Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζετε ότι δεν διαβάζουν το φόρουμ;:rolleyes:

όποιος πρόλαβε πρόλαβε..

σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q και επιπλεον,επειδη ειμαι παλιος πελατης,που ανανεωνα μεσω ιντερνετ,αλλα 6.7 ευρω περιπου :D

ελπιζω μονο να μου μεινουν στην καρτα :p

αντε κ σε μια καλη προσφορα ιντερνετ!!!!

Vamos Aris

σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q και επιπλεον,επειδη ειμαι παλιος πελατης,που ανανεωνα μεσω ιντερνετ,αλλα 6.7 ευρω περιπου :D

ελπιζω μονο να μου μεινουν στην καρτα :p

αντε κ σε μια καλη προσφορα ιντερνετ!!!!

Και γω τα ίδια. Έχω 65€ πλέον. :)

5€ 500ΜΒ είναι καλά αρκεί να το κρατήσουν.

καλα ειναι,αλλα υπερβολικα για μενα..τα 100 με αρκετη χρηση δε τα εφτανα ποτε στο παρελθον...θα προτιμουσα ειτε πακετο 500ΜΒ για οσο χρονο θελουμε,ειτε 100/μηνα
Vamos Aris

σε μια σπανια σπαταλη μου ,με προοπτικη επενδυσης ομως,εβαλα ενα 20ρικο,μετα απο σμσ τριπλασιασμου.αποτελεσμα γυρω στο 55 ρικο χρονο ομιλιας ,15 ωρες ομιλιας κ 1200 σμσ προς wind & Q...

Τις 15 ώρες και τα 1200 sms, πώς τα πήρες.

Αυτό το 50% επιπλέων μου το δίνουν μόνο αν βάλω 15€, μια φορά που έβαλα 30€ μου έδωσε πάλι το bonus των 15€.

Αδικία μου φαίνεται που δεν έστειλαν σε όλους το μήνυμα διπλασιασμού, ενώ σε κάποιους έχουν στείλει δυο και τρεις φορές μήνυμα τριπλασιασμού.

Edited by talos_2002
Έτσι ήθελα!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Τα mb που απομένουν από μια ενεργοποίηση πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου?
Orange San Francisco AMOLED 512MB

Τα mb που απομένουν από μια ενεργοποίηση πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν την λήξη του πακέτου?

Όχι.

Τελειώνουν μετά από 1 μήνα.

αν βάλω δηλαδη σημερα μια 20αρα απο κατάστημα θα μου το διπλασιάσει?

Και μένουν αυτά τα λεφτά η είναι για ενα μήνα μόνο?

ρε παιδια σε εμενα ποτε μα ποτε δεν εχει ερθει sms για διπλασιασμο χρηματων και ταιζω καλα την qcard τι να κανω?να παρω τηλ και να του πω δηθεν οτι ανανεωσα και δεν πηρα διπλασιασμο θα πιασει λετε?που παιρνεις τηλ και τι χρεωση εχει?ευχαριστω.

ρε παιδια σε εμενα ποτε μα ποτε δεν εχει ερθει sms για διπλασιασμο χρηματων και ταιζω καλα την qcard τι να κανω?να παρω τηλ και να του πω δηθεν οτι ανανεωσα και δεν πηρα διπλασιασμο θα πιασει λετε?που παιρνεις τηλ και τι χρεωση εχει?ευχαριστω.

2119993000 από σταθερό.....;)

Στο στόμα του σκύλου....

Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι?

Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι?

πότε εγινε αυτο κ δεν πήρα χαμπαρι? εκει ήμουν:p

και κάτι άλλο (έχω ανοιξει κι αντίστοιχο θέμα αλλά τίποτα:|). σε μένα η Q χρεώνει την πρόσβαση στο 0.facebook.com! συμβαίνει κ σ άλλους αυτό?

Edited by gerstavros2

τι προσφορές ή πακέτα υπάρχουν για ιντερνετ από το κινητό; Ψάχνω να έχω περίπου στα 500mb , υπάρχει κάτι;

πότε εγινε αυτο κ δεν πήρα χαμπαρι? εκει ήμουν:p

και κάτι άλλο (έχω ανοιξει κι αντίστοιχο θέμα αλλά τίποτα:|). σε μένα η Q χρεώνει την πρόσβαση στο 0.facebook.com! συμβαίνει κ σ άλλους αυτό?

Offtopic: Καλησπέρα!! :) Όλο το ΤΕΙ Πειραιά στο myphone μπαίνει; :lol:

Huawei Nova 5T

Εμενα αλλο ειναι το θεμα μου! Δεν θα πρεπε μη δηλωμενο καρτοκινητο να μην λειτουργει?
ίσως ήταν δηλωμένα σ άλλους..?

Αν τα πήραν από περίπτερο είναι στο όνομα του περιπτερά

Από κινητό vodafone στείλε δωρεαν τον αριθμό στο 1292

• This topic was unpinned, featured and pinned