kostas123464 Δημ. Κυριακή στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:25 πμ 3 ώρες πριν, ParafronGR said: Ο τάφος του Q VIP. 300Gb/μήνα με τη χαμηλότερο ταβάνι σε δίκτυο (3mbps) Καθόλου παροχές στο εξωτερικό Αύξηση της τιμής 41€ μέσα σ'ένα χρόνο Αν δεν μου ανανεώσουν με 99€ και το δεύτερο VIP που έβγαλα το Γενάρη, πάω FROG καρφωτό (αν συνεχίσει και αυτό μετά την αλλαγή σε Telekom). Καλημέρα. Το ίδιο ισχύει και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 08:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:28 πμ Μα είναι διαθεσιμο μόνο σε 2 καταστήματα αφου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Μέσα στα σοσιαλ το ζητάνε με 99€ και απεριόριστο να είναι. για να ξέρετε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Κυριακή στις 11:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:43 πμ 2 ώρες πριν, hercoulis said: Μέσα στα σοσιαλ το ζητάνε με 99€ και απεριόριστο να είναι. για να ξέρετε… Δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ Για έμπειρους του app, τι πιθανότητες έχει το επόμενο countdown να έχει ομιλία+data? Δυστυχώς και τα τρια τελευταία αν δεν κάνω λάθος είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:21 μμ 4 ώρες πριν, gpapas640 said: Δηλαδή; Στα σχόλια τους λένε θέλουμε το απεριόριστο με 99€. - Αυτοί το πάνε στο θεό κ βλέπουν, το αγοράζουν; Αν ναι δώσε πιο πάνω. & στην ουσία παράνομο είναι. Θα το χρειαστείς μια φορά στο εξωτερικό και θα είναι άχρηστο. Επιτρέπετε να πληρώνεις το τηλέφωνο και να σου λένε άλλα τι άλλων; Δεν θα έπρεπε στην ΕΕ να ισχύει; Δεν είναι παροχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ αυτές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ 8 minutes ago, hercoulis said: Στα σχόλια τους λένε θέλουμε το απεριόριστο με 99€. - Αυτοί το πάνε στο θεό κ βλέπουν, το αγοράζουν; Αν ναι δώσε πιο πάνω. & στην ουσία παράνομο είναι. Θα το χρειαστείς μια φορά στο εξωτερικό και θα είναι άχρηστο. Επιτρέπετε να πληρώνεις το τηλέφωνο και να σου λένε άλλα τι άλλων; Δεν θα έπρεπε στην ΕΕ να ισχύει; Δεν είναι παροχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ αυτές ; Πας στο cu που είναι και 12GB roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ 13 ώρες πριν, ParafronGR said: Ο τάφος του Q VIP. 300Gb/μήνα με τη χαμηλότερο ταβάνι σε δίκτυο (3mbps) Καθόλου παροχές στο εξωτερικό Αύξηση της τιμής 41€ μέσα σ'ένα χρόνο Αν δεν μου ανανεώσουν με 99€ και το δεύτερο VIP που έβγαλα το Γενάρη, πάω FROG καρφωτό (αν συνεχίσει και αυτό μετά την αλλαγή σε Telekom). Εγώ το πρόλαβα με 99€ και ελπίζω από Δευτέρα. Αλλιως υπάρχει κατάστημα με 110€ στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:59 μμ 7 ώρες πριν, cu2goup said: Πας στο cu που είναι και 12GB roaming. Σου δίνει ομιλία στην ΕΕ από τα απεριόριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 02:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:39 πμ 2 ώρες πριν, hercoulis said: Σου δίνει ομιλία στην ΕΕ από τα απεριόριστα? Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 12 ώρες πριν, hercoulis said: Στα σχόλια τους λένε θέλουμε το απεριόριστο με 99€. - Αυτοί το πάνε στο θεό κ βλέπουν, το αγοράζουν; Αν ναι δώσε πιο πάνω. & στην ουσία παράνομο είναι. Θα το χρειαστείς μια φορά στο εξωτερικό και θα είναι άχρηστο. Επιτρέπετε να πληρώνεις το τηλέφωνο και να σου λένε άλλα τι άλλων; Δεν θα έπρεπε στην ΕΕ να ισχύει; Δεν είναι παροχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ αυτές ; Εάν το "βάπτισαν" ως "ειδική προσφορά", δεν έχουν υποχρέωση να το δίνουν σε ρομινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Καινούργιο φρούτο. Τους ρώτησα για Q ετήσιο και μου είπαν κ αυτοί 140€. Όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μου πέταξαν αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στο Facebook τους όπως λένε... Edited 21 ώρες πριν by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 28 minutes ago, gpapas640 said: Καινούργιο φρούτο. Τους ρώτησα για Q ετήσιο και μου είπαν κ αυτοί 140€. Όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μου πέταξαν αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στο Facebook τους όπως λένε... Μολις μου το εβγαλε στο FB Edited 20 ώρες πριν by r31134 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 minutes ago, r31134 said: Μολις μου το εβγαλε στο FB Είναι επίσημο, μας έχουν φακελωμενους! 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 33 minutes ago, gpapas640 said: Καινούργιο φρούτο. Τους ρώτησα για Q ετήσιο και μου είπαν κ αυτοί 140€. Όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μου πέταξαν αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στο Facebook τους όπως λένε... Και πάλι οχι μην το πάρεις αφού υπάρχουν ακομα 99€ ολα απεριοριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 6 minutes ago, gpapas640 said: Είναι επίσημο, μας έχουν φακελωμενους! 🤣 Τρομακτικο! Μπαινω να το ανεβασω εδω και βλεπω μηνυμα του φιλου με την συνομιλια μαζι τους για το ιδιο πακετο 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Στο Q app μου βγάζει καλοκαιρινή προσφορά 250Gb/30ημέρες με 12.5€. Από κάτω γράφει ως σημείωση με ανανέωση 16€. Δηλαδή άμα βάλω 14€ ή 15€ δεν θα μου την ενεργοποιεί την προσφορά παρόλο που θα έχω επαρκές χρηματικό υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Δύο ερωτήσεις 1. Παλιότερα ήξερα ότι υπήρχε ανανέωση 8€ μια δυο φορές τη βδομάδα. Ισχύει ακόμα; 2. Παλιότερα μπορούσες έναν αριθμό Q να τον κρατάς ανοιχτό για εισερχόμενες κλήσεις με μια ανανέωση το χρόνο. Ισχύει ακόμα ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Ναι και στα 2. Για το θέμα της φραγής υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που έχουν αναφερθεί. Αν δεν θέλεις να το κρατάς εντελώς κλειστό σε συρτάρι, θα δουλεύει. 1 ώρα πριν, opmgls said: Στο Q app μου βγάζει καλοκαιρινή προσφορά 250Gb/30ημέρες με 12.5€. Από κάτω γράφει ως σημείωση με ανανέωση 16€. Δηλαδή άμα βάλω 14€ ή 15€ δεν θα μου την ενεργοποιεί την προσφορά παρόλο που θα έχω επαρκές χρηματικό υπόλοιπο; Μάλλον έγινε copy paste από την ανάλογη προσφορά του f2g που ηταν ακριβότερη και ξέμεινε αυτο. Στο info δεν αναφέρει καμία τέτοια προϋπόθεση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, eridion25 said: Και πάλι οχι μην το πάρεις αφού υπάρχουν ακομα 99€ ολα απεριοριστα Γνωρίζεις συγκεκριμένα καταστήματα φίλε μου που έχουν ακόμη τα απεριόριστα στα 99€; Εν τω μεταξύ μπαίνω στο lab experts και βλέπω ότι έχει το Q στα 120€. Κάτω κάτω βλέπω οτι γράφει κάτι μυστηριο που αφορά την ταυτότητα Κάνω σχετική ερώτηση στο messenger και μου απαντάει αυτό. Εγώ προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι απαιτείται να έχεις βγάλει ταυτότητα νέου τύπου για να γίνει η διαδικασία το οποίο δεν στέκει. Επιπλεον αν προσέξετε λέει ότι η sim μπορεί να μετατραπεί σε esim, το οποίο δεν ισχύει για την Q. Δε μου φαίνονται καθόλου έμπιστοι. Έχεις κάνεις σχετική εμπειρία από δαύτους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, kmpatra said: Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. Εχουν κάνει κακή διατύπωση. Εν τω μεταξύ... ακόμη δεν καταλαβαίνω πως σκέφτηκε αυτός που πρότεινε και εφάρμοσε το νεό πακέτο Qvip στα 140€ με υποβιβασμό του όγκου δεδομένων που προσφέρει καθώ και της ταχύτητας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 ώρες πριν, opmgls said: Στο Q app μου βγάζει καλοκαιρινή προσφορά 250Gb/30ημέρες με 12.5€. Από κάτω γράφει ως σημείωση με ανανέωση 16€. Δηλαδή άμα βάλω 14€ ή 15€ δεν θα μου την ενεργοποιεί την προσφορά παρόλο που θα έχω επαρκές χρηματικό υπόλοιπο; Μπορείς. Γράφει ανανέωση 16 ευρώ γιατί αφαιρείται το τέλος ανανέωσης 0,30 και το q fee 1,70. Αν έχεις απενεργοποιημένο το q fee δεν χρειάζεται ανανέωση 16 ευρώ. Για αυτό τα πακέτα στην q είναι περίπου 2 ευρώ φτηνότερα από το f2g. 6 minutes ago, kmpatra said: Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο Εγώ είχα κάνει φορητότητα από vodafone (παλιά ταυτότητα) σε cosmote (νέα ταυτότητα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσως έχουν πρόσβαση και στον παλιό αριθμο ταυτότητας (το αντίγραφο από το govgr τον γράφει κανονικά, βέβαια έστειλα την ταυτότητα με φωτογραφία που δεν γράφει κάτι) ή τους έφτανε το ΑΦΜ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ναι μπορεί να υπάρχει όντως αναφορά της παλιάς ταυτότητας. Δεν κανουν ταυτοποίηση με το αφμ εκτός αν έχουν χαλαρώσει τόσο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Εντωμεταξυ μας τα κανανε ζεπελιν με τον προσωπικο αριθμο για να αποφυγουμε ολα αυτα τα γραφειοκρατικα με ταυτοτητες, αφμ, πιστοποιητικα κλπ και τελικα συνεχιζουμε με τον old school τροπο. 2 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts