Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, cu2goup said:

Τελικά από το κέντρο καρτοκινητής το πήρες ή από άλλον συνεργαζόμενο;

Απο Πάτρα ήρθε, Αμμοχώστου. Συνεργαζόμενο. 

[ f i l i p p o s ]

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

13 minutes ago, filippos said:

Απο Πάτρα ήρθε, Αμμοχώστου. Συνεργαζόμενο. 

Το κέντρο καρτοκινητής είναι. Άρα άλλαξαν τον τρόπο αποστολής. Αυτοί στέλνανε με acs.

Στις ανανεώσεις QVIP υπαρχόντων συνδρομητών (και καθώς ο αριθμός παραμένει ίδιος/δεν γίνεται αλλαγή παρόχου) ΔΕΝ αποστέλλεται νέα κάρτα SIM, σωστά;

29 minutes ago, minus21grams said:

Στις ανανεώσεις QVIP υπαρχόντων συνδρομητών (και καθώς ο αριθμός παραμένει ίδιος/δεν γίνεται αλλαγή παρόχου) ΔΕΝ αποστέλλεται νέα κάρτα SIM, σωστά;

ναι σωστά. Εαν πρόκειται για ανανέωση QVip που έχει λήξει απλά πληρώνεις κ ενεργοποιείται το πακέτο για άλλο ένα 12μηνο.
Λογικά θα εμφανιστεί και προσωποποιημένη προσφορά 99€ στην εφαρμογή myQ. Οπότε διαλέγεις είτε μέσω εφαρμογής είτε μέσω εξωτερικού συνεργάτη. 

Εαν τους πάρω τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η νεα sim σήμερα ή θα πάει απο Δευτέρα;

[ f i l i p p o s ]

On 1/5/2026 at 8:34 ΠΜ, Driver_3 said:

Και εγώ έτσι νόμιζα. Μέχρι να έρθουν τα μηνύματα και να δω την εφαρμογή είχα αμφιβολίες. Ψάξε Σκουρλής κινητή τηλεφωνία. Στο instagram μου τον εμφάνισε και διαφήμιζε απεριόριστα cu και q. 

Η αγορά της κάρτας έγινε πρόσφατα ή είχε γίνει και ενεργοποιήθηκε τώρα? Γιατί αυτός δεν αναφέρεται πλέον σε απεριόριστα ντατα. ( Γιαννάκης σκουρλης ).

28 minutes ago, hercoulis said:

Η αγορά της κάρτας έγινε πρόσφατα ή είχε γίνει και ενεργοποιήθηκε τώρα? Γιατί αυτός δεν αναφέρεται πλέον σε απεριόριστα ντατα. ( Γιαννάκης σκουρλης ).

Δευτέρα 27/4 επικοινώνησα μαζί του Τρίτη έστειλαν τη σιμ Τετάρτη παρέλαβα και ολοκληρώθηκε η φορητότητα. 

Σχετικό - άσχετο, αλλά στο website δεν υπάρχει η προσφορά Q VIP:

https://www.myq.gr/gr/paketa/offers/

Τώρα θα μου πείτε όλοι έχουν την εφαρμογή, αλλά καλό θα ήταν να μην παραμελούν το website...

Εντωμεταξύ με την ετήσια ανανέωση με πήγε στα €0,02 υπόλοιπο, 600 SMS και 2GB bonus (αχρείαστα, αφού δίνουν απεριόριστα).

Αυτες είναι οι γενικές προσφορές, ισχύουν για όλους. Αν κανεις login με τους κωδικούς ή το τηλέφωνο θα σου δειξει και τις προσωπικές .

Edited by kmpatra

13 ώρες πριν, kmpatra said:

Αυτες είναι οι γενικές προσφορές, ισχύουν για όλους. Αν κανεις login με τους κωδικούς ή το τηλέφωνο θα σου δειξει και τις προσωπικές .

Έχω κάνει login με τους κωδικούς στο website από PC...

Εσύ βλέπεις το Q VIP στις προσφορές από εκεί;

Προσπαθώ να συνδεθώ ή/και να φτιάξω λογαριασμό στο myq από χθες και δεν έρχεται το sms επιβεβαίωσης είτε το κάνω από web είτε από app...

34 minutes ago, bedazzled said:

Έχω κάνει login με τους κωδικούς στο website από PC...

Εσύ βλέπεις το Q VIP στις προσφορές από εκεί;

https://www.myq.gr/gr/myq/#/to-upoloipo-mou

εδω πανω απο τα υπολοιπα κλπ φαινονται οι προσωπικες προσφορες. Η αλήθεια ειναι οτι το vip δεν φαινεται, φαινεται η αλλη προσφορα με τα 8,90 που εχει ερθει στο δωρακι του app. Και απο πανω ενα περιεργο κενο...σαν να επρεπε να

ειναι και το vip εκει..

.1192255169__4-5-2026_15189_www_myq_gr.thumb.jpeg.3a7dba033edcfe79144c34dff0ae98db.jpeg

25 minutes ago, spiliot said:

Προσπαθώ να συνδεθώ ή/και να φτιάξω λογαριασμό στο myq από χθες και δεν έρχεται το sms επιβεβαίωσης είτε το κάνω από web είτε από app...

δοκιμασες να φτιαξεις κωδικους; Ειναι η καλυτερη λυση παρεπιπτοντως, αφου δεν χρειαζεται sms καθε φορα...

Εχει πρόβλημα η εφαρμογή της Q και το site οταν προσπαθώ να εισέλθω με κωδικούς η προσωρινό σμσ κωδικο μου λεει oups η σελίδα που ψάχνετε δεν βρίσκεται το ίδιο ισχύει και σε free2go 

Στην εφαρμογή με πεταξε έξω απο το λογαριασμό μου και οταν προσπάθησα να συνδεθώ μου λεγε oups και να προσπαθήσω αργότερα 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

5 minutes ago, hercoulis said:

Δοκίμασε με άλλον μπραουζερ μήπως …..

Δοκίμασα παλικάρι μου αφού δεν δουλεύει η εφαρμογή αφού με πέταξε απο ξω 

Και η φίλη μου νομίζε οτι της ειχε ληξει το υπόλοιπο ενω ακόμα εχει χρόνο για να ανανεώσει

On 2/5/2026 at 9:25 ΜΜ, hercoulis said:

Εγώ που ρώτησα, προσφέρει το QVIP απεριόριστη ομιλία, απεριόριστα data, 300sms στα 130€ (χρεώνει 10€ έξοδα ενεργοποίησης & ταυτοποίησης της κάρτας).
Σε αυτά τα χρήματα και όχι στα 99€ που το είχε παλαιότερα, πιστεύω αξίζει περισσότερο το απεριόριστο της frog...

23 minutes ago, dalvik said:

Εγώ που ρώτησα, προσφέρει το QVIP απεριόριστη ομιλία, απεριόριστα data, 300sms στα 130€ (χρεώνει 10€ έξοδα ενεργοποίησης & ταυτοποίησης της κάρτας).
Σε αυτά τα χρήματα και όχι στα 99€ που το είχε παλαιότερα, πιστεύω αξίζει περισσότερο το απεριόριστο της frog...

Άρα ουσιαστικά ο εξωτερικός συνεργάτης λέει ότι υπάρχει το απεριόριστα δεδομένα/λεπτά σε Q και ότι η εταιρεία το χρεώνει 120€.
Από την άλλη όπως έχουν γράψει κάμποσοι εδώ μέσα, η εφαρμογή τους εμφανίζει το ίδιο πλάνο στα 99€.

46 minutes ago, dalvik said:

Δεν μπορεί ο επίσημος συνεργάτης που είναι το κέντρο καρτοκινητής να το δίνει με 3600GB και ο Γιαννάκης απεριόριστο. Μήπως το παρουσιάζει έτσι επειδή είναι πολλά τα GB;;

11 minutes ago, cu2goup said:

Δεν μπορεί ο επίσημος συνεργάτης που είναι το κέντρο καρτοκινητής να το δίνει με 3600GB και ο Γιαννάκης απεριόριστο. Μήπως το παρουσιάζει έτσι επειδή είναι πολλά τα GB;;

30/4 ενεργοποιήθηκα και είναι απεριόριστο. Η εφαρμογή έχει το άπειρο στα λεπτά ομιλίας και στα δεδομένα και ήρθε και μήνυμα που γράφει απεριόριστα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μου είπε το δεύτερο έτος 109€ απεριόριστα αλλά αυτό δεν το έχω γραπτά.Όσο για την τιμή 99€ το έδιναν πέρυσι και 120€ φέτος αν θυμάμαι καλά. Αυτός ζητάει 130€.  αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα frog. 

3 minutes ago, Driver_3 said:

30/4 ενεργοποιήθηκα και είναι απεριόριστο. Η εφαρμογή έχει το άπειρο στα λεπτά ομιλίας και στα δεδομένα και ήρθε και μήνυμα που γράφει απεριόριστα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μου είπε το δεύτερο έτος 109€ απεριόριστα αλλά αυτό δεν το έχω γραπτά.Όσο για την τιμή 99€ το έδιναν πέρυσι και 120€ φέτος αν θυμάμαι καλά. Αυτός ζητάει 130€.  αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα frog. 

Δεν ξέρω.. Μακάρι να είναι έτσι και να υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστα. Τουλάχιστον για όσους καταφέρνουν και τα καταναλώνουν. Εγώ ούτε 50 δεν τρώω..