Jump to content

Dimis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    389
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Dimis13

  1. Καλησπέρα, Πριν 1 μήνα περίπου υπογράψαμε στη Wind. Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που πήραν τη γραμμή μας στις 3 Σεπτεμβρίου. Διανύουμε την 6η μέρα με ίντερνετ έως 2 mbps download/0.05 mbps upload. Παρά τις δεκάδες προσπάθειες μας δεν έχει επικοινωνήσει κανένας υπεύθυνος μαζί μας! Η εξυπηρέτηση πελατών κάνει ότι μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν μας είπαν πως πρέπει να γίνει αλλαγή ορίου στο αστικό κέντρο και για να συμβεί αυτό χρειάζονται 4-5 εργάσιμες ακόμα! Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος που υπέγραψε, είναι πρώην τεχνικός πεδίου και γνωρίζει από πρώτο χέρι οτι πρόκειται για μια διαδικασία λίγων λεπτών, άντε μιας εργάσιμης αν υπάρξει δυσκολία συνεννόησης με τον ΟΤΕ. Μας λένε είναι πολλές οι ενέργειες, τους εξηγούμε αναλυτικά κάθε ενέργεια, αποδεικνύοντας τους πως λένε μπούρδες και μετά... "εεε κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα". Θέλουμε να προχωρήσουμε σε διακοπή και προφανώς δεν έχουμε καμία διάθεση να πληρώσουμε το πέναλτι μετά από τέτοια άθλια εξυπηρέτηση. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής: -Ισχύει πως το πέναλτι δεν μπαίνει στην εφορία, δεν τοκίζεται κτλ; -Το ποσό/οφειλή είναι ανάμεσα σε εμένα και τη WIND και δεν το συναντάω αλλού μπροστά μου; -Μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποιου είδους καταγγελία ώστε να ξεμπερδεύουμε χωρίς προβλήματα; -Υπάρχει περίπτωση να το τραβήξουν δικαστικά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  2. Dimis13

    Meizu M5

    Καλησπέρα, Υπάρχει οποιαδήποτε πληοροφορία σχετικά με το SAR της συσκευής? Σκάβω, σκάβω στο Google και τιποτα. Όχι τίποτα άλλο το Μ6 έχει κι 1.68 :lol:
  3. Η αγορά εδώ είναι ότι να ναι, έχω δουλέψει (και πληρωθεί ευτυχώς) σε γνωστά ΜΜΕ αλλά δεν αξίζει να προσπαθήσω πλέον γιατι no money here. Με ενδιαφέρει καθαρά να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να φύγω έξω απλά προσπαθώ να μάθω αν αυτή η πιστοποίηση μετράει έστω και λίγο στο εηωτερικό.
  4. Καλησπέρα, Είμαι απόφοιτος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ (2008) και σχολούμαι με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 2006 επαγγελματικά. Πρόσφατα ενημερώθηκα πως μπορώ να πάρω πιστοποίηση πάνω στο αντικείμενο μου (δείτε εδώ). Στόχος μου φυσικά δεν είναι να πάρω ένα ακόμα χαρτί αλλά να κάνω κάτι που ίσως μου ανοίξει πόρτες. Αν ρωτήσω τους ίδιους θα ακούσω τα καλύτερα και για αυτό το μεταφέρω στο πλέον ουδέτερο έδαφος! Έχει ασχοληθεί-ακούσει κανείς κάτι; Αξίζει τον κόπο; Θα μπορούσε αυτή η πιστοποίηση να "ανοίξει" κάποια πορτα στο εξωτερικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Το πήρα και εγώ σήμερα (μετά απο πολυ ψαξιμο) και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά του είναι άψογο. Ωστοσο όταν το άνοιξα δεν είδα το προστατευτικο της οθονης (παρατηρησε κανεις αλλος οτι χρειαζόταν προσπάθεια για να το ξεχωρισεις?) και νομιζα οτι η οθονη ηταν χιλιογρατζουνισμενη :D Μετά από ένα μικρό σοκ ανακαλυψα πως υπήρχε κάλυμα και όλα καλα. Για 99 ευρώ πάντως μου φαίνεται πάρα πολυ καλό.
  6. Το έχω ξαναδιαβασει. Δοκιμασα το 1ο βήμα αλλα μου κολλαει για μιση ωρα+ στην κλεψυδρα :( Ισως χρειάζομαι μεγαλύτερη κάρτα μνήμης.
  7. Αυτο κάνω ωστόσο δεν βλέπω φως, απλα οση ώρα το αφηνω συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα.
  8. Παίρνει αρκετή ώρα? Την προηγούμενη φορά το είχα αφήσει κανένα δεκαλεπτο αλλα δεν έγινε κατι.
  9. Επειδή είμαι ψιλό άσχετος. Εγκατέστησα στο κινητό το z4root 1.3 και πάτησα permanent root. Ωστοσο όση ώρα και να το αφήσω απλά μου γράφει "Running epxloit in order to obtain root access". Κάνω κάτι λάθος? Ξεχνάω κάτι?
  10. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κλείνω εντελώς το GPRS? Γιατι ακόμα και οταν επιλέγω "οταν απαιτείται" αυτο μπαίνει μόνο του για να δει τις ενημερώσεις του fb!
  11. Στο λογαριασμό τα δείχνει κανονικά πάντως, μάλλον φταίει που είναι φρεσκος (ουτε 5ωρο δεν εκλεισε).
  12. Ο λογαριασμός έχει το τρομερο ποσό των 5 ευρώ :P Παίζει ρόλο?
  13. Εκανα σήμερα λογαριασμό στην Πειραιώς (μου δωσαν κωδικους για web banking κτλ). προσπαθώ ωστόσο να περάσω την debit card στο paypal και μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Είναι απλά κόλλημα του συστηματος ή κάνω κάτι λάθος?
  14. Guys προ μηνων αγόρασα μια radeon HD 6450 (μαλλον για αυτή μιλάτε και πιο πανω :D ). Δεν ειχα παράπονο μέχρι και fifa 12 και προ σήκωνε η καλη μου αλλά ήρθε η ωρα που εκανα format. Αφού πέρασα τους drivers που ειχε το CD εψαξα για τους τελευταιους άλλα άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Αποτέλεσμα όλα τα παιχνίδια τύπου Pro, Nba 2k κτλ να πηγαίνουν σαν να έχουν λόξυγγα. Δοκιμασα το amd driver downloader και δεντ ην διαβαζει καν! σαν να μην υπάρχει! Βάζω το catalyst και με οδηγει στην σελιδα της Amd για να κατεβασω το catalyst! Βοήθεια χριαστιαννοί :P
  15. Εμενα αλλο ειναι το θεμα μου! Δεν θα πρεπε μη δηλωμενο καρτοκινητο να μην λειτουργει?
  16. Καλησπέρα guys. Προχτές μοίρασαν στο ΤΕΙ Πειραιά αρκετά νουμερα Q ωστόσο μου κάνει εντύπωση που 2-3 φιλοι πηραν και τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειαστεί να δηλώσουν στοιχεία. Εχω χασει κάτι?
  17. Καλησπερα παιδιά. Είχα πάρει το 2008 αναβολή για 4 χρονια απο Ιδιωτικο ΙΕΚ η οποία λήγει στις 31/12/12. Σκέφτομαι το Σεπτέμβρη να μπω σε ΙΕΚ για να βρω και 2ο χαρτι+πιστοποίηση ωστόσο χρειάζομαι νέα αναβολή. Η ερώτηση μου είναι: Υπάρχει τρόπος να πάρω νέα αναβολή λόγω σπουδών για 1-2 χρόνια;
  18. Καλησπέρα, εχω το ιδιο Stick και αντιμετωπίζω ένα παραξενο πρόβλημα. Το χρησιμοποιούσα για καιρό σε Windows Xp χωρις κανένα πρόβλημα. Οταν πήγα να το χρησιμοποιησω πριν λιγες εβδομάδες (μετά από καιρό που δεν το είχα αγγίξει) Δεν μπορούσε να μείνει συνδεδεμένο για πάνω από 1 λεπτο. Το έβλεπε, το άνοιγε, έμπαινα στο ιντερνετ και μετά έκλεινε. Το πήγα στην κοσμοτε και στα δικά τους μηχανήματα λειτουργούσε κανονικά! Καμιά ιδέα?
  19. Οκ την βρήκα την λύση τελικά :p Thanks. Να ρωτησω και κατι αλλο, το όλο εγχειρημα με την live Nova συνεχίζεται? Εψαχνα χτες το βραδυ αλλα δεν βρηκα link που να δουλευει για να το ενεργοποιησω. Επισης κατι άλλο. Ειμαι χρήστης καρτοπρογράμματος και μεχρι πριν ενα μηνα εβαζα κανονικα προγραμματα mobile internet (κυριως το Surf and Email 60). Εδω και λιγες εβδομαδες δεν με αφηνει, μου λεει οτι δεν εχω επαρκες υπόλοιπο. Στην εξυπηρετηση πελατών μου είπαν ότι δεν γινεται να χρησιμοποιω τα χρηματα απο το παγιο σε τετοια πακετα. Οταν της ειπα οτι μεχρι πρότινος χρησιμοποιούσα τέτοια πακέτα της φάνηκε παράξενο. Καμιά ιδέα για το τι παίζει; Άλλαξαν οι όροι και τωρα πρέπει να βαζω κάρτα για ιντερνετ?
  20. Ρε παιδιά πως μπορω να ενεργοποιησω το Mobile Internet Small/Medium κτλ μεσω του My account? Το παλευω εδω και λιγη ωρα αλλα δεν βρισκω επιλογη "αγορα, προσθήκη στο καλαθι κτλ".
  21. Ναι, ακρη δεν εβγαλα :p
  22. Το παραξενο ειναι οτι λεει πως ειναι κατάλληλο. Π.χ. το fifa στην αναλυση 800x600 το τρέχει αψογα στο high. Αν το ανεβασω μια αναλυση και το βαλω στο low εχει lag!
  23. Ρε παιδιά εδώ και ένα χρόνο με το FIFA (περισσότερο με το Pro) εχω το εξης πρόβλημα: Πολύ Lag! Ειτε κατευθείαν είτε μετά από 1-2 ματς. Ο επεξεργαστης ειναι οκ και θέλω να ρωτήσω: Φταιει η κάρτα γραφικών (Asus EAH 4670)? Φταίει η Ram που είναι 2GB όσο το minimum? Φταίει κάτι άλλο?
  24. Μια ψιλο κουφή ερώτηση για πιο... ψαγμενους :P Οταν πήρα αναβολή το 2007 την πήρα (λογικα) λίγες ημέρες πριν μου έρθει χαρτι να παρουσιαστώ. Όταν πέρασα περιοδεύων το 2006-07 θυμάμαι πως 3-4 άτομα από την παρεα μου είχαμε δηλώσει Ναυτικό. Δύο εξ αυτών μπήκαν τον περασμένο χρόνο και προς μεγάλη τους έκπληξη μπήκαν στο Ναυτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί κάτι ανάλογο ή ήταν κάτι που έτυχε 1 στο 1000000;
×
×
  • Create New...