Spiros285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πήγα σήμερα σε κατάστημα wind για να κάνω το καρτοκινητό vodafone που έχω Q και μου είπε ότι θέλει τουλάχιστον 2 μέρες.Να τον πάρω τηλέφωνο την τετάρτη να δούμε πως πάει η φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Γιατί να αλλάξεις από Q, είναι αρκετά οικονομική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά παραπάνω. Από vodafone θέλω να πάω στην Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 καντο μεσω ιντερνετ αν θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αφού πήγα το πρωί στο κατάστημα,μου έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα και ένα χαρτί που είχα από την vodafone όταν το είχα κάνει καρτοκινητό. Ελπίζω την τετάρτη να έχω τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Περιορισμος δεδομενων παραακηνιου(για android) και καποια εφαρμογη για data στο play store. Και καλη τύχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά παραπάνω. Από vodafone θέλω να πάω στην Q. καντο μεσω ιντερνετ αν θελεις Τον Ιανουάριο έκανα την ίδια διαδικασία και μου πήρε 2 εβδομάδες μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάρτα. Πάνε-έλα τα χαρτιά με τις courier, τρώνε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αφού πήγα το πρωί στο κατάστημα,μου έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα και ένα χαρτί που είχα από την vodafone όταν το είχα κάνει καρτοκινητό. Ελπίζω την τετάρτη να έχω τελειώσει. θα πληρωσεις και 10€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αν εννοείς τέλος αποσύνδεσης, νομίζω πως λέει ότι το είχε κάνει καρτοκινητό στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 υποχρεωτικη ανανέωση 10 ευρω για την ενεργοποιηση είναι,οχι τελος αποσυνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπερα παιδια, Πηρα εχθες εναν αριθμο Q και ενεργοποιησα το 1gb το μηνα (για οσους ενδιαφερονται ειναι μεχρι 14 του μηνα) και εχω βαλει τη καρτα σε ενα κινεζικο ταμπλετ. Ηθελα να ρωτησω, γιατι μου βγαζει R στο δικτυο? Κανει roaming? Με επηρεαζει αυτο καπως? Το θελω μονο για το 1gb internet για το ταμπλετ τιποτα αλλο. Επισης πως μπορω να δω το υπολοιπο mb ? Με το myq application? Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη, δεν δεχεται μνματα το ταμπλετ για να μου ερθει ο προσωρινος κωδικος. Γινεται καπως αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το R στο βγάζει γιατί χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind. Είναι σε roaming δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το δίκτυο της Q λειτουργεί μέσω roaming από το δίκτυο της WIND. Εγγραφή στο my WIND μπορείς να κάνεις και από υπολογιστή μέσω του browser. Το θέμα του κωδικού όμως δεν ξέρω αν μπορείς να το παρακάμψεις χωρίς να να βάλεις την κάρτα SIM σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το δίκτυο της Q λειτουργεί μέσω roaming από το δίκτυο της WIND. Εγγραφή στο my WIND μπορείς να κάνεις και από υπολογιστή μέσω του browser. Το θέμα του κωδικού όμως δεν ξέρω αν μπορείς να το παρακάμψεις χωρίς να να βάλεις την κάρτα SIM σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Το θεμα ειναι οτι το ταμπλετ παιρνει κανονικη σιμ και ολες μου οι συσκευες μικρο σιμ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) υποχρεωτικη ανανέωση 10 ευρω για την ενεργοποιηση είναι,οχι τελος αποσυνδεσης Ευχαριστώ. Αν και είναι βλακεία καθώς να πάρεις ένα καρτοκινητό με νέο νούμερο δεν το χρεώνουν, από την άλλη αν είναι ανανέωση δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί θα χρειαστείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς. edit: Τώρα που το θυμήθηκα, τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανα φορητότητα από CU σε Q, και δεν μου ζητήσανε να πληρώσω τίποτα. Μήπως είναι τακτική ορισμένων καταστημάτων; Edited April 7, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ευχαριστώ. Αν και είναι βλακεία καθώς να πάρεις ένα καρτοκινητό με νέο νούμερο δεν το χρεώνουν, από την άλλη αν είναι ανανέωση δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί θα χρειαστείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς. edit: Τώρα που το θυμήθηκα, τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανα φορητότητα από CU σε Q, και δεν μου ζητήσανε να πληρώσω τίποτα. Μήπως είναι τακτική ορισμένων καταστημάτων; Αν κοιτάξεις εδώ: https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ αναφέρει κόστος ενεργοποίησης καρτοκινητού 10 ευρώ. Αναφέρει ότι εξαιρούνται μέχρι 30.06 οι νέοι αριθμοί. Άρα στην φορητότητα ισχύει κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το θεμα ειναι οτι το ταμπλετ παιρνει κανονικη σιμ και ολες μου οι συσκευες μικρο σιμ :( Τότε πρέπει να πας σε κατάστημα και να αλλάξεις την κάρτα SIM που έχεις με νέα 4G που είναι ταυτόχρονα και multi-SIM. Είναι δηλαδή σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε υποδοχέα SIM (mini, micro, nano κτλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αν κοιτάξεις εδώ: https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ αναφέρει κόστος ενεργοποίησης καρτοκινητού 10 ευρώ. Αναφέρει ότι εξαιρούνται μέχρι 30.06 οι νέοι αριθμοί. Άρα στην φορητότητα ισχύει κανονικά. Βασικά εδώ είναι πιο σχετικό : http://www.wind.gr/gr/q/giati-q/timokatalogos/ Λέει πιο κάτω : Η ενεργοποίηση καρτοκινητού κοστίζει 10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από 1/4/2015. Εξαιρούνται οι νέοι αριθμοί, καθώς και η μεταφορά αριθμού από & προς F2G.. Άρα είναι καινούριο φρούτο αυτό. Για αυτό κι εγώ δεν είχα πληρώσει τίποτα σε φορητότητα, το ίδιο και ένας φίλος μου που το έκανε ένα μήνα μετά. Το ερώτημα είναι άλλο. Ο φίλος πιο πάνω είπε πως είναι υποχρεωτική ανανέωση 10€, που αν είναι έτσι κάτι πάει κι έρχεται. Στο site αναφέρει κόστος ενεργοποίησης 10€. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πριν 2-3 μήνες, όταν έκανα online αίτηση μεταφοράς αριθμού, ήταν υποχρεωτικό να αγοράσω και €10 χρόνο ομιλίας. Τι κάνουν τώρα δηλαδή, σου παίρνουν τα €10 χωρίς να δώσουν χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά βοήθηστε με λίγο, γιατί η εξυπηρέτηση πελατών είναι άσχετη! Πως ενεργοποιώ τον τηλεφωνητή;; Το website λέει πως καλώ στο 1333. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση λέει στο 1213. Εμένα δε μου δουλεύει κανένα. http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/upiresies/upiresies-diktuou/ Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πριν 2-3 μήνες, όταν έκανα online αίτηση μεταφοράς αριθμού, ήταν υποχρεωτικό να αγοράσω και €10 χρόνο ομιλίας. Τι κάνουν τώρα δηλαδή, σου παίρνουν τα €10 χωρίς να δώσουν χρόνο; Πριν δυο ημέρες ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου από cosmote στην Q. Πλήρωσα 10€ και με ενημέρωσαν πως θα πιστωθούν ως χρόνος ομιλίας μετά από 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πριν δυο ημέρες ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου από cosmote στην Q. Πλήρωσα 10€ και με ενημέρωσαν πως θα πιστωθούν ως χρόνος ομιλίας μετά από 3 μήνες. Σου είπαν αν θα σου δώσουν τόκο για το τρίμηνο; Χρόνο ομιλίας-ομόλογο πρώτη φορά βλέπω. Δεν εκπλήσσομαι όμως, για όλα είναι ικανή η Q\Wind Και μια που το έφερε η κουβέντα, μετά απο ένα ελαφρύ (όσο πατάει ο Peter Griffin) μπινελίκωμα, μου επέστρεψαν τα €4,40 που έκλεψαν πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Σήμερα επικοινώνησα με την Q στο 1222. Περίμενα στην αναμονή για 64 περίπου λεπτά. Όχι για τα 24λεπτά που χρεώθηκα αλλα απο περιέργεια. Πρώτη φορά περιμένω τόσην ώρα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Σήμερα επικοινώνησα με την Q στο 1222. Περίμενα στην αναμονή για 64 περίπου λεπτά. Όχι για τα 24λεπτά που χρεώθηκα αλλα απο περιέργεια. Πρώτη φορά περιμένω τόσην ώρα. Μάλλον θα πηρες σε ωρα ακαταλληλη. Απορω πως δεν το καταλαβες να τους ζητησεις συγνωμη για την ενοχληση .... :lol::lol::lol: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σου είπαν αν θα σου δώσουν τόκο για το τρίμηνο; Χρόνο ομιλίας-ομόλογο πρώτη φορά βλέπω. Δεν εκπλήσσομαι όμως, για όλα είναι ικανή η Q\Wind Και μια που το έφερε η κουβέντα, μετά απο ένα ελαφρύ (όσο πατάει ο Peter Griffin) μπινελίκωμα, μου επέστρεψαν τα €4,40 που έκλεψαν πριν λίγες μέρες. Προφανώς θέλει να διασφαλίσει την παραμονή του πελάτη για τουλάχιστον 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts