ozon74 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Πρόσφατα βρήκα μια καλή προσφορά (με 400 λεπτά χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση 10€) στην Wind και πήρα καινούριο (και πολύ εύκολο) νούμερο. Το θέμα είναι πως έχω πάνω από 35€ κάβα στην Q που θα πάνε χαμένα, μια και όλοι έχουν το νέο νούμερο και ο χρόνος με καλύπτει. Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από την Q στο F2G της Wind; Αν ναι, πως; Αν όχι, καμιά καλή ιδέα που να τα "φάω"; Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Πρόσφατα βρήκα μια καλή προσφορά (με 400 λεπτά χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση 10€) στην Wind και πήρα καινούριο (και πολύ εύκολο) νούμερο. Το θέμα είναι πως έχω πάνω από 35€ κάβα στην Q που θα πάνε χαμένα, μια και όλοι έχουν το νέο νούμερο και ο χρόνος με καλύπτει. Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από την Q στο F2G της Wind; Αν ναι, πως; Αν όχι, καμιά καλή ιδέα που να τα "φάω"; Δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από f2g σε f2g , πολύ περισσότερο δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από Q σε F2G Μπορείς να τα φάς σε πακέτα internet και ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κάθε φορά που απορρίπτω μια κλήση μου έρχεται μήνυμα από το 1265 με το νούμερο που απεριψα.μπορώ κάπως να το απενεργοποιήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Για σερφαρισμα απλο το θελω και για κανα email,facebook....πιστευω θα με καλυψει.Θα το δοκιμασω,δε χανω τιποτα.Ευχαριστω.σε καλύπτουν και σου περισσεύουν κι όλας Πρόσφατα βρήκα μια καλή προσφορά (με 400 λεπτά χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση 10€) στην Wind και πήρα καινούριο (και πολύ εύκολο) νούμερο. Το θέμα είναι πως έχω πάνω από 35€ κάβα στην Q που θα πάνε χαμένα, μια και όλοι έχουν το νέο νούμερο και ο χρόνος με καλύπτει. Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα από την Q στο F2G της Wind; Αν ναι, πως; Αν όχι, καμιά καλή ιδέα που να τα "φάω";Πούλα τη κάρτα με το υπόλοιπο σε άλλον, με μια προσφορά πχ 30€ για 35€ υπόλοιπο. αλλιώς θα πάνε χαμένα, εκτός αν τα φας σε πακέτα που σου ναι χρήσιμα Κάθε φορά που απορρίπτω μια κλήση μου έρχεται μήνυμα από το 1265 με το νούμερο που απεριψα.μπορώ κάπως να το απενεργοποιήσω ? απενεργοποίησε την προώθηση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 απενεργοποίησε την προώθηση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος Πρέπει να στείλω κάπου μήνυμα για να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Πρέπει να στείλω κάπου μήνυμα για να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ Από τις ρυθμίσεις του κινητού γίνεται. Βρες στις ρυθμίσεις κλήσεων την προώθηση (ή εκτροπή) και απενεργοποίησε το κατειλημμένο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπερα παιδια,οι της q δεν την παλευουν καθολου,πηρα αλλο κινητο και τους πηρα χθες τηλεφωνο για να μου στειλουν τις ρυθμισεις του ιντερνετ και των mms και μου ειπε αυτη οτι αν δεν μου ερθουν σε μηνυμα για να τις αποθηκευσω θα μου ερθουν οδηγιες στο email μου για να τις κανω χειροικινητα,φυσικα δεν μου τις εστειλαν αλλα τα 24 λεπτα μου τα εφαγαν.Τελοσπαντων ψαχνω να βρω στο ιντερνετ τις ρυθμισεις για να τις περασω χειροκινητα και μπηκα στο site της q και ακολουθησα τις οδηγιες για τα Android ICS αλλα τιποτα.Το κινητο μου ειναι το vodafone smart 2.Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.Μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για να τις περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 2 ρυθμίσεις χρειάζεσαι α) APN: myq b) Roaming ανοικτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Κι εμένα πριν κάνα χρόνο μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν τις ρυθμίσεις με mail και ακόμα μου τις στέλνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Κι εμένα πριν κάνα χρόνο μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν τις ρυθμίσεις με mail και ακόμα μου τις στέλνουν... Μπορεί να έχεις αργό ίντερνετ και να μην έφτασε ακόμα το email...! :rotfl::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Τους ξαναπηρα τηλεφωνο και ο τυπας που το σηκωσε ηταν πολυ σωστος γιατι εκατσε και μου ελεγε ενα ενα τα βηματα.Το μονο λαθος που ειχα κανει ηταν οτι ενω εγραψα στον τυπο συνδεσης internet οπως ελεγε το εγχειριδιο,επρεπε να γραψω default.Τωρα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εβαλα 5 ευρω και τα διπλασιασε για ενα μηνα ομως.Ξερει κανεις αν βαλω πακετο 60 λεπτα προς ολους αν θα αφερει απο το πακετο των 60 πρωτα η τη δωρεαν αξια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εβαλα 5 ευρω και τα διπλασιασε για ενα μηνα ομως.Ξερει κανεις αν βαλω πακετο 60 λεπτα προς ολους αν θα αφερει απο το πακετο των 60 πρωτα η τη δωρεαν αξια? Ξαναδιάβασε το μήνυμα που σου ήρθε για τον διπλασιασμο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 στο μυνημα γραφει οτι ο δωρεαν χρονος δεν ισχιει για αγορα πακετου.δε διεφκρινιζει αν βαλεις και πακετο 60 λεπτων απο που θα τρωει πρωτα.Ρωταω επειδη εχουν μεινει 3 ευρω απο το bonus και δε θελω ολη την ωρα να το κοιταω ποσο εχουν μεινει(γιατι μετα θα αρχιζει να αφαιρει και απο τα αλλα με τη ληστρικη χρεωση 0,37/λεπτο)οποτε να βαλω τα 60 λεπτα να τρωει απο εκει οταν τελιοσει η δωρεαν αξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντα τρώει πρώτα από το πακέτο Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ληστρικη χρεωση 0,37/λεπτο) Τι εννοείς ληστρική? Εχω την εντύπωση ότι όλα η σχεδόν όλα τα τιμολόγια όλων των εταιρειών τόσο χρεώνουν. (Εγω έχω F2g2 με 10΄ το λεπτό και ένα στρατιωτικό με 15΄το λεπτό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Απλό είναι Ληστρική σημαίνει την ακριβώτερη χρέωση από όλες τις εταιρείες , Τέρμα η εποχή όπου η Q ήταν η φτηνώτερη , στην σύγκριση χωρίς πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Απλό είναι Ληστρική σημαίνει την ακριβώτερη χρέωση από όλες τις εταιρείες , Τέρμα η εποχή όπου η Q ήταν η φτηνώτερη , στην σύγκριση χωρίς πακέτο. Μα η φθηνότερη είναι. Οι άλλοι έχουν 0.40-0.50 το λεπτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Μα η φθηνότερη είναι. Οι άλλοι έχουν 0.40-0.50 το λεπτό Για να δούμε λοιπόν και τους τιμοκαταλόγους WHATS UP, 0,0062 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH Q TElecom 0,0062 http://www.wind.com.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/ CU , International,Νέο Καρτοκινητό, 0,0062 http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/timokatalogos/ Cosmokarta 0,0062 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_CK FROG 0,0042 Συμπέρασμα Η Q έχει χρέωση που ακριβώτερη δεν υπάρχει .( Αν εξαιρέσουμε το ΕΛΤΑ ) Και μιλάμε πάντα για τις βασικές χρεώσεις χωρίς πακέτο . Edited May 22, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εχει και η Q πλέον ελάχιστη χρέωση 60";;Δηλαδή αν μιλήσεις κάτω από 1 λεπτό χρεώνει παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Η χρέωση αν δεν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο είναι ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Για να δούμε λοιπόν και τους τιμοκαταλόγους WHATS UP, 0,0062 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH Q TElecom 0,0062 http://www.wind.com.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/ CU , International,Νέο Καρτοκινητό, 0,0062 http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/timokatalogos/ Cosmokarta 0,0062 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_CK FROG 0,0042 Συμπέρασμα Η Q έχει χρέωση που ακριβώτερη δεν υπάρχει .( Αν εξαιρέσουμε το ΕΛΤΑ ) Και μιλάμε πάντα για τις βασικές χρεώσεις χωρίς πακέτο . Μάλλον έχω πρόβλημα. Πως γίνεται να λες οτι 4 εταιρείες έχουν 0,0062 αλλά η μια απο αυτές είναι ακριβότερη. Τι δεν καταλαβαίνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μάλλον έχω πρόβλημα. Πως γίνεται να λες οτι 4 εταιρείες έχουν 0,0062 αλλά η μια απο αυτές είναι ακριβότερη. Τι δεν καταλαβαίνω? Επαναλαμβάνω αυτό που είπα: Η Q έχει χρέωση που ακριβώτερη δεν υπάρχει . Αν βρεις ακριβώτερη θα έχω κάνει λάθος ( εξαιρείτε η ΕΛΤΑ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ναι αλλά εκτός πακέτου η χρέωση στην Q μπορεί να είναι ιδια αλλά είναι ανά δευτερόλεπτο ενώ οι άλλες(με εξαίρεση την Frog αν δεν κάνω λάθος) έχουν 60" ελάχιστη...Εννοείς Βασιλη για κλήσεις άνω των 60";;Καπου μπερδεύτηκα...Κάτω από 1 λεπτό κλήσεων η Frog και η Q δεν έχουν ελάχιστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ναι αλλά εκτός πακέτου η χρέωση στην Q μπορεί να είναι ιδια αλλά είναι ανά δευτερόλεπτο ενώ οι άλλες(με εξαίρεση την Frog αν δεν κάνω λάθος) έχουν 60" ελάχιστη...Εννοείς Βασιλη για κλήσεις άνω των 60";;Καπου μπερδεύτηκα...Κάτω από 1 λεπτό κλήσεων η Frog και η Q δεν έχουν ελάχιστη... Φίλε μου έκανα μία σύγκριση των βασικών χρεώσεων , γιατί κάπιος είπε ότι οι άλλες είναι ακριβώτερες. Με την ελάχιστη χρέωση δεν ασχολήθηκα . Συμφωνώ μαζί σου ότι για κάτω από 60 δευτερόλεπτα χρεώνει λιγώτερο χρησιμοποιόντας την ίδια βασική χρέωση με τις άλλες. Αλλά εγώ προσωπικά δεν μιλάω ποτέ χωρίς πακέτο ομιλίας , και αδιαφορώ για τις βασικές χρεώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts