Jump to content

tassos_t

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tassos_t

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tassos_t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειμαι κατοχος και εγω του Note 10 plus και τις τελευταιες μερες παρατηρω κατι ενοχλητικο στην οθονη. Οταν κλεινω μια εφαρμογη και γυρναω στην αρχικη οθονη ειναι ολα καλα, ομως κατα την μεταβαση απο του συρταρι εφαρμογων στην αρχικη οθονη παρατηρω μια καθυστερηση μεχρι να εμγανιστει το φοντο(ειναι θαμπη η εικονα για λιγο). Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποτε ακριβως αρχισε να συμβαινει αυτο απλα αυτες τις μερες το παρατηρησα. Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω για την βοηθεια.
  2. ΟΚ ευχαριστω πολυ, Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη αλλα να μην με αφηνει να το ενεργοποιησω οχι να μην υπαρχει καθολου, σωστα? Απλα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι θεμα συσκευης που θα λυθει με καποιο update η παροχου.
  3. Σαν παροχο εχω την Wind (Q), οποτε λετε να παω απο Wind να δω τι θα μου πουν?
  4. Καλημερα παιδια, στο δικο μου S9+ (Ευρωπαικο)δεν εμφανίζεται καθολου η επιλογη VoLTE στις ρυθμισεις. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα? Εχει να κανει με Update της ROM η με το δικτυο του παροχου? Ευχαριστω.
  5. Καλημερα, αυτο ειναι το ευκολο κομματι, το "προβλημα" μου ειναι με τις εφαρμογες. Υπαρχει καποια ρυθμιση στη google που να κραταει τις εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει και να τις κατεβαζει παλι αυτοματα οταν κανεις παλι login?
  6. Απαραιτητο ειναι , αλλα ποιος εχει ορεξη και χρονο να ξανασεταρει την συσκευη απο την αρχη ? Εχω ρωτησει παλι αλλα δεν εχω παρει απαντηση, αν ξερει καποιος ας βοηθησει, υπαρχει τροπος (backup)να γλυτωσουμε το σεταρισμα απο την αρχη? Μιλαμε για not rooted συσκευη.
  7. Δηλαδη με το smart switch θα κρατησει τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει και θα μπορεσω να τις επαναφερω μετα;
  8. Καλησπερα παιδια, Πηρα και εγω το τελευταιο update στην rom και πολυ φοβαμαι οτι εχω battery drain, λογικα πρεπει να κανω ενα factory reset αλλα βαριεμαι να ξαναστησω απο την αρχη το τηλεφωνο. Μιας και δεν ειμαι root δεν ξερω καποιο τροπο να παρω backup. Υπαρχει καποιος ? Ευχαριστω.
  9. Αυτο ηταν.Ευχαριστω πολυ. Λετε να μου το αλαξουν το καλωδιο στην samsung;
  10. Καλησπερα παιδια ,εχω ποσταρει το προβλημα μου και στο τοπικ με τις μπαταριες αλλα μιας και δεν πηρα απαντηση ειπα να το βαλω και εδω. Παρολο που παντα χρησιμοποιω τον αυθεντικο φορτιστη και εχω ενεργοποιημενη την γρηγορη φορτιση καποιες φορες βλεπω το μηνυμα "φορτιση μεσο καλωδιου"και καποιες αλλες βλεπω κανονικα το " γρηγορη φορτιση" χωρις να κανω κατι διαφορετικο. Χανω τιποτα; Εχει κανενας το ιδιο θεμα; Ευχαριστω
  11. καλησπερα παιδια , ειμαι κατοχος του S6 edge + και σημερα ανακαλυψα ενα προβλημα με την φορτιση. Παρολο που παντα χρησιμοποιω τον αυθεντικο φορτιστη και εχω ενεργοποιημενη την γρηγορη φορτιση καποιες φορες βλεπω το μηνυμα "φορτιση μεσο καλωδιου"και καποιες αλλες βλεπω κανονικα το " γρηγορη φορτιση" χωρις να κανω κατι διαφορετικο χανω τιποτα; εχει κανενας το ιδιο θεμα; ευχαριστω
  12. Μετα απο αρκετο διαβασμα εδωμεσα διαπιστωσα οτι δεν εκανα factory reset οταν πηρα την ενημερωση απο 5 σε 6. Προτεινετε να το κανω οποσδηποτε? Αν ναι ,μιας και το εχω στησει το κινητο υπαρχει καποιος τροπος για backup? To Smart Switch δουλευει καλα? Βασικα πως δουλευει?το ανοιξα και δεν ειδα επιλογη να περασεις αρχεια που εχεις σωσει σε PC.
  13. ευχαριστω, αν δεν το ενεργοποιησω καποιο μηνα το χανω η μπορω μετα απο 2 μηνες για παραδειγμα να το ξαναενεργοποιησω?
  14. Παιδια καλημερα, μου ηρθε και εμενα το μηνυμα με τα 1500 λεπτα και 1,5 GB με 8,04 euro. Η προσφορα αυτη ειναι μονο για ενα μηνα η αφου πηρα μια φορα το μηνυμα θα μπορω να ενεργοποιω αυτο το πακετο καθε μηνα?
×
×
  • Create New...