kalitexnis_g Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 On 8/9/2022 at 12:31 ΜΜ, minus21grams said: Και για τους παλιούς είναι ψυχοφθόρο να περιμένεις το κατάλληλο πακέτο. Σήμερα ας πούμε, στο «ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ» προσφέρουν το -κατά τη γνώμη μου- καλύτερο απ’ αυτά, “Countdown to all & MB”. Για τις δικές μου ανάγκες, 300 λεπτά προς όλους + 500 MB είναι υπεραρκετά για ένα μήνα ενώ παράλληλα η τιμή δεν ξεφεύγει. Αν είχα τη δυνατότητα να κλείσω ετήσια σύμβαση με μηνιαίο κόστος €4,50 (δηλ. €54 το χρόνο) για αυτόν τον συνδυασμό, θα το έκανα αμέσως. Το “Big Combo” (500 λεπτά προς όλους + 5 GB) προς €5,50 μπορεί συγκριτικά να είναι πιο VFM, αλλά αυτά τα επιπλέον λεπτά ομιλίας & δεδομένα εγώ δεν πρόκειται να τα καταναλώσω. Ίσως εάν μεταφέρονταν με την επόμενη ανανέωση να το προτιμούσα. Αν είχε ο χρήστης τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσει (τα data) αθροιστικά σε χρονικές περιόδους που θα του ήταν πιο χρήσιμα. Αλλά μάλλον τότε θα έπεφτε έξω το πλάνο της εταιρείας... Αυτή μάλλον θα είναι και η τελευταία ανανέωση που κάνω στην Q, όταν λήξει θα κλείσω (και εγώ) στον Βάτραχο που φαίνεται πως συμφέρει περισσότερο (120 λεπτά προς €3 - αν βγάζανε συνδυαστικό πακέτο με 500 MB στα €4, θα έκανα κωλοτούμπες!) Expand Φαντάσου ότι για τους ίδιους λόγους που περιγράφεις, άφησα φοιτητικό CU και πήγα βάτραχο. Είναι κρίμα όλα τα πακέτα να ακριβαίνουν και να σου δίνουν περισσότερα ενώ δεν τα χρειάζεσαι. Συγγνώμη για το off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) Μας εξαφάνισε την προσφορά που έλεγε 5 ευρώ και 1000 λεπτά με 5 ευρω που έλεγε ότι λήγε 9.2022 Ειναι ντροπή να μας πει ότι εννοούσα αρχές του ΣΕΠ και όχι τέλος του ΣΕΠ..... Λήγει 9.2022 σημαίνει τέλος του 9... αλλιως να βάλει 31.8.... και τώρα δε μας το δίνει και με μήνυμα Edited September 8, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Δεν έχω δει ποτέ προσφορά χωρίς να λένε ημέρα λήξης με μόνο μήνα. Στα κινητά που διαχειρίζομαι και φαντάζομαι για όλους το ίδιο είναι, η ημερομηνία λήξης ήταν 6/9 (προχτες). Ίσως για κάποιο λόγο εκεί που το έβλεπες δεν έδειχνε την ημέρα είτε γιατί ήταν μεγάλο το font και το έτρωγε ή κάποιο bug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) On 8/9/2022 at 1:16 ΜΜ, spiliot said: Δεν έχω δει ποτέ προσφορά χωρίς να λένε ημέρα λήξης με μόνο μήνα. Στα κινητά που διαχειρίζομαι και φαντάζομαι για όλους το ίδιο είναι, η ημερομηνία λήξης ήταν 6/9 (προχτες). Ίσως για κάποιο λόγο εκεί που το έβλεπες δεν έδειχνε την ημέρα είτε γιατί ήταν μεγάλο το font και το έτρωγε ή κάποιο bug... Expand Παιδιά είναι απλό.... αν το κοιτάς από κινητό λεει.... 6.9.2022 αν το κοιτάς από web λεει 9.2022 σε μεγάλη οθόνη για να σας προλάβω Απόδειξη σήμερα λεει 10.2022 και στο app λεει 4.10.2022!!!!!! Edited September 8, 2022 by CoyoteD 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Καλή φάση 🤦♂️, σπάνια μπαίνω από το web οπότε δεν το είχα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 τι κάνω τώρα τους χέζω???? ότι αλλα γράφει το ένα άλλα το άλλο? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 On 8/9/2022 at 1:49 ΜΜ, CoyoteD said: τι κάνω τώρα τους χέζω???? ότι αλλα γράφει το ένα άλλα το άλλο? Expand Εάν έχεις σκρινσοτ που να δείχνει μόνο μήνα, στείλτο τους και ζήτα να στο ενεργοποιήσουν. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Μα σήμερα το ίδιο γίνεται Σε όλους μας!!!! Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Μπορείς να τους κράξεις αλλά έχω την εντύπωση ότι οι υπάλληλοι δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν προσωπικές προσφορές πόσο μάλλον αν έχουν λήξει. Δε χάνεις και να δοκιμάσεις βέβαια, πέρα από το χρόνο σου φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Θα τους κραξω αύριο 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 πως μπορω να εχω απεριοριστο ιντερνετ καθε μηνα και ποσο στοιχιζει το κοστος μηνιαιως ?? Ρωταω γιατι στο σταθερο τηλεφωνο μου πληρωνω αρκετα και δεν το χρησιμοποιω καν την τηλεφωνια παντα ..μου ζητηθηκε απο τους κοκκινους αυξηση! Αυξηση η οποια οφειλεται σε αναβαθμιση του Δικτυου σε 50 MBS και σκεφτομαι αν αντικαταστησω το σταθερο με την Q? σε ιντερνετ που μπορω να συνδεω και εναν λαπ τοπ θα ηταν τελεια! Το θεμα ειναι ποσο στοχιζει το Ιντερνετ εστω και αν το βαζω σε διπλη γραμμη κινητο και λαπ τοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Δεν υπάρχει μόνιμο πακετο μηνιαίου ιντερνετ σε καμμιά εταιρία αυτή τη στιγμή. Το μοναδικό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αγοράζεις κάθε μέρα το πακετο του CU που δίνει με 1,5€ απεριόριστο ιντερνετ για 1 ημέρα, συνολο 45€/μηνα, ή να το αγοράζεις από το CU big bang με 1€/ημερα (+κρυστάλλους), συνολο 30€/μηνα 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος αυτη τη στιγμη τρεχει 9,99 προσωπικη προσφορα απεριοριστα DATA για 1 μηνα! Ισως συνδιασμος προσφορων τα οποια με ενα hot spot θα μπορουσα να κανω διαθεσιμα και στο σταθερο τηλεφωνο - λαπ τοπ μου! ΘΕωρω οτι τα 18,90 που δινω το μηνα στην κοκκινη ειναι πολλα για να εχω 24αρα ταχυτητα ιντερνετ αφου το σταθερο ουτε το δουλευω! καμια αλλη ιδεα - προταση κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Το 9,90 που λες είναι προσωπικη προσφορα με ημερομηνία λήξης. Μακάρι να γίνει μόνιμο πακετο. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 8/9/2022 at 8:29 ΜΜ, spiliot said: Μπορείς να τους κράξεις αλλά έχω την εντύπωση ότι οι υπάλληλοι δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν προσωπικές προσφορές πόσο μάλλον αν έχουν λήξει. Δε χάνεις και να δοκιμάσεις βέβαια, πέρα από το χρόνο σου φυσικά. Expand δε μου δίνουν την προσφορά γιατί δεν υπάρχει πλέον και δεν με αποζημειώνουν γιατί δε ξόδεψα λεει χρήματα Είναι γενικά αστείοι.... σαν εταιρεία Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Αυτό θα πει "ξύπνια 24/24ωρο".. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Εάν ο καινουριος ιδιοκτήτης δεν βάλει σοβαρά στελέχη στην εταιρία, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν να όλα το τραγελαφικά που κοροϊδεύουμε τόσο καιρό... 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 (edited) On 9/9/2022 at 2:56 ΜΜ, Mobileras said: Εάν ο καινουριος ιδιοκτήτης δεν βάλει σοβαρά στελέχη στην εταιρία, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν να όλα το τραγελαφικά που κοροϊδεύουμε τόσο καιρό... Expand On 9/9/2022 at 12:26 ΜΜ, kalitexnis_g said: Αυτό θα πει "ξύπνια 24/24ωρο".. Expand Ελάτε ρε παιδιά μόνο 1,5 ώρα έκαναν να απαντήσουν. Στο F2g που είχα πρόβλημα απάντησαν μετά από έξι ώρες και επειδή εκείνη την ώρα δεν απάντησα στο 5 λεπτό έβγαλε ότι επειδή δε γράφω εχεί σταματήσει να μου μιλάει ο εκπρόσωπος. Του έγραψα βρε δε γαργαλιόμαστε να ασπρίσουμε.🤣 Το τραγικό είναι ότι στο τηλεφωνικό κέντρο όπως γίνεται συχνά πυκνά καλούσα έπαιζε το μήνυμα έλεγα τα γνωστά με συνέδεε σε σειρά προτεραιότητας με εκπρόσωπο και μετά από 1 λεπτό μου το έκλεινε εξού και ο λόγος που επικοινώνησα με μήνυμα. Edited September 9, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 9/9/2022 at 4:21 ΜΜ, cmvr said: Ελάτε ρε παιδιά μόνο 1,5 ώρα έκαναν να απαντήσουν. Στο F2g που είχα πρόβλημα απάντησαν μετά από έξι ώρες και επειδή εκείνη την ώρα δεν απάντησα στο 5 λεπτό έβγαλε ότι επειδή δε γράφω εχεί σταματήσει να μου μιλάει ο εκπρόσωπος. Του έγραψα βρε δε γαργαλιόμαστε να ασπρίσουμε.🤣 Expand Προφανώς αν ήταν σημαντικό το πρόβλημα θα ήσουν όχι 6.. 16 ώρες πάνω από το τσατ να περιμένεις!! Αχάριστα πελατάκια της Q!! 🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 9/9/2022 at 4:21 ΜΜ, cmvr said: και επειδή εκείνη την ώρα δεν απάντησα στο 5 λεπτό έβγαλε ότι επειδή δε γράφω εχεί σταματήσει να μου μιλάει ο εκπρόσωπος. Expand Ακριβώς το ίδιο στο chat της κόκκινης. Εντωμεταξυ αυτοί απαντουν μετά από 5-10 λεπτά και εγώ πρεπει να είμαι στην τσίτα για να μην περασει το 5λεπτο! Πρέπει να έχουν μόνο 1 άτομο ανά βάρδια να εξυπηρετεί όλη τη χωρα... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPreD Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 9/9/2022 at 10:52 ΠΜ, Pedro_G said: σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος αυτη τη στιγμη τρεχει 9,99 προσωπικη προσφορα απεριοριστα DATA για 1 μηνα! Ισως συνδιασμος προσφορων τα οποια με ενα hot spot θα μπορουσα να κανω διαθεσιμα και στο σταθερο τηλεφωνο - λαπ τοπ μου! ΘΕωρω οτι τα 18,90 που δινω το μηνα στην κοκκινη ειναι πολλα για να εχω 24αρα ταχυτητα ιντερνετ αφου το σταθερο ουτε το δουλευω! καμια αλλη ιδεα - προταση κανεις? Expand Εγω εχω HCN...15,75€ τον μηνα 24αρα σύνδεση και οπτικες ινες..Αλλα δεν εχω τηλεφωνο καθολου..Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Είπαμε.... Στο site άλλες ημερομηνίες.... Στη λήξη των πακέτων. Τι άλλο να πει κανείς... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Θα πάω Σόφια, μια εβδομάδα. Το Q Star με καλύπτει για να τηλεφωνω Ελλάδα η πρέπει να βάλω από πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Πήγα την Παρασκευή να αλλάξω κάρτα σε κατάστημα. Δεν χρειάστηκε να τους δείξω το SMS που μου είχε στείλει η q ούτε μου είπαν τίποτα για χρέωση. Όμως ο υπάλληλος στον κόσμο του. Ενώ του είπα ότι είμαι σε Q μου ρώτησε αν είναι καρτοσυμβόλαιο ή κάρτα λες και η q έχει καρτοσυμβόλαιο. Τέλος πάντων. Και αφού του λέω κάρτα, μου λέει, ξέρετε, έχουμε προσφορά που με μόνο 5 ευρώ το μήνα παραπάνω θα έχετε απεριόριστα προς όλους και κάποια sms (δεν θυμάμαι πόσα μου είπε και δεν θυμάμαι αν είπε κσι ντάτα, νομίζω μόνο ομιλία). Του λέω μπα φίλε μου δε με ενδιαφέρει. Ψέλισε κάτι που δεν άκουσα, του είπα ότι δεν χρησιμοποιώ το κινητό πολύ να τελειώνουμε και συνέχισε με την αλλαγή.Αλλά αναρωτήθηκα τι εννοεί ο ποιητής 5 ευρώ παραπάνω. Οπότε τον ρώτησα, και αφού προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει δύο φορές, εξήγησε ότι εννοούσε 5 ευρώ παραπάνω από τα... 15 ευρώ κάρτα που μάλλον βάζω το μήνα, δηλαδή 20 και 2 χρόνια συμβόλαιο. Κρατήθηκα και δεν του είπα να πάρει και άλλα 5 ανοιχτά δάχτυλα προσφορά πέρα από τα άλλα πέντε που θα του έδινα έτσι και αλλιώς. Απατεώνες... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 (edited) On 11/9/2022 at 11:13 ΠΜ, GREGORYMO said: Θα πάω Σόφια, μια εβδομάδα. Το Q Star με καλύπτει για να τηλεφωνω Ελλάδα η πρέπει να βάλω από πακέτο? Expand Έχει ενδιαφέρον η επίσκεψή σου στη Βουλγαρία γιατί ένας συμφορουμίτης πριν μέρες είχε χοντρό θέμα.. περιμένουμε όλο αγωνία! Ναι, καλύπτεται με το Q Star ακόμα και για κλίσεις προς βουλγαρικά νούμερα.. Edited September 11, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts