Jump to content

DjPreD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DjPreD

  1. Παιδια καλησπέρα.εβαλα την καρτα σιμ της κιου εγινε και η ενεργοποίηση της αλλα μολις βαζω το 3g-4g δεν μου τα ανοιγει..ουτε πανω δεξια στο κονητο βγαζει την ενδειξη..πρεπει να κανω καποια διαδικασια??
  2. Εγω εχω HCN...15,75€ τον μηνα 24αρα σύνδεση και οπτικες ινες..Αλλα δεν εχω τηλεφωνο καθολου..Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
  3. Σεχασα λιγο εκει με τα countdown αλλα που θα παει θα τα μαθω...Τα 12Gb για ενα χρονο???τι φαση αυτο??αμα τα ξοδεψω σε 1-2μηνες τελειωνουν τελειως?
  4. Σε καταστημα της Wind που πηρα τηλ πριν μιλησουμε τους ρωτησα ποσο θα χρεωθω για να ξερω τι ποσο να κουβαλαω μαζι μου και με ειπε 5€ η καρτα και 10€ η ανανεωση αρα 15€ συνολο...καταλαβες??Η ηθελε να βγαλει το εξτραδακι του το 5€ η εται ειναι η διαδικασια σε καταστημα...(?)τι να πω..με τα 10€ που επελεξα για την 1η φορα δεν θα εχω καθολου χρονο ομιλιας,sms και mb's?? Πρεπει να ξαναβαλω για να αποκτησω?
  5. Οκ προχωρησα την διαδικασι και καταλαβα τι εννοουσες...σευχαριστω πολυ!!
  6. Και πάλι δεν πρέπει να αλλάξω καρτα sim? Δηλαδή να την αγοράσω από κάπου?
  7. Παιδιά καλημέρα σας Έχω καποιες απορίες μιας και χρησιμοποιω χρόνια συμβάσεις και οχι καρτοκινητα.Ειχα συμβαση 24μηνη με την vodafone η οποια συμβαση εληξε.Πηγα στην vodafone και τους ειπα θελω να σταματησω.Πηρα την αποφαση να ττο γυρισω σε καρτοκινητη και ειδα οτι η Q ειναι η καλυτερη λυση για μενα.Αυτο που θςλω να μαθω ειναι ποσσο θα μου κοστισει η ενεργοποιηση της καρτας Q για 1η φορα και τι ενεργειες πρεπει να κανω..Φανταζομαι εννοειται για αρχη η αγορα μιας καρτας sim της Q που κοστιζει και 5€.Μετα απλα κανω ενεργοποίηση με τα στοιχεια μου μεσω της εφαρμογής myQapp και στην συνεχεια διαλεγω ενα πακετο και ειμαι ετοιμος?Αρα θα μου κοστισει τα 5€ της αγορας της sim,συν τα 8,90€ π.χ. αν επιλεξω το πακετο QStar??? Και θα εχω αυτα που με προσφερει το πακετο??
×
×
  • Create New...