Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βλέπω τέτοια. Αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ, βλέπω βίντεο στο youtube ενώ μιλάω και με Skype χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον ηρθ'η ωρα για επισκεψη στο καταστημα της wind.

http://www.wind.gr/gr/q/giati-q/timokatalogos/

Νέα Σύνδεση

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟY

10€

(εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί)

Τι εννοεί εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί? αλλαγή από f2g σε q ήταν 5 ευρώ. Τώρα έγινε 10 ?

Δεν ισχύει για φορητότητα. Σκέφτηκα και εγώ τη γυναίκα μου που είναι σε cosmote, άλλα δυστυχώς...
OnePlus 6, A6000

Δεν ισχύει για φορητότητα. Σκέφτηκα και εγώ τη γυναίκα μου που είναι σε cosmote, άλλα δυστυχώς...

Δηλαδη θελει να παρεις καινουριο νουμερο;

ναι εχει γραφτει αναλυτικα μερικες σελιδες πιο πισω,θελει νεο νουμερο και να μην εχει αλλη συνδεση wind/q ο φίλος σου.

βαλτο στην επιλογη 3g only

Καλησπερα εστω κι αργοπορημενα. Το τηλεφωνο εχει 3 επιλογες : Gsm only, wcdma only , auto mode. Να υποθεσω οτι εννοεις το Wcdma only ?

ναι εχει γραφτει αναλυτικα μερικες σελιδες πιο πισω,θελει νεο νουμερο και να μην εχει αλλη συνδεση wind/q ο φίλος σου.

Δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να ψήσεις καποιον συνδρομητή αλλου δικτύου να πάρει για 2ο νουμεράκι Q αφού έχει τσαμπέ πακέτα και μπορεί να πχ. συμπληρώνει τις παροχές της βασικής του σύνδεσης έτσι ;)

Χμ, από ότι θυμάμαι παλιότερα το είχα κάνει με κάρτα της wind. Αλλά χρειάστηκε αφού έχει βρει το μηχάνημα drivers για το στικάκι να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που δίνανε για στικάκι της wind. Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω και τώρα με Q και θα αναφέρω. Λογικά αν δεν υπάρξει κάποιο θέμα με την περιαγωγή δεδομένων θα πρέπει να δουλέψει.

4g εχει στην Θεσσαλονίκη? πηγα να αλλαξω την σιμ και εφαγα ακυρο απ την @!#%@&€# την πωλητρια.

Ειπαν στο καταστημα της Χαριλαου που ειχα παει προσφατα σε ενα μηνα.Δηλαδη απο τον Μαιο και μετα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την SIM σε usb modem είτε της Cosmote είτε της Vodafone για να δίνω internet σε laptop;

Μπορεις αφού κατεβάσεις το πρόγραμα της WIND ή ένα πρόγραμμα σαν το mobile partner

Αν θες κατέβασε το από το παρακάτω link

http://modemsolution.com/?wpfb_dl=202

Αυτό που δεν γίνεται είναι να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα άλλης εταιρείας για να συνδεθείς.

Ειπαν στο καταστημα της Χαριλαου που ειχα παει προσφατα σε ενα μηνα.Δηλαδη απο τον Μαιο και μετα.

αλλαγη σιμ μπορω να κανω απο τωρα ομως?

εχει κανει κανεις ανανεωση ενω ηταν στο εξωτερικο;

εβαλα 10€ στο τηλ της κορης, αλλα ενω φαινονται τα χρηματα στο myQ, δεν εδωσε τα λεπτα προς Q, ουτε τα ΜΒ

Θα δω μηπως μπουν οταν γυρισει...

Να ρωτήσω κάτι για 2η φορά: χρησιμοποιεί κανείς τον τηλεφωνητή;

Έχω την εντύοωση ότι ο τηλεφωνητής δε λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ.

- Όταν καλώ στο 1333 από το κινητό μου, η γραμμή πέφτει ακαριαία!

- Όταν καλώ από το σταθερό (από ΟΤΕ ή WIND) στο 699.555.1333 ακούω το μήνυμα "Μη εξουσιοδοτημένη επιλογή".

Έτσι καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία του τηλεφωνητή.

Σε εσάς δουλεύει ο τηλεφωνητής; Αν καλέσετε από σταθερό τι ακούτε;;;

EDIT: πριν από 5 λεπτά με πήραν από τη WIND και μου είπαν ότι θα το φτιάξουν το απόγευμα.

OnePlus 6, A6000

Παιδιά καλησπέρα

Σήμερα διαπίστωσα ότι μου μηδένισαν το υπόλοιπο (γύρω στα 30 € είχα μέσα).

Δεν είχα την κάρτα σε συσκευή εδώ και πολύ καιρό κι έτσι δεν είδα κάποιο ενημερωτικό SMS από την Q, το οποίο ενδεχομένως μου στείλανε.

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου απάντησαν πως τα χρήματα τα έχασα.

Μπήκα στο site της WIND/Q κι έστειλα μήνυμα - θερμή παράκληση να μου τα επιστρέψουν.

Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ?

Πιστεύετε πως τα χρήματα με αποχαιρέτησαν ? :chair:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Aν απενεργοποιήθηκε η κάρτα σου λογικά τα έχασες. Θέλει μία ανανέωση το 6μηνο πλέον για να μην στην κλείσουν δυστυχώς και ισχύει για όλους τους παρόχους.
Ι need a six month vacation, twice a year.

...Πιστεύετε πως τα χρήματα με αποχαιρέτησαν ? :chair:[/QUote]

Πινουν ηδη στην υγεια σου. :p

Δεν υπάρχει ουτε μια πιθανότητα στις 1000 να παρεις χρήματα από ληγμένη κάρτα της WIND-Q .

Ξέρετε αν τα mb της q stackαρουν όπως στο what's up? Έννοω αν τελειώσει ο μήνας αλλά έχω υπόλοιπο mb και πριν λήξει το πακέτο ενεργοποιήσω άλλο θα έχω όλα τα mb με ημερομηνία λήξης αυτή του δεύτερου πακέτου? Ευχαριστώ πολύ

Ξέρετε αν τα mb της q stackαρουν όπως στο what's up? Έννοω αν τελειώσει ο μήνας αλλά έχω υπόλοιπο mb και πριν λήξει το πακέτο ενεργοποιήσω άλλο θα έχω όλα τα mb με ημερομηνία λήξης αυτή του δεύτερου πακέτου? Ευχαριστώ πολύ

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φίλε. Λήγουν κανονικά χωρίς δυνατότητα ανανέωσης τους.

Γνωρίζει κανείς αν πήρε παράταση το φέρε ένα φίλο σου στην Q και πάρε 1 GB για 6 μήνες; Ήταν για 18 Απριλίου η λήξη. Η φόρμα υπάρχει ακόμη το επιχείρησε μήπως κανείς χτες σήμερα;