elteo Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Βρε σου λέω δε σε νοιάζει τίποτα για την παλιά, χώρια που θα τον έχουν καταχωρημένο στο σύστημά τους. Αυτόν τον αντικαθιστούν με τον αριθμό που αναγράφει η καινούρια. Συγγνώμη αν σε μπέρδεψε έτσι όπως το είπα, αλλά ρώταγες πια είναι η διαδικασία. Mόλις πήρα μία καινούρια. 5 ευρώ και βγαίνει και σε micro και σε nano. Ενεργοποιήθηκε άμεσα και το μόνο που ζητήθηκε ήταν η ταυτότητα και ο αριθμός του τηλεφώνου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Κακώς. Δεν έπρεπε να σε χρεώσουν. Λογικά πορτοκαλί είναι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ναι πορτοκαλί και γράφει επάνω 64Κ. Γιατί; Για την χρέωση τώρα τι να σου πω. Δεν βαριέσαι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 8€ το μηνα ειναι για 1GB ειναι ??? γιατι τωρα παρατηρησα το sms γιατι τελευταια με εχουν ζαλισει με προσφορες ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Γιατί αυτή δίνουν αν ζητήσεις αντικατάσταση για να πιάνεις 4G. Αν ήταν λευκή όπως αυτή που μου είχαν δώσει το Νοέμβρη (ίδιο στυλ, 3 σε 1) δε θα πιάνει. Δεν είναι κανένα ποσό φοβερό, αλλά το θεωρώ γυφτιά εκ μέρους του καταστήματος βδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι γίνεται δωρεάν αντικατάσταση να χρεώνει ακόμα. Κι εγώ στην αρχή άλλαξα μια σε ένα wind νούμερο, μια μέρα μετά την έναρξη του 4G, και με χρέωσαν 5€ αλλά δεν είπα τίποτα, καθώς στο παρελθόν με είχε εξυπηρετήσει σε κάτι που κανένας άλλος δεν μου το έκανε σε άλλα καταστήματα. Μετά από 1,5 βδομάδα ρωτάω αν μπορώ να αλλάξω κάρτα SIM και στην Q σε άλλο κατάστημα (μην τυχόν και το κάνανε μόνο σε wind ξέρω'γω), και μου λέει φυσικά, και είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 8€ το μηνα ειναι για 1GB ειναι ??? γιατι τωρα παρατηρησα το sms γιατι τελευταια με εχουν ζαλισει με προσφορες ... πληρωνεις μια φορα 8 ευρω και εχεις 1γβ καθε μηνα μεχρι το τελος του 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 πληρωνεις μια φορα 8 ευρω και εχεις 1γβ καθε μηνα μεχρι το τελος του 2015 αυτο μας ελειπε τωρα... εχω 20GB wind εχω στο plus 25 400MB και τωρα αυτο το gkigka μου θημισε το παλιο 1,5GB τζαμπε που ειχα καψει το Ν97μινι :lol: αντε παλι ενα πακετο καρτες :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εγώ χτες πήγα και άλλαξα την sim που είχα πάρει πριν από μερικές μέρες από κοπέλα της wind έξω από το μετρό. Πήγα στη wind της Ομόνοιας, είπα ότι θέλω τη δωρεάν αντικατάσταση με sim 4g και μου την άλλαξαν χωρίς χρέωση. Μου έδωσαν κάρτα 3in1 χρώματος πορτοκαλί. Δεν μου ζήτησαν καν ταυτότητα, γιατί στο σύστημα φαινόταν ακόμα το όνομα της κοπέλας που μου την έδωσε. Η υπάλληλος είπε ότι θέλει κανένα δίμηνο για να γίνει η αλλαγή των στοιχείων. Πάντως δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι ήδη υπάρχει βελτίωση στην ταχύτητα. Με την παλιά sim ακόμα και όταν έπιανε 3g υπήρχαν στιγμές που έκανε πολλή ώρα να φορτώσει τις σελίδες. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, χωρίς βεβαίως να υπάρχει καμία σχέση με το 4g της cosmote ή της vodafone. Έκανα 4-5 speedtest στην πλατεία Ομονοίας και έβγαλαν κατά μέσο όρο 15 mbit/s download, 8 upload και γύρω στο 45 ping. Απ' ότι διαβάζω δεν πρέπει να είναι καλό για 4g αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι κυρίως η σταθερότητα, αλλιώς τη δουλειά σου και με αυτά την κάνεις μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δοκίμασε να βάλεις και: Τύπος APN: Internetναι το εκανα δεν γινεται τιποτα απο την γουιντ ειπαν να ξαναπαω για αντικατασταση καρτας...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ναι το εκανα δεν γινεται τιποτα απο την γουιντ ειπαν να ξαναπαω για αντικατασταση καρτας...:mad::mad::mad: Καλά, έχει κάτι "επαγγελματίες" στα καταστήματά της η wind.. Στις εικόνες στο προηγούμενο post σου, δοκίμασες να αλλάξεις όλες τις ρυθμίσεις για το φορητό σημείο hot-spot? Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Άλλαξα κι εγώ την κάρτα SIM μου με την νέα πορτοκαλί 4G, στο κατάστημα WIND στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Με εξυπηρέτησαν γρήγορα ζητώντας μόνο την αστυνομική μου ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Χρειάζεται να έχεις την παλιά σιμ μαζί για την αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όχι. Απλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Το λέω γιατί είχα πάρει 2 νουμεράκια καινούρια, είχα ενεργοποιήσει το ένα και όταν πήγα να αλλάξω τις κάρτες μόνο στο πρώτο γινόταν, και για το 2ο έπρεπε να το ενεργοποιήσω και πήγα ξανά για αλλαγή άλλη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Είχα πάρει την προσφορά για το 1gb/μήνα στις 24 Μαρτίου. Στις 1 Απριλίου μου έβαλαν άλλο 1 gb, λόγω της προσφοράς. Και έτσι είμαι full από ΜΒ! Φοβερη προσφορά! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Αν το υπόλοιπο στο λογαριασμό μου είναι λιγότερο από 1 ευρώ, υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ daily internet? Αν όχι να βάζω όσο χρειάζομαι από paypal και να έχω πάντα κάτω από 1 ευρώ για να γλιτώσω... :) θα το χρεωθεις και θα αφαιρεθει οταν βαλεις λεφτα Edited April 4, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Α, ναι; Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν υπάρχει αρνητική χρέωση. Εσένα σου έχει συμβεί αυτό; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Υπαρχει κανονικα αρνητικη χρεωση και μαλιστα αν χρωστας δεν σου επιτρεπει και να κανεις κληση κι ας εχεις πακετα ενεργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχω την εντύπωση πως πήρε παράταση η προσφορά των 8ευρώ για 1GB κάθε μήνα για όλο το 2015, δεν μπορώ να βρω ομως την ανακοίνωση και δεν θυμάμαι την τελική ημερομηνία. Είναι στις 12 Απρίλη; Ξέρει κανείς; 14 Απριλη Πρέπει να έχεις 0.10 ευρώ, γιατί στο απόλυτο 0 δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις ακόμα και αν έχεις χρόνο ομιλίας διαθέσιμο Αν δεν κανω λαθος 0,01€ Α, ναι; Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν υπάρχει αρνητική χρέωση. Εσένα σου έχει συμβεί αυτό; Υπαρχει κατι που να ξερει η εξυπηρετηση πελατων; :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλά, έχει κάτι "επαγγελματίες" στα καταστήματά της η wind.. Στις εικόνες στο προηγούμενο post σου, δοκίμασες να αλλάξεις όλες τις ρυθμίσεις για το φορητό σημείο hot-spot? Γιατί να να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις; Μιλαγα χθες με το 1260 πενήντα λεπτά και κατόπιν με το 1231 που είναι οι βλάβες, έχω 3 ενεργοποιημένα νούμερα της Q με τα 8 ευρώ για ένα GB ιντερνετ, Τα τηλ είναι, ένα τουρπο χ, ενα γουιντος τηλ. και το LG το δικό μου, τα άλλα δυο τηλ λειτουργούν σωστά με τις ίδιες ρυθμίσεις. Από τις βλάβες ο τεχνικός μου ζήτησε να αλλάξω την κάρτα την δική μου και να την βάλω σε άλλο τηλ. που έχει σωστές ρυθμίσεις της Q και να δω αν λειτουργεί. E… το έκανα και τα άλλα 2 τηλ ΔΕΝ λειτουργούν με αυτήν την κάρτα και το LG ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με της άλλες δυο κάρτες!!!!! ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ…. Ή το δίκτυο……. Αυτά μου τα είπε ο τεχνικός από το 1231, κάρτα άλλαξα την Πέμπτη…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γιατί να να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις; Μιλαγα χθες με το 1260 πενήντα λεπτά και κατόπιν με το 1231 που είναι οι βλάβες, έχω 3 ενεργοποιημένα νούμερα της Q με τα 8 ευρώ για ένα GB ιντερνετ, Τα τηλ είναι, ένα τουρπο χ, ενα γουιντος τηλ. και το LG το δικό μου, τα άλλα δυο τηλ λειτουργούν σωστά με τις ίδιες ρυθμίσεις. Από τις βλάβες ο τεχνικός μου ζήτησε να αλλάξω την κάρτα την δική μου και να την βάλω σε άλλο τηλ. που έχει σωστές ρυθμίσεις της Q και να δω αν λειτουργεί. E… το έκανα και τα άλλα 2 τηλ ΔΕΝ λειτουργούν με αυτήν την κάρτα και το LG ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με της άλλες δυο κάρτες!!!!! ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ…. Ή το δίκτυο……. Αυτά μου τα είπε ο τεχνικός από το 1231, κάρτα άλλαξα την Πέμπτη…. Το είπα για να αποκλείσουμε και αυτή την περίπτωση, αν όντως έφαγε αυτό. Με αυτά που μου γράφεις, η κάρτα φταίει σίγουρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το είπα για να αποκλείσουμε και αυτή την περίπτωση, αν όντως έφαγε αυτό. Με αυτά που μου γράφεις, η κάρτα φταίει σίγουρα. Η κάρτα φταίει σίγουρα 1000% από βδομάδα θα πάω πάλι σε ένα κατάστημα να δω τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα σας.Σήμερα εντελώς τυχαία τσεκαροντας το υπολοιπο που έχω καλεσα 1225 και είδα οτι μου αφαίρεσαν 4,40 ευρώ απο το υπολοιπο μου.Πατώντας την επιλογή 1 στη συνέχεια είδα οτι μου εχουν βάλει bonus ομιλίας 4,40 ευρώ που ισχύουν μεχρι 23 Σεπτεμβρίου χωρίς εγώ να έχω αγοράσει καποιο πακέτο ομιλίας.Πήρα τηλέφωνο στη q και αφού τσέκαραν το λογαριασμό μου μου είπαν ότι πραγματι δεν είναι ενεργοποιημένο απο μένα κάποιο πακέτο και θα το τσεκάρουν αυτοί στέλνοντας κάποιο αίτημα για ανάλυση λογαριασμού!!!Τι είναι αυτό;; Πρώτη φορά μου συμβαίνει...Εχει συμβεί σε κανεναν απο εσάς;; Τυχερός είσαι, στην περίπτωση μου πήραν τα ευρώ αλλα δωρεάν χρόνο δεν είδα... Έχω δώσει ένα Q στη μάνα μου για ώρα ανάγκης. Επειδή ξέρω πια τι λαμόγια είναι, μπαίνω μια φορά την εβδομάδα για έλεγχο υπολοίπου. Μια εβδομάδα δεν μπήκα και βρήκαν ευκαιρία να βουτήξουν τα λεφτά οι απατεώνες. Στο MyQ φαίνεται ενεργοποιημένο μόνο το "Q ONLINE REGISTRATION BONUS" Ε ρε κράξιμο που έχουν να φάνε οι λωποδύτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά εχω καρτοκινητό Q ενώ εχω βαλει το whatss up Αυτό με χρεώνει data γιατί;.Κάνω κατι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δεν σε χρεώνει αυτο data Σε χρεώνουν άλλες εφαρμογές οι οποίες ειναι δύσκολο να περιοριστούν Συνιστώ με 2 ευρω να αγοραστεί το πακέτο 400 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δεν σε χρεώνει αυτο data Σε χρεώνουν άλλες εφαρμογές οι οποίες ειναι δύσκολο να περιοριστούν Συνιστώ με 2 ευρω να αγοραστεί το πακέτο 400 MB είναι δυνατό να ορίσουμε μόνο την εφαρμογή whatsup να καταναλώνει data και να αποκλείσουμε όλες τις υπόλοιπες με κάποιο τρόπο; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 είναι δυνατό να ορίσουμε μόνο την εφαρμογή whatsup να καταναλώνει data και να αποκλείσουμε όλες τις υπόλοιπες με κάποιο τρόπο; Περιορισμος δεδομενων παραακηνιου(για android) και καποια εφαρμογη για data στο play store. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts