Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, ParafronGR said:

Ο τάφος του Q VIP.

• 300Gb/μήνα με τη χαμηλότερο ταβάνι σε δίκτυο (3mbps)
  • Καθόλου παροχές στο εξωτερικό
  • Αύξηση της τιμής 41€ μέσα σ'ένα χρόνο

Αν δεν μου ανανεώσουν με 99€ και το δεύτερο VIP που έβγαλα το Γενάρη, πάω FROG καρφωτό (αν συνεχίσει και αυτό μετά την αλλαγή σε Telekom).

Καλημέρα. Το ίδιο ισχύει και σε εμένα. 

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μέσα στα σοσιαλ το ζητάνε με 99€ και απεριόριστο να είναι. για να ξέρετε…

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Μέσα στα σοσιαλ το ζητάνε με 99€ και απεριόριστο να είναι. για να ξέρετε…

Δηλαδή;

Για έμπειρους του app, τι πιθανότητες έχει το επόμενο countdown να έχει ομιλία+data?   Δυστυχώς και τα τρια τελευταία αν δεν κάνω λάθος είχαν.

4 ώρες πριν, gpapas640 said:

Δηλαδή;

Στα σχόλια τους λένε θέλουμε το απεριόριστο με 99€. 
- Αυτοί το πάνε στο θεό κ βλέπουν, το αγοράζουν; Αν ναι δώσε πιο πάνω. 

& στην ουσία παράνομο είναι. Θα το χρειαστείς μια φορά στο εξωτερικό και θα είναι άχρηστο. 
Επιτρέπετε να πληρώνεις το τηλέφωνο και να σου λένε άλλα τι άλλων; Δεν θα έπρεπε στην ΕΕ να ισχύει; Δεν είναι παροχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ αυτές ; 

8 minutes ago, hercoulis said:

& στην ουσία παράνομο είναι. Θα το χρειαστείς μια φορά στο εξωτερικό και θα είναι άχρηστο. 
Επιτρέπετε να πληρώνεις το τηλέφωνο και να σου λένε άλλα τι άλλων; Δεν θα έπρεπε στην ΕΕ να ισχύει; Δεν είναι παροχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ αυτές ; 

Πας στο cu που είναι και 12GB roaming.

13 ώρες πριν, ParafronGR said:

Ο τάφος του Q VIP.

• 300Gb/μήνα με τη χαμηλότερο ταβάνι σε δίκτυο (3mbps)
  • Καθόλου παροχές στο εξωτερικό
  • Αύξηση της τιμής 41€ μέσα σ'ένα χρόνο

Αν δεν μου ανανεώσουν με 99€ και το δεύτερο VIP που έβγαλα το Γενάρη, πάω FROG καρφωτό (αν συνεχίσει και αυτό μετά την αλλαγή σε Telekom).

Εγώ το πρόλαβα με 99€ και ελπίζω από Δευτέρα. Αλλιως υπάρχει κατάστημα με 110€ στη Θεσσαλονίκη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

7 ώρες πριν, cu2goup said:

Πας στο cu που είναι και 12GB roaming.

Σου δίνει ομιλία στην ΕΕ από τα απεριόριστα?

12 ώρες πριν, hercoulis said:

Εάν το "βάπτισαν" ως "ειδική προσφορά", δεν έχουν υποχρέωση να το δίνουν σε ρομινγκ.

Καινούργιο φρούτο. Τους ρώτησα για Q ετήσιο και μου είπαν κ αυτοί 140€. Όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μου πέταξαν αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στο Facebook τους όπως λένε...

Screenshot_2026-06-15-09-59-25-22_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg

Edited by gpapas640

28 minutes ago, gpapas640 said:

Καινούργιο φρούτο. Τους ρώτησα για Q ετήσιο και μου είπαν κ αυτοί 140€. Όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μου πέταξαν αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στο Facebook τους όπως λένε...

Μολις μου το εβγαλε στο FB

2474.png

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

33 minutes ago, gpapas640 said:

Και πάλι οχι μην το πάρεις αφού υπάρχουν ακομα 99€ ολα απεριοριστα

6 minutes ago, gpapas640 said:

Είναι επίσημο, μας έχουν φακελωμενους! 🤣

Τρομακτικο! Μπαινω να το ανεβασω εδω και βλεπω μηνυμα του φιλου με την συνομιλια μαζι τους για το ιδιο πακετο

Στο Q app μου βγάζει καλοκαιρινή προσφορά 250Gb/30ημέρες με 12.5€.
Από κάτω γράφει ως σημείωση με ανανέωση 16€.
Δηλαδή άμα βάλω 14€ ή 15€ δεν θα μου την ενεργοποιεί την προσφορά παρόλο που θα έχω επαρκές χρηματικό υπόλοιπο;

Δύο ερωτήσεις 

1. Παλιότερα ήξερα ότι υπήρχε ανανέωση 8€ μια δυο φορές τη βδομάδα. Ισχύει ακόμα;

2. Παλιότερα μπορούσες έναν αριθμό Q να τον κρατάς ανοιχτό για εισερχόμενες κλήσεις με μια ανανέωση το χρόνο. Ισχύει ακόμα ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και στα 2. Για το θέμα της φραγής υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που έχουν αναφερθεί. Αν δεν θέλεις να το κρατάς εντελώς κλειστό σε συρτάρι, θα δουλεύει.

1 ώρα πριν, opmgls said:

Δηλαδή άμα βάλω 14€ ή 15€ δεν θα μου την ενεργοποιεί την προσφορά παρόλο που θα έχω επαρκές χρηματικό υπόλοιπο;

Μάλλον έγινε copy paste από την ανάλογη προσφορά του f2g που ηταν ακριβότερη και ξέμεινε αυτο. Στο info δεν αναφέρει καμία τέτοια προϋπόθεση.

2 ώρες πριν, eridion25 said:

Και πάλι οχι μην το πάρεις αφού υπάρχουν ακομα 99€ ολα απεριοριστα

Γνωρίζεις συγκεκριμένα καταστήματα φίλε μου που έχουν ακόμη τα απεριόριστα στα 99€;

Εν τω μεταξύ μπαίνω στο lab experts και βλέπω ότι έχει το Q στα 120€. Κάτω κάτω βλέπω οτι γράφει κάτι μυστηριο που αφορά την ταυτότητα 

Screenshot_2026-06-15-13-05-37-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.f9b8fd011f0efa45c26d5243fbe4edf8.jpg

Κάνω σχετική ερώτηση στο messenger και μου απαντάει αυτό. Εγώ προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι απαιτείται να έχεις βγάλει ταυτότητα νέου τύπου για να γίνει η διαδικασία το οποίο δεν στέκει.

Screenshot_2026-06-15-13-05-55-65_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.thumb.jpg.41ad8a01363a5ef2f54378803df204b5.jpg

Επιπλεον αν προσέξετε λέει ότι η sim μπορεί να μετατραπεί σε esim, το οποίο δεν ισχύει για την Q.

Δε μου φαίνονται καθόλου έμπιστοι.

Έχεις κάνεις σχετική εμπειρία από δαύτους;

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο

4 minutes ago, kmpatra said:

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. Εχουν κάνει κακή διατύπωση.

Εν τω μεταξύ... ακόμη δεν καταλαβαίνω πως σκέφτηκε αυτός που πρότεινε και εφάρμοσε το νεό πακέτο Qvip στα 140€ με υποβιβασμό του όγκου δεδομένων που προσφέρει καθώ και της ταχύτητας ...

2 ώρες πριν, opmgls said:

Μπορείς. Γράφει ανανέωση 16 ευρώ γιατί αφαιρείται το τέλος ανανέωσης 0,30 και το q fee 1,70. Αν έχεις απενεργοποιημένο το q fee δεν χρειάζεται ανανέωση 16 ευρώ. Για αυτό τα πακέτα στην q είναι περίπου 2 ευρώ φτηνότερα από το f2g.

6 minutes ago, kmpatra said:

Εγώ είχα κάνει φορητότητα από vodafone (παλιά ταυτότητα) σε cosmote (νέα ταυτότητα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσως έχουν πρόσβαση και στον παλιό αριθμο ταυτότητας (το αντίγραφο από το govgr τον γράφει κανονικά, βέβαια έστειλα την ταυτότητα με φωτογραφία που δεν γράφει κάτι) ή τους έφτανε το ΑΦΜ.

Ναι μπορεί να υπάρχει όντως αναφορά της παλιάς ταυτότητας. Δεν κανουν ταυτοποίηση με το αφμ εκτός αν έχουν χαλαρώσει τόσο πολύ...

Εντωμεταξυ μας τα κανανε ζεπελιν με τον προσωπικο αριθμο για να αποφυγουμε ολα αυτα τα γραφειοκρατικα με ταυτοτητες, αφμ, πιστοποιητικα κλπ και τελικα συνεχιζουμε με τον old school τροπο.