Kanenas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δεν βλέπω τέτοια. Αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ, βλέπω βίντεο στο youtube ενώ μιλάω και με Skype χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον ηρθ'η ωρα για επισκεψη στο καταστημα της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον ηρθ'η ωρα για επισκεψη στο καταστημα της wind. βαλτο στην επιλογη 3g only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 http://www.wind.gr/gr/q/giati-q/timokatalogos/ Νέα Σύνδεση ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟY 10€ (εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί) Τι εννοεί εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί? αλλαγή από f2g σε q ήταν 5 ευρώ. Τώρα έγινε 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς τηλεφωνητή; Σε εμένα δε δουλεύει.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μου ήρθε μύνημα να φέρω φίλο μου στην Q και μου χαρίζουν 1 γιγα κάθε μήνα για 6 μήνες. Ωραιότατα ;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δεν ισχύει για φορητότητα. Σκέφτηκα και εγώ τη γυναίκα μου που είναι σε cosmote, άλλα δυστυχώς... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δεν ισχύει για φορητότητα. Σκέφτηκα και εγώ τη γυναίκα μου που είναι σε cosmote, άλλα δυστυχώς... Δηλαδη θελει να παρεις καινουριο νουμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι εχει γραφτει αναλυτικα μερικες σελιδες πιο πισω,θελει νεο νουμερο και να μην εχει αλλη συνδεση wind/q ο φίλος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 βαλτο στην επιλογη 3g only Καλησπερα εστω κι αργοπορημενα. Το τηλεφωνο εχει 3 επιλογες : Gsm only, wcdma only , auto mode. Να υποθεσω οτι εννοεις το Wcdma only ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 ναι εχει γραφτει αναλυτικα μερικες σελιδες πιο πισω,θελει νεο νουμερο και να μην εχει αλλη συνδεση wind/q ο φίλος σου. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να ψήσεις καποιον συνδρομητή αλλου δικτύου να πάρει για 2ο νουμεράκι Q αφού έχει τσαμπέ πακέτα και μπορεί να πχ. συμπληρώνει τις παροχές της βασικής του σύνδεσης έτσι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 4g εχει στην Θεσσαλονίκη? πηγα να αλλαξω την σιμ και εφαγα ακυρο απ την @!#%@&€# την πωλητρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μπορώ να χρησιμοποιήσω την SIM σε usb modem είτε της Cosmote είτε της Vodafone για να δίνω internet σε laptop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Χμ, από ότι θυμάμαι παλιότερα το είχα κάνει με κάρτα της wind. Αλλά χρειάστηκε αφού έχει βρει το μηχάνημα drivers για το στικάκι να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που δίνανε για στικάκι της wind. Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω και τώρα με Q και θα αναφέρω. Λογικά αν δεν υπάρξει κάποιο θέμα με την περιαγωγή δεδομένων θα πρέπει να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 4g εχει στην Θεσσαλονίκη? πηγα να αλλαξω την σιμ και εφαγα ακυρο απ την @!#%@&€# την πωλητρια. Ειπαν στο καταστημα της Χαριλαου που ειχα παει προσφατα σε ενα μηνα.Δηλαδη απο τον Μαιο και μετα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μπορώ να χρησιμοποιήσω την SIM σε usb modem είτε της Cosmote είτε της Vodafone για να δίνω internet σε laptop; Μπορεις αφού κατεβάσεις το πρόγραμα της WIND ή ένα πρόγραμμα σαν το mobile partner Αν θες κατέβασε το από το παρακάτω link http://modemsolution.com/?wpfb_dl=202 Αυτό που δεν γίνεται είναι να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα άλλης εταιρείας για να συνδεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ειπαν στο καταστημα της Χαριλαου που ειχα παει προσφατα σε ενα μηνα.Δηλαδη απο τον Μαιο και μετα. αλλαγη σιμ μπορω να κανω απο τωρα ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 εχει κανει κανεις ανανεωση ενω ηταν στο εξωτερικο; εβαλα 10€ στο τηλ της κορης, αλλα ενω φαινονται τα χρηματα στο myQ, δεν εδωσε τα λεπτα προς Q, ουτε τα ΜΒ Θα δω μηπως μπουν οταν γυρισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Να ρωτήσω κάτι για 2η φορά: χρησιμοποιεί κανείς τον τηλεφωνητή; Έχω την εντύοωση ότι ο τηλεφωνητής δε λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ. - Όταν καλώ στο 1333 από το κινητό μου, η γραμμή πέφτει ακαριαία! - Όταν καλώ από το σταθερό (από ΟΤΕ ή WIND) στο 699.555.1333 ακούω το μήνυμα "Μη εξουσιοδοτημένη επιλογή". Έτσι καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία του τηλεφωνητή. Σε εσάς δουλεύει ο τηλεφωνητής; Αν καλέσετε από σταθερό τι ακούτε;;; EDIT: πριν από 5 λεπτά με πήραν από τη WIND και μου είπαν ότι θα το φτιάξουν το απόγευμα. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα Σήμερα διαπίστωσα ότι μου μηδένισαν το υπόλοιπο (γύρω στα 30 € είχα μέσα). Δεν είχα την κάρτα σε συσκευή εδώ και πολύ καιρό κι έτσι δεν είδα κάποιο ενημερωτικό SMS από την Q, το οποίο ενδεχομένως μου στείλανε. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου απάντησαν πως τα χρήματα τα έχασα. Μπήκα στο site της WIND/Q κι έστειλα μήνυμα - θερμή παράκληση να μου τα επιστρέψουν. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ? Πιστεύετε πως τα χρήματα με αποχαιρέτησαν ? :chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Aν απενεργοποιήθηκε η κάρτα σου λογικά τα έχασες. Θέλει μία ανανέωση το 6μηνο πλέον για να μην στην κλείσουν δυστυχώς και ισχύει για όλους τους παρόχους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ...Πιστεύετε πως τα χρήματα με αποχαιρέτησαν ? :chair:[/QUote] Πινουν ηδη στην υγεια σου. :p Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δεν υπάρχει ουτε μια πιθανότητα στις 1000 να παρεις χρήματα από ληγμένη κάρτα της WIND-Q . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sgmaster Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ξέρετε αν τα mb της q stackαρουν όπως στο what's up? Έννοω αν τελειώσει ο μήνας αλλά έχω υπόλοιπο mb και πριν λήξει το πακέτο ενεργοποιήσω άλλο θα έχω όλα τα mb με ημερομηνία λήξης αυτή του δεύτερου πακέτου? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ξέρετε αν τα mb της q stackαρουν όπως στο what's up? Έννοω αν τελειώσει ο μήνας αλλά έχω υπόλοιπο mb και πριν λήξει το πακέτο ενεργοποιήσω άλλο θα έχω όλα τα mb με ημερομηνία λήξης αυτή του δεύτερου πακέτου? Ευχαριστώ πολύ Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φίλε. Λήγουν κανονικά χωρίς δυνατότητα ανανέωσης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper386 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γνωρίζει κανείς αν πήρε παράταση το φέρε ένα φίλο σου στην Q και πάρε 1 GB για 6 μήνες; Ήταν για 18 Απριλίου η λήξη. Η φόρμα υπάρχει ακόμη το επιχείρησε μήπως κανείς χτες σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts