πακετο με τα 8 ευρω και τα 1500λεπτα και 1500mb ειναι μονο γαι ενα μηνα αν σου ερθει το μυνημα;;ευχαριστω!!!

leontatos said:
καλημερα και απο μενα,το πακετο με τα 8 ευρω και τα 1500λεπτα και 1500mb ειναι μονο γαι ενα μηνα αν σου ερθει το μυνημα;;ευχαριστω!!!

Για πάντα είναι φίλε.Όσο ισχύει δηλαδή και στους άλλους η προσφορά.

alfa said:
Αν εχει προφιλ MyQ και εχεις τα στοιχεια του για να κανεις login μπορεις να προσθεσεις οσους λογ/μους θελεις και να τους χειριζεσαι απο εκει.

Δηλαδή μέσα από το app myQ μπορώ να διαχειρίζομαι ταυτόχρονα 3 νούμερα q? Είχα μία ήδη μια q κάρτα και σήμερα μόλις, έκανα αίτηση να μετατραπούν 2 καρτοσυμβόλαια wind σε q. Οπότε θέλω να ελέγχω 3 νούμερα q.

Μέσω της εφαρμογής myQ βλέπω ότι πρέπει να προσθέσω νέο λογαριασμό. Άρα κάθε νούμερο πρέπει να αντιστοιχεί σε διαφορετικά username's και passwords?

anikologr said:
Δηλαδή μέσα από το app myQ μπορώ να διαχειρίζομαι ταυτόχρονα 3 νούμερα q? Είχα μία ήδη μια q κάρτα και σήμερα μόλις, έκανα αίτηση να μετατραπούν 2 καρτοσυμβόλαια wind σε q. Οπότε θέλω να ελέγχω 3 νούμερα q.

Μέσω της εφαρμογής myQ βλέπω ότι πρέπει να προσθέσω νέο λογαριασμό. Άρα κάθε νούμερο πρέπει να αντιστοιχεί σε διαφορετικά username's και passwords?

Μέσα στην εφαρμογή myQ μπορείς να προσθέσεις κι άλλα νουμερα Q και να τα εναλλάσσεις κάθε φορά που θες να ελέγξεις το κάθε νουμερο.

Οπότε εισαι κομπλέ για όσα νουμερα Q έχεις...

[ f i l i p p o s ]

Υπάρχει κανείς που να έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας στο 211 211 6081 για παραγγελία νέου πακέτου Q ; Ρωτάω, γιατί μετά από μιάμιση ώρα αναμονή δεν σηκώνει κανείς τηλέφωνο.Κι όχι μόνο σήμερα αλλά από την προηγούμενη Παρασκευή.

εδω και λιγες μερες δε μπορω να χρησιμοποιησω το whatsapp με χρηση δεδομενων της q

σε wifi Ολα οκ. 4

κανεις αλλος με το ιδιο θεμα;

μπορω να κανω κατι;

mol said:
εδω και λιγες μερες δε μπορω να χρησιμοποιησω το whatsapp με χρηση δεδομενων της q

σε wifi Ολα οκ. 4

κανεις αλλος με το ιδιο θεμα;

μπορω να κανω κατι;

Άλλαξες κάτι σε σχέση με πριν που μπορούσες;

APN έλεγξες;

Περιαγωγή δεδομένων ανοικτή;

Γράψτο κι εδώ! :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438895

1. φλασαρισμα ρομ. ειχα cm12.1 ολα ηταν οκ. ξαναφλασαρω cm12.1 δε λειτουργει το whatsapp, φλασαρω μιυι πριν λιγη ωρα, ακομη δε μπορω να το λειτουργησω.

2. τσεκ

3. τσεκ

ειμαι 99% σιγουρος οτι δε φταιει το 1

mol said:
1. φλασαρισμα ρομ. ειχα cm12.1 ολα ηταν οκ. ξαναφλασαρω cm12.1 δε λειτουργει το whatsapp, φλασαρω μιυι πριν λιγη ωρα, ακομη δε μπορω να το λειτουργησω.

2. τσεκ

3. τσεκ

ειμαι 99% σιγουρος οτι δε φταιει το 1

Για να βεβαιωθείς ότι ΔΕ φταίει το κινητό:

Βάλε τη sim Q σε άλλο κινητό με το ίδιο app με τα σωστά APN και ανοικτή περιαγωγή δεδομένων

Και χρησιμοποίησε το app.

Αλήθεια, άλλα voip app σου δουλεύουν σε αυτό το κινητό που φλασάρισες (με την Q sim μέσα);

• This topic was unpinned, featured and pinned