Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 21/3/2023 at 8:32 ΠΜ, gpapas640 said:

Η Q κάνει για άλλη μια φορά σλάλομ μεταξύ δυνατών πακέτων και παραλογισμων τύπου 15νθημερα countdowns και καταφέρνει να διώξει από πολλών χρόνων πιστούς συνδρομητές.Μην τσιμπατε ρεεε

Expand  

Από τη στιγμή που δεν μείωσαν την ελάχιστη ανανέωση στο 1€ (όπως έκαναν στο F2G) σκοπευουν να το "τελειώσουν"... 

Banned for 14 days

On 21/3/2023 at 8:32 ΠΜ, gpapas640 said:

Η Q κάνει για άλλη μια φορά σλάλομ μεταξύ δυνατών πακέτων και παραλογισμων τύπου 15νθημερα countdowns και καταφέρνει να διώξει από πολλών χρόνων πιστούς συνδρομητές.Μην τσιμπατε ρεεε

Expand  

Καλημέρα! Τι εννοείς να μην τσιμπάμε; Να παραμείνουμε, παρόλο που συνεχίζει τους παραλογισμούς; Ήρεμα και καλοπροαίρετα σε ρωτάω.

Και το σημερινό countdown με τα 150' λεπτά, φτωχό δεν είναι;;; Εμένα π.χ.  θα με αναγκάσει πριν τις 30 μέρες να ψάχνω για ένα ακόμη countdown ομιλίας αν κάτσει ή να βάλω από τώρα Qstar.

Εντείνεται ο ανταγωνισμός αλλά για εμένα η q παραμένει συμφέρουσα από άποψη δεδομένων.

Με 4,5 ευρώ πήρα 4,5 Gb για τριάντα μέρες κάτι που δεν είναι καθόλου άσχημο συγκριτικά με τους υπόλοιπους παρόχους.

On 22/3/2023 at 3:01 ΜΜ, n1451 said:

Εντείνεται ο ανταγωνισμός αλλά για εμένα η q παραμένει συμφέρουσα από άποψη δεδομένων.

Με 4,5 ευρώ πήρα 4,5 Gb για τριάντα μέρες κάτι που δεν είναι καθόλου άσχημο συγκριτικά με τους υπόλοιπους παρόχους.

Expand  

Θες να πεις ότι οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν συγκεκριμένα 4,5 GB με 4,5€ ή ότι η αναλογία €/GB είναι η πλέον συμφέρουσα στην αγορά της καρτοκινητής;

Edited by kalitexnis_g

Expand  

Ναι όμως σε 30 μέρες θα έχει πάλι το ίδιο πακέτο προσφορά ή θα αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι άλλο που δεν θα είναι και τόσο συμφέρον; Εκτός και αν το έχει προσφορά στις 20 ή στις 25 μέρες και σε αναγκάσει να το αγοράσεις πάλι και δεν θα το χρειάζεσαι φυσικά. Στις 25 μέρες όμως έχει άλλη εταιρία 6gb με 5,35€ μόνιμα και όχι "αν σου κάτσει". Καλό θα ήταν να είχε τακτικά πακέτα προσφορών και να κανονίζει ο καθένας την πορεία του.

On 22/3/2023 at 5:33 ΜΜ, johnnykap1 said:

Ναι όμως σε 30 μέρες θα έχει πάλι το ίδιο πακέτο προσφορά ή θα αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι άλλο που δεν θα είναι και τόσο συμφέρον; Εκτός και αν το έχει προσφορά στις 20 ή στις 25 μέρες και σε αναγκάσει να το αγοράσεις πάλι και δεν θα το χρειάζεσαι φυσικά. Στις 25 μέρες όμως έχει άλλη εταιρία 6gb με 5,35€ μόνιμα και όχι "αν σου κάτσει". Καλό θα ήταν να είχε τακτικά πακέτα προσφορών και να κανονίζει ο καθένας την πορεία του.

Expand  

Πολυ πιο συμφέρον και σε αναλογία και σε πρακτική το συγκεκριμένο. 

Banned for 14 days

Expand  

On 22/3/2023 at 5:10 ΜΜ, kalitexnis_g said:

Θες να πεις ότι οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν συγκεκριμένα 4,5 GB με 4,5€ ή ότι η αναλογία €/GB είναι η πλέον συμφέρουσα στην αγορά της καρτοκινητής;

Expand  

On 22/3/2023 at 5:33 ΜΜ, johnnykap1 said:

Expand  

On 22/3/2023 at 5:41 ΜΜ, Mobileras said:

Πολυ πιο συμφέρον και σε αναλογία και σε πρακτική το συγκεκριμένο. 

Expand  

Ολα τα παραπάνω συμφωνώ. Καμμιά φορά πρέπει να σκεφτόμαστε σφαιρικά και όχι με απολύτως οικονομικά κριτήρια που κάποιες φορές το φθηνό γίνεται ακριβό αν δε ληφθούν υπόψιν όλες οι παράμετροι..

On 21/3/2023 at 9:36 ΠΜ, green dragon said:

Καλημέρα! Τι εννοείς να μην τσιμπάμε; Να παραμείνουμε, παρόλο που συνεχίζει τους παραλογισμούς; Ήρεμα και καλοπροαίρετα σε ρωτάω.

Και το σημερινό countdown με τα 150' λεπτά, φτωχό δεν είναι;;; Εμένα π.χ.  θα με αναγκάσει πριν τις 30 μέρες να ψάχνω για ένα ακόμη countdown ομιλίας αν κάτσει ή να βάλω από τώρα Qstar.

Expand  

Ακριβώς αυτό προτείνω. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει άλλωστε! 

Όσον αφορά τα πακέτα, ανέκαθεν η Q ήταν για χρήστες που κάνουν σύντομες κλήσεις, εξ ου και η χρέωση ανά δευτερόλεπτο αλλά και τα λίγα λεπτά ομιλίας στα πακέτα της.

On 24/3/2023 at 7:02 ΠΜ, nickolasemp said:

Πάλι για 15ημέρες... 5,5€ unlimited data αλλά για 15 ημέρες.

Expand  
Countdown Unlimited GB
€ 5.5
Διάρκεια 15 ημέρες

Οταν συνηθίζει τους συνδρομητες στα 3,5gb και 4,5gb για 30 μερες και μετά δίνει απεριόριστα για 15 μέρες, πώς λέγεται αυτό;

Banned for 14 days

On 24/3/2023 at 8:42 ΠΜ, green dragon said:

Σε εσάς λέει για 15 μέρες;;;

Screenshot_20230324_104049_myQ.jpg

Expand  

Χα χα χα χα χα χα χα χα

Τέλεια!!! Το άλλαξαν μόλις σε 7 ημέρες! Καταπληκτικό!

On 24/3/2023 at 9:24 ΠΜ, kalitexnis_g said:

Η Q επιτέλους αντιλαμβάνεται τα "θέλω" των πελατών της ως οικονομική καρτοκινητή!! 😉😂😂😂

Expand  

Η Q φέρνει την Πρωταπριλιά νωρίτερα! 

Banned for 14 days

Όπως βλέπετε και οι άλλες εταιρείες βγάζουν προσφορές για απεριόριστα data για μερικές μέρες εξ αφορμής αργιών. Το πρόβλημα της νοβα είναι ότι επιχειρεί να κάνει το ίδιο μέσα όμως από το countdown. Όταν έχεις συνηθίσει τον κόσμο σε μία καθιερωμένη πολιτική προσφορών στο countdown και εισάγεις εκεί κάτι άλλο με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται σοβαρό φάουλ κυρίως επικοινωνιακό.

Θα μπορούσε να στείλει τέτοιου είδους προσφορά με διαφορετικό τρόπο είτε με το καμπανάκι επάνω στην εφαρμογή είτε με sms. Αν θες να βάλεις προσφορά λόγω τριημέρου βάλτη ξεχωριστά βρε αδελφε, βλέπεις οτι στο countdown έχουν συνηθίσει αλλιώς οι πελάτες σου. Άσε που θα έχεις και το χρονικό περιθώριο να δεις και την κίνηση του ανταγωνιστή. Διότι από τη φύση του το countdown σε δεσμεύει χρονικά...Θα έλεγε τίποτα κανένας αν σήμερα δεν υπήρχε καθόλου countdown και ερχόταν απλά ένα μήνυμα για την προσφορά λόγω των ημερών? Αλλά πλέον τα countdown αν κοιτάξετε στο facebook της q έχουν γίνει πια κόκκινο πανί...

Ακολουθεί δε μία περίεργη πολιτική τιμολογιακά στο countdown γενικότερα αλλά και στις προσφορές αυτές. Τη στιγμή που η άλλη εταιρεία δίνει το ίδιο με 3.90 για 10 μέρες και άλλες τέτοιου τύπου προσφορές με πολύ χαμηλότερο κόστος καθίσταται η q και η nova γενικά ασύμφορη ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Ακόμα και οι δεκαπενθήμερες προσφορές countdown προσφέρονται με το ίδιο κόστος των αντίστοιχων ή παλαιότερων μηνιαίων προσφορών, πολιτική που σε κάνει να νομίζεις ότι κάποιος εκεί έχει πάθει "τρικυμία εν κρανίω".

Αυτό που βλάπτει πιο πολύ πιστεύω την εικόνα της εταιρείας είναι αυτό το "τεχνικό πρόβλημα" που δεν μπορεί να το λύσει εδώ και καιρό. Δεν φαίνεται να έχει το αυτονόητο, έναν προγραμματιστή να το ρυθμίσει σωστά εκ των προτέρων χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ανθρώπινη παρέμβαση εν τέλει. Εκτός αν δεν είναι πρόβλημα τεχνικό αλλά πρόβλημα εσωτερικής συνεννόησης...

Edited by kmpatra

On 22/3/2023 at 5:10 ΜΜ, kalitexnis_g said:

Expand  

Τώρα το είδα, επειδή βλέπω τί γίνεται καί στο what's up, τέτοιες προσφορές δεν υπάρχουν εκεί.

Τώρα δεν έχω σφαιρική εικόνα ολόκληρης της αγοράς αλλά με αυτές τις χρεώσεις με συμφέρει προσωπικά η q.

Αν μελλοντικά σκοπεύουν να τις αυξήσουν είναι μια διαφορετική συζήτηση.

Παιδιά αλλάζουν κάρτα σιμ ;μου είχε έρθει μήνυμα για αλλαγή δωρεάν αλλά δε μπόρεσα να πάω ,και τώρα διαπίστωσα ότι δε πιάνω 4g ενώ πριν έπιανα θα μου την αλλάξω αν περάσω ή θα αρχίσουν τα παράλογα για συμβόλαιο κλπ;

Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

On 25/3/2023 at 12:18 ΠΜ, Jim30 said:

Παιδιά αλλάζουν κάρτα σιμ ;μου είχε έρθει μήνυμα για αλλαγή δωρεάν αλλά δε μπόρεσα να πάω ,και τώρα διαπίστωσα ότι δε πιάνω 4g ενώ πριν έπιανα θα μου την αλλάξω αν περάσω ή θα αρχίσουν τα παράλογα για συμβόλαιο κλπ;

Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Expand  

Να μας πεις εάν η καινούργια κάρτα έχει το λογότυπο της Q. 

Ψάχνουν τρόπο να εξαφανίσουν εντελώς την Q και από τις συνειδήσεις του λαού.

On 25/3/2023 at 9:35 ΠΜ, EllinikoNisi said:

Να μας πεις εάν η καινούργια κάρτα έχει το λογότυπο της Q. 

Ψάχνουν τρόπο να εξαφανίσουν εντελώς την Q και από τις συνειδήσεις του λαού.

Expand  

Εξάλλου η Q είναι στην κουλτούρα του Έλληνα.. 😉😂

• This topic was unpinned, featured and pinned