Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

32 minutes ago, cu2goup said:

Αν θέλεις να ανανεώσεις , μπορείς. Αν δεν επικοινωνούν, πάρε εσύ ένα τηλ. Πάντως σίγουρα το δικαιούσαι.

σε ποιό νούμερο θα καλέσω για ανανέωση;

[ f i l i p p o s ]

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου εμφανίστηκε μόλις άλλαξε η μέρα στο Q VIP μου που είχα ενεργοποιήσει 29/5/2025.

Screenshot_20260424-015208.thumb.png.c3f8c8bf182ced13ba93b6daa984076e.png

2 ώρες πριν, ParafronGR said:

Μου εμφανίστηκε μόλις άλλαξε η μέρα στο Q VIP μου που είχα ενεργοποιήσει 29/5/2025.

Screenshot_20260424-015208.thumb.png.c3f8c8bf182ced13ba93b6daa984076e.png

Κι εμένα μία απ' τα ίδια.

Σε μενα που δεν ειχα vip και ειχε εμφανιστει κοντα στα μεσα Απριλίου, η ληξη έμεινε ίδια (30/4/26)

33 minutes ago, kmpatra said:

Σε μενα που δεν ειχα vip και ειχε εμφανιστει κοντα στα μεσα Απριλίου, η ληξη έμεινε ίδια (30/4/26)

Όπως φαίνεται δεν είναι κριτήρια το αν είσαι ή όχι qvip.. όπως και οι υπόλοιπες προσωπικές προσφορές..

49 minutes ago, kmpatra said:

Τι μηνιαία χρηση κάνεις; Καθε πότε  βάζεις κάρτα;

Στης μητερας μου εμφανίστηκε. Εχει τα 1000' απο το σταθερό. Ανανέωση γίνεται η απολυτως αναγκαία. Οταν υπαρχει υπολοιπο επεκτεινω τη διάρκεια με μηνιαίο countdown, ή τα φτηνοτερα πακετα εξωτερικου. Πρακτικά λεφτά μπαίνουν καθε 3-4 μήνες.

Η white sailing (που δε ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά πάντα σκέφτομαι αυτό όταν βλέπω το όνομά της) έστειλε email και σε εμένα για ανανέωση με 99 και τους παλιούς όρους σε κάποια q vip που λήγουν τέλος Μαΐου.

Στο ένα από αυτά που κοίταξα δεν έχει έρθει η προσφορά για ετήσιο μέσω της εφαρμογής q, άρα νομίζω επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει καμία σχέση ποιος θα την πάρει με το αν είναι q vip ή όχι και έρχεται τυχαία όπως οι άλλες.

1 hour ago, spiliot said:

δε ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά πάντα σκέφτομαι αυτό όταν βλέπω το όνομά της

δεν εισαι ο μονος 😀

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Όλα καλά κι εδώ (app + email).

Θα προτιμήσω την εφαρμογή για ανανέωση.

ΥΓ: Παίζουν έξυπνα μπαλίτσα, σου λέει μην τους χάσω και μου πάνε Frog.

5 minutes ago, bedazzled said:

Θα προτιμήσω την εφαρμογή για ανανέωση.

Εγώ θα προτιμούσα τον συνεργαζόμενο. Ας βγάλουν κι αυτοί καμιά δραχμή κρίμα είναι..

Εμένα τα 2 πιο παλιά vip λήγουν την Πρωτομαγιά, μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει ούτε προσωπική προσφορά στην εφαρμογή, ούτε κάποια άλλη επικοινωνία. Ελπίζω να μη με ξεχάσουν...

Τα επόμενα μέσα στον Ιούνιο.

Πάντως ενώ η κάρτες μου είχαν ενεργοποιηθεί 1η Μαϊου (ή 30 Απριλίου, δεν θυμάμαι ακριβώς) η τελευταία ανανέωση έγινε εως 15/5. Μου έστειλαν και SMS ότι αυτή είναι η τελευταία. Δεν με έχουν εντελώς ξεχασμένο... σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τις 12/5 πριν πάρω τηλέφωνο (πρέπει να δώσω και 198 ευρώ...)

Edited by Steleon

2 ώρες πριν, Steleon said:

Εμένα τα 2 πιο παλιά vip λήγουν την Πρωτομαγιά, μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει ούτε προσωπική προσφορά στην εφαρμογή, ούτε κάποια άλλη επικοινωνία. Ελπίζω να μη με ξεχάσουν...

Τα επόμενα μέσα στον Ιούνιο.

Πάντως ενώ η κάρτες μου είχαν ενεργοποιηθεί 1η Μαϊου (ή 30 Απριλίου, δεν θυμάμαι ακριβώς) η τελευταία ανανέωση έγινε εως 15/5. Μου έστειλαν και SMS ότι αυτή είναι η τελευταία. Δεν με έχουν εντελώς ξεχασμένο... σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τις 12/5 πριν πάρω τηλέφωνο (πρέπει να δώσω και 198 ευρώ...)

Εμένα που λήγει στις 8/5 σύμφωνα με το app, σήμερα μου ήρθε το επίσημο προσκλητήριο. Άρα κι εσένα λογικά σε καμιά βδομάδα θα σου έρθει.

11 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμένα που λήγει στις 8/5 σύμφωνα με το app, σήμερα μου ήρθε το επίσημο προσκλητήριο. Άρα κι εσένα λογικά σε καμιά βδομάδα θα σου έρθει.

Σου εμφανίστηκε στο app ή σου έστειλαν mail ??

On 24/4/2026 at 4:48 ΠΜ, cu2goup said:

Κι εμένα μία απ' τα ίδια.

Δηλ ειχατε πάρει κι εσείς το QVip  απτους "συνεργάτες" και σας ήρθε τωρα  η προσφορά στο επίσημο app της Q?

Το λέω και επειδή εγω το πρωτο-πηρα φέτος Γενάρη, και δεν ασχολήθηκα καθολου να βάλω το app αφου μου είναι ουσιαστικά άχρηστο.   Άμα ειναι δηλ να βάλω το app προς τη λήξη του χρόνου...

Σε κάποιους έρχεται η προσφορά στο app σε κάποιους όχι, το αν έχεις vip δε φαίνεται να παίζει ρόλο. 

Επίσης με εξαίρεση τα πιπίνια (κάτω των 29 ετών) ο συνεργάτης είναι φθηνότερος γιατί βάζεις μόνο 99 ενώ στο app θα πρέπει να βάλεις 99+φόρο κινητής. Βέβαια αν υπάρχει ήδη υπολοίπο από άλλο λόγο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω του app ενώ από τον συνεργάτη όχι.

Edited by spiliot

2 ώρες πριν, gilbaba said:

Δηλ ειχατε πάρει κι εσείς το QVip  απτους "συνεργάτες" και σας ήρθε τωρα  η προσφορά στο επίσημο app της Q?

Το λέω και επειδή εγω το πρωτο-πηρα φέτος Γενάρη, και δεν ασχολήθηκα καθολου να βάλω το app αφου μου είναι ουσιαστικά άχρηστο.   Άμα ειναι δηλ να βάλω το app προς τη λήξη του χρόνου...

Ναι αλλά και μην βάλεις καθόλου το app, μπορείς μέσω του συνεργάτη που το πήρες απλώς να ανανεώσεις όταν λήξει το τρέχον.

1 hour ago, kmpatra said:

99 ακριβώς ζηταει για την ενεργοποίηση απο το app

Screenshot_20260425-165857_myQ.thumb.png.4e8246b506782c21f3ef32fa5b178d8c.png

Α τότε είναι ακριβώς το ίδιο με το συνεργάτη, ούτε το υπάρχον υπόλοιπο δε χρησιμοποιείς.

9 minutes ago, spiliot said:

Α τότε είναι ακριβώς το ίδιο με το συνεργάτη, ούτε το υπάρχον υπόλοιπο δε χρησιμοποιείς.

Ενώ στο cu το αντίστοιχο το έχουν ως πακέτο που απλώς πρέπει να έχεις το υπόλοιπο για να το ενεργοποιήσεις..

1 hour ago, cu2goup said:

Ναι αλλά και μην βάλεις καθόλου το app, μπορείς μέσω του συνεργάτη που το πήρες απλώς να ανανεώσεις όταν λήξει το τρέχον.

Αν έχω καταλάβει σωστά αν βάλεις το app μπορεί να σου εμφανίσει την Qvip προσφορά έστω και αν δεν την έχεις ξαναπάρει, ενώ από το email και μέσω του συνεργάτη θα την πάρεις μόνο ως ανανέωση αυτής που ήδη έχεις.

6 minutes ago, opmgls said:

Αν έχω καταλάβει σωστά αν βάλεις το app μπορεί να σου εμφανίσει την Qvip προσφορά έστω και αν δεν την έχεις ξαναπάρει, ενώ από το email και μέσω του συνεργάτη θα την πάρεις μόνο ως ανανέωση αυτής που ήδη έχεις.

Ακριβώς.