Vasileios Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Λογικό αυτό που λες αλλά πως να το συστησω σε κάποιον που γράφει " Έχω ήδη ενεργοποιημένα πακέτα/bonus για εθνικές κλήσεις (σταθερά&κινητά), sms και internet" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Λογικό αυτό που λες αλλά πως να το συστησω σε κάποιον που γράφει " Έχω ήδη ενεργοποιημένα πακέτα/bonus για εθνικές κλήσεις (σταθερά&κινητά), sms και internet" Σωστά. Ισως την επόμενη φορά να μην ενεργοποιήσει sms να τα φάει σιγά σιγά. Ε και από καμία χρέωση 1Ε για λάθος ιντερνετ (αμα ξεμείνεις από mb και μπεις καταλάθος) κάπου θα φαγοθούν τα 10Ε ειδικά αν κρατάνε για πολύ καιρό. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 η Q παλια με ποιο δικτυο συνεργαζοταν ;; με την vodafone ή με την tim/telestet ? Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 η Q παλια με ποιο δικτυο συνεργαζοταν ;; με την vodafone ή με την tim/telestet ? ξεκινησε με Vodafone και μετα πηγε στην Telestet και εμεινε μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε τετοια περιπτωση παιρνει την επεκταση 0,5€ για να κανει ενα μηνυμα ή ενα τηλεφωνο.Παλια σου αφαιρουσε 0,5 στην επομενη καρτα.Τωρα αλλαξε αλλα δεν γνωριζω τις χρεωσεις. Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας "Q helpline" είναι 0,10 ευρώ, για κάθε επέκταση υπολοίπου 0,50 ευρώ, συνεπώς από την επόμενη ανανέωση, αφαιρούνται 0,60 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε ολους εσάς που τραβανε 1 ευρώ ή 4.4 ευρώ, σας έρχεται και κάποιο σμσ ή απλα το βλέπεται στο υπολοιπο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Για την ιστορία το 4G ήρθε/εμφανίστηκε σήμερα στη συσκευή μου μετά την επικοινωνία μου με την wind στο 1260 (εξ πελατών) όπου και μου "ενεργοποίησαν" την υπηρεσία. Αυτό έγινε μετά από 2 εβδομάδες προσπάθειάς μου να βρω τι φταίει και δεν έχω 4G με καινούρια 4G συσκευή με 4g sim (άλλαζα firmware, πήγαινα πέρα δώθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπας και πιάσει) και ενώ σε κατάστημα της wind που το είδαν μου είχαν πει πως κανονικά θα έπρεπε να είχα 4g (σε δύο κάρτες μάλιστα είχα το ίδιο θέμα μία Q και μία f2g). Οπότε ας είναι γνωστό ότι χρειάζεται ΚΑΙ ενεργοποίηση της υπηρεσίας από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από το να προμηθευτής την νεα 4G Multi USIM TWIN κάρτα. Σε κάποιους ίσως τους περισσότερους έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του 4G με την απόκτηση της νέας κάρτας (που είναι και το λογικό οπότε δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται επιπλέον ενέργεια) αλλα όχι σε όλους όμως. Το παραθέτω για να είναι καταγεγραμμένο και εδώ καθώς και άλλος μπορεί να το αντιμετωπίσει. Δοκίμασα κι εγώ να καλέσω στην εξυπηρέτηση της Q,Και μου είπαν ότι λόγω του ότι δεν έχω περάσει την λολιποπ στο κινητό γι αυτό δεν εμφάνισε το 4g Μόλις άλλαξα κάρτα σιμ. Συγκεκριμένα είπαν πως δεν ήταν περασμένες οι ρυθμίσεις δικτύου της wind Στο προηγούμενο λογισμικό. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι βέβαια.. δεν πέρασα την λολιποπ για να ξέρω αν ισχύει. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 εγώ χωρίς lollipop είδα 4g. Τι σχέση έχει η έκδοση android με το LTE που είναι πρωτόκολλο κινητής τηλεφωνίας; Εγώ σε android 4.4 και τώρα έχω 4G αφού τους κάλεσα όμως. Ήταν ρύθμιση δικιά τους το πρόβλημα. Μόλις το έφτιαξαν έφτιαξε. Στην μια μου sim (f2g) ακόμα δεν έφτιαξε, στην Q έφτιαξε. Περιμένω αύριο που είναι εργάσιμη να φτιάξει και στην f2g αλλιώς θα ξανακαλέσω 1260.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Λες να ξανά καλέσω; Στο 1222 για την Q Έτσι; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε ολους εσάς που τραβανε 1 ευρώ ή 4.4 ευρώ, σας έρχεται και κάποιο σμσ ή απλα το βλέπεται στο υπολοιπο σας? Για το 1€ σου έρχεται ειδοποίηση, για τα 4,4€ το μαθαίνεις από το υπόλοιπο σου ή και αν καλέσεις το 1225 θα στο πει( ακούγοντας τι bonus έχεις). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε ολους εσάς που τραβανε 1 ευρώ ή 4.4 ευρώ, σας έρχεται και κάποιο σμσ ή απλα το βλέπεται στο υπολοιπο σας? Εμένα μου ήρθε μήνυμα για το 1 ευρώ ώρες μετά από την αφαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Η μια πιστωτικη/χρεωστικη καρτα ή ενα paypal.Στο myQ δεν θελει πολυ χρονο.Μπορει να το βαλει και στο κινητο του.Με ενα κλικ θα βλεπει τα παντα και το πολυ σε 2-3 λεπτα θα εχει βαλει πακετα και θα ανανεωσει. ειδικα στα android η εφαρμογη της q εχει πολυ καλο widget που σου δειχνει συνεχεια τι σου εχει μεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μπορείς να κάνεις α) κλήσεις στο εξωτερικό β) κλήσεις σε αριθμούς που αρχίζουν απο 8 π.χ 801 Κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών Στο 90% των συνδρομητών δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δηλαδή (με την έννοια ότι δεν χρειάζονται αυτών των ειδών κλείσεις). Έτσι και αλλιώς με χρέωση περίπου 0.45/λεπτό στα 801 θα σήμαινε ότι έχει 20 λετπτά ομιλίας. Στο εξωτερικό ανάλογα την χώρα. Νομίζω πρακτικά μόνο τα ΣΜΣ είναι λογική χρήση των 10€ για τους περισσότερους. Σου δίνει περίπου 100 σμσ που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε εύλογο διάστημα. Αν στέλνεις αρκετά sms αυτό θα στοίχιζε 4€ (2 πακέτα των 50 σμσ από 2€) με διάρκια το πολύ 60 ημερών. Τες πα κάτι είναι και αυτό.. Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 ειδικα στα android η εφαρμογη της q εχει πολυ καλο widget που σου δειχνει συνεχεια τι σου εχει μεινει Έχω την εφαρμογή, το widget που το βρίσκω; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Στα widgets! Παρατεταμένο "κλικ" στην κεντρικη οθόνη, σε ουδέτερο σημείο και θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε lg g4c android 5.0.Χ που το εγκαταστήσαμε ΔΕΝ κρατάει τον κωδικό και δεν λειτουργεί το widget ούτε η εφαρμογή σωστά (πρέπει να δίνει κάθε φορά τον κωδικό και όνομα χρήστη). Στο δικό μου το redmi 2(android 4.4) , λειτουργεί κανονικά. Δείνεις μία φορά όνομα χρήστη κωδικό και τα "θυμάται". Στο p8 lite με 5.0.Χ θυμάται επίσης τους κωδικούς σε myq αλλά όχι σε wind myf2g :wacko: Υπάρχει κάτι που λύνει το θέμα; Είναι κάτι γνωστό; (πχ ρυθμίσεις) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 σε zte v967s με 4.2.2 και σε xiaomi redmi note 2 prime με 5.1.1 μια χαρα δουλευει η εφαρμογη και το widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 εγώ χωρίς lollipop είδα 4g. Τι σχέση έχει η έκδοση android με το LTE που είναι πρωτόκολλο κινητής τηλεφωνίας; Εγώ σε android 4.4 και τώρα έχω 4G αφού τους κάλεσα όμως. Ήταν ρύθμιση δικιά τους το πρόβλημα. Μόλις το έφτιαξαν έφτιαξε. Στην μια μου sim (f2g) ακόμα δεν έφτιαξε, στην Q έφτιαξε. Περιμένω αύριο που είναι εργάσιμη να φτιάξει και στην f2g αλλιώς θα ξανακαλέσω 1260.. Μόλις ξανά κάλεσα και η ευγενέστατη κοπέλα ήθελε να μου στείλει τις ρυθμίσεις του ίντερνετ. Και μου είπε ότι η Q Δεν έχει 4Τζι και ούτε 3Τζι βασικά δικό της. Δεν μπορώ,παραιτούμαι, αυτό ήταν. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλήμερα ειμαι συνδρομητης συμβολαιου cosmote προς ολους 35(400 προς ολους+300mb) με παγιο 25 ευρω και σκεφτομαι να σπασω το συμβολαιο(υποθετω θα πληρωσω την εκπτωση παγιου για 4 μηνες)και να παω στη καρτα q.Mπορει καποιος να μου πει με τι ποσο θα εχω περιπου τις ιδιες παροχες στη q card?Ειδα στο σιτε της q τα πακετα,αλλα εχω μπερδευτει.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το καλό της Q είναι ότι τα περισσότερα πακέτα έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο , οπότε κερδίζεις χρόνο , δηλαδή πριν είχες 400 λεπτά , τα οποία πραγματικά ήταν 200-300 . Τώρα θα αγοράζεις λιγώτερα λεπτά ομιλίας. Πρέπει να αγοράζεις online τα πακέτα και να κάνεις online ανανέωση για να έχεις μεγαλύτερο κέρδος. Χοντρικά με 12 ευρώ τον μήνα θα έχεις αυτά που χρειάζεσαι και πολύ περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε lg g4c android 5.0.Χ που το εγκαταστήσαμε ΔΕΝ κρατάει τον κωδικό και δεν λειτουργεί το widget ούτε η εφαρμογή σωστά (πρέπει να δίνει κάθε φορά τον κωδικό και όνομα χρήστη). Στο δικό μου το redmi 2(android 4.4) , λειτουργεί κανονικά. Δείνεις μία φορά όνομα χρήστη κωδικό και τα "θυμάται". Στο p8 lite με 5.0.Χ θυμάται επίσης τους κωδικούς σε myq αλλά όχι σε wind myf2g :wacko: Υπάρχει κάτι που λύνει το θέμα; Είναι κάτι γνωστό; (πχ ρυθμίσεις) Το έκανε και σε δικό μου android κινητό αυτό. Απεγκατέστησε και ξανα εγκατέστησε την εφαρμογή. Κάνε και επανεκκίνηση και θα φτιάξει με την πρώτη ή δευτερη φορά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μόλις ξανά κάλεσα και η ευγενέστατη κοπέλα ήθελε να μου στείλει τις ρυθμίσεις του ίντερνετ. Και μου είπε ότι η Q Δεν έχει 4Τζι και ούτε 3Τζι βασικά δικό της. Δεν μπορώ,παραιτούμαι, αυτό ήταν. Τι λες; Εχει η Q κανονικα 3G και 4G παρολο που ειναι με το γ.... roaming. Απλα ανοιγεις περιαγωγη δεδομενων.Το κακο ειναι οτι με το roaming εχουμε χαμηλη προτεραιοτητα σε κλησεις,sms,data.Δηλαδη αμα η κεραια γεμισει πρωτα εμεις θα εχουμε θεματα με κλησεις,sms,δεδομενα,μεταπτωση απο 3G σε 2G.Το τελευταιο μου εχει τυχει οπου στο ιδιο σημειο ειχε 3G το F2G φιλου και η Q μου επεφτε σε Edge.Και οταν το εγραψα στο fb μου ελεγαν οτι εχει το ιδιο σημα.Παντε σε ενα πολυσυχναστο σημειο με αυτοματο 2G/3G σε ενα Q και ενα F2G(σε 2 συσκευες,ξεχωριστα οι καρτες) και δειτε με δεδομενα ποιο θα γυρισει πρωτο σε 2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Χοντρικά με 12 ευρώ τον μήνα θα έχεις αυτά που χρειάζεσαι και πολύ περισσότερα. Mπορεις να μου το κανεις πιο αναλυτικα?Αν αγοραζω online xρονο ομιλιας,θα περνω δωρο mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Χοντρικά με 12 ευρώ τον μήνα θα έχεις αυτά που χρειάζεσαι και πολύ περισσότερα. Mπορεις να μου το κανεις πιο αναλυτικα?Αν αγοραζω online xρονο ομιλιας,θα περνω δωρο mb? Οχι,θα παιρνεις εξτρα χρονο ομιλιας.Με 10€ ομως αμα κανεις ανανεωση θα εχεις 1000' προς Q και 1GB με online ανανεωση ή απο καταστημα.Με καρτα απο περιπτερο παιρνεις 500MB και 1000' προς Q.Κατεβασε και το myq app στο κινητο και δες την εφαρμογη και τα πακετα+bonus online ενεργοποιησης.Θα κανεις μεγαλη οικονομια και θα το δεις αμεσα κι ολας.Εχω εδω και 3 χρονια και απλα εχω βολευτει.Δοκιμασα και Wu,αλλα και παλι,τα πακετα της Q ειναι ετη φωτος μπροστα. Edited January 6, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αγοράζεις χρονο ομιλιας απ το νετ: 60 λεπτα Προς ολους και παίρνεις δώρο 40 λεπτα. Όλα αυτά με 3 ευρώ. Με 2 ευρώ παίρνεις 250μβ ίντερνετ συν δώρο 150μβ. Αυτά με 2 ευρώ. (Υπάρχει και επιλογή με 3€ 350μβ + δώρο 500μβ) Κανεις ανανέωση 10€ και παίρνεις δώρο 1000 λεπτα προς q και 500mb internet.(αν την κάνεις σε καταστημα ή ονλινε παίρνεις δώρο 524μβ) Τα βάζεις κάτω, υπολογιζεις ποσο μιλάς και βλέπεις τι οικονομία κάνεις!!!! Η χρέωση ομιλίας είναι ανα δευτερολεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts