Jump to content

stelioskal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stelioskal

  1. Παιδιά καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν και πως μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό στην τηλεόραση για να δούμε ταινίες?
  2. ρε παιδιά κάποιος που ξέρει μπορεί να ανεβάσει στην πρώτη σελίδα λίγα πράγματα για το τι είναι dirty vs clean install, τι είναι full wipe, τι wipe internal storage κλπ κλπ? Αν θέλω να κάνω install ας πούμε την μαμά rom όπως βγήκε απ το εργοστάσιο κάνω wipe internal storage? Τι είναι αυτά που κάνουμε wipe?
  3. Τάσο σ ευχαριστώ πολύ, το βρήκα! Αν ξέρεις και ποιό value πρέπει να πειράξω είσαι ΘΕΟΣ
  4. CrisBal θέλω λίγη βοήθεια να ξέρεις. Το εργαλείο δούλευε μια χαρά μέχρι που η γυναίκα μου του σέρβιρε ένα καφέ. Έκτοτε το μικρόφωνο "βούλωσε" και στις κλήσεις ακούγομαι χαμηλά και από μακριά. Έλεγα να το πάω για επισκευή αλλά κατέβασα μια εφαρμογή εγγραφής που επιτρέπει να αυξάνεις το κέρδος του μικροφώνου. Με αυξημένο κέρδος ακουγόμουν μια χαρά. Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να αυξήσω το κέρδος του μικροφώνου (π.χ. πειράζοντας κάποιο config αρχείο) ή κάποια εφαρμογή γι αυτό, ή ακόμη πειράζοντας κάποιο αρχείο στη ROM πριν την εγκαταστήσω? Σε μερσώ πολύ. Στέλιος
  5. Παιδιά να ρωτήξω κάτι. Επισκευάζει κανείς στην Ελλάδα τα LeEco? Έχω το x822 και παγώνει και ζορίζεται να ξαναξεκινήσει. Έκανα Factory Reset (18S), έβαλα την κινέζικη 20S και δοκίμασα και του Cris την 22S. όλα μάταια. Αν κλείσεις την οθόνη απ το κουμπί δεν ξανανοίγει, παγώνει η οθόνη και θέλει restart. Πριν το στείλω πίσω γνωρίζει κανεις για επισκευή στην Ελλάδα?
  6. Cris οι εγκαταστάσεις των ROMs μπορούν να γίνουν και χωρίς το TWRP recovery μετονομάζοντας σε update.zip και κάνοντας update απ το recovery?
  7. Κριτική μετα απο δυο μερες με το κινητό. Αφού το παραγγειλα ανακάλυψα το jiayu s3 και σκέφτηκα να πάρω αυτό. Ετσι το έβγαλα σε αγγελία πριν καν το παραλάβω. Όταν ήρθε και άνοιξα το κουτί αλλαξα γνωμη αμέσως. Το κινητό ειναι πανέμορφο, πολύ λιτή σχεδίαση, εντυπωσιακά λεπτο και πανάλαφρο! Το πίσω καπάκι που στις φωτογραφίες φαίνεται πλαστικουρα είναι εντυποσιακοτατο! Οθόνη καταπληκτική (όπως ειπαν και οι προλαλησαντες). Ταχύτατο, δεν κολλάει ποτε. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λειτουργουν όλα! Καμία επανεκκίνηση κανένα πάγωμα. GPS αψογο. Dual Sim μια χαρα. Η αλλαγη καρτας για data παιρνει περιπου 10-15 δευτερολεπτα. Σε q ειδα 4G αλλα με ψιλοελεεινη ταχυτητα (5-12 Mbps). Σε cosmote 3G+ με 13 Mbps, δεν έχω δει ακόμη 4G, θα δουμε σε αλλη περιοχή. Μεγάφωνο μια χαρά, απόρω που το βρίσκουν ασθενές. Ποιότητα ήχου στην επικοινωνία άριστη ομιλία και ακοή. Ανοιχτή ακρόαση άριστη. Antutu 42000. Και τα δυο μεγαλα(?) θεματα: Κάμερα και μπαταρία. Κάμερα: Αυτή που έχει πανω βγάζει κακές φωτογραφιες στην αυτόματη ισορροπία του λευκού. Με χειροκίνητη ρύθμιση (φως ημερας ή σκιά κλπ) βγάζει καλες. Με φλας απαράδεκτες. Βίντεο πολύ κακό, απαράδεκτο. Κατεβάζοντας την εφαρμογή της Google τα πραγματα διορθωνονται πολύ. Οι φωτογραφιες καλες (όχι sony) και το video αποδεκτό. Μπαταρία: Δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως, έχω φόρτιστη ακόμη και στη μηχανή. Ωστόσο φαίνεται πράγματι να πέφτει εύκολα. Αν δεν παίζεις παιχνίδια μάλλον τη βγάζει τη μέρα. Θα επανελθω σε αυτό το θέμα με νεώτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατάργηση ενημερώσεων του playstore
  8. Εδώθε https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/ όμως λέει οτι "Τα πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθεστώς περιαγωγής." Τι ισχυει τελικώς?
  9. Παιδιά να ρωτηξω κάτι: απ οτι καταλαβα ή q χρησιμοποιει το δίκτυο της wind? Αυτό θεωρειται περιαγωγή? Ισχύουν τοτε τα δωρεάν λεπτα ή όχι?
×
×
  • Create New...