Jump to content

leontatos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leontatos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

leontatos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. leontatos

    Nova 4G

    λογικα απο κουφαλια η προχωμα ερχεται 4g ,ειναι δημος χαλκηδονας
  2. leontatos

    Nova 4G

    καλησπερα σε ολους και να στε καλα ολοι για τις χρησιμες πληροφοριες!!!σε ακροποταμο θεσσαλονικης δηλαδη θα δουμε επιτελους 4g???γιατι διαβασα κατι για ασπρο κιλκις που ειναι διπλα!!
  3. leontatos

    Nova 4G

    για ακροποταμο θεσσαλονικης ποτε περιπου θα δουμε 3g/4g??
  4. leontatos

    Nova 4G

    απο ακροποταμο θεσσαλονικης που ηρθα για ξεκουραση για κανα τριημερο!!!λετε να προλαβω και 3g επιτελους μετα το edge???
  5. leontatos

    Nova 4G

    καλησπερα σε ολους κι ευχαριστω ολους τους φιλους για τα χρησιμα στοιχεια που μας παρεχουν!!!σε ακροποταμο θεσσαλονικης ποτε θα εχουμε φως για 3g και 4g???αρχες σεπτεμβρη??
  6. leontatos

    Nova 4G

    καλησπερα σε ολους,καμια πληροφορια στα χωρια της θεσσαλονικης προς χαλκηδονα εχουμε,προχωμα καστανας ακροποταμος???οποτε πηγαινω 2g και μονο!!ευχαριστω πολυ!!!
  7. καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,τελικα λεπτα ομιλιας και mb μεταφερονται με ανανεωση πακετου σε νεα ημερομηνια η οχι??
  8. καλημερα σε ολους!!!ειχα και xiaomi redmi 4x αλλα το k6 power υπερτερει στην καμερα και στην μπαταρια!!!κι αν και ειναι με 2γιγα ραμ ειναι εξαιρετικα γρηγορο,καθως εχει σχεδον καθαρο αντροιντ χωρις περιττες εφαρμογες!!!
  9. leontatos

    Nova 4G

    μηπως εχουμε κατι νεοτερο για 4g σε χωρια εξω απο θεσσαλονικη,μετα τη χαλκηδονα σε χωρια οπως προχωμα καστανας ακροποταμος που μονο gprs παιζει???καλη σαρακοστη σε ολους!!
  10. καλησπερα και απο μενα!εμενα ειναι ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 04-12-2016 02:15 ΟΛΛΑΝΔΙΑ,δηλαδη εφυγε απο ολλανδια 4-12 και ακομα ερχεται και αλλων φιλων με ιδια ημερομηνια εφτασε κιολας!!τελικα σιγουρα ειναι τζοκερ η κατασταση!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:
  11. καλημερα κ απο μενα ,εγω ενα redmi4 prime με nl post γραφει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 04-12-2016 02:15 ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ποτε βλετε να το εχω???!
  12. καλησπερα και απο μενα περιμενω ena redmi4prime μεσω nl post apo geekbuying που εφυγε απο ολλανδια 5-12,ποτε να υπολογιζω??εχω ξαναπαραγγειλει απο geekbuying και σε 16 ημερες το ειχα!!!τωρα ο θεος βοηθος γαι τελωνειο γιατι ερχεται θεσσαλονικη το κινητο!!
  13. leontatos

    Redmi 3S

    καλημερα σε ολους ,περασα την ελληνικη ρομ επηρεαζεται η μπαντα των 800mhz???
  14. leontatos

    Redmi 3S

    καλημερα σε ολους,μια απορια,εχω το redmi3s international version και εχω περασει την stable rom miui gr!!!υπαρχει περιπτωση η εγκατασταση της ελληνικης ρομ να επηρεαζει την band 20 για wund που εχει το κινητο η απλα εινσι θεμα hardware h band 20 ανεηαρτητως ρομ???
  15. ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση!!!
×
×
  • Create New...