Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι 1€ πακέτα εννοείς; Αυτά που έχουν μόνο SMS προς Frog και τίποτα άλλο; Εκτός κι αν έχει και αυτή κρυφά πακέτα... Για μένα η Q εξακολουθεί να είναι η πιο value for money καρτοκινητη.

και ομιλία έχουν με 1 ευρώ, μου αρέσει που είδες το πακετο των σμσ και οχι των λεπτων, που ειναι ακριβως δίπλα... Τέλος πάντων, ο καθένας επιλέγει να πετάξει τα λεφτά του οπως αυτός επιθυμεί

σήμερα έφαγα όλο τα ΜΒ του πακέτου μου κ το υπόλοιπό μου ειναι 0,5€

εξακολουθώ ομως να έχω ιντερνετ (πέρα απο το δωρεάν FB και whatsapp)

Είμαι περίεργος εαν θα μου χρεώσουν 1€ την χρήση ιντερνετ ενώ έχω 0,5€ υπόλοιπο...

Σε εμενα,μια φορα με χρεωσαν στο F2G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυξήσεις των βασικών χρεώσεων ομιλίας και SMS, προς Ελλάδα και εξωτερικό:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427

.

και πολύ καλά κάνει! Και ακριβότερο και απο το what's up να το κάνει, δε φαίνεται να χάνει οπαδούς

και πολύ καλά κάνει! Και ακριβότερο και απο το what's up να το κάνει, δε φαίνεται να χάνει οπαδούς

Ρε φίλε, ειλικρινά και καλοπροαίρετα πάντα, μου θυμίζεις βουλευτή της (εκάστοτε) αντιπολίτευσης, που τονίζει με κεφαλαία γράμματα, κάθε τρεις και λίγο, τα λάθη της κυβέρνησης. Δε θέλουμε Frog, έχουμε αυτό το δικαίωμα ή όχι? Μπορείς να σταματήσεις (ή έστω να περιορίσεις) την προπαγάνδα?

Το έβαλα τελικά το πακέτο που μου ήρθε με τα 3€ (200 λεπτά όλους + 1GB), μόνο και μόνο για να μην το χάσω! Είχα υπόλοιπο 2,75€ μέσα, οπότε αναγκαστικά "τάισα" πρόωρα την παρατημενη Q με 5€ κάρτα. Πολύ θα ήθελα με αυτά τα πακέτα που έχω λάβει, να την είχα σαν πρώτο αριθμό, αλλά δυστυχώς ο αριθμός του F2G μου είναι πιο "δημοφιλής". I love Q! :*

http://s33.postimg.org/qyy2hq6vj/Screenshot_2016_05_28_00_11_37.png

Το έβαλα τελικά το πακέτο που μου ήρθε με τα 3€ (200 λεπτά όλους + 1GB), μόνο και μόνο για να μην το χάσω! Είχα υπόλοιπο 2,75€ μέσα, οπότε αναγκαστικά "τάισα" πρόωρα την παρατημενη Q με 5€ κάρτα. Πολύ θα ήθελα με αυτά τα πακέτα που έχω λάβει, να την είχα σαν πρώτο αριθμό, αλλά δυστυχώς ο αριθμός του F2G μου είναι πιο "δημοφιλής". I love Q! :*

http://s33.postimg.org/qyy2hq6vj/Screenshot_2016_05_28_00_11_37.png

Καλα εκανες...εχει καιρι να ερθει το συγκεκριμενο sms σε εμενα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά, όσοι έχετε να ανανεώσετε πάνω από 90 ημέρες, στείλτε κανονικά το μήνυμα για το 1 GB. Η προϋπόθεση ανανέωσης δεν ισχύει, όπως σωστά το φαντάστηκα. Ενώ έχω να ανανεώσω από την 1η Ιανουαρίου, πήρα κανονικά το 1 GB.

Παιδιά, όσοι έχετε να ανανεώσετε πάνω από 90 ημέρες, στείλτε κανονικά το μήνυμα για το 1 GB. Η προϋπόθεση ανανέωσης δεν ισχύει, όπως σωστά το φαντάστηκα. Ενώ έχω να ανανεώσω από την 1η Ιανουαρίου, πήρα κανονικά το 1 GB.

τι ακριβως εννοεις? δεν καταλαβα?

Ποιο μηνυμα;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Έχει δωρεάν 1gb για το ΣΚ,το γράφει η ανακοίνωση με τις αυξήσεις. Ενεργοποίηση με sms

1 στο 12410

Αυξήσεις των βασικών χρεώσεων ομιλίας και SMS, προς Ελλάδα και εξωτερικό:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427

Δύο θετικά (ας το πούμε): (1) Δε χάλασαν την ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο βασική εθνική χρέωση ομιλίας, όσο κι'αν την αύξησαν. (2) Δεν πήγαν την τιμή του SMS στα 0,19€ (αλλά στα 0,14€) και για την Q, όπως έκανε η Voda, για το ανταγωνιστικό της Q (υποτίθεται, λέμε τώρα) international.

Αυτο αφορα μονο τα sms προς το εξωτερικο. Προς το εσωτερικο παραμενει τα 0,1€/sms, προς το παρον τουλαχιστον μεχρι την επομενη φορα.

Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Αφού γράφει πιο κάτω πως από 27/6 : "*Επιπλέον, αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς (SMS) καθώς διαμορφώνεται από 0,10€ σε 0,14€."

Sent from my XT1562

Μηνύματα διαγράφτηκαν .

Για το ποια είναι η καλύτερη καρτοκινητή σας παραπέμπω στο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361813

εκεί μπορείτε να πείτε την άποψη σας.

Εδώ μιλάμε για την Q και μόνο για αυτήν.

Το πακέτο των €3 που έρχεται με γραπτό μήνυμα για 200' και 1GB internet στο 12410 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν σκάει το SMS;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πακέτο των €3 που έρχεται με γραπτό μήνυμα για 200' και 1GB internet στο 12410 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν σκάει το SMS;

Δε χάνεις τίποτα:

Στείλε 21 στο 12410 να δεις.

Ναι, αν δεν ερθει μνμ δεν μπορεις να το παρεις

Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Αφού γράφει πιο κάτω πως από 27/6 : "*Επιπλέον, αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς (SMS) καθώς διαμορφώνεται από 0,10€ σε 0,14€."

Sent from my XT1562

Ναι όντως αυξάνεται και προς τα ελληνικά δίκτυα. Διάβασα το

" Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς ξένα δίκτυα για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q αυξάνεται από 0,10€/SMS σε 0,14€/SMS."

Και δεν φαντάστηκα ότι θα κάνουν αύξηση και σε άλλο σημείο του κειμένου για το ίδιο θέμα!

Βασικά είναι τόσα πολλά αυτά που γράφει, για Q και wind ξεχωριστά, που είναι λογικό με την πρώτη ανάγνωση να μην τα δεις όλα...

Sent from my XT1562

Με την κατάργηση της περιαγωγής θα χαθεί κ ενα μεγάλο μέρος εσόδων το οποίο προσπαθούν να καλύψουν με αυτές τις αυξήσεις.

[ f i l i p p o s ]

ναι αλλά είναι παράλογο να τιμωρείς αυτούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία sms (καλοί πελάτες) ενώ άλλοι που δεν χρησιμοποιούν sms αλλα messaging apps για την ίδια δουλειά είναι στο απυρόβλητο. Αν το σμσ είναι να μίνει ζωντανό θα έπρεπε να έχει τιμή 0,04E/sms και σε πακέτα να πάει στο 0,01 ανάλογα τη χρήση.

Στα 0,14 και 0,19 απλά το σκοτώνεις και τσατίζεις κάποιους τα χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά θα τα παρατήσουν και αυτοί. Είναι επίσης γελοίο κάρτα εξωτερικού σε roamming να πληρώνει sms φτηνότερα στο δίκτυο που την φιλοξενεί από τους πελάτες του δικτύου του ίδιου. :mad:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Aκούω διάφορους που λένε ότι περιμένουν πως και πως την κατάργηση της περιαγωγής για να πάρουν νούμερο από άλλη χώρα που είναι φθηνότερο. Ωστόσο αν έχω διαβάσει σωστά, δεν θα το αφήσουν έτσι ελεύθερο εντελώς, αλλά θα έχουν πολιτική ορθής χρήσης (π.χ. ομιλία 500'). Μήπως δεν είναι τόσο απλό, ειδικά αν κάποιος μιλάει παραπάνω ξέρω'γω;

Aκούω διάφορους που λένε ότι περιμένουν πως και πως την κατάργηση της περιαγωγής για να πάρουν νούμερο από άλλη χώρα που είναι φθηνότερο. Ωστόσο αν έχω διαβάσει σωστά, δεν θα το αφήσουν έτσι ελεύθερο εντελώς, αλλά θα έχουν πολιτική ορθής χρήσης (π.χ. ομιλία 500'). Μήπως δεν είναι τόσο απλό, ειδικά αν κάποιος μιλάει παραπάνω ξέρω'γω;

τεχνικά δεν είναι εφικτό, το κλασσικό 'ραδιο αρβύλα' που λένε

ναι αλλά είναι παράλογο να τιμωρείς αυτούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία sms (καλοί πελάτες) ενώ άλλοι που δεν χρησιμοποιούν sms αλλα messaging apps για την ίδια δουλειά είναι στο απυρόβλητο. Αν το σμσ είναι να μίνει ζωντανό θα έπρεπε να έχει τιμή 0,04E/sms και σε πακέτα να πάει στο 0,01 ανάλογα τη χρήση.

Στα 0,14 και 0,19 απλά το σκοτώνεις και τσατίζεις κάποιους τα χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά θα τα παρατήσουν και αυτοί. Είναι επίσης γελοίο κάρτα εξωτερικού σε roamming να πληρώνει sms φτηνότερα στο δίκτυο που την φιλοξενεί από τους πελάτες του δικτύου του ίδιου. :mad:

Παράλογο δεν είναι. Ξέρουν ότι σχεδόν όλοι πλέον χρησιμοποιούν ίντερνετ, και sms μόνο για ώρα ανάγκης (Όποιος δεν το κάνει, δικό του πρόβλημα). Έτσι αυξάνουν το κόστος μιας υπηρεσίας που χρησιμοποιείται σπάνια, για να μην επιβαρύνουν κοστολογικά τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος (ιντερνετ). Είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για το συμφέρον του πελάτη αλλά κι από επιχειρηματικής άποψης.

θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε πως ενα μεγάλο μερος της πελατιακής βάσης των εταιριών ειναι άτομα που δεν ειναι τεχνολογικά εξοικειωμένα με smartphones και internet.

Μπορεί όσοι βρίσκονται στο myphone να ξέρουν τα κατατόπια αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία, ευτυχώς ή δυστυχώς.

Συνεπώς μπορεί κάτι τέτοιο να μην επηρεάζει άμεσα εμάς που χρησιμοποιούμε περισσότερο το online messaging (facebook, whatsapp, viber, dosms, voip κτλ) επηρεάζει ομως αρκετό κόσμο που χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων κι ας έχει τελευταίας τεχνολογίας κινητά...

Η κατάργηση της περιαγωγής σίγουρα θα εφαρμοστεί υπο όρους. Θα ήταν αστείο να νομίζουμε οτι με ξένες sim θα έχουμε οικονομική τηλεφωνία εντός Ελλάδας εναντι των ελληνικών.

Για τις δικές μου τις ανάγκες και χρήση η Q ειναι η πιο οικονομική απο όλες τις άλλες, σίγουρα δεν μου αρέσουν οι αυξήσεις αλλά δεν με πειράζει να στείλω ένα sms κατα 4cent ακριβότερο απο τη στιγμή που sms στέλνω μια στο εξάμηνο! Απο ένα σημείο και μετά λέγεται "στηρίζω την εταιρία που με συμφέρει οικονομικά"

update:

Σχετικά με το Ιντερνετ, σήμερα παρατήρησα πως επειδή είχα 50λεπτά στον λογαριασμό μου , δεν με χρεώσε με 1€ ημερήσιου ιντερνετ για την λίγη χρήση που έκανα. Πρέπει όμως να με χρέωσε ανα ΚΒ που κατανάλωσα γιατί απο 50λεπτά τώρα εχω μολις 8 λεπτά. Άρα μαλλον όταν έχεις υπόλοιπο κάτω του 1€ και δεν μπορεί να σου χρεώσεί ημερήσιο ιντερνετ, σε χρεώνει ανα ΚΒ μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά δωρεάν FB και Whatsapp.

Edited by filippos

[ f i l i p p o s ]

• This topic was unpinned, featured and pinned