Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Ψάξτο λίγο και αν βρεις οπουδήποτε φτηνότερο πακέτο με απεριόριστα όλα, χάνω ότι στοίχημα θέλεις

Κατ' αρχάς δεν έχει σημασία τι γίνεται αλλού αν δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς στη χώρα σου, αλλά ακόμα και έτσι, μήπως ξέρεις πχ βιετναμέζικα ή βραζιλιάνικα ή χίντου και έχεις ξεψαχνίσει κάθε άλλη εταιρία τι δίνει σε προσφορές επίσημα ή ανεπίσημα;

Χωρίς πολύ σκέψη είναι προφανές ότι απλά λες μια μπαρούφα απλά για να τη πεις. Σε έχω λοιπόν με 5 λεπτά ψάξιμο: Jio στην Ινδία, 6 ευρώ το μήνα τα πάντα απεριόριστα και 100 sms τη μέρα. 

image.png.3ec5e19ed9f8fd538ff0ab28c6acdae1.png

Το στοίχημα που χάνεις είναι να πεις όλα τα προηγούμενα username σου που έχουν φάει ban.

Edited by spiliot

• Απαντήσεις 36,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, gpapas640 said:

Εγώ έκανα 10,01€ κατάθεση με κάρτα που έχω για τέτοιες περιπτώσεις. Ήρθαν οι παροχές σε δευτερόλεπτα. Στο καπάκι ζηταω ανάληψη. Σε 5 λεπτά τα 10,01€ γύρισαν στην κάρτα. Δεν έπαιξα καθόλου.

Συνολικό κόστος 0

Έβαλα με PayPal πήγα να τα πάρω άμεσα και μου είπε ότι για προστασία ξεπλύματος μαύρου χρήματος δεν γίνεται και πρέπει να παίξω στοίχημα πρώτα. Έπαιξα 3 σίγουρα και μετά μου τα έδωσε. Ίσως επειδή ήταν PayPal? Ίσως. Στο τέλος όλα καλά. Κόστος +30€😀

3 minutes ago, spiliot said:

Κατ' αρχάς δεν έχει σημασία τι γίνεται αλλού αν δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς στη χώρα σου, αλλά ακόμα και έτσι, μήπως ξέρεις πχ βιετναμέζικα ή βραζιλιάνικα ή χίντου και έχεις ξεψαχνίσει κάθε άλλη εταιρία τι δίνει σε προσφορές επίσημα ή ανεπίσημα;

Χωρίς πολύ σκέψη είναι προφανές ότι απλά λες μια μπαρούφα απλά για να τη πεις. Σε έχω λοιπόν με 5 λεπτά ψάξιμο: Jio στην Ινδία, 6 ευρώ το μήνα τα πάντα απεριόριστα και 100 sms τη μέρα. 

Το στοίχημα που χάνεις είναι να όλα τα προηγούμενα username σου που έχουν φάει ban.

Καλά έψαξες τόσο πολύ απλώς για να κερδίσεις το στοίχημα? Έχουμε ξεφύγει. Αλήθεια στην Ινδία με τέτοια προσφορά πως υπάρχουν άλλες εταιρείες?

8 minutes ago, spiliot said:

Το στοίχημα που χάνεις είναι να όλα τα προηγούμενα username σου που έχουν φάει ban.

Καλά έψαξες τόσο πολύ απλώς για να κερδίσεις το στοίχημα? Έχουμε ξεφύγει. Αλήθεια στην Ινδία με τέτοια προσφορά πως υπάρχουν άλλες εταιρείες?

Τελικά έχει ημερήσιο όριο. Μάλλον το έχασες το στοίχημα. 

Screenshot_20260701-175437_Dolphin.jpg

Edited by Konsta_ntina

Επειδή δεν έχω καταλάβει, αυτό το μήνυμα ακούγεται και η κλήση συνεχίζει κανονικά ή κλείνει και πρέπει να ξανά καλέσεις;

21 minutes ago, dasnowy said:

Επειδή δεν έχω καταλάβει, αυτό το μήνυμα ακούγεται και η κλήση συνεχίζει κανονικά ή κλείνει και πρέπει να ξανά καλέσεις;

Συνεχίζει κανονικά

Καλά έψαξες τόσο πολύ απλώς για να κερδίσεις το στοίχημα? Έχουμε ξεφύγει.

Εσύ έψαξες όλο το πλανήτη ως την ανδρομέδα, να μη χαλάσω και εγώ 5 λεπτά να πάω να δω τη jio που τη ξέρω τι τιμές έχει; Ή μήπως τώρα προσπαθείς να το γυρίσεις ότι εγώ έχω το πρόβλημα και όχι όποιος λέει μπούρδες;

Αλήθεια στην Ινδία με τέτοια προσφορά πως υπάρχουν άλλες εταιρείες?

Για πες εσύ, στην Ελλάδα με την υπερδιαγαλαξιακή προσφορά της q πως υπάρχουν άλλες εταιρίες;

Τελικά έχει ημερήσιο όριο. Μάλλον το έχασες το στοίχημα. 

Screenshot_20260701-175437_Dolphin.jpg

Δε σε προβλημάτισε καθόλου ότι η τιμή σε αυτά που δείχνεις δεν είναι αυτή που έστειλα εγώ;

image.thumb.png.05c0c87cecbb7d0af8e221b0eb71a082.png

Φουλ unlimited όπως σου είπα, 6 ευρώ το μήνα, postpaid, ούτε λεφτά μπροστά δε δίνεις, ούτε υποχρεωτικό συμβόλαιο χρόνου, ούτε limiter, καθαρά απεριόριστα, απροβλημάτιστα.

Περιμένω να βρω που θα μετακινήσεις το τέρμα για να πεις ότι η μπάλα δε μπήκε γκολ.

Edited by spiliot

3 ώρες πριν, gpapas640 said:

Εγώ έκανα 10,01€ κατάθεση με κάρτα που έχω για τέτοιες περιπτώσεις. Ήρθαν οι παροχές σε δευτερόλεπτα. Στο καπάκι ζηταω ανάληψη. Σε 5 λεπτά τα 10,01€ γύρισαν στην κάρτα. Δεν έπαιξα καθόλου.

Συνολικό κόστος 0

Ήσουν εγγεγραμμένος στη νοβιμπετ, γιατί κάποιοι χρειάστηκαν και λογαριασμούς ΔΕΚΟ

28 minutes ago, hercoulis said:

Ήσουν εγγεγραμμένος στη νοβιμπετ, γιατί κάποιοι χρειάστηκαν και λογαριασμούς ΔΕΚΟ

Έκανα σήμερα την εγγραφή. Ανέβασα ταυτότητα (που δεν τη δεχόταν οπότε μίλησα με το τσατ της novibet και μου είπαν να τη στείλω σε ένα συγκεκριμένο email) και λογαριασμός νερού. Έκανε καμιά ώρα η έγκριση. Και στο καπάκι έκανα το φόρτωμα του 10,01€ με κάρτα που λέω στην αρχή.

Έβαλα με PayPal πήγα να τα πάρω άμεσα και μου είπε ότι για προστασία ξεπλύματος μαύρου χρήματος δεν γίνεται και πρέπει να παίξω στοίχημα πρώτα. Έπαιξα 3 σίγουρα και μετά μου τα έδωσε. Ίσως επειδή ήταν PayPal? Ίσως. Στο τέλος όλα καλά. Κόστος +30€😀

Ίσως το πλυντήριο της viva wallet πλένει καλύτερα 😇

Προσωπικά βαριέμαι το τζόγο όσο δεν πάει, για να καταλάβεις στην αρχή της εγγραφής πάτησα την επιλογή ότι δεν θέλω κανενα από τα δύο μπόνους εγγραφής που έδινε (με free spins κλπ) 🤣🤣🤣

4 ώρες πριν, Steleon said:

Στο λογαριασμό του δικού μου QVip έχω 0,02 € και δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα 2η χρόνια, το μήνυμα στην 1η κλήση δεν ακούγεται πια εδώ και αρκετές μέρες. Είχε ξαναεμφανιστεί στις αρχές Ιουνίου αλλά μετά από μερικές μέρες σταμάτησε. Σε όλες τις συνδέσεις που έχουμε.

Το πακέτο είναι σούπερ γιατί παρόλο που καμμια από τις συνδέσεις μας δεν χρειάζεται τα απεριόριστα το γεγονός ότι με 8,25 το μήνα δεν σε νοιάζει τπτ και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ για ένα έτος, Vodafone ακούς????

Αποκλείεται να την έβγαζα πιο φθηνα με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό. Το μόνο αρνητικό (εγώ φταίω βέβαια) ότι το 4G στο σπίτι πιάνει οριακά, κι έχω 4G router (με έπιασε η τσιγγουνια περσι) οπότε αναγκαστικά έχω βαλει Frog (στο router) Άσε που κι ο Cosmote χάλια πιάνει το 4G στο σπίτι... Με τη διαφορά τιμής θα είχα πάρει 5G router... Βλακεία...

Η Vodafone δίνει τα απεριόριστα φθηνότερα, και με 11GB για το εξωτερικό. Άρα μια χαρά ακούει 

Edited by gpapas640

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Προσωπικά βαριέμαι το τζόγο όσο δεν πάει, για να καταλάβεις στην αρχή της εγγραφής πάτησα την επιλογή ότι δεν θέλω κανενα από τα δύο μπόνους εγγραφής που έδινε (με free spins κλπ)

Λάθος. Πήρα όλα τα 30€ free bet, τα έβαλα σε σίγουρα και έγιναν μετρητά που μπορούσα να σηκώσω + τον διπλασιασμό των 10€. Εννοείται ότι αν συνεχίσω να παίζω θα χαθούν όλα και αυτά είναι δόλωμα. Όλη αυτή η ιστορία πέρα από το μπόνους μου έδωσε και 40€ κέρδος. Χωρίς να ρισκάρω τίποτα.

Πάντως το ότι εξαφανίστηκε η προσφορά από την εφαρμογή, μάλλον σημαίνει ότι την πάτησαν στο τέλος.

Edited by Konsta_ntina

31 minutes ago, Konsta_ntina said:

Λάθος. Πήρα όλα τα 30€ free bet, τα έβαλα σε σίγουρα και έγιναν μετρητά που μπορούσα να σηκώσω + τον διπλασιασμό των 10€. Εννοείται ότι αν συνεχίσω να παίζω θα χαθούν όλα και αυτά είναι δόλωμα. Όλη αυτή η ιστορία πέρα από το μπόνους μου έδωσε και 40€ κέρδος. Χωρίς να ρισκάρω τίποτα.

Πάντως το ότι εξαφανίστηκε η προσφορά από την εφαρμογή, μάλλον σημαίνει ότι την πάτησαν στο τέλος.

Με την ίδια λογική όλοι θα έπαιζαν μόνο "σίγουρα" και θα κέρδιζαν. Απαπα μακριά, μια φορά είχα παίζει στα virtual sports του ΟΠΑΠ, και είχα ανεβάσει πίεση. Έχασα 10€ εκείνη τη φορά, μικρό αντίτιμο για το μάθημα που αλλού ξοδεύουν περιουσίες για να μάθουν.

Η προσφορά συνεχίζει να ισχύει πάντως στα λινκ που έχουν αναφερθεί 

4 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Συνεχίζει κανονικά

Κλάιν τότε. Πρέπει να βάλει όμως και περιαγωγή στην ΕΕ. Για μένα το ετήσιο της vodafone νικάει λόγω της περιαγωγής (και κάνουν και rollover τα data περιαγωγής). 

52 minutes ago, Konsta_ntina said:

Χωρίς να ρισκάρω τίποτα.

Μετά το φετινό μουντιάλ δεν θα ήμουν σίγουρος για τίποτα 😅

16 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Να υποθέσω οτι η εγγραφή στη στοιχηματική ήθελε και καινούρια ταυτότητα(μετα το 2005)  και σέλφι;

5 minutes ago, gilbaba said:

Να υποθέσω οτι η εγγραφή στη στοιχηματική ήθελε και καινούρια ταυτότητα(μετα το 2005)  και σέλφι;

Σελφι όχι. Λογικά δεν έχει περιορισμό στο ποτέ εκδόθηκε η ταυτότητα. Θα γράψεις καμία θεία;

59 minutes ago, gilbaba said:

Το 2005 με ποιό σκεπτικό το λες;

Edited by bedazzled

2 ώρες πριν, bedazzled said:

Νομίζω είναι τότε που άρχισαν να γράφουν τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες στις παλιές τυπου ταυτότητες τις μπλε πλαστικοποιημένες

On 1/7/2026 at 8:32 ΜΜ, gpapas640 said:

Η Vodafone δίνει τα απεριόριστα φθηνότερα, και με 11GB για το εξωτερικό. Άρα μια χαρά ακούει 

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εγώ αναφέρουν στις αλλαγές στο cu από το οποίο πήρα όλες μου τις συνδέσεις. Επίσης όντας cu δεν μπορούσα να πάω στο ετήσιο.

Και τέλος από τη στιγμή που πέρασε ένας χρόνος απροβληματιστος στην Q αποφάσισα ότι δεν θα κάνω φορητότητα πίσω στη vodafone για να την τιμωρήσω για τις αλλαγές που έκανε και που ουσιαστικά ήταν αυξήσεις τιμών, μείωση παροχών και κατάργηση προγραμματων - υπηρεσιών που χρησιμοποιούσα συχνά (όπως πχ το big bang medium που έβαζα κάθε μήνα στα παιδιά μου και άλλα) Άλλωστε μιλάμε για 4 ευρώ διαφορά το χρόνο.(Αυτά θέλω να ακούει...)

Όσο για το roaming, με την βοήθεια των παιδιών εδώ, οπότε χρειαστεί αγοράζω μια e-sim με 4,09€ με 10GB για 1 μήνα και δεν έχω καμμιά έλλειψη τις 4-5 μέρες που έτυχε να βρεθω στο εξωτερικό.

Edited by Steleon

6 ώρες πριν, gilbaba said:

Όχι παλιά ταυτότητα μετά το 2005 με αγγλικά όχι τις τελευταίες. Δεν διώχνουν πελάτες με τέτοια κόλπα. Φωτογραφίες μόνο και βέβαια όποιος θέλει μπορεί ακόμα και αλλουνού να βάλει. Ούτε σελφι.

23 ώρες πριν, gpapas640 said:

Με την ίδια λογική όλοι θα έπαιζαν μόνο "σίγουρα" και θα κέρδιζαν.

Ναι γίνεται αλλά τελικά είναι κουραστικό και γίνεται κανονική εργασία και απαιτεί ώρες. Εγώ έβαλα 2 στοιχήματα στο τένις που γνωρίζω, πήρα 50€ με τα δωρεάν που έδινε, αμέσως μεταφορά πειπαλ μετά ρεβολουτ και έφυγα αμέσως. Είναι όντως επικίνδυνο για πολλούς. 

Edited by Konsta_ntina

18 ώρες πριν, opmgls said:

Νομίζω είναι τότε που άρχισαν να γράφουν τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες στις παλιές τυπου ταυτότητες τις μπλε πλαστικοποιημένες

Έχω του 2001 στα λατινικά.

17 ώρες πριν, Steleon said:

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εγώ αναφέρουν στις αλλαγές στο cu από το οποίο πήρα όλες μου τις συνδέσεις. Επίσης όντας cu δεν μπορούσα να πάω στο ετήσιο.

Και τέλος από τη στιγμή που πέρασε ένας χρόνος απροβληματιστος στην Q αποφάσισα ότι δεν θα κάνω φορητότητα πίσω στη vodafone για να την τιμωρήσω για τις αλλαγές που έκανε και που ουσιαστικά ήταν αυξήσεις τιμών, μείωση παροχών και κατάργηση προγραμματων - υπηρεσιών που χρησιμοποιούσα συχνά (όπως πχ το big bang medium που έβαζα κάθε μήνα στα παιδιά μου και άλλα) Άλλωστε μιλάμε για 4 ευρώ διαφορά το χρόνο.(Αυτά θέλω να ακούει...)

Όσο για το roaming, με την βοήθεια των παιδιών εδώ, οπότε χρειαστεί αγοράζω μια e-sim με 4,09€ με 10GB για 1 μήνα και δεν έχω καμμιά έλλειψη τις 4-5 μέρες που έτυχε να βρεθω στο εξωτερικό.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά σκοτιστηκε η βονταφον. Με μεμονωμένες κινήσεις δε στέλνεται κανένα μήνυμα στις εταιρίες. Και ειδικά στη vodafone αν προσπαθήσεις να στείλεις ένα μήνυμα θα σε χρεώσει 2,2€ επειδή δεν είχες πακέτο 🤣

16 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Ναι γίνεται αλλά τελικά είναι κουραστικό και γίνεται κανονική εργασία και απαιτεί ώρες. Εγώ έβαλα 2 στοιχήματα στο τένις που γνωρίζω, πήρα 50€ με τα δωρεάν που έδινε, αμέσως μεταφορά πειπαλ μετά ρεβολουτ και έφυγα αμέσως. Είναι όντως επικίνδυνο για πολλούς. 

Επειδή δεν έχω ιδέα, δε μπορώ να διαψεύσω ότι μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες. Ωστόσο δεν έχει και πολύ νόημα γιατί αφενός οι περισσότεροι χάνουν, άρα η στοιχηματικη κερδίζει, αφετέρου άμα δουν ότι κερδίζεις συνεχόμενα σου κλείνουν το account με μια πρόφαση. 

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Χωρίς παρεξήγηση αλλά σκοτιστηκε η βονταφον

Καμμία παρεξήγηση, δεν με νοιάζει αν σκοτίστηκε ή όχι, εγώ έκανα αυτό που θεώρησα σωστό για μένα.

Μετέφερα σε άλλη εταιρία  10 συνδέσεις. Φαντάζομαι το έκαναν κι άλλοι την ίδια περίοδο. Υποθέτω οτι και οι ίδιοι οι Vodafone γνώριζαν ότι θα γίνει αυτό και με κάποιο τρόπο είχαν μετρήσει το κόστος όταν λάμβαναν τις αποφάσεις τους.

On 2/7/2026 at 5:02 ΜΜ, bedazzled said:

Γιατι δεν έχει λατινικους χαρακτήρες.

On 2/7/2026 at 4:09 ΜΜ, gpapas640 said:

Σελφι όχι. Λογικά δεν έχει περιορισμό στο ποτέ εκδόθηκε η ταυτότητα. Θα γράψεις καμία θεία;

Α   δηλαδη γίνεται?😁

18 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Όχι παλιά ταυτότητα μετά το 2005 με αγγλικά όχι τις τελευταίες. 

ΟΚ απλά ξαναδιατύπωσε λιγο την πρόταση.  Και τεσπα,  περνάει ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες ή οχι;   Η Revolut  πάντως παλιά μου είχε ρίξει πόρτα, δεν ξέρω τώρα.

3 ώρες πριν, opmgls said:

Άρα δεν εννοούσε αυτό ο φίλος.

Γενικά οι παλιές μπλε πλέον δεν περνάνε πουθενά σε KYC, ακόμα κι αν είναι του 2023 (τελευταία φουρνιά), γιατί δεν έχουν MRZ (όπως έχουν και τα διαβατήρια).

Σε Revolut μου είχε περάσει το 2016...

18 ώρες πριν, opmgls said:

Άρα δεν εννοούσε αυτό ο φίλος.

Αν ο φίλος ειμαι εγω,  νόμιζα οτι μέχρι το 2004 εβγαιναν μονο στα Ελληνικά, παντως εμενα ειναι  απτο 98.

Σε εμενα μου λενε αυτο τωρα, δλδ ακομα μπορω να παρω και νεο αριθμο και ως ανανεωση.. σε εσας τι ειπανε:

IMG_8703.thumb.jpeg.549a3f6919e5a25600d54651443d1b67.jpeg

Edited by oumoutt.m