Jump to content

babis_sougias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis_sougias

  1. Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα πάνε ρολόι και έχω άπλετο χρόνο. Δεν θα ζητήσω την άδειά σου. Ούτε θα σου απαντήσω με τον αγενεστατο τρόπο που μιλάς εσύ. Έτσι για την ιστορία, μου έστειλαν τη σύμβαση όπως την ήθελα και την αποδέχθηκα.
  2. Οι διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες στις οποίες αναφέρονται δεν γίνονται μόνο στο συγκεκριμένο νούμερο που είναι μόνο για ίντερνετ, όπως λες. Γινονται και με μέιλ (το οποίο έχουν ήδη ζητήσει), επιστολές (προφανώς στην ταχυδρομική διεύθυνση μου, που επίσης έχουν) και τηλεφωνικές κλήσεις "στους αριθμούς μου", που προφανώς εννοούν και το σταθερό μου (άσχετο με την συγκεκριμένη υπηρεσία,αλλά επίσης το ζητάνε και το έχουν καταχωρισει). Εγώ δεν βλέπω να μιλάνε για cookies. Εσύ ερμήνευσέ το όπως σε βολεύει, μπορείς και να τους θεωρείς αγίους, δικαίωμά σου. Η απορία μου ήταν εξ αρχής αν και σε άλλες συμβάσεις είναι προσυμπληρωμενα τα ίδια, για να ξέρω τι να τους απαντήσω αν μου πουν "take it or leave it".
  3. Ευχαριστώ πολύ. Λογικά στο "σύνθετη επεξεργασία" πρέπει να λέει αυτά που πρόσταρα πιο πάνω ε? Πάντως μου κάνει εντύπωση ειδικά αυτό για την παρακολούθηση της κίνησης. Κοινώς καταγράφεται που μπαίνεις και τι κάνεις ακριβώς. Και αυτό από τον ίδιο τον isp για εμπορικούς λόγους.
  4. Δεν το ήξερα γιατί δεν έχω my Vodafone. Μπορείς να μου στείλεις με ένα screenshot τι επιλογές έχει στα προσωπικά δεδομένα?
  5. Δεν είναι κέρδος το να μην με πρήζουν για διαφημίσεις κάθε λίγο? Αν εννοείς ότι πρέπει να αποδεχθούμε ότι αυτοί θα το κάνουν είτε με συναίνεση είτε χωρίς, μάλλον έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ σου. Επίσης, βλέπεις ότι μιλάμε για παρακολούθηση της κίνησης, έτσι?
  6. Έκανα παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας και στη σύμβαση που μου έστειλαν να αποδεχθω ειχε τσεκαρισμενα κουτάκια ότι συμφωνώ στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς και ότι θα επικοινωνούν μαζί μου για τέτοιους σκοπούς με διάφορους τρόπους (sms, mail, επιστολές κλπ). Τους έστειλα μειλ ότι δεν συναινώ και μου έστειλαν άλλη σύμβαση, που εξακολουθεί να έχει τσεκαρισμενα τα εξής σημεία: "Δηλώνω ότι συναινώ στην επεξεργασία εκ μέρους της VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. προσωπικών δεδομένων μου και στην ανακοίνωσή τους σε συνεργαζόμενες ή συνδεδεμένες εταιρείες,(α) τα οποία περιορίζονται σε στοιχεία προσδιοριστικά της ταυτότητάς μου και πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ, με σκοπό την παροχή προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και την εμπορική προώθηση εξατομικευμένων προϊόντων ήυ πηρεσιών της VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. (β)τα οποία και σχετίζονται με τη συμπεριφορά μου όταν περιηγούμαι στο διαδίκτυο ή τις συνήθειές μου βάσει των δεδομένων κίνησης και θέσης που έχει στη διάθεσή της η VODAFONE καθώς και τα δεδομένα που αφορούν τις συσκευές μου, με σκοπό την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και εμπορική προώθηση εξατομικευμένων προϊόντων ή υπηρεσιών της VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ." Τους έστειλα να τα αφαιρέσουν κι αυτά και ότι θα τους καταγγειλω. Έχετε προσέξει τις συμβάσεις σας, ειδικά όσοι τις κανατε μέσω της ιστοσελίδας?
  7. Δυστυχώς στη miui global 12.0.2 δεν έχει διορθωθεί ο μετρητής της μπαταρίας. Μετράει μονο τις εκάστοτε τελευταίες 24 ωρες.
  8. Επειδή το συζητούσαμε και πιο πίσω, τελικά το gt-king με την unrooted android 9 rom του superceleron τελικά δεν παίζει τη νέα cosmote tv (ott), παρότι παίζει το παλιό tv go. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή ανοίγει μεν, αλλά όλα τα streams βγάζουν σφάλμα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή την αντίστοιχη android tv rom του superceleron να δούμε.
  9. Κι εγώ το ίδιο με τα sms. Ούτε τα λινκς ανοίγουν ούτε οι αριθμοί τηλεφώνου πατιουνται ώστε να τους καλέσεις. Το ίδιο ισχύει και με την miui 11.0.3 και τώρα με τη 12.
  10. Σε μένα πάντως τα στατιστικά της μπαταρίας μηδενιστηκαν στις εξής περιπτώσεις: 1. Μολις το έβγαλα από την πρίζα μετα από πλήρη φόρτιση. 2. Μόλις πέρασαν 24 ώρες από την προηγούμενη πλήρη φόρτιση, παρότι ακόμα η μπαταρία ήταν γύρω στο 40%.
  11. Κλείνω δεύτερη μέρα με miui 12. Νομίζω ότι λαγκάρει αισθητά σε κάποιες λειτουργίες, πχ μετάβαση από εφαρμογή στο home ή από την εφαρμογή που είσαι στην προηγούμενη. Μπαταρία δεν κατάφερα να μετρήσω, γιατί άργησα να προσέξω αυτό που γράφουν κάποιοι φίλοι πιο πίσω, ότι πλέον μετράει χρήση κατά τις τελευταίες 24 ώρες. Απίστευτη βλακεία αυτό. Πάντως αυτή τη στιγμή, 6 ώρες μετά από πληρη φόρτιση, είμαι στο 77%, έχοντας 2 ώρες και 50 λεπτά οθόνη (με δύο σιμ, χάλια σήμα και wifi ανοιχτό με αρκετό browsing και μουσική). Επίσης, ποτέ δεν είχα κάτω από 3,3 gb ελεύθερη ram, τώρα παίζω μεταξύ 2,9 και 3,3.
  12. Φίλε γάτε, το είχαμε ξανασυζητήσει νομίζω, αλλά μάλλον δεν έπιασα την απάντησή σου! Δηλ. τι άλλο θέλει η νέα εφαρμογή cosmote ott πέραν ενός unrooted box με κατάλληλη έκδοση android? Η ιστοσελίδα της cosmote λέει μόνο "android phone/tablet έκδοση από την 5.1 και μετά (Android OS v. 5.1+)".
  13. Τελικά πήρα το gt-king από την ιταλική αποθήκη του geekbuying. Με dhl ήρθε σε λιγότερες από 48 ώρες από την παραγγελία! Μου ήρθε συσκευή με s/n SA9XH. Της πέρασα μια unrooted rom του superceleron που είναι για το s/n b922 και δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον για τις δουλειές που τη θέλω (επίσημο cosmote tv, kodi). Μοναδικό πρόβλημα: δεν έχω καθόλου ίντερνετ από το ethernet. Κάπου πέτυχα ποστ ότι πολλά gt-king το έχουν εμφανίσει, οπότε δεν ξέρω αν φταίει η rom ή αν είναι θέμα hardware. Βαρέθηκα να το ψάξω παραπάνω μιας που το ρούτερ είναι κοντά και το wifi τερματίζει τα 100 mbps μου. Α, και μιας που λέτε για air mouse, είναι γενικά τόσο δύσχρηστα ή φταίει το συγκεκριμένο? Μιλάμε, δεν μπορώ να στοχεύσω με τίποτα!
  14. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Δεν το 'πιασα αυτό για το τσέχικο!
  15. Ναι, για το root switch θυμάμαι από άλλες roms άλλων συσκευών ότι δεν κάνει δουλειά. Το cosmote ott βλέπω ότι χρειάζεται συσκευή με android tv και φυσικά no root. Έψαξα για τα διάφορα serial numbers του gt-king και πράγματι βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλα εκτός από το B922 και το 922X. Βλέπω π.χ. SA9X και SB9X. Μάλλον δεν πρέπει να το ρισκάρω. Τι πράγμα κι αυτό πλέον να έρχονται όλες οι συσκευές rooted. Θυμάμαι παλιά που διαβάζαμε πώς να ρουτάρουμε και τώρα ψαχνόμαστε για το αντίστροφο. Τι άλλο android μηχανάκι προτείνετε μέχρι τα 100 ευρώ που είτε να έρχεται no root από τη μάνα του, είτε να υπάρχουν custom roms χωρίς root? Αν υπάρχει και rom με android tv για το μέλλον που πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξω το tv go με το ott, καλοδεχούμενη. Η χρήση του είναι αποκλειστικά ote tv go και kodi (streaming 1080p μέσω ίντερνετ και τοπικά).
  16. Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να πάρω το gt-king ή το gt-king pro της beeelink. Βλέπω όμως ότι έρχονται με root, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα παίζει το cosmote tv go. Έχει δοκιμάσει κανείς τις roms του superceleron? Αυτή και αυτή αντίστοιχα. Αν καταλαβαίνω καλά, αυτές οι roms έρχονται και σε βερσιόν χωρίς root, οπότε θα κάνω τη δουλειά μου? (διάβαζα και για το magisk, αλλά δεν θέλω να μπλέξω μ' αυτό)
  17. Εγώ που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από επεξεργαστική ισχύ, ούτε παίζω παιχνίδια, κατέληξα στο RN 8 pro αντί του pocophone. Μεγάλο προσόν του RN 8 pro για μένα η μπαταρία. Το έχω τώρα μία εβδομάδα. Μετά την πρώτη φόρτιση το έλιωσα για ένα εικοσιτράωρο με φουλ χρήση browsing, εγκατάσταση και ρύθμιση εφαρμογών και μετά από 12 ώρες ανοιχτής οθόνης (σε αυτόματη φωτεινότητα) το έβαλα να φορτίσει, ενώ είχε ακόμα 17%. Μετά το πήρα πέντε μέρες διακοπές. Με ανοιχτά δεδομένα, δύο σιμ, αυτόματη φωτεινότητα, χρήση google maps στο δρόμο (πεζός) περίπου 2 ώρες την ημέρα, άλλες 2 ώρες browsing και συνολικό χρόνο ανοιχτής οθόνης 5 ώρες, το βράδυ είχε γύρω στο 35%. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση, δεν το κρύβω. Το pocophone φαίνεται σαν φτωχός, άγαρμπος συγγενής μπροστά του.
  18. Μετά από 3,5 χρόνια χρήσης, η μπαταρία άρχισε να τα παίζει. Όταν φτάσει γύρω στο 30%, πέφτει πολύ γρήγορα και ακανόνιστα (ειδικά από το 15% στο 0 πέφτει σε δευτερόλεπτα). Μπορώ να πω ότι το κινητό το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλο.
  19. Από πού ενημερώνεσαι για τέτοιους είδους προβλήματα και γενικά για νέα addons κλπ?
  20. Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα (και στο kodi 17.3 αλλά και σε προηγούμενες εκδόσεις) και οφειλόταν, όπως είπε ο φίλος Kandilak, στο ότι ο χρήστης των windows είχε όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να μην διαβάζει καλά το kodi τις διαδρομές των αρχείων. Έφτιαξα έναν δεύτερο χρήστη με όνομα από αγγλικούς χαρακτήρες και όλα δουλεύουν καλά.
  21. Αυτό που λες είναι το σύνηθες και για μένα σε χρήση στο δρόμο, με ήλιο, ζέστη κλπ. Με χρήση εντός σπιτιού έχω πιάσει πολλές φορές 8 ώρες ανοιχτή οθόνη και 2-3 ώρες κλήσεις. Χωρίς 4g αλλά μόνο wifi έχω πιάσει τρεις τέσσερις φορές και 9.5 ώρες ανοιχτή οθόνη.
  22. Εγώ εξακολουθώ να το έχω εδώ και ένα χρόνο ως κύρια συσκευή με περσινή ρομ cyanogen nightly. Όλα καλά, μπαταρία ακόμα καταπληκτική, φόρτιση κάθε δύο μέρες, ίσως και τρεις, με ανοιχτά δεδομένα, wifi, gps. :cool:
  23. Zuk z1, πολύ ευχαριστημένος εδώ και 10 μήνες, δύο μέρες με σκληρή χρήση, 3-4 με μέτρια χρήση. Πάντα ανοιχτό 4g και wifi.
×
×
  • Create New...