mary19 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Οσοι στειλατε το μνμ, σας τραβηξε 8 ευρω απο τη καρτα και απλα σας εδωσε το 1 γιγα;; Δεν ηρθε μνμ πως θα παρετε και τους επομενους μηνες απο 1 γιγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ήρθε ένα SMS που γράφει: 2015 GIGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΟ 1GB MOBILE INTERNET ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Προλαβαίνω άραγε την προσφορά αν κάνω φορητότητα από frog ? Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Προλαβαίνω άραγε την προσφορά αν κάνω φορητότητα από frog ? Θεωρητικα ναι.Εμενα απο whats up εκανε 4 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Προλαβαίνω άραγε την προσφορά αν κάνω φορητότητα από frog ? Μέχρι την Παρασκευη ισχύει η προσφορά.Με δεδομένο ότι μεσολαβεί και αργία, μάλλον είναι οριακό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayaba_12 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα, εγώ έστειλα πριν λίγο μήνυμα και έφαγα πόρτα... Μου απάντησε ότι "η εντολή αυτή δεν ισχύει" μάλλον είναι προσφορά για συγκεκριμένους... Τυχεροί όσοι το πήρατε, αλλά δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα, εγώ έστειλα πριν λίγο μήνυμα και έφαγα πόρτα... Μου απάντησε ότι "η εντολή αυτή δεν ισχύει" μάλλον είναι προσφορά για συγκεκριμένους... Τυχεροί όσοι το πήρατε, αλλά δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους!!! Μάλλον θα έστειλες λάθος μήνυμα.Ούτε σε μένα ήρθε κάποιο μήνυμα για την προσφορά αλλά την ενεργοποιησα κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Καλημέρα, εγώ έστειλα πριν λίγο μήνυμα και έφαγα πόρτα... Μου απάντησε ότι "η εντολή αυτή δεν ισχύει" μάλλον είναι προσφορά για συγκεκριμένους... Τυχεροί όσοι το πήρατε, αλλά δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους!!! Κάτι δεν έγινε σωστά... Ξαναστείλτο (100 στο 12000). Εννοείται ότι μιλάμε για Q. Μάλλον θα έστειλες λάθος μήνυμα.Ούτε σε μένα ήρθε κάποιο μήνυμα για την προσφορά αλλά την ενεργοποιησα κανονικά Σε τρία Q την ενεργοποίησα και εγώ, χωρίς να έχει λάβει κανένα το μήνυμα. Στο ένα μόνο μου απάντησε "η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σας", αλλά το έστειλα και δεύτερη φορά και ενεργοποιήθηκε. :) Edited March 22, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Πώς γίνεται ρε εσύ; εγώ έχω 2 σιμακια Q και έστειλα το μυνημα και δεν πήρα την προσφορά σε κανένα από τα δύο. Σίγουρα η προσφορά είναι για μόνο για αυτούς που πήραν το μυνημα. Κάτι δεν έγινε σωστά... Ξαναστείλτο (100 στο 12000). Εννοείται ότι μιλάμε για Q. Σε τρία Q την ενεργοποίησα και εγώ, χωρίς να έχει λάβει κανένα το μήνυμα. Στο ένα μόνο μου απάντησε "η υπηρεσία δεν διατίθεται στο πρόγραμμα σας", αλλά το έστειλα και δεύτερη φορά και ενεργοποιήθηκε. :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς γίνεται να σου είπαν κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν ισχύει για όλους. Εγώ που το δοκίμασα πάντως δεν πήρα καμιά προσφορά. Καλη φαση! Προπληρωνεις για 4 μηνες και κερδιζεις κανα 3αρι μηνες ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιζουν τιποτα φιλα γραμματα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panathas76 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ρε παιδιά μας δουλεύετε; Εγώ προσπάθησα να το ενεργοποιήσω το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο αδερφός μου στο δικό του αριθμό και κανένας μας δυστυχώς δεν πήρε την προσφορά. Κρίμα που δεν την δικαιούμαι και συγχαρητήρια στους τυχερούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ήρθε ένα SMS που γράφει: 2015 GIGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΟ 1GB MOBILE INTERNET ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ! Πως ακριβώς δουλεύει η προσφορά; Εμένα μου απάντησε οτι το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί για να ενεργοποιήσω το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Πως ακριβώς δουλεύει η προσφορά; Εμένα μου απάντησε οτι το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί για να ενεργοποιήσω το πακέτο. GIGA Προσφορά για όλο το 2015! Τώρα η Q σου προσφέρει 1GB Internet κάθε μήνα μέχρι τέλος του 2015 με χρέωση 8€ μόνο μια φορά! Στείλε 100 στο 12000 μέχρι 27/3! 8 ευρω υπολοιπο και στελνεις το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επιβεβαιώνω και εγω οτι χωρις να εχω παρει κανενα μηνυμα , εστειλα 100 στο 12000 και πηρα την προσφορα χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μόλις το έστειλα και εγώ και τα πήρα!!!!σούπερ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις το έστειλα και εγώ και τα πήρα!!!!σούπερ!!! Στο λογαριασμό μου όμως δεν φαίνονται.... Ποτε θα πιστωθούν?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ.μπηκαν τώρα το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κάτι σε εμένα μπήκαν! Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LakisFM1 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδια την πρωτη φορα που εστειλα 100 με απαντησε 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ' ΚΑΙ ψαχνομουνα , τελικα ειπα να ξαναστειλω και το δεχτηκε ! Μαλλον δεν πιανει παντα ? ΠΣ.Δεν μου ειχε ερθει μυνημα για την προσφορα ουτε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημέρα παιδιά, έχω μια Q card, την οποία δεν χρησιμοποιούσα και πολύ και τελικά την κατέστρεψα προσπαθώντας να την κόψω με sim cutter. Εχω κάποιο υπόλοιπο μέσα, μπορώ να κάνω φορητότητα αριθμού σε free2go και άν ναι, θα μου δώσουν καινούρια sim και θα κρατηθεί το υπόλοιπο? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλήμερα!!! Παιδία εγώ πήρα εχθές το βράδυ την εξυπηρέτηση πελάτων και με επιβεβαιώσαν πως αυτοί που ενεργοποιήσαν την προσφορά χωρίς να έχουν λάβει το μύνημα δεν θά εχούν 1GB κάθε μήνα για 1 χρόνο αλλά μόνο για τον επόμενο μήνα. Οπότε πάλι κάλα που δεν την ενεργοποιήσα. Καθέ εμπόδιο για καλό τελικά!!!!!!!!!!!! :) ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλήμερα!!! Παιδία εγώ πήρα εχθές το βράδυ την εξυπηρέτηση πελάτων και με επιβεβαιώσαν πως αυτοί που ενεργοποιήσαν την προσφορά χωρίς να έχουν λάβει το μύνημα δεν θά εχούν 1GB κάθε μήνα για 1 χρόνο αλλά μόνο για τον επόμενο μήνα. Οπότε πάλι κάλα που δεν την ενεργοποιήσα. Καθέ εμπόδιο για καλό τελικά!!!!!!!!!!!! :) ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ!!!! Απλά θα μπερδεύτηκε ο υπάλληλος που σου απάντησε.Στο μήνυμα που έρχεται αφού ενεργοποιησεις την προσφορά γράφει πως θα έχεις 1GB για όλο το 2015.Δε θα είχε νόημα εξάλλου να δώσουν προσφορά 1GB για ένα μήνα 8 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλη η προσφορα για 9 GB ουσιαστικα με 8€, αλλα βρε παιδια ποιον συμφερει τελικα; αν κανεις μια ανανεωση τον μηνα με 10€ (που πιστευω οτι την κανει οποιος χρησιμοποιει το τηλεφωνο του), στο δινει το 1Γιγα η Q απο μονη της. Αν κανεις μια ανανεωση των 10€ αν διμηνο, εισαι στα ιδια (αγοραζεις τους 4 μηνες) Βεβαια μιλαω για εναν μεσο χρηστη, γιατι ποτε δεν εχω καταφερει να πλησιασω καν την καταναλωση του 1 Γιγα σε εναν μηνα, το πολυ να ξοδεψω 300 ΜΒ η προσφορα αυτη θα ηταν καλη για δευτερη γραμμη πχ σε ταβλετ 3G, με 8€ θα ειχες ιντερνετ μεχρι τελος του χρονου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλήμερα!!! Παιδία εγώ πήρα εχθές το βράδυ την εξυπηρέτηση πελάτων και με επιβεβαιώσαν πως αυτοί που ενεργοποιήσαν την προσφορά χωρίς να έχουν λάβει το μύνημα δεν θά εχούν 1GB κάθε μήνα για 1 χρόνο αλλά μόνο για τον επόμενο μήνα. Οπότε πάλι κάλα που δεν την ενεργοποιήσα. Καθέ εμπόδιο για καλό τελικά!!!!!!!!!!!! :) ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ!!!! Φιλε μου οι υπαλληλοι ειναι παντελως ασχετοι μην τους εμπιστευεσαι. Μολις ενεργοποιησεις το πακετο, σου ερχεται το εξης sms " 2015 GIGA ΠPOΣΦOPA! AΠO ΣHMEPA KAI MEXPI TO TEΛOΣ TOY 2015 ΘA EXETE ΔΩPO 1GB MOBILE INTERNET ΓIA 30 HMEPEΣ!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλη η προσφορα για 9 GB ουσιαστικα με 8€, αλλα βρε παιδια ποιον συμφερει τελικα; αν κανεις μια ανανεωση τον μηνα με 10€ (που πιστευω οτι την κανει οποιος χρησιμοποιει το τηλεφωνο του), στο δινει το 1Γιγα η Q απο μονη της. Αν κανεις μια ανανεωση των 10€ αν διμηνο, εισαι στα ιδια (αγοραζεις τους 4 μηνες) Βεβαια μιλαω για εναν μεσο χρηστη, γιατι ποτε δεν εχω καταφερει να πλησιασω καν την καταναλωση του 1 Γιγα σε εναν μηνα, το πολυ να ξοδεψω 300 ΜΒ η προσφορα αυτη θα ηταν καλη για δευτερη γραμμη πχ σε ταβλετ 3G, με 8€ θα ειχες ιντερνετ μεχρι τελος του χρονου ;) Στους 9 μήνες αν κάποιος κάνει 2-3 ανανεώσεις, έχει πρακτικά πληρωσει 8€ για 6-7 μήνες.Δε το λες και άσχημα, όταν κανονικά θα έδινες 12-14€.Συν ότι όσοι δεν κάνουν κλήσεις μπορούν τώρα να ανανεώσουν με 5€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλη η προσφορα για 9 GB ουσιαστικα με 8€, αλλα βρε παιδια ποιον συμφερει τελικα; αν κανεις μια ανανεωση τον μηνα με 10€ (που πιστευω οτι την κανει οποιος χρησιμοποιει το τηλεφωνο του), στο δινει το 1Γιγα η Q απο μονη της. Αν κανεις μια ανανεωση των 10€ αν διμηνο, εισαι στα ιδια (αγοραζεις τους 4 μηνες) Βεβαια μιλαω για εναν μεσο χρηστη, γιατι ποτε δεν εχω καταφερει να πλησιασω καν την καταναλωση του 1 Γιγα σε εναν μηνα, το πολυ να ξοδεψω 300 ΜΒ η προσφορα αυτη θα ηταν καλη για δευτερη γραμμη πχ σε ταβλετ 3G, με 8€ θα ειχες ιντερνετ μεχρι τελος του χρονου ;) Όποιος χρησιμοποιεί 3G φυσικά και θέλει μία τέτοια προσφορά. Για πολλούς τα 100 λεπτά χωρίς ελάχιστη χρέωση με 3 ευρώ είναι υπεραρκετά άρα μπορείς με 10 ευρώ να περάσεις και 3 μήνες. Επιπλέον η λογική σου ότι με "μία ανανέωση των 10 ευρώ στο 2μηνο είσαι στα ίδια" είναι λάθος καθώς με 2 ευρώ αγοράζει 400ΜΒ δηλαδή ούτε τα μισά της προσφοράς. Και μην ξεχνάς ότι ακόμη και όταν έχεις το 1 GB της ανανέωσης εκείνο το μήνα μπορείς να έχεις 2GB. Εσύ βέβαια δεν τα ξοδεύεις όπως δεν τα ξοδεύω και εγώ αλλά με κάποιους συμβιβασμούς. Δηλαδή θα αποφύγω όσο γίνεται να δω κάποιο βιντεάκι, θα αποφύγω βιντεοκλήσεις κλπ. Τώρα έχω μία μεγαλύτερη άνεση να μην κάνω προσεκτική χρήση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς απενεργοποιούμε τον τηλεφωνητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts