Pedro_G Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 14 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Όταν τρέχει το countdown μόνο ανοίγει η ανανέωση των 6€ Αύξηση και στα τέλη και στα Κάουντ Ντάουν ....από 6€ στα 8€ χαμηλότερη τιμή ανανέωσης....... 25% πάνω σε όλα........... Μ αρέσει που λυπομασταν την Τουρκία για τον εκεί πληθωρισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 22 minutes ago, boltsis said: Μα τωρα που ειχα κάνει προσφατα ανανεωση με 10 ευρω , μου κρατησαν το 1,70 και μου δωσανε 1gb για μια εβδομαδα χωρις φυσικά να εχω ζητησει να καταργηθει το Qfee, τι γινεται? Να ζητήσεις να καταργηθεί το fee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Aυτο θα κάνω... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Αύξηση και στα τέλη και στα Κάουντ Ντάουν ....από 6€ στα 8€ χαμηλότερη τιμή ανανέωσης....... 25% πάνω σε όλα........... Μ αρέσει που λυπομασταν την Τουρκία για τον εκεί πληθωρισμόΜην είμαστε τελείως άδικοι έγινε η φοβερή μείωση από 12% του φόρου σε 10% και έτσι έχουμε μία απίστευτη εξοικονόμηση χρημάτων! Και φυσικά η αφαίρεση του φόρου τελείως Για όσους είναι μέχρι 29 ετών πρέπει από κάπου να βγήκε αυτή η χασούρα....... 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 4 minutes ago, bbbb said: 59 minutes ago, Pedro_G said: Μην είμαστε τελείως άδικοι έγινε η φοβερή μείωση από 12% του φόρου σε 10% και έτσι έχουμε μία απίστευτη εξοικονόμηση χρημάτων! Και φυσικά η αφαίρεση του φόρου τελείως Για όσους είναι μέχρι 29 ετών πρέπει από κάπου να βγήκε αυτή η χασούρα....... Άστοχη η σύγκριση κρατικών φόρων με τιμολογιακή πολιτική των εταιριών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 (edited) Όταν πρόκειται για ακύρωση του Qfee, να προτιμάτε γραπτή επικοινωνία γιατί όπως ανέφερα παλιότερα στο ποστ ,ενώ είχα ακυρώσει το qfee μου κράτησαν το 1.70 σε επόμενη ανανέωση και έπρεπε ξανά να επικοινωνήσω. Καλύτερα γραπτά για να αποδεικνύεται πιο εύκολα ο ισχυρισμός σας. Edited February 21, 2022 by neutral 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Πόσο διάστημα διατηρείται μια κάρτα με 0 υπόλοιπο; Την έχω ένα μήνα έτσι, μόνο για εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Μην είμαστε τελείως άδικοι έγινε η φοβερή μείωση από 12% του φόρου σε 10% και έτσι έχουμε μία απίστευτη εξοικονόμηση χρημάτων! Και φυσικά η αφαίρεση του φόρου τελείως Για όσους είναι μέχρι 29 ετών πρέπει από κάπου να βγήκε αυτή η χασούρα.......Η χασουρα δεν είναι για τον πάροχο. Ο πάροχος βγαίνει κερδισμένος και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό. Μειώθηκε το τέλος 2%; Αν ήταν σαν τους λογαριασμούς των συμβολαίων που μειώνονται θα έπρεπε πχ για να σου αφήνει 8,93€ υπόλοιπο να πληρώνεις 9,82€. Επειδή δεν άλλαξε το ποσό της ανανέωσης, βάζοντας 10€ εισπράττει ελαφρώς περισσότερα ο πάροχος (και με τη σειρά σου έχεις λίγο μεγαλύτερο υπόλοιπο διαθέσιμο).Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Αν δεν καταλάβατε ότι τρολάρω,οκ κατανοητό 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 17 minutes ago, Green_Dragon said: Πόσο διάστημα διατηρείται μια κάρτα με 0 υπόλοιπο; Την έχω ένα μήνα έτσι, μόνο για εισερχόμενες κλήσεις. Στην κιου μπορείς να δέχεσαι κλήσεις μέχρι τη λήξη του αριθμού, δηλαδή 12 μήνες. Νομίζω και σμσ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει κ στο F2G. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Ποια είναι η χρονική διάρκεια της Q κάρτας μου; Χρονική διάρκεια Η Q κάρτα ισχύει για 12 μήνες από τη στιγμή που θα κάνεις την: Πρώτη κλήση ή Τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας Θα συνεχίσεις να δέχεσαι κλήσεις και SMS, ακόμη κι αν ο χρόνος ομιλίας τελειώσει νωρίτερα, μέχρι να εξαντληθούν οι 12 μήνες. Μετά τους 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου, η σύνδεσή διατηρείται για επιπλέον 35 ημέρες. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Q οι αριθμοί, τα τέλη οι κάρτες μειώνονται και το κόστος ανεβαίνει...... Μόνο στην Ελλάδα αυτά!! Να τους χαιρόμαστε και να τους δίνουμε εμπιστοσυνη....κάθε χρόνο και χειρότερα λέει ο λαός και το ίδιο ισχύει και στην εταιρεία Q.... Αύξηση των πάντων αν και μειώθηκε το ΦΠΑ όπως λέει ο φίλος. Οι αριθμοί ευημερούν.......τα αποτελέσματα και τα Κάουντ Ντάουν όμως αλλά δείχνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 1 hour ago, neutral said: Όταν πρόκειται για ακύρωση του Qfee, να προτιμάτε γραπτή επικοινωνία γιατί όπως ανέφερα παλιότερα στο ποστ ,ενώ είχα ακυρώσει το qfee μου κράτησαν το 1.70 σε επόμενη ανανέωση και έπρεπε ξανά να επικοινωνήσω. Καλύτερα γραπτά για να αποδεικνύεται πιο εύκολα ο ισχυρισμός σας. Μπορώ με την αγορά αριθμού Q να ζητήσω απο το κατάστημα να ακυρώσει το Qfee; Απ οτι κατάλαβα ειναι κοροϊδία αυτη η χρέωση. Επίσης μπορώ να τους ζητήσω να μην ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 5 minutes ago, thant said: Μπορώ με την αγορά αριθμού Q να ζητήσω απο το κατάστημα να ακυρώσει το Qfee; Απ οτι κατάλαβα ειναι κοροϊδία αυτη η χρέωση. Επίσης μπορώ να τους ζητήσω να μην ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο; Σίγουρα μπορείς να απαιτήσεις να μην ενεργοποιήσουν πακέτο. Πες τους ότι θα το κάνεις μόνος σου, αφού μελετήσεις τι υπάρχει διαθέσιμο. Για το Qfee δεν ξέρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 (edited) Υπαρχει περιπτωση να επιστρεψουν τα 2€ χρεωση που εγιναν στη προσπαθεια να βαλω την coundawn προσφορα χωρι να εχω το αναλογο υπολοιπο ? Πιστευοντας οτι πηρα τη προσφορα ανοιξα τα δεδομενα κι χρεωθηκα το 2€ Στη συνεχεια ανανεωσα το πολοιπο κι εβαλα το coundawn αλλα ηδει χρεωθηκα Edited February 21, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 23 minutes ago, powerup said: Υπαρχει περιπτωση να επιστρεψουν τα 2€ χρεωση που εγιναν στη προσπαθεια να βαλω την coundawn προσφορα χωρι να εχω το αναλογο υπολοιπο ? Πιστευοντας οτι πηρα τη προσφορα ανοιξα τα δεδομενα κι χρεωθηκα το 2€ Στη συνεχεια ανανεωσα το πολοιπο κι εβαλα το coundawn αλλα ηδει χρεωθηκα Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις, μπορεί και να το κάνουν. Στο f2g (παλιά) αν προλάβαινες να βάλεις πακέτο δεδομένων πριν περάσει κάποια ώρα δεν σε χρέωνε το ημερήσιο ίντερνετ. Σε q δεν έχει τύχει να δοκιμάσω το ίδιο αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει από αυτά που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 27 minutes ago, powerup said: Υπαρχει περιπτωση να επιστρεψουν τα 2€ χρεωση που εγιναν στη προσπαθεια να βαλω την coundawn προσφορα χωρι να εχω το αναλογο υπολοιπο ? Πιστευοντας οτι πηρα τη προσφορα ανοιξα τα δεδομενα κι χρεωθηκα το 2€ Στη συνεχεια ανανεωσα το πολοιπο κι εβαλα το coundawn αλλα ηδει χρεωθηκα Δηλαδή ? Ότι θες ζητάς, αλλά πώς έγινε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 24 minutes ago, GREGORYMO said: Δηλαδή ? Ότι θες ζητάς, αλλά πώς έγινε ? ειδα την προσφορα πατησα οκ αλλα δεν ειδα οτι ειχα μικροτερο υπολουπο γιατι διαζομουν Οταν ανοιξα τα δεδομεναΧ ρεωθηκα τα 2€ κι μετα απο καμια ωρα προχωρισα στη ανανεωση του χρονου κι της προσφορας coundown αλλα ειδη ειχε φαει το 2€ Μου γυρησαν τα 2€ .Ολα καλα 46 minutes ago, spiliot said: Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις, μπορεί και να το κάνουν. Στο f2g (παλιά) αν προλάβαινες να βάλεις πακέτο δεδομένων πριν περάσει κάποια ώρα δεν σε χρέωνε το ημερήσιο ίντερνετ. Σε q δεν έχει τύχει να δοκιμάσω το ίδιο αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει από αυτά που λες. Μιλησα στο meseger κι μου επεστρεψαν τα 2 € ως ενεργεια καλης θελησης Οντος καλη ενεργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 happy customer > 2€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Ελάχιστη ανανέωση 8 ευρώ. 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Ελάχιστη ανανέωση 8 ευρώ.Το είδα και έβαλα γυαλιά μήπως δεν έβλεπα σωστά.. Tapatalk 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Εδώ λεει ότι από 14/03/2022, η ελάχιστη online ανανέωση για συνδρομητές F2G & Q καρτοκινητής θα είναι 12€. https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320435034/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Αντε γειά Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 11 ώρες πριν, thant said: Μπορώ με την αγορά αριθμού Q να ζητήσω απο το κατάστημα να ακυρώσει το Qfee; Απ οτι κατάλαβα ειναι κοροϊδία αυτη η χρέωση. Επίσης μπορώ να τους ζητήσω να μην ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο; Ειλικρινά, γιατί πάτε στα καταστήματα; Για να τροφοδοτείτε τα παράσιτα; Online παραγγελία: https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 8 minutes ago, gpapas640 said: Ειλικρινά, γιατί πάτε στα καταστήματα; Για να τροφοδοτείτε τα παράσιτα; Online παραγγελία: https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ Προσωπικά ενας λογος είναι μήπως βρω κάποιο εύκολο νούμερο. Είναι κοντά και η wind, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts