alfa Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Gm87 said: Ανθρακες ο θησαυρός. Μετά από "σπρώξιμο", μου απάντησαν στο live chat, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης σε καρτοκινητό. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι κατάργηση του αριθμού, ύστερα από 13 μήνες χωρίς ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Εννοείται ότι δεν πιστώνεται το ήδη υπάρχον υπόλοιπο. Μα καλα, τι περιμενες? λογικο ειναι αυτο, σε καρτοκινητο εσυ αποφασιζεις ποτε και ποσα θα πληρωσεις, αν εσυ βαλεις αυριο 5000 ευρω φταιει η εταιρεια? ουτε καν συμβολαιο δεν υπαρχει, παρα μονο οροι χρησεις , που αλλαζουν κατα το δοκουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 alfa said: Μα καλα, τι περιμενες? λογικο ειναι αυτο, σε καρτοκινητο εσυ αποφασιζεις ποτε και ποσα θα πληρωσεις, αν εσυ βαλεις αυριο 5000 ευρω φταιει η εταιρεια? ουτε καν συμβολαιο δεν υπαρχει, παρα μονο οροι χρησεις , που αλλαζουν κατα το δοκουν.... Μα αυτό ακριβώς είναι το λάθος. Το ότι οι όροι χρήσης αλλά ζουν κατά το δοκούν. Από τη στιγμή που η ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, η οποία ενημερώνει για τιμολογιακές αλλαγές που αφορούν μόνο την καρτοκινητή, αναφέρει ότι οι συνδρομητές που δε συναινούν με τις αλλαγές, έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν αζημίως τη σύμβασή τους, θα πρέπει αυτό το "δικαίωμα" να έχει κάποιο νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς, σου λέει να καταγγείλεις αζημιως, δεν σου λέει ότι θα σε πληρώσει κιόλας, εκτός αυτού το αζημιως στα καρτοκινητά είναι βλακεία, δλδ αν θέλω να το κόψω ή να το κάνω φορητοτητα, τι θα μου κάνουν; έχω συμβόλαιο; έχω υπογράψει κάτι που με δεσμεύει; Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος φόρτωσε ένα κάρο λεφτά, δεν ευθύνεται η εταιρεία, ειδικά όταν αυτό έγινε σε περίοδο προσφορών. Εννοείται ότι είμαι μαζί σου και σε καταλαβαίνω που την πάτησες, αλλά αν το δούμε με βάση την λογική δεν σου φταίει σε τίποτα η εταιρεία. Είναι διαφορετικά Όταν έχεις συμβόλαιο και σου αλλάζει τους όρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) alfa said: Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς, σου λέει να καταγγείλεις αζημιως, δεν σου λέει ότι θα σε πληρώσει κιόλας, εκτός αυτού το αζημιως στα καρτοκινητά είναι βλακεία, δλδ αν θέλω να το κόψω ή να το κάνω φορητοτητα, τι θα μου κάνουν; έχω συμβόλαιο; έχω υπογράψει κάτι που με δεσμεύει; Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος φόρτωσε ένα κάρο λεφτά, δεν ευθύνεται η εταιρεία, ειδικά όταν αυτό έγινε σε περίοδο προσφορών. Εννοείται ότι είμαι μαζί σου και σε καταλαβαίνω που την πάτησες, αλλά αν το δούμε με βάση την λογική δεν σου φταίει σε τίποτα η εταιρεία. Είναι διαφορετικά Όταν έχεις συμβόλαιο και σου αλλάζει τους όρους. Σε αυτο το οποιο λεει και τον καταλαβαινω ειναι οτι σου γραφουν οτι μπορεις να καταγγειλεις αζημιως αλλα αυτο δεν υφισταται στην πραξη στην περιπτωση του καρτοκινητου. Δεν τους ζηταει να τον πληρωσουν. Τα χρηματα του, τα οποια εχει προπληρωσει, ζηταει πισω. Στο συμβολαιο οντως ειναι διαφορετικο γιατι το καταγγελεις και σταματας να πληρωνεις ενω στο καρτοκινητο χανεις τα χρηματα σου, οσα και να ειναι αυτα. Μην σκεφτεσαι το ακρο οτι ο αλλος το εχει γεμισει με πολλα χρηματα (λογω προσφορων) και οτι φταει αυτος επειδη την πατησε. Ακομα και 1€ να εχει μεσα (τροπος του λεγειν) δεν μπορεις να το παρεις. Σου κανουν αυξησεις και για οσα χρηματα εχεις, αναγκαζεσαι να τις επωμιστεις ενω στο συμβολαιο οχι. Αρα ναι ειναι αδικο και θα επρεπε να επεμβει η ΕΕΤΤ. Προσωπικα θα προτεινα να κανετε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ. Ισως οταν ειναι λιγες να μην μας λαμβανουν υποψη αλλα θελω να πιστευω οτι στην περιπτωση που ειναι ειναι πολλες θα σταματησουν να τις "αγνοουν". Edited August 24, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 runner70 said: Σε αυτο το οποιο λεει και τον καταλαβαινω ειναι οτι σου γραφουν οτι μπορεις να καταγγειλεις αζημιως αλλα αυτο δεν υφισταται στην πραξη στην περιπτωση του καρτοκινητου. Δεν τους ζηταει να τον πληρωσουν. Τα χρηματα του, τα οποια εχει προπληρωσει, ζηταει πισω. Στο συμβολαιο οντως ειναι διαφορετικο γιατι το καταγγελεις και σταματας να πληρωνεις ενω στο καρτοκινητο χανεις τα χρηματα σου, οσα και να ειναι αυτα. Μην σκεφτεσαι το ακρο οτι ο αλλος το εχει γεμισει με πολλα χρηματα (λογω προσφορων) και οτι φταει αυτος επειδη την πατησε. Ακομα και 1€ να εχει μεσα (τροπος του λεγειν) δεν μπορεις να το παρεις. Σου κανουν αυξησεις και για οσα χρηματα εχεις, αναγκαζεσαι να τις επωμιστεις ενω στο συμβολαιο οχι. Αρα ναι ειναι αδικο και θα επρεπε να επεμβει η ΕΕΤΤ. Προσωπικα θα προτεινα να κανετε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ. Ισως οταν ειναι λιγες να μην μας λαμβανουν υποψη αλλα θελω να πιστευω οτι στην περιπτωση που ειναι ειναι πολλες θα σταματησουν να τις "αγνοουν". Συμφωνώ. Επίσης έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιά, ότι στο εξωτερικό σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου, ακόμα και αν πας σε άλλη εταιρεία με φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 LG1 said: Συμφωνώ. Επίσης έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιά, ότι στο εξωτερικό σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου, ακόμα και αν πας σε άλλη εταιρεία με φορητότητα... απο την δική μου εμπειρία γνωρίζω ότι αυτο δεν συμβαίνει σίγουρα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το βλέπω τραβηγμένο, όχι ότι δεν θα ήταν για όλους μας καλό να σου επιστρέφουν τα χρήματα που έβαλες αλλά από την άλλη δεν σε ανάγκασε κάνεις να τα βάλεις... Το καλύτερο που ειπώθηκε και παραπάνω Είναι τουλάχιστον στην περίπτωση φορητότητα να σου μεταφέρουν και το κεφάλαιο που έχεις μέσα, αυτό είναι και λογικό αλλά και δίκαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Γεια σε όλους. Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα σήμερα, 7 η ώρα το πρωί (μάλλον με είδαν στον ύπνο τους, δεδομένου ότι έχω 5 μήνες ν'αγοράσω πακέτο σ'αυτό το νούμερο!): "200 λεπτά προς όλους και 1 GB για ένα μήνα μόνο με 3 ευρώ! Στείλε SMS τον αριθμό 21 στο 12410 έως 31/8". Προσοχή! Οπως μ'ενημέρωσαν από το live chat, τα λεπτά καταναλώνονται με τρίλεπτη ελάχιστη χρέωση. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να το ενεργοποιήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημερωτικά, επισυνάπτω την επίσημη απάντηση της Wind στο θέμα της καταγγελίας σύμβασης, την οποία μου έστειλε (καθυστερημένα) με e-mail, μόλις πριν από λίγα λεπτά, ως απάντηση στο από 7/8 αίτημά μου στη φόρμα επικοινωνίας: Αξιότιμε κύριε X, Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-3007287742, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταγγελία στην καρτοκινητή λαμβάνει χώρα με την παύση της χρήσης του αριθμού. Επιστροφή αερόχρονου, ακόμη και στην περίπτωση της καταγγελίας λόγω αλλαγής τιμολογίων, δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, εφόσον καταναλώσετε τον αερόχρονο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άλλο οικονομικό πακέτο ή να κάνετε φορητότητα του αριθμού σας. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οποιαδήποτε χρήση θα γίνεται βάσει του νέου τιμολογίου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, Με εκτίμηση, Μαρία Πολύζου WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 λεβεντες μιας και σημερα ενεργοποιηθηκε μια γραμμη μου σε Q εχω δυο αποριες : 1ον που παίρνω τηλεφωνο για να μαθω το υπολοιπο μου; 2ον επειδη δε θα το χρησιμοποιησω και πολυ απλα το κρατησα προσωρινος για να μη χασω το νουμερο, καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα και τι ποσό για να μη χαθει η συνδεση; ευχαριστω εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 να σου κανω εγω μια ερωτηση: απο ποιο δικτυο εκανες φορητοτητα; πληρωσες για την φορητοτητα; σου μπηκε καποιο υπολοιπο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Bayern4 said: να σου κανω εγω μια ερωτηση: απο ποιο δικτυο εκανες φορητοτητα; πληρωσες για την φορητοτητα; σου μπηκε καποιο υπολοιπο; απο εταιρικο wind το εκανα Q , πληρωσα την καρτα 10 ευρω τα οποια μου ειχαν πει θα μπουνε στην καρτα, δε ξερω αν μπηκαν γι αυτο και ρωτησα που να καλεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 1225 ,,,,,, Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Bayern4 said: 1225 ,,,,,, οκ ευχαριστω, γνωριζεις μηπως και καθε ποτε να βαζω καρτα για να μη χασω το νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) dimtz said: οκ ευχαριστω, γνωριζεις μηπως και καθε ποτε να βαζω καρτα για να μη χασω το νουμερο? Για να μην χασεις το νουμερο ανανεωση μια φορα καθε δωδεκα μηνες Edited August 26, 2015 by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 pexths said: Για να μην χασεις το νουμερο ανανεωση νια φορα καθε δωδεκα μηνες ωραιος , ευχαριστω φιλε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Stelth_16 said: Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. αυτο ισχυει για να μη χασω το νουμερο η το υπολοιπο χρηματων στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Stelth_16 said: Για την ώρα πρεπε να κανεις ανανεωση κάθε εξι μήνες,άλλα από Σεπτέμβρη πάει κάθε τρίμηνο. Κακή εξέλιξη.. Στο τρίμηνο θα χάνεται ο χρόνος ανανέωσης που έχεις μέσα όχι ο αριθμός νομίζω (όπως γίνεται σε cosmote). Δυστυχώς στην q δεν μπορείς και να μεταφέρεις υπόλοιπο οπότε υπάρχει θέμα. To λέω για αυτούς που έχουν κινητά q για περιστασιακή χρήση πχ για γονείς και παππούδες που δεν τα χρησιμοποιούν πολύ πχ μόνο το καλοκαίρι. Συμφέρει να χάνεις ότι υπόλοιπα έχεις και να βάζεις μόνο το καλοκαίρι 5€ αλλιώς θα ξοδεύεις παραπάνω χωρίς να τα χρησιμοποιείς. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Κάθε 13 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Έχω έναν αριθμό Q και σήμερα πριν λίγες ώρες είχα ένα καταιγισμό αναπάντητων από χώρες του εξωτερικού. Ρουμανία, Νιγηρία, Ταϋλάνδη, Bhuta... Τι είναι αυτό;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 αυτο ξερεις οτι ειναι σπαμ, οι αναπαντητες απο ελληνικο νουμερο ειναι το σπασιμο(που εννοειται οτι ΠΟΤΕ δε προκειται να χρεωθω για να μαθω ποιος ειναι) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Απατες ειναι, μην ασχολειστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 elephant said: Έχω έναν αριθμό Q και σήμερα πριν λίγες ώρες είχα ένα καταιγισμό αναπάντητων από χώρες του εξωτερικού. Ρουμανία, Νιγηρία, Ταϋλάνδη, Bhuta... Τι είναι αυτό;;; Επειδή κάτι υποψιάζομαι... Τον αριθμό πώς τον έχεις αποκτήσει; Από το "δρόμο" και ήταν ήδη ενεργοποιημένος; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τον έχω πολλά χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 elephant said: Τον έχω πολλά χρόνια. Άλλο ρώτησα.. Μήπως τον είχες αγοράσει από το δρόμο και ήταν ενεργοποιημένος στο όνομα κάποιου αλλοδαπού. Αν τον έχεις αποκτήσει από κατάστημα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι εφαρμογές τύπου viber. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts