Jump to content

LakisFM1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LakisFM1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Συσκευή

  • Συσκευή
    Redmi 11 Pro 5G

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

LakisFM1's Achievements

  1. 1) το VoLTE σβηνει οταν ανοιξεις το wifi 2) εννοειται οτι εισαι 4G η 5G για να δουλεψει. 3) H καρτα σου ειναι νεα? |Παντως το VoLTE carrier check δεν χρειστηκε να το κανω disable τωρα πλεον.
  2. Αβυσσος τα βαθη της κινητης. Χθες το βραδι δοκιμασα μια ξεχασμενη data vodafone , Που πηρε λαθος APN και αντι για data εγινε voice ! και λειτουργησε το wifi calling. σημερα το πρωι πηγα σε αλλο καταστημα wind , οπου ο υπαλληλος χωρις να κανει τιποτα (απ'οτι με ειπε) , αναψε και το VoLTE icon, και ακολουθως λειτουργησε και το VoWIFI με το αντιστοιχο icon. Το σιγουρο απο ολη την ιστορια ειναι οτι η τεχνικη υποστηριξη της XIAOMI που δεν ηξερε καν αν βγαζει icons, κατι δεν παει καλα εκει.
  3. Ακομα κι ετσι να ειναι , το WiFi calling παλι δεν δουλευει στο υπογειο εδω, οποτε συνεχιζω το ψαξιμο. Μολις δοκιμασα και το VoLTE ,ουτε αυτο δεν δουλευει (Οταν ειμαι σε κληση , κοβεται το ιντερνετ). To παλιο ταπεινο Mi A3 υποστηριζει VοLTE , εμφανιζει HD icon διπλα στο σημα κινητης, οταν κανω κληση εχω και ιντερνετ κανονικα, μονο το WiFi calling δεν εχει. Και κατι τρικ που δειχνουν στο ΥouΤube , απλα ενεργοποιουν το μενου του WiFi calling , στην πραγματικοτητα ομως δεν δουλευει.
  4. Για να επαναφερω το θεμα, μιλησα με την τεχνικη εξυπηρετηση της xiaomi και με ειπαν οτι πιθανο να μην εμφανιζεται εικονιδιο volte (γιατι εγω δεν τον πιστευω?). Μπορει καποιος που του δουλεύει volte η wifi calling να μας πει αν υπαρχει volte εικονιδιο διπλα στην μπαρα σηματος? Ευχαριστω και Χρονια πολλα.
  5. Δεν καταλαβαινω. Μολις το ανοιξα μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση και την εκανα. Δεν ειναι ΟΤΑ (Over The Air) αυτο?
  6. MIUI Global 13.0.3(SKCEUXM) Android Version 12SKQ1.211006.001 Android security update 2022-11-01
  7. Ναι εννοειται. και το γυρισα και σε 4G οπως γραφουν, αν και ειπαν οτι η υπηρεσια υποστηριζεται απο 4G και πανω, δηλ. και στο 5G. Ευχαριστω και Χρονια Πολλα!
  8. Eχω παρει καινουργια sim για αυτο το λογο απο την Q (Wind). Η εξυπηρετηση πελατων της Q με διαβεβαιωνει οτι ενεργοποιησε (και το βλεπω) το 5G, καθως επεισης και τα VoLTE kαι VoWIFI που δεν λειτουργουν. Αγορασα το τηλεφωνο για αυτο τον λογο , αφου το ειδα και στη λιστα συμβατοτητας της Q και παιδευομαι με κωδικους , reset και παλι βλεπω οτι ολοι στο ιντερνετ εχουν το ιδιο προβλημα , δεν ενεργοποιειται το volte και κατα συνεπεια to vowifi... Τι γινεται?? Tην Τριτη θα μιλησω με το you.gr(παλι καλα που δεν το πηρα απο σκρουτζομαγαζο) ... πσ. εννοειται οτι εχω κανει ολα τα update , πηρε και android 12 ,μολις το ανοιξα. Καλησπερα , χρειαστηκε να πατησεις κωδικους για δουλεψει ? πχ To unlock VoLTE: open your phone app and dial *#*#86583#*#* To unlock VoWifi: open your phone app and dial *#*#869434#*#* η' απλα ενεργοποιηθηκαν μονα τους τα μενου "Use VoLTE" και "make calls using wifi"? Ευχαριστω και Χρονια Πολλα!
  9. Παιδια, join the club και εγω απο το you.gr στα 300 euro ,μολις ειδα οτι Black Friday ηταν πιο φτηνο τελοσπαντων. 1) Με χαλασε που στο ραδιοφωνο δεν εχει RDS 2) Παιδευομαι ακομα να ενεργοποιησω τα Volte kai VoWifi στην Q. Eχω μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων λενε οτι ειναι ενεργοποιημενα και το VoLTE kαι τo VoWifi , αλλα στην συσκευη δεν λειτουργει κανενα. Χτυπησα και τους 2 κωδικους : To unlock VoLTE: open your phone app and dial *#*#86583#*#* To unlock VoWifi: open your phone app and dial *#*#869434#*#* Aλλα παλι τιποτα , ουτε VoLTE ουτε VoWifi. Σε σας λειτουργουν? Ευχαριστω.
  10. Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Δοκιμασα τη sim ενος φιλου και εβγαζε ενα σηματακι HD ,αποτι εψαξα ειναι HD telephony/Volte. Γνωριζετε αν πλεον εχουμε και wifi-calling? Τελος ρωτησα σε καταστημα για αντικατασταση καρτας με ειπαν 5 ευρω και κανα-δυο μερες χωρις τηλεφωνο λογο κορωνοιου. Eυχαριστω.
  11. LakisFM1

    Google Nexus S

    NexusS is still alive... Βλεπωντας το thread επιβεβαιωνω οτι παω για τον 5ο χρονο... Απλα ηθελα να πω οτι πριν απο μερικους μηνες ημουν στο just να παρω αλλο τηλεφωνο (γιατι το θεωρω τηλεφωνο και δεν θελω να πεταω 400ρια και 500ρια σε ενα κινητο που η μοιρα του ειναι να πεσει, να σπασει να χαθει...) και λεω ας δοκιμασω την Cyanogenmod ROM ... πραγματικα αλλο τηλεφωνο!! Οσοι εχετε απηυδησει και ετοιμαζεστε να παρετε νεο , δοκιμαστε CyanogenMod! :!:
  12. Παιδια την πρωτη φορα που εστειλα 100 με απαντησε 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ' ΚΑΙ ψαχνομουνα , τελικα ειπα να ξαναστειλω και το δεχτηκε ! Μαλλον δεν πιανει παντα ? ΠΣ.Δεν μου ειχε ερθει μυνημα για την προσφορα ουτε εμενα.
  13. Eγω εχω παρει ενα με φως μπλε υψηλης τασης , μικρο μπριζας , αλλα εκτος οτι για καποιο περιεργο λογο δεν πανε , δεν με αφηνε και να κοιμηθω. Αυτο που λετε για τα υγρα οντως , δεν καταλαβαινουν πλεον ! Ενα baygon μονο κατι παει να κανει , αλλα επειδη ειναι κλειστος ο χωρος θελω να τα αποφυγω. Σιγουρη λυση , αλλα παλι χανεις τον υπνο σου μεχρι να τα σκοτωσεις ολα , ειναι οι κινεζικες ρακετες με υψηλη ταση. Μαλιστα επειδη δεν ηθελα να παω σε κινεζο , εψαξα σε μαγαζια ειδα δεν την ειχανε , οποτε τους ενισχυσα :( Οτιδηποτε με υπερηχους δεν... , να ξυπνας με ενα κεφαλι να , δε λεει..
  14. απο'σο γνωριζω δεματα πανω απο 25 ευρω (συμπεριλαμβανωμενων ταχυδρομικων!!!) , κινδυνευεις για τελωνειο. :X
  15. LakisFM1

    Google Nexus S

    Παιδια γνωστος του ηρθε η αναβαθμιση (τοτε που την εστελναν) και την εγκατεστησε. Μπορουμε να βρουμε τη 2.3.6 , δεν του αρεσε η ΙCS και θελει να βαλει την παλια μαμισια. Αν γινεται χωρις περιεργες διαδικασιες rooting ... :X
×
×
  • Create New...