Jump to content

ayaba_12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ayaba_12

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ayaba_12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το δελτίο τύπου! Ναι ισχύει και για Q! Άντε να το συνεχίσετε και μετά τις 31/7... Δελτίο Τύπου: Η WIND, εξασφάλισε μια μοναδική συνεργασία με το Facebook προς όφελος όλων των συνδρομητών της και προσφέρει, αυτό το καλοκαίρι, δωρεάν τη χρήση mobile internet, για απεριόριστη επικοινωνία και σερφάρισμα, στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Όλοι οι συνδρομητές WIND, καρτοκινητής (F2G, Q) και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν φέτος να μοιράζονται με τους φίλους τους τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες, ξέγνοιαστα! Μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και videos, να επικοινωνούν μέσω Facebook Messenger αλλά και να παρακολουθούν την επικαιρότητα και θέματα που τους ενδιαφέρουν, χωρίς καμιά χρέωση, μιας και η κατανάλωση δεδομένων στο περιβάλλον του Facebook είναι εντελώς δωρεάν και απεριόριστη. Η προσφορά ισχύει από 25 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο site της εταιρείας http://www.wind.gr . Για μια ακόμα φορά η WIND επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων του.
  2. Καλημέρα, εγώ έστειλα πριν λίγο μήνυμα και έφαγα πόρτα... Μου απάντησε ότι "η εντολή αυτή δεν ισχύει" μάλλον είναι προσφορά για συγκεκριμένους... Τυχεροί όσοι το πήρατε, αλλά δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους!!!
  3. Χε,χε ψάξτο καλύτερα! Με τη Q παίρνεις 1Gb με φόρτωμα 10€ από το site ή τα μαγαζιά της Wind και σου μένουν 8,9€. Με 8€ αγοράζεις από το site 4 πακέτα 2€ που δίνουν 400ΜΒ το καθένα... Σύνολο: 2,6GB ! και έχεις και 1000 λεπτ. προς Q ;)
  4. Ρε παιδιά αφού θέλετε τόσα πολλά ΜΒ κοιτάξτε και κατά Q μεριά... http://www.myq.gr Το καλοκαίρι δίνει δώρο 1GB με 10€ φόρτωμα!
  5. Δεν γνωρίζω να λύνεται αυτό το θέμα με τα Ελληνικά... Ρίξτο στο chat με καμιά εφαρμογή στυλ WhatsApp;)
  6. Δεν κάνεις και κανένα restart καλού-κακού; Είναι καινούρια SIM; Αν ναι έχεις κάνει καμιά κλήση;
  7. Στα Ελληνικά: Ρυθμίσεις - Δεδομένα - Περιαγωγή δεδομένων
  8. [/color] Δοκίμασες να ανοίξεις και το data roaming από τις ρυθμίσεις;:blink:
×
×
  • Create New...