neutral Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δλδ Επειδή Εκεί δεν έχετε 4g δεν έχετε και δικαίωμα να μπορείτε να έχετε 4g ούτε και αλλού όπου έχει, ωραία λογική, έπρεπε να μου το πουν εμένα αυτό.... Της το είπα ότι πηγαίνω συχνά στην Αθήνα ε ίσως να την αλλάζατε εκεί τότε ,.ηταν η απάντηση της. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Της το είπα ότι πηγαίνω συχνά στην Αθήνα ε ίσως να την αλλάζατε εκεί τότε ,.ηταν η απάντηση της. Στείλε μια γραπτή αναφορά στη wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Αυτές τις μέρες θα πάω στο κατάστημα για πληρωμή λογαριασμού και θα ξαναρωτήσω για την κάρτα. Αν πάλι μου πει τα ίδια θα ζητήσω να μου τα δώσει εγγράφως υπογεγραμμένα επώνυμα από την ίδια,για να αποτανθώ στην εταιρία και να μου λύσουν τις όποιες απορίες μου. Αν δεν μου τα δώσει,θα κάνω μία αναφορά με πλήρη στοιχεία ονοματεπώνυμα ώρες κλπ. Όχι ότι θα βγάλω άκρη γιατί και στο τσατ της Q πάνω κάτω τα ίδια μου είχαν πει,ότι η χρέωση είναι 5 ευρώ. εδιτ Σημερινή συνομιλία από το τσατ EleniΓεια σας Iokasti. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω; Iokasti Καλημέρα. έχω παλιά κάρτα sim, για ναπάρω την καινούρια (4g) σε κατάστημα wind υπάρχει κάποια χρέωση; EleniΗ χρήση του 4G δικτύου μπορεί να γίνει μόνο σε 4G smartphones/tablets .Και η κάρτα sim θα πρέπει να είναι συμβατή και να υποστηρίζει 4G.Σε αντίθετη περίπτωση,ο συνδρομητής μπορεί να κάνει αντικατάσταση της κάρτας sim με 4G SIM κάρτα,δωρεάν σε ένα κατάστημα της Wind. Iokasti Στο κατάστημα Wind της Σύρου μου λένε πως πρέπει να πληρώσω 5 ευρώ για αντικατάσταση της κάρτας. Γιατί; EleniΘα πάτε στο κατάστημα και θα ζητήσετε να καλέσουν στο 1222 Iokasti Μάλιστα, σας ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας. Edited August 12, 2015 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Άλλαξα την κάρτα μου σε 4G σε κατάστημα στην Πάτρα πριν 5 μέρες δωρεάν. Ο υπάλληλος μου "χρειάζεστε συμβατή συσκευή, αν και στην Πάτρα δεν έχουμε ακόμα 4g". Κουβεντούλα όσο ενεργοποιούσε τη νέα κάρτα, την έβαλα, ευχαρίστησα και έφυγα. Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κι εγω πηρα δωρεαν 4G καρτα στη Λαρισα ειχα χασει μια καρτα που χρησιμοποιουσα σπανια και πηγα να μου δωσουν αλλη. -5€ μου ειπαν -Δωσε μου μια 4G τοτε, λεω, που ειναι δωρεαν. Δεν ειναι; -Ναι, βεβαια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κι εγω πηρα δωρεαν 4G καρτα στη Λαρισα ειχα χασει μια καρτα που χρησιμοποιουσα σπανια και πηγα να μου δωσουν αλλη. -5€ μου ειπαν -Δωσε μου μια 4G τοτε, λεω, που ειναι δωρεαν. Δεν ειναι; -Ναι, βεβαια :rolleyes: Χαχαχα :lol: Πολύ μ' αρέσουν αυτές οι κουτοπόνηρες τακτικές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση της εγγραφής στο my Q; Έλαβα το email της εγγραφής, κάνω κλικ στο link που έχει αλλά όταν πάω να κάνω login στο my Q με τα στοιχεία μου παίρνω την απάντηση "Η εγγραφή σου δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Κάνε κλικ στο σύνδεσμο που σου έχει αποσταλλεί με e-mail για να την ενεργοποιήσεις." Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers, είτα με απ'ευθείας κλικ στο link είτε με copy-paste σε άλλο παράθυρο. Καμμιά ιδέα; Έπαθα το ίδιο χθες καθώς ενεργοποιηθηκε μια φορητοτητα από συμβόλαιο wind σε q.πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση κι αφού περίμενα 25 λεπτά και χρεώθηκα αλλά τόσα μου είπαν πως θα το κοιτάξουν άγνωστο πότε και αν θα το φτιάξουν και μάλλον θα με ειδοποιησουν μάλλον με τηλέφωνο. Αφού δεν είπαν να ζητήσω και συγγνώμη καλά ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ναι υπάρχει πρόβλημα με τον Firefox Μόνο με τον Chrome ή πιθανόν και IE γίνεται ενεργοποίηση . Δηλαδή εγώ σε κάτι κάρτες έβαλα το link σε chrome και δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Το πρώτο άκυρο το έφαγα με Opera απ το κινητό.μετά μπήκα από υπολογιστή με Chrome και πάλι δε δούλεψε. Έχω κάνει 4 διαφορετικές εγγραφές δε δουλεύει τίποτα. Με ie μόνο δε δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μου δουλεψε μετα απο παλη 3 ημερων και δημιουργια ανω των 5 λογαριασμων!Δωστε βαση οσοι εχετε το ιδιο θεμα (κι απ το facebook ειδα οτι ειναι καμποσοι). Ανοιξα το γνωστο λινκ με Internet explorer 11 ,κλασικα πηρα τη φολα καθως ειδα την αρχικη σελιδα της Q ,ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ Ο EXPLORER στην οποια εμφανιζε πως βλεπω μονο το ασφαλες περιεχομενο και αλλαξα μια επιλογη που μου εδινε,ωστε να δω και το μη ασφαλες περιεχομενο,και voila! Ο λογαριασμος σας ενεργοποιηθηκε!Τσιμπησα και 500ΜΒ ιντερνετ Ειχα αρχισει να εκνευριζομαι ασχημα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τέλος καλό, όλα καλά! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ρε παιδιά είχα μέσα πάνω από 14 ευρώ και ξαφνικά λείπουν, έβαζα κάρτα κάθε 6 μήνες μόνο και ακούω σήμερα έχω 0,86 λεπτά.τι νούμερο έχουν στην εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ρε παιδιά είχα μέσα πάνω από 14 ευρώ και ξαφνικά λείπουν, έβαζα κάρτα κάθε 6 μήνες μόνο και ακούω σήμερα έχω 0,86 λεπτά.τι νούμερο έχουν στην εξυπηρέτηση πελατών; EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Από κινητό Q: 1222 (0,24€ /κλήση) Από κινητό WIND: 1260 (0,25 € /κλήση & 0,24 € /κλήση από καρτοκινητό) Από άλλο πάροχο & σταθερό WIND: 13833 (με χρέωση) Από Εξωτερικό: +30 6935 601260 (με χρέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Οσο δεν εβαζα καρτα ερχοντουσαν οι γνωστες προσφορες 500 λεπτα και 50 sms προς ολους με 4,40 και 300 προς ολους και 20 sms με 3 ευρω για 30 μερες. Εβαλα καρτα χτες και ηρθε μηνυμα προσφορα 300 προς ολους και 20 sms προς ολους για 15 ΜΕΡΕΣ αν βαλω καρτα 10 ευρω και πανω. Τελικα δεν πρεπει να βαζεις συχνα για να παρεις το δωρο για 30 μερες. Η ετσι θα με κανουν να πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 εγω βαζω καρτα αραια και που αλλα τα μηνυματα για προσφορες αφαντα. Και αν στειλω τα μηνυματα για τις γνωστες προσφορες μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμα τα πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Επίσης καλό είναι οτι αμα σου έρθει το μηνύμα, μέχρι το χρονικό όριο που σου δίνει να το ενεργοποιήσεις,μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάνω απο μια φορά.Εγω τον προηγούμενο μήνα το ενεργοποίησα δυο φορές και με 8,80 είχα 1000 λεπτά προς όλους και 100 sms προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ανθρακες ο θησαυρός. Μετά από "σπρώξιμο", μου απάντησαν στο live chat, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης σε καρτοκινητό. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι κατάργηση του αριθμού, ύστερα από 13 μήνες χωρίς ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Εννοείται ότι δεν πιστώνεται το ήδη υπάρχον υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δυστυχως, δεν ξαφνιαζομαι απο την απαντηση τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ανθρακες ο θησαυρός. Μετά από "σπρώξιμο", μου απάντησαν στο live chat, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης σε καρτοκινητό. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι κατάργηση του αριθμού, ύστερα από 13 μήνες χωρίς ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Εννοείται ότι δεν πιστώνεται το ήδη υπάρχον υπόλοιπο. Μα καλα, τι περιμενες? λογικο ειναι αυτο, σε καρτοκινητο εσυ αποφασιζεις ποτε και ποσα θα πληρωσεις, αν εσυ βαλεις αυριο 5000 ευρω φταιει η εταιρεια? ουτε καν συμβολαιο δεν υπαρχει, παρα μονο οροι χρησεις , που αλλαζουν κατα το δοκουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μα καλα, τι περιμενες? λογικο ειναι αυτο, σε καρτοκινητο εσυ αποφασιζεις ποτε και ποσα θα πληρωσεις, αν εσυ βαλεις αυριο 5000 ευρω φταιει η εταιρεια? ουτε καν συμβολαιο δεν υπαρχει, παρα μονο οροι χρησεις , που αλλαζουν κατα το δοκουν.... Μα αυτό ακριβώς είναι το λάθος. Το ότι οι όροι χρήσης αλλά ζουν κατά το δοκούν. Από τη στιγμή που η ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, η οποία ενημερώνει για τιμολογιακές αλλαγές που αφορούν μόνο την καρτοκινητή, αναφέρει ότι οι συνδρομητές που δε συναινούν με τις αλλαγές, έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν αζημίως τη σύμβασή τους, θα πρέπει αυτό το "δικαίωμα" να έχει κάποιο νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς, σου λέει να καταγγείλεις αζημιως, δεν σου λέει ότι θα σε πληρώσει κιόλας, εκτός αυτού το αζημιως στα καρτοκινητά είναι βλακεία, δλδ αν θέλω να το κόψω ή να το κάνω φορητοτητα, τι θα μου κάνουν; έχω συμβόλαιο; έχω υπογράψει κάτι που με δεσμεύει; Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος φόρτωσε ένα κάρο λεφτά, δεν ευθύνεται η εταιρεία, ειδικά όταν αυτό έγινε σε περίοδο προσφορών. Εννοείται ότι είμαι μαζί σου και σε καταλαβαίνω που την πάτησες, αλλά αν το δούμε με βάση την λογική δεν σου φταίει σε τίποτα η εταιρεία. Είναι διαφορετικά Όταν έχεις συμβόλαιο και σου αλλάζει τους όρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς, σου λέει να καταγγείλεις αζημιως, δεν σου λέει ότι θα σε πληρώσει κιόλας, εκτός αυτού το αζημιως στα καρτοκινητά είναι βλακεία, δλδ αν θέλω να το κόψω ή να το κάνω φορητοτητα, τι θα μου κάνουν; έχω συμβόλαιο; έχω υπογράψει κάτι που με δεσμεύει; Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος φόρτωσε ένα κάρο λεφτά, δεν ευθύνεται η εταιρεία, ειδικά όταν αυτό έγινε σε περίοδο προσφορών. Εννοείται ότι είμαι μαζί σου και σε καταλαβαίνω που την πάτησες, αλλά αν το δούμε με βάση την λογική δεν σου φταίει σε τίποτα η εταιρεία. Είναι διαφορετικά Όταν έχεις συμβόλαιο και σου αλλάζει τους όρους. Σε αυτο το οποιο λεει και τον καταλαβαινω ειναι οτι σου γραφουν οτι μπορεις να καταγγειλεις αζημιως αλλα αυτο δεν υφισταται στην πραξη στην περιπτωση του καρτοκινητου. Δεν τους ζηταει να τον πληρωσουν. Τα χρηματα του, τα οποια εχει προπληρωσει, ζηταει πισω. Στο συμβολαιο οντως ειναι διαφορετικο γιατι το καταγγελεις και σταματας να πληρωνεις ενω στο καρτοκινητο χανεις τα χρηματα σου, οσα και να ειναι αυτα. Μην σκεφτεσαι το ακρο οτι ο αλλος το εχει γεμισει με πολλα χρηματα (λογω προσφορων) και οτι φταει αυτος επειδη την πατησε. Ακομα και 1€ να εχει μεσα (τροπος του λεγειν) δεν μπορεις να το παρεις. Σου κανουν αυξησεις και για οσα χρηματα εχεις, αναγκαζεσαι να τις επωμιστεις ενω στο συμβολαιο οχι. Αρα ναι ειναι αδικο και θα επρεπε να επεμβει η ΕΕΤΤ. Προσωπικα θα προτεινα να κανετε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ. Ισως οταν ειναι λιγες να μην μας λαμβανουν υποψη αλλα θελω να πιστευω οτι στην περιπτωση που ειναι ειναι πολλες θα σταματησουν να τις "αγνοουν". Edited August 24, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Σε αυτο το οποιο λεει και τον καταλαβαινω ειναι οτι σου γραφουν οτι μπορεις να καταγγειλεις αζημιως αλλα αυτο δεν υφισταται στην πραξη στην περιπτωση του καρτοκινητου. Δεν τους ζηταει να τον πληρωσουν. Τα χρηματα του, τα οποια εχει προπληρωσει, ζηταει πισω. Στο συμβολαιο οντως ειναι διαφορετικο γιατι το καταγγελεις και σταματας να πληρωνεις ενω στο καρτοκινητο χανεις τα χρηματα σου, οσα και να ειναι αυτα. Μην σκεφτεσαι το ακρο οτι ο αλλος το εχει γεμισει με πολλα χρηματα (λογω προσφορων) και οτι φταει αυτος επειδη την πατησε. Ακομα και 1€ να εχει μεσα (τροπος του λεγειν) δεν μπορεις να το παρεις. Σου κανουν αυξησεις και για οσα χρηματα εχεις, αναγκαζεσαι να τις επωμιστεις ενω στο συμβολαιο οχι. Αρα ναι ειναι αδικο και θα επρεπε να επεμβει η ΕΕΤΤ. Προσωπικα θα προτεινα να κανετε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ. Ισως οταν ειναι λιγες να μην μας λαμβανουν υποψη αλλα θελω να πιστευω οτι στην περιπτωση που ειναι ειναι πολλες θα σταματησουν να τις "αγνοουν". Συμφωνώ. Επίσης έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιά, ότι στο εξωτερικό σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου, ακόμα και αν πας σε άλλη εταιρεία με φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Συμφωνώ. Επίσης έχω διαβάσει εδώ μέσα παλιά, ότι στο εξωτερικό σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου, ακόμα και αν πας σε άλλη εταιρεία με φορητότητα... απο την δική μου εμπειρία γνωρίζω ότι αυτο δεν συμβαίνει σίγουρα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το βλέπω τραβηγμένο, όχι ότι δεν θα ήταν για όλους μας καλό να σου επιστρέφουν τα χρήματα που έβαλες αλλά από την άλλη δεν σε ανάγκασε κάνεις να τα βάλεις... Το καλύτερο που ειπώθηκε και παραπάνω Είναι τουλάχιστον στην περίπτωση φορητότητα να σου μεταφέρουν και το κεφάλαιο που έχεις μέσα, αυτό είναι και λογικό αλλά και δίκαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts