filippos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) @keysmith: Οι ρυθμίσεις πρέπει να βρισκονται αποθηκευμένες στην κάρτα sim γιατί τις παίρνει αυτόματα το tablet. Αλλά δεν εμεινα εκει. Τις περασα και χειροκίνητα εγω αλλά ουτε και τότε δουλεψε. Δοκίμασα όλους τους συνδιασμούς. Την υποψία οτι μαλλον δεν ειναι συμβατό το tablet την είχα απο την αρχή, απλά το σιγουρεψα όταν ειδα πως σε κινητά με τις ίδιες ρυθμίσεις έχει ιντερνετ κ όταν το συζήτητα με τον υπάλληλο στο mediamarkt θεσσαλονίκης. @alfa: έτσι ειναι. Πρόκειται για ελλατωματική συσκευή. Φυσικά δεν ευθύνεται ο πωλητής για το ελλάτωμα αλλα η alcatel. Ο Πωλητής ευθύνεται στο οτι δεν με ενημέρωσε πριν το αγοράσω πως ίσως να υπάρχει πρόβλημα με μερικές κάρτες sim. Στην ουσία υπάρχει εξαπάτηση, θελημένα ή άθελα. Σε μια ωρίτσα θα πάω στο mediamarkt Λάρισας και θα δω εαν θα το δεχτούν χωρίς την συσκευασία ή θα με αφίσουν ξεκρέμαστο... Νομίζω πως θα γινει το δεύτερο, Ελλάδα ειμαστε. Και κάτι άλλο... σχετικό και ταυτόχρονα άσχετο. Η αλλαγή της παλιάς κάρτας sim σε multisim έγινε Θεσσαλονίκη. Μια μερα πριν ομως έστειλα μήνυμα στο facebook στην Q να τους πω πως η κατάσταση με τα καταστήματα στον Βολο έχει γινει λιγάκι απερίγραπτη, την μια να ζητάν 5 ευρώ και την άλλη να λενε πως τους έχουν τελειώσει η κάρτες sim. Πρέπει να κινήθηκαν άμεσα γιατί χθές οταν ήμουν Θεσσαλονίκη κ αφου ειχα αλλάξει την κάρτα sim, μ' έπαιρναν τηλέφωνο απο το κατάστημα του Βολου. Λογικά για να μου πουν να πάω να αλλάξω την κάρτα sim. Είδα την (αναπάντητη) κλήση πολύ αργά. Edited April 9, 2016 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάντως το βλέπω πιο πιθανό να φταίει κάτι από την q, παρά το tablet. Ίσως είναι θέμα του δικτύου ή της λειτουργίας του. Π.χ. το μυαλό μου πάει σε κάτι παρόμοιο που παρουσιάζεται σε κάρτες Vodafone που ενώ σε κινητό δουλεύουν και μπαίνεις στο internet, αν κάνεις hot spot, ότι και να συνδέσεις σε αυτό, παρά του ότι δείχνει να είναι συνδεδεμένο κανονικά δεν ανοίγει τίποτα. Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι φταίει το tablet, και η ελπίδα σου είναι μόνο η καλή θέληση του καταστήματος να στο αλλάξει. Ωστόσο χωρίς συσκευασία το βλέπω λίγο δύσκολο. Μακάρι όμως. Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάντως το βλέπω πιο πιθανό να φταίει κάτι από την q, παρά το tablet. Ίσως είναι θέμα του δικτύου ή της λειτουργίας του. Π.χ. το μυαλό μου πάει σε κάτι παρόμοιο που παρουσιάζεται σε κάρτες Vodafone που ενώ σε κινητό δουλεύουν και μπαίνεις στο internet, αν κάνεις hot spot, ότι και να συνδέσεις σε αυτό, παρά του ότι δείχνει να είναι συνδεδεμένο κανονικά δεν ανοίγει τίποτα. Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι φταίει το tablet, και η ελπίδα σου είναι μόνο η καλή θέληση του καταστήματος να στο αλλάξει. Ωστόσο χωρίς συσκευασία το βλέπω λίγο δύσκολο. Μακάρι όμως. Στάλθηκε από το XT1562 μου Αυτό είναι άλλο, στην vodafone απλά κλειδώνουν τον διαμοιρασμό dld το tethering. αυτό στην Q δεν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν είπα ότι είναι το ίδιο. Είπα μήπως έχει να κάνει με κάποια επιλογή/ρύθμιση στο δίκτυο, σαν και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) @Mark_K: αυτό που αναφέρεις δεν εχει να κάνει με ελλατωματική συσκευή που δεν "διαβάζει" σωστά την κάρτα sim αλλά σε περιορισμό που εχει θέσει η ίδια η εταιρία ωστε να χρεώνει περισσσότερα $$$ απο τους πελάτες της. Τελικά το ζήτημα λύθηκε. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή απο τον υπάλληλο και τον υπεύθυνο του mediamarkt. Πήραν πίσω το Alcatel onetouch smart move Pixie 3 (8) και το αντικατέστησα με το Huawei MediaPad T1 8.0 LTE/4G πληρώνοντας την διαφορά. Συνδέεται πλεον κανονικά στο ιντερνετ. Άρα, όσοι έχετε Q/Wind μείνετε μακριά απο το συγκεκριμένο μοντέλο της Alcatel! PS: Το δοκιμάσαμε και σε άλλη συσκευή Pixie 3 και όντως δεν αναγνώριζε την sim! Edited April 9, 2016 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 @Mark_K: αυτό που αναφέρεις δεν εχει να κάνει με ελλατωματική συσκευή που δεν "διαβάζει" σωστά την κάρτα sim αλλά σε περιορισμό που εχει θέσει η ίδια η εταιρία ωστε να χρεώνει περισσσότερα $$$ απο τους πελάτες της. Αυτό που λέω είναι πως μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα που να έχει να κάνει με το δίκτυο(λόγω του roaming ίσως, ποιος ξέρει), και είπα ότι μου θύμισε απλά αυτό που συμβαίνει με τη Vodafone, όχι ότι έχει κάποια σχέση. Τα υπόλοιπα περί εταιρείας που θέλει να τα παίρνει από τους πελάτες της, θα είχαν κάποια βάση αν γινόταν το ίδιο με όλες τις συσκευές. Κατά τα άλλα μπράβο για την εξέλιξη. Για το συμπέρασμα που βγάζεις, θα έλεγα μακριά από τα Alcatel γενικά. Πολλές φορές το φθηνό πράγμα μεσοπρόθεσμα θα βγει ακριβότερο... Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πολλές φορές το φθηνό πράγμα μεσοπρόθεσμα θα βγει ακριβότερο... 130ευρώ δεν το λες και φθηνο πράγμα! Σε γενικές γραμμές ήταν ενα πολυ καλό tablet. Χωρίς κολλήματα, με το lollipop να τρέχει καλα. Εαν δεν έλειπε αυτό το θέμα με την Q θα ήταν πολυ καλή αγορά. Τώρα με το Huawei που πήρα... είναι στο 4.4.1 κ δεν ξέρω εαν παίρνει Lollipop Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Νόμιζα ότι είχες πάρει αυτό με τα 89€. Αν δουλεύει όπως πρέπει κάτσε όπως είσαι και ας μην έχει lollipop. Αφού είναι "q certified" είσαι οκ. Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Να βάλω κάρτα στην q και να δοκιμάσω σε όλες τις συσκευές που έχω και δεν είναι τηλέφωνα, να δω αν θα εμφανισθεί το ίδιο. Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 130ευρώ δεν το λες και φθηνο πράγμα! Σε γενικές γραμμές ήταν ενα πολυ καλό tablet. Χωρίς κολλήματα, με το lollipop να τρέχει καλα. Εαν δεν έλειπε αυτό το θέμα με την Q θα ήταν πολυ καλή αγορά. Τώρα με το Huawei που πήρα... είναι στο 4.4.1 κ δεν ξέρω εαν παίρνει Lollipop Μπράβο στο Media Markt Λάρισας, πάντως που στο δέχτηκε. Αν και έπρεπε να στο δώσει χωρίς extra χρήματα (δες ιστορικό τιμών): https://www.skroutz.gr/s/7767561/Huawei-MediaPad-T1-8-4G-16GB.html http://i67.tinypic.com/24m6ljt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μπράβο στο Media Markt Λάρισας, πάντως που στο δέχτηκε. Αν και έπρεπε να στο δώσει χωρίς extra χρήματα (δες ιστορικό τιμών): https://www.skroutz.gr/s/7767561/Huawei-MediaPad-T1-8-4G-16GB.html http://i67.tinypic.com/24m6ljt.jpg Κοίτα... Το tablet δεν ειναι δικό μου αλλα συγγενή και είχε πετάξει την συσκευασία και τα βιβλιαράκια. Μακακία! Εκεί υπήρξε θέμα. Πήγαμε μαζί σημερα mediamarkt και είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του φορτιστή κ ακουστικά (ήμαρτον!). Με αυτά τα δεδομένα λοιπον υπήρξε πρόταση να δεχτούν το tablet πίσω με μια μείωση στη τιμη που θα μου πιστωναν. Η μείωση ηταν σχετικά μικρή, την δέχτηκα και πήραμε άλλο tablet. Θα μπορούσα βέβαια να κάνω φασαρία κ να απειλήσω δαίμονες κτλ αλλά το θεώρησα πολύ ξεπεσμό εκ μέρους μου, δεδομένου οτι δεν υπήρχε καν συσκευασία. Anyway... ήταν πολυ σωστός ο χειρισμός τους κ ενώ έτσι θα έπρεπε να ειναι όλοι οι επαγγελματίες στο Ελλάdα δυστυχώς δεν ειναι. Όσο για την τιμή του tablet... στα 179ευρώ την εχει το mediamarkt. Τι να κάνουμε... ή την δέχεσαι κ το αγοράζεις ή διαλέγεις κάτι άλλο απο αλλού. Δεν την παζαρεύεις επειδή στο skroutz το κοστολογεί διαφορετικά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κοίτα... Το tablet δεν ειναι δικό μου αλλα συγγενή και είχε πετάξει την συσκευασία και τα βιβλιαράκια. Μακακία! Εκεί υπήρξε θέμα. Πήγαμε μαζί σημερα mediamarkt και είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του φορτιστή κ ακουστικά (ήμαρτον!). Με αυτά τα δεδομένα λοιπον υπήρξε πρόταση να δεχτούν το tablet πίσω με μια μείωση στη τιμη που θα μου πιστωναν. Η μείωση ηταν σχετικά μικρή, την δέχτηκα και πήραμε άλλο tablet. Θα μπορούσα βέβαια να κάνω φασαρία κ να απειλήσω δαίμονες κτλ αλλά το θεώρησα πολύ ξεπεσμό εκ μέρους μου, δεδομένου οτι δεν υπήρχε καν συσκευασία. Anyway... ήταν πολυ σωστός ο χειρισμός τους κ ενώ έτσι θα έπρεπε να ειναι όλοι οι επαγγελματίες στο Ελλάdα δυστυχώς δεν ειναι. Όσο για την τιμή του tablet... στα 179ευρώ την εχει το mediamarkt. Τι να κάνουμε... ή την δέχεσαι κ το αγοράζεις ή διαλέγεις κάτι άλλο απο αλλού. Δεν την παζαρεύεις επειδή στο skroutz το κοστολογεί διαφορετικά. Υπό αυτές τις "συνθήκες": ΝΑΙ. Απλά διαφωνώ ότι "Anyway... ήταν πολυ σωστός ο χειρισμός τους κ ενώ έτσι θα έπρεπε να ειναι όλοι οι επαγγελματίες στο Ελλάdα δυστυχώς δεν ειναι." Εγώ έχω "απορρίψει" αγορές από Media Markt εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι "σωστοί" επαγγελματίες ΔΕΧΟΝΤΑΙ την όποια συσκευή και χωρίς συσκευασία. Έχω συναντήσει να ΔΕΧΟΝΤΑΙ και χωρίς απόδειξη. Τύπου e-shop.gr (με όποιες τιμές) που "δέχονται" με μείωση τιμής αρχικής αγοράς ΑΝΑΛΟΓΑ σε ποιά τιμή μπορούν να μεταπουλήσουν τη συσκευή (Ακόμα και μόνο 5 μέρες από την αγορά να έχουν περάσει και να είναι με τη συσκευασία ΑΠΛΑ ανοιγμενη!!) ΔΕΝ είναι "σωστοί" {Καταλαβαίνεις πόσο θα την μεταπωλήσουν ΚΑΙ ποιό το κέρδος τους ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ τιμή τη μεταπωλήσουν ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΗ) Έτσι "διαλέγουμε" καταστήματα {Μη νομίζεις ότι "ζημιώθηκαν και σου έκαναν "χάρη""}\ ΑΛΛΑ: Και συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ίσως να εχεις και δίκιο αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Έβαλα σαν δευτερη κάρτα μια Q , ενεργοποιήθηκε όλα καλα. Μου έχει συνεχώς μια ένδειξη περιαγωγής...είναι φυσιολογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Έβαλα σαν δευτερη κάρτα μια Q , ενεργοποιήθηκε όλα καλα. Μου έχει συνεχώς μια ένδειξη περιαγωγής...είναι φυσιολογικό αυτό? ναι, αφού εχει εσωτερικο ρομινγκ (περιαγωγη) με το δικτυο της γουιντ. Εαν θελεις ιντερνετ, στις ρυθμίσεις ιντερνετ να εχεις ανοικτο το ρομινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Άνοιξα μετά από μέρες το 2ο κινητό μου, που έχω την κάρτα της Q μέσα και μου ήρθε SMS με μία αναπάντητη και από κάτω είχε το εξής πακέτο: "600' & 600 SMS προς WIND + 90' προς όλους + 80' προς εξωτερικό" με 8,5€. Στείλε 10 στο 12410 για ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν τη λές και "φοβερή" προσφορά, δεδομένου ότι όλες αυτές οι επιλεκτικές προσφορές, έχουν τρίλεπτη ελάχιστη χρέωση. Εκτός κι'αν χρειάζεσαι τόσο πολύ τα 80' προς εξωτερικό, αλλά και όλες τις υπόλοιπες παροχές μέσα στον ίδιο μήνα, οπότε είναι ικανοποιητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Άνοιξα μετά από μέρες το 2ο κινητό μου, που έχω την κάρτα της Q μέσα και μου ήρθε SMS με μία αναπάντητη και από κάτω είχε το εξής πακέτο: "600' & 600 SMS προς WIND + 90' προς όλους + 80' προς εξωτερικό" με 8,5€. Στείλε 10 στο 12410 για ενεργοποίηση. "Στείλε 10 στο 12410 για ενεργοποίηση...EΩΣ....." {έως πότε σου λέει;} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μου ξαναήρθε το μύνημα "300'+20sms με 3€ και στείλε 11 στο 12410" :) Το θεωρώ ιδανικό για εμένα και τη χρήση που κάνω. Στην άλλη συσκευή δεν ήρθε αυτό το μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μου ξαναήρθε το μύνημα "300'+20sms με 3€ και στείλε 11 στο 12410" :) Το θεωρώ ιδανικό για εμένα και τη χρήση που κάνω. Στην άλλη συσκευή δεν ήρθε αυτό το μήνα... Στην άλλη συσκευή σου είχε έρθει τον προηγούμενο μήνα; Ως πότε σου λέει το sms ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις το 300΄+ 20 sms με 3€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Άνοιξα μετά από μέρες το 2ο κινητό μου, που έχω την κάρτα της Q μέσα και μου ήρθε SMS με μία αναπάντητη και από κάτω είχε το εξής πακέτο: "600' & 600 SMS προς WIND + 90' προς όλους + 80' προς εξωτερικό" με 8,5€. Στείλε 10 στο 12410 για ενεργοποίηση. "Στείλε 10 στο 12410 για ενεργοποίηση...EΩΣ....." {έως πότε σου λέει;} Την Παρασκευή το άνοιξα και μου ήρθε αυτό. Μαζί με την ειδοποίηση αναπάντητης και μια προσφορά από τη WIND. Υ.Γ. Όπως φαίνεται, το κινητό που με πήρε την Τετάρτη ήταν πάλι κλήση από την Cosmote, για να κάνω τον αριθμό από Q σε Cosmote Καρτοσύνδεση με πάγιο 25€, όπως μου είχαν πει παλιότερα και τους έχω απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρομαι . :mad: http://s4.postimg.org/mzty9dwal/Screenshot_2016_04_18_20_38_57.png Edited April 18, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Την Παρασκευή το άνοιξα και μου ήρθε αυτό. Μαζί με την ειδοποίηση αναπάντητης και μια προσφορά από τη WIND. Υ.Γ. Όπως φαίνεται, το κινητό που με πήρε την Τετάρτη ήταν πάλι κλήση από την Cosmote, για να κάνω τον αριθμό από Q σε Cosmote Καρτοσύνδεση με πάγιο 25€, όπως μου είχαν πει παλιότερα και τους έχω απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρομαι . :mad: http://s4.postimg.org/mzty9dwal/Screenshot_2016_04_18_20_38_57.png Mou ειχε ερθει παλιοτερα σε μια Q που εχω το ιδιο sms Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά συγγνώμη αν έχει ξαναπαντηθει πιο πριν στο νήμα. (Δεν βρηκα κάτι με μια προχειρη αναζητηση) Γιατί στη σελίδα online παραγγελίας δεν δεχονται στην Q φορητότητα από Wind συμβόλαιο; Πρέπει να πάμε σε κατάστημα; https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά συγγνώμη αν έχει ξαναπαντηθει πιο πριν στο νήμα. (Δεν βρηκα κάτι με μια προχειρη αναζητηση) Γιατί στη σελίδα online παραγγελίας δεν δεχονται στην Q φορητότητα από Wind συμβόλαιο; Πρέπει να πάμε σε κατάστημα; https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ Δεν το δέχεται η φόρμα, επειδή (υποτίθεται ότι) Wind και Q, είναι το ίδιο δίκτυο. Ναι, πρέπει να φας σε κατάστημα. Τι να πω? Όπου τους συμφέρει είναι το ίδιο δίκτυο, ενώ όπου δεν τους συμφέρει είναι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά συγγνώμη αν έχει ξαναπαντηθει πιο πριν στο νήμα. (Δεν βρηκα κάτι με μια προχειρη αναζητηση) Γιατί στη σελίδα online παραγγελίας δεν δεχονται στην Q φορητότητα από Wind συμβόλαιο; Πρέπει να πάμε σε κατάστημα; https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/Θα σε ταλαιπωρήσουν κανένα μήνα, τέτοιοι είναι. Αν η φορητότητα ήταν δωρεάν όπως παλαιά θα σου έλεγα πρώτα να πας σε cote/voda και μετά να γυρίσεις σε wind θα κάνει πιο γρήγορα (8 μέρες αντί 30 μέρες). αν δεν θέλεις να αλλάξεις δίκτυο με απειλές και κατάρες μπορεί να πετύχεις φορητότητα και πιο γρήγορα όπως το πέτυχα εγώ Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 @ jimmiss: της γυναίκας μου είναι η άλλη συσκευή και της είχε έρθει τον περασμένο μήνα... τούτο το μήνα δεν ήρθε... μέχρι τις 22/4 είναι να ενεργοποιηθεί το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts